Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.06.2021 08:00 - © Какво каза Владимир Владимирович за NBC
Автор: kvg55 Категория: Забавление   
Прочетен: 2771 Коментари: 16 Гласове:
8

Последна промяна: 16.06.2021 08:18

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
16.06.2021г.

     Путин отговори на въпроси на телевизионния журналист от NBC Киър Симънс :
image
Интервюто се проведе на 11 юни в Кремъл и е публикувано на 14-ти на уебсайта на Кремъл.
По време на интервюто с журналиста на NBC Киър Симънс :
image

ВЩе започна с това. Днес от САЩ дойдоха новини, в които се казва, че през следващите няколко месеца Русия подготвя нови хакерски атаки  на военни съоръжения за иранската ядрена програма. Вярно е?
О – Моля, повторете въпроса отново : ние подготвяме взлом на какви обекти?
ВДнес в САЩ излезе доклад и се съобщава, че Русия се готви да прехвърли сателитна технология на Иран, която ще му позволи да проследява и нанася удари по военни цели.
О – Не, ние нямаме такива програми с Иран, това е просто поредната глупост … Ну чушь
Чуйте, обсъждаме проблеми, които не съществуват? Няма тема за дискусия.
* Не е необичайно президентът Байдън да се среща със своите съюзници. Какво е необичайното тук – срещата на "седемте"? Знаем какво е G-7, бил съм много пъти там, знам ценностите на този клуб. Но когато хората се събират и обсъждат нещо, винаги е добре, по-добре, отколкото да не се събираме и да не обсъждаме.
* Що се отнася до НАТО, много пъти съм казвал : това е рудимент от Студената война. НАТО е роден през ерата на Студената война, но защо съществува днес, не е много ясно. Имаше момент, в който казваха, че тази организация се трансформира, сега някак са забравили.
* Не знам за душата, все още трябва да помисля какво е душа.
Що се отнася до душата, отидете на църква, моля.
* Но като цяло хората се срещат с цел подобряване на отношенията и създаване на условия за съвместна работа, за постигане на някои положителни резултати. И ако трябва да изяснявате нещата помежду си и да се лаете, както казват в Русия, и да се ругаете, защо тогава да се срещате, да губите време? Просто безсмислена загуба на време, това е всичко.
* Много добре знаем в какво ни обвинявате : намеса в избори, кибератаки и така нататък. Освен това никога не сте си направили труда да представите каквито и да било доказателства, а просто неоснователни обвинения. Изненадан съм защо досега не сме били обвинявани в създаването на движението Black Lives Matter – това също би било добра линия за атака.
С журналиста на американския телевизионен канал NBC Киър Симънс :
image

* Да, вие ми давате информация за това кой е казал. Но къде са доказателствата, че това всъщност е направено? Ще ви кажа : и това, и онова, и този каза, и онзи каза – но къде са доказателствата? На такива необосновани обвинения мога да ви отговоря : можете да се оплачете пред Международната лига на сексуалните реформи. Това устройва ли ви?
Журналистът от американския телевизионен канал NBC Киър Симънс :
image

В Чуват се обвинения, многократно се чуват в Съединените щати, покойният Джон Маккейн ви нарече убиец точно в Конгреса, а Байдън също не отрече това и дори Тръмп не го отрече. И когато Байдън беше директно попитан, той също отговори. И така, господин президент, вие сте ли убиец?
О – По време на работата си съм свикнал с атаки от различни посоки по много поводи, с различно качество и тежест. Това не ме изненадва. Ние сме с хората, с които работим, спорим на международната сцена – не сме булка и младоженец, не се кълнем във вечна любов и приятелство. Ние сме партньори и по някакъв начин се състезаваме помежду си.
По време на интервю с журналиста за американския телевизионен канал NBC Киър Симънс :
image

* Най-простото нещо е да попитате командира на самолета : принудени ли сте били да кацнете или не? … Нещо, което никога не съм чувал, е интервю с този командир на самолет, който се приземи в Минск … Всички обвиняват Лукашенко, но пилота не питат.
А когато самолетът на президента на Боливия, по заповед на американската администрация, принудително кацна във Виена. Борд № 1 на президента, така, те бяха принудени да кацнат. Президентът беше изведен от самолета, самолетът беше претърсен. Смятате ли, че това е нормално? Там беше добре, а Лукашенко постъпи зле?
* Вы молодец! Точно така, "те измамиха глупака с четири юмрука" – така казват хората тук. Всичко трябва да е фиксирано на хартия (Отнася се за Горбачов и устното обещание да не се разширява НАТО).
Интервю с журналиста на американския телевизионен канал NBC Киър Симънс :
image

