Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.02.2021 17:23 - Защо Мутафчийски и Кунчев ходят на ресторант и то с Вл. Горанов? http://www.budnaera.com
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 740 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Защо Мутафчийски и Кунчев ходят на ресторант и то с Вл. Горанов?   Споделяне   image

„Аз питам генерал-майор-професор-доктор-генерален директор-председател Мутафчийски ходил ли е на ресторант през последните месеци. Да отговори. Като каже: „Не съм ходил”, добре. Питам физиономиста ходил ли е на ресторант и Ангел Кунчев? Аз не съм. Да излязат и да кажат, че и те не са. Казвам ви, че който от тях каже, че не е ходил – лъже. Не искам да ги питам ходили ли са с Владислав Горанов или без Владислав Горанов. Компанията им не ме интересува. Аз съм човек, който си подбира компанията”, хвърли бомба на пресконференция на АБВ нейният лидер Румен Петков.

Известно е, че ресторантите са затворени от месеци, господата, макар и от провинцията, постоянно пребивават в София, така че не са и хотелски гости. А именно Мутафчийски и Кунчев, които в началото на втората вълна на коронавируса, вместо да си вършат работата като членове на Националния оперативен щаб хукнаха на скъпи почивки в Гърция, докато ни съветваха да не мърдаме от вкъщи, а после и по нашето море в комплексите на СИК, сега са най-големите адепти заведенията да не бъдат отваряни. Щяла много да скочи „заболеваемостта”, която без друго се вдига през последните дни, въпреки че няма как още да е усетен ефект от моловете дори.
Не стига това, ами и сочат с пръст, та и глобяват нарушители, даже те да не са нарушители дори формално – справка някои столични хотели, сякаш не го правят всички.

ИНТЕРЕСНО Е КАКВА ГЛОБА ЩЕ НАЛОЖИ ЗДРАВНОТО МИНИСТЕРСТВО НА МУТАФЧИЙСКИ, КУНЧЕВ И ГОРАНОВ ЗА НАРУШЕНИЕТО – ПОЛАГАТ СЕ 1000 ЛЕВА НА КАЛПАК.

Интересно е също като какъв шефът на Военна болница и главният санитарен инспектор – член на политическия кабинет на здравния министър, се срещат с Владислав Горанов?

Бившият министър на финансите основа консултантска фирма, което според едни юристи е на ръба, а според други направо си е отвъд закона.
Възможно ли е и по каква причина, в каква връзка да са обсъждали нейната дейност?
Или пък е вярно казаното от Цветан Цветанов, че „Владислав Горанов реди листите на ГЕРБ за изборите”, та да са се

     

Само напомняме, че Ангел Кунчев беше в последната хасковска листа на ГЕРБ, като дори отказа да влезе в парламента на мястото на Делян Добрев, след като той беше принуден да напусне депутатството заради скандала Апартаментгейт – бившият икономически министър е наемател на майка си в жилища и гараж, купени на смешно ниска цена, ала не в родния си град, а в моден квартал столицата, недалеч от експрезидента Първанов.

Лидерът на основаната от него партия Румен Петков добави: ”Миналата година в България са починали 15 000 души повече в сревнение с предишните 5. От тях 7600 нямат допир с коронавируса. Това означава, че те са починали от хаоса, причинен от Националния оперативен щаб и правителството”.

Напомняме, че именно щабът на Мутафчийски и Кунчев забрани приема на пациенти с други заболявания и плановите операции, независимо дали имат рак или друго, много по-тежко от К19 заболяване. При втората вълна на епидемията вината е още по-голяма, тъй като, вместо да почиват в Гърция и при СИК у нас, беше редно да подготвят разширение на специализираните отделения и набавяне на нови легла, както направиха всички останали държави в ЕС.


Четете още на: http://www.budnaera.com/2009-03/2009-11-21_02.html#ixzz6lW5HKirL
Научете за преследването на Фалун Гонг от Китайската комунистическа партия
Follow us: EpohalniVremena on Facebook



Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19701873
Постинги: 44667
Коментари: 6160
Гласове: 7174
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031