Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.06.2023 10:24 - Всяка жена да прочете - защо съществуват репродуктивните проблеми
Автор: dordje Категория: Тя и той   
Прочетен: 1552 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Към момента има три основни причини за този проблем. Едната същестува от незапомнени времена, например когато партньорите имат някаква болест, най-често замърявания и паразити в дадени органи и системи, тялото минава на авариен режим и затова не се получува забременяването. Ако една болна майка забременее, това ще застраши живота й. И когато една жена се подлага на инвитро, това допълнително засташава живота й, затова повечето минали през тази поцедура са със силно увреден черен дроб, който бъгва хормоналната система на жената, и тя получава т.н. автоимунни заболявания, които реално не съществуват, това е болест на замърсеното тяло.
Така че намерете холистични доктори, които работят с източна медицина, ако не можете да заченете.
Другата основна причина, която също е свъзна с първата, това е замърсяване а тялото с козметиката която ползваме, с храните които консумираме, с дрехите които носим, за направата на които са използвани канцерогенни бои.
Ако искате да заченете здравословно, ще ви дам една рецепта.
Отидете един месец да живете на село, но яжте само местна естествена храна, не полуфабрикати. Мъжът трябва не трябва да еякулира поне две седмици преди първият опит, и след това направете опит. С тази методика съм помогнал на над 100 семейства, а успеваемоста е 98%. Сега, някой ако ми каже че няма това време или финансовата възможност, по добре не създавайте деца, вие нямате да имате възможност да ги отгледате правилно. Успех. 
Третата основна причина е страх че няма да имате деца и очакването че ще имате.
Живейте тук и сега. Вместо да се страхувате, се грижете за тялото и ума си, ако е добре да имате деца, ще имате. Ако сте психясали на тема деца, и вече влачите крилото, дори и да имате дете, може да го увредите умствено без да го осъзнавате.
И започнете да си озонирате храната, този метод наистина работи, в противен случай ще се превърнете в развалина от химикалите в храната.



Гласувай:
2


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: dordje
Категория: Рецепти
Прочетен: 106075
Постинги: 85
Коментари: 24
Гласове: 55
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031