* Слушайте ме внимателно. Той може да бъде наречен както искате, но той е един от хората в затвора (Иде реч за Навални). За мен той е един от гражданите на Руската федерация, който е осъден от руски съд и е в местата за лишаване от свобода, има много такива.
Не бива да правим някакъв вид изключителност на никого и би било погрешно, всички трябва да бъдат в еднаква позиция, това се нарича "принципът на най-благоприятното", не по-лошо от всеки друг. И това се отнася и за човека, когото споменахте.
* Защо трябва да се страхуваме от самолетоносачите на Китай? Освен всичко друго, ние имаме огромна граница с Китай, но тя е сухоземна. Мислите ли, че те ще изпратят своите самолетоносачи през нашата територия или какво? Ами това за нас е почти нищо … Казахте, че Китай ще има четири самолетоносача. Колко самолетоносача имат САЩ?
В Ако например Народната освободителна армия на Китай влезе в Тайван, как ще реагира Русия на това?
О – Вие наистина ли знаете за планове на Китай да реши тайванския проблем с военни средства? Аз не знам нищо за това … Както често казваме, подчинителното наклонение е неподходящо в политиката. Следователно, "ако само, какво, ако, само ако, може би" и прочие – не мога да коментирам нищо, което не е реалността на днешния свят.
В – Знам че в Русия Конституцията беше изменена: можете да бъдете президент до 2036 година Според вас, колкото по-дълго сте на власт, толкова по-дълго няма никой, който може да ви замести, няма ли да се получи, така че при вашият наследник всичко това ще се срути за една нощ?
О – И какво ще рухне за една нощ? Някой ден друг човек непременно ще дойде след мен. И защо всичко това да се срине, или какво? Ние се борихме с международния тероризъм – слава Богу, удушихме го в зародиш. Трябва да се възроди отново, или какво?
Следователно, ако виждам, че някой човек, дори да е критичен към някои области от моята дейност, но виждам, че това е човек с конструктивни възгледи, човек отдаден на страната си, готов да сложи пред олтара на Отечеството не само години, но и целият си живот, без значение как се отнася към мен, ще направя всичко, за да бъдат подкрепяни такива хора.
Но съм сигурен, че фундаменталните основи на руската държавност, руската икономика и политическата система ще бъдат такива, че тя ще застане здраво на краката си и ще се изправи с увереност в бъдещето.
В – И как гледате на този човек. Ще очаквате ли от него същата защита, както веднъж предложихте на президента Елцин, че и той ще ви защити?
О – Дори не мисля за това, това са въпроси от третостепенно значение. Най-важното е съдбата на страната и нейните хора.
Благодаря ви много за отделеното време, господин президент. Знам, че просрочихме определеното време. Благодаря ви за много интересният разговор.

http://kremlin.ru/events/president/news/65861

От интервюто става ясно, че западните политици живеят в един измислен свят.




Гласувай:
9


Вълнообразно


1. apostapostoloff - Путкин ни е през кура,
16.06.2021 08:14
та оттатък.
цитирай
2. kvg55 - До 1. apostapostoloff
16.06.2021 08:33
Добре дошъл, Постолье!
Агитационна работа ли вършиш, та се беше изгубил?
цитирай
3. leonleonovpom2 - Здравей, Краси!
16.06.2021 09:08
Пост- ойл, както показва и името му е мазен ! Като земно масло е!
Става и не става едновременно за агитатор!?
Става, защото е хлъзгав и ще баламосва наивниците! Питаш го за нещо сериозно, той ще се плъзне по леда и няма да отговори по същество!


Не става, защото като го питат за нещо, нали е мазен, ще мисли, как да се нахрани за чужда сметка? Това ще го разсея и дори няма да чуе въпроса? Ще го подмине, като бърз влак малка гара!
Но , ако е на агитка, в Карабунар например, това няма как да мине , ще свърши лошо! В черен кладенец ще го набутат, пълен с карабунарско вино!Не с парцуца!

Какво да правиш, опасности на професията- професионален постреволюционер е!
Върви плътно зад победилите вече революционери, няма значение какви-бели червени , кафеви, лилави или пембяни! Само вече да са победили, да не го вкарват в някакви тъпи битки ! Победата да е в тепсия пред него, да я вижда!
Тогава е безрезервно и предано с тях!Гледа ги вярно в очите, като паленце!
Ако имат и куфари- негови са! А, да не е луд, на някакъв хамалин да се остави ,да го изпревари? И да му ги отмъкне?

