Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.09.2022 17:26 - Момчета от Донецк: - колко струва едно „предизвикателство“ и защо гей индустрията в „ДНР“ набира скорост
Автор: gardener Категория: Забавление   
Прочетен: 3802 Коментари: 2 Гласове:
4

Последна промяна: 20.09.2022 17:37

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Мъжката проституция се развива бързо в окупирания Донецк.

„Една успешна жена не трябва да губи време в търсене на любовник. Събрахме красиви и умни момчета, които ще изпълнят вашите капризи“, така изглеждат рекламите за компаньони на богати дами в социалните мрежи на ДНР.

Срещу определени суми, описани от местната журналистка Марина Путинченко в статия в едно от онлайн изданията на ДНР, мъжете от Донецк обещават на заможни дами „да организират незабравима вечер“. Тъй като има много реклами и те се появяват в много затворени тематични рубрики, журналистката реши да разбере причините, които подтикнаха мъжете към този начин на печелене на пари, а също така установи средните работни хонорари на „момчетата на повикване“.

Възоснова на журналистическото разследване сайтовете, рекламиращи секс услуги в Донецк, са пълни с предложения от мъже от всякаква възраст, телосложение и дори цвят на очите, които са посочени във въпросника за избор на платен партньор. Освен това там винаги се попълва колона за това, какви услуги предоставя този или онзи човек.

Цената на проститутка с мъжествено лице (цени в Донецк) към 2022 година

Средната цена на мъжкия секс в Донецк изглежда така (на час): 1 час - 2000 рубли, 2 часа - 10 000-15 000 рубли, а за цялата нощ ще трябва да платите до 30 000 рубли. Точната сума винаги се договаря предварително по телефона или на предварителна среща.

Кой кандидатства?

Кандидатстват различни хора, но основните "клиенти" са заможни млади дами на 40-70 години.

„По някакъв начин бях поръчан като подарък за рожден ден на приятел. Последно беше младо момиче, може би на 25 г. Кандидатстват и семейни двойки. И двамата са  малко над 30 години. Една тройка струва 120 долара на вечер”, казва един от местните жигола - Влад.

Нетрадиционен секс

В "републиката" има много хомосексуалисти. Твърде много. И броят им продължава да става все по-голям...

Мъжете поръчват мъже дори по-често от жените. И това е въпреки факта, че „конституцията на ДНР“ съдържа забрана за нетрадиционни сексуални отношения. Това, което се търси, винаги ще намери своите ... подмолни "входове". Особено ако е под контрола на "властите".

Каква е причината за нарастващата популярност на гейовете?

„Стоката“ е много по-евтина тук, отколкото в Москва, Ростов, Краснодар и други градове. Защото има много деца от бедни семейства, вчерашни възпитаници на социалните домове. Донецките гей сводници предоставят изключителна услуга - клиентът поръчва момчето, което харесва от обявата със снимки. Ако не е възможно да се договорите с него за предоставяне на сексуални услуги срещу пари, тогава той е привлечен от разменна търговия - гей срещу американско или ЕС оръжие, обмундирувание и т.н.. Има свидетели, че един гей се е продал за украински танк, заловен от руската освободителна армия, предполага се, че е този със заварените люкове. Неофициалната статистика сочи, че в 80% от случаите на забогатяване на буряти - витязи е маскирано като „доброволно осъществяване на секс с освободители“, пише във в.  "Донецка правда".

Според журналиста(М.П.) твърде много хора живеят под прага на бедността в "републиката" и "властните" се възползват от това. Освен това в самата майка Русия е доста трудно и скъпо да се реализират подобни желания, а в „ДНР“ това е много по-евтино и лесно. И тук не трябва  да се „скриете“, ако любовта ви е необходима.

Освен това журналиста (М.П.) пише - значителен брой представители на сексуалните малцинства са сред „силовите структури на ДНР“. Като пример е даден аудиозапис на артистичния директор на Донецката държавна, академична филхармония Александър Парецки и бившия заместник-министър на културата на „ДНР“ Олег Цицаковский. Артисти, няма, пардон - има О-лабаво.

 




Гласувай:
4



1. анонимен - Извънредно ценна информация. Б...
20.09.2022 17:39
Извънредно ценна информация. Блоговите путиноиди веднага да се отправят за Донецк!
цитирай
2. gardener - истината, ако трябва да бъдем точни и неподвеждащи
20.09.2022 17:46
Такава статия има в нета, предполагам е плод на укрите и техните по-игриви архитекти на общественото мнение. Беше ми интересен стилът на автора, като антипример или примитивен и отживял, явно е учил в едно с нашите червиви комунистически говеда - журналисти.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: gardener
Категория: Забавление
Прочетен: 457965
Постинги: 217
Коментари: 619
Гласове: 1910