Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.02.2016 23:19 - Айде ся, хващайте се за палците на краката !
Автор: podvodni Категория: Политика   
Прочетен: 7865 Коментари: 3 Гласове:
8

Последна промяна: 01.02.2016 23:20

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Значи приказвам си аз и си пиша разни работи, а некви задници се присмиват на това което пиша. Остави другото, но когато се подхване спор и нямат необходимите аргументи, отново подхващат иронично някои мой ОИТ. Обаче, нямам и най-малката представа защо така се получава, щото излиза че съм си бил бая прав във много отношения. И след дълго мълчание /нищичко не съм драскал от известно време/ реших да драсна два-три реда относно некои баш интересни събития станали на скоро и които ще имат яко развитие за в бъдее. Обаче не иде реч за мигрантите с резаните карабинии кръвясал кравешки поглед, а за нео далеч по-интересно. За братчедите на чифутите ще пиша по-нататък - нейде към то есен когато от Kraun решат дали ще продължават да ебават майката на ЕС или ще се одтеглят с подвити опашки.
Та, новинка номбър уан - е се чипизираме от края на следваата година.
Сиреч от края на 2017 година у нас ще започнат да издават тескерета / молим евро-гейчетата да си припомнят турския щото скоро ще им трябва кат официален язик/ с чипчета в които ще се помещават всякви биометрични данни за биологичната единица барабар с всякакво друго инфо. Не че нещо, ама вместо да се редите на гишета за паспортна проверка ще миивате по-лесно само чрез пъхане на тескерето в нещо като терминал и оп готово - минавате пъти по-бързо. И да си не помислите, че някой нещо има към вас ! Нищо подобно ! Всичко се праи за ваше улеснение и удобство. Ми така де, вместо да чакате на гишето за паспортна проверка 10-15 минути то ще минете тази процедура за не-повече от 7-12 минути. Предсавяте ли си колко ценно време ще спестите ? Но тва е само увертюрата към същинската любовна игра. Ако сте малко по-нахакан, устат, инакомислещ и противоречите на правата икинимико-политическа вяра, с едно натискане на копченцето Delete може да се окже, че дължите цял милион на банка Х, институция У или, че въобще не съществувате. 
Между другото в болниците вече почнаха да снемат пръстови отпечатъци.
Хи-хи-хи, хванете се за палеца на десният крак с лявата ръка.

Преминаваме към новинка дуе - В Ингилизко /имах си аз да бъде нейде другаде/ ще правят ГМО ...... .Щ ях да пиша, човек, но се замислих. То това, че ще прилича на човек, ма нещо няма да го бъде баш такова. И ако някой си мисли, че това е само началото, то жестоко се лъже- това екраят. Т.е. лансирането на тази новина иде да каже, че нейде /я в Щпицберген, яв Денвър/ има достатъчно "заготовки" които са успешно модифицирани и чакат да бъдат активирани. Т.е. от кофтият матрял наброяващ близо 7 милиарда офсе вече няма да има нужда. Те си имат заместители. Моделирани по нечие подобие или прищявка и критерии за безволеви робски дебил. То не, че липсват такива в сегашното стадо, но има огромен риск да им светне червената лампичка. Дет се казва, намотавате си чаршавчето илека-полека поемате към близкото гробище. 
А как ще стане освобождаването от ненужният матрял - чрез атомни бомбички, мащабни епидемии, религиозни сблъсъци, земетресение, Йелоустоун или ще оповестят, че планетата Х се намира критично близко до Земята - ще зависи само от това с какъв наклон на оная си работа са се събудили. 
И така другаре и другарки, дами и господа- кой ял-ял, кой пил-пил, кой не е-да е.- пващайте се масово за палците на краката, разтваряйте широко мозъчните си полукълба. и приветсвайте мощтно Оруел.



Гласувай:
15



1. brig - Прав си брато. Следваща съпка съ...
02.02.2016 13:44
Прав си брато. Следваща съпка създаване на руски кюрдистан на територията на турция и ислямска държава. хе-хе.
цитирай
2. podvodni - Незная дали забеляза, но в писан...
02.02.2016 18:34
Незная дали забеляза, но в писанието няма и думичка за ИД, Турция, Русия или Кюрдистан.
Просто нещана те са такива каквито ги предсавят от медиите.
цитирай
3. slavimirgenchev1953 - Който пише незная слято
16.02.2016 10:30
не може да не е глупендър холифийлд с унищожени от удари в тиквата мозъчни клетки.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: podvodni
Категория: Политика
Прочетен: 3680339
Постинги: 304
Коментари: 4467
Гласове: 3151
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031