Путин трябва да си смени подхода към него! Не да се прави ,че не го забелязва, а да го обсипе с нежности и пликчета/ с банкноти, не някакви розови например, въпреки ,че, знае ли се?/
Тогава само следи погледът на дарения- колко е дълбоко верен!
Настаяшчий постревалюцианер!
цитирай
4. morskipesni - Силата на разума, Божествената искра-
16.06.2021 09:23
това е, което обуздава Сатана. Възхитителни са всеобхватността, незлобливата ирония с които Вл. Владимирович разполага, сякаш наблюдава от самия Небесен Връх дребните им хлапашки пакости.
цитирай
5. kvg55 - До 3. loop1
16.06.2021 10:52
Закъсняваш, драги, закъсняваш. Бялата риза с дългите ръкави те чака.
цитирай
6. kvg55 - До 4. leonleonovpom2
16.06.2021 10:56
Постоль май за нищо не става. И куфари не може да носи, защото вече е дрът и немощен.
цитирай
7. kvg55 - До 5. morskipesni
16.06.2021 11:00
Те заслужават дори да им се подиграва открито.
Един кретен сутринта по телевизията говореше, че Путин и Байдън били равностойни противници.
цитирай
8. born - Ако съм на мястото на Вова,
16.06.2021 12:59
Бих изпратил на Постолчо една нова перука най-напред.
По отношение визираното интервю може да се отбележи , че Путин е класа, а журналято независимо от акцента, че е от NBC, си е на нивото на българска поръчкова журналя.
За ужаса на БайДън от твърде вероятна излагация е видно от информациите, че няма да има съвместна пресконференция след така очакваната среща. На подобни пресконференции се задават всякакви въпроси от всякакви журналя. И се чакат конкретни отговори, а на всичкото отгоре- веднага.
цитирай
9. kvg55 - До 9. born
16.06.2021 15:48
Време е вече Постоль да свали тази перука и да се разкрие като агент на Путин.
И да наложи истинската си русофилска перука.
цитирай
10. leonleonovpom2 - Здравей, Краси!
16.06.2021 18:15
Първата му стъпка в този ход е да обяви Христос за неграмотен? И по тази причина няма Христова, божа азбука Това ,че я има , го пише в наша книга от десети век! Вероятно дело на цар Симеон!
И така, ще спечели доверието на масоните Те ще му поръчат русофилска перука- с червени коси! Така вече никой няма да се съмнява в русофилията му! Не да се чудят двоен или троен агент е ?А, ако е балама, да е троен! Тях със сигурност ги отстрелват и то така ,че следите се замитат!

Хубава вечер!
цитирай
11. kvg55 - До 11. leonleonovpom2
16.06.2021 18:37
С червена коса разбира се! И петолъчка отгоре.
цитирай
12. mt46 - ...
16.06.2021 23:04
Много уместни, разумни отговори на Путин...
цитирай
13. kvg55 - До 13. mt46
16.06.2021 23:38
И иронични, където трябва.
цитирай
14. krumbelosvet - Путин е слаб в светското поведение, каквото всъщност НЯМА
17.06.2021 07:15
Колкото Путин отстъпва на западните политици в светското поведение, каквото всъщност НЯМА, толкова и МНОГО ПОВЕЧЕ ги превъзхожда в убедителност ПО СЪЩЕСТВО.
Лесното срутване на СССР РАЗГЛЕЗИ изглежда господстващите глобалисти. Те лъжат като за последно. И ако, АКО, А К О притежават смазващо превъзходство в някакво свръх-технологично оръжие, може наистина да е за последно. По принцип е възможно електромагнитно оръжие, действощо във всяка точка на глобуса със скоростта на светлината. Пази Боже, но Тръмп ДВА ПЪТИ намекна, не, НАТВЪРДНА за такова. Първо, че разполага с "красиво оръжие" за ТРИ ТРИЛИОНА. После, пред ООН спомена оръжие, което дай Боже да не бъде употребено...
цитирай
15. kvg55 - До 15. krumbelosvet
17.06.2021 07:41
Путин не е паркетен лъв. Той е отдаден на страната си.
От електромагнитно оръжие се оплакват us-дипломатите от посолствата в Хавана и Пекин, така че приказките на Дончо за красотата на едно оръжие са глупост.
цитирай
16. kvg55 - До loop1
20.06.2021 23:46
Защо ми отмени часът при психиатъра?
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: kvg55
Категория: Забавление
Прочетен: 5753153
Постинги: 2808
Коментари: 25795
Гласове: 34176
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031