Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.03.2013 17:33 - Проф. Д-р Димитър Иванов от Лондон - троянският кон на статуквото
Автор: fascindoo Категория: Политика   
Прочетен: 2896 Коментари: 1 Гласове:
4

Последна промяна: 06.03.2013 18:56

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

"За нас този измислен Обществен съвет е нелегитимен, състои се от олигарси, които обяздиха гражданските справедливи протести. Искаме равно отдалечен от всички партии, признат във всички посоки - на изток, запад, север и юг, премиер, какъвто е д-р Димитър Иванов."

Това заяви от името на протестиращите в кулоарите на парламента още на1 март, някой си Спас Колев, очевидно подготвен троянски кон в тълпата на протестите.

И ето: На кръгла маса днес в София граждански сдружения предложиха икономиста от Лондон и бивш съветник на Първанов да оглави служебния кабинет. Предложението ще бъде депозирано пред президента Росен Плевнелиев, съобщи Владимир Дичев, друг троянски кон от Федерация на свободните граждани.

image

"Атаките срещу мен не ме плашат. От 48 часа срещу мен тече атака в медии и социални мрежи, но това не ме плаши. Никога не съм бил секретар на партиен комитет на БКП.",

каза номинираният за служебен премиер проф. Димитър Иванов, който вече е в София.


На самата кръгла маса днес в София, Димитър Иванов посочи, че не иска да влиза в управлението на страната "през прозореца", като визира евентуален натиск върху Росен Плевнелиев от протестиращите. Но декларира, че е готов да помага на страната в тежката ситуация, в която се намираме.

"България ми е дала страшно много, от 22 години съм във Великобритания и никой никога досега там не се усъмни в професионалните ми умения, независимо от това че съм българин, съмнения към мен има само в моята страна.",

уточни той.

"Доволен съм от дискусията, която се разгоря по време на кръглата маса, защото тя показва какво е в момента българското общество. Това сме ние, това е България през 2013 г., доведена до това състояние от характера на политическата система и обръщането на Конституцията с главата надолу."

Според него исканията и дебатите на двете кръгли маси не са нито компетентни, нито последователни, но това няма значение.

"Не дълбокомислещите анализатори, не титулованите колеги от науката обърнаха внимание на Европа и на неработещия политически модел, Вие обърнахте внимание на европейците за това, което се случва в България",

обърна се Иванов към протестиращите.

"Процесите в страната са необратими, ако сега гражданската революция не успее, няма да закъснее да се появи през септември или октомври. Ние потъпкахме републиката и нищо друго не ни остава освен да я възстановим наново.",

каза още професорът, перифразирайки Франклин.

Според него, никъде в Конституцията на страната не е записано, че категорията "политически партизанин" е по-важна от категорията "гражданин на републиката". Но на практика партийните членове са с по-големи права от другите.

"Политическият ни модел залитна, след него залитна и икономическият и социален модел. Държавата се провали като арбитър на обществено-политическия живот. Няма случай в българската история България да е имала четири години поред безработица от над 12% . Няма време да чакаме нито избори, нито служебното правителство, което ще работи без парламент и няма как да промени законите. Планът Ран-Ът не е план за преход на соцстопанството към пазарно стопанство, а изследване на пътя, който ще трябва да извърви българската икономика с всички жертви, за да стане пазарна икономика. Аз съм един от колектива, който създаде този план, там бяха и Иван Костов, Венцислав Димитров, на американците беше платено, но българите не получиха нищо от тези пари",

обобщи Проф. Д-р Димитър Иванов, зет на номенклатурен кадър от Окръжния комитет на БКП в Плевен, едно "забравено юпи" от Лондон, което от 22 години живее във Великобритания, както сам си признава.


А всички знаем, че  Проектът "Ран-Ът" от 1990 г. е Планът за разорение на България!

Проф. Д-р Димитър Иванов, тогава само д-р, подписа с още 28 родоостъпника плана, наречен през 1990-та ПРОЕКТ!


/за Плевен Онлайн Портал:

Д-р инж. Никола Тодоров, доцент

 



Гласувай:
4


Вълнообразно


1. nikikm - Точно,
06.03.2013 18:25
този е скрит коз на мафията,нагъл и подъл! Точно е подписал плана Ран-Ът и комплименти за автора,че е посочил това!Трябва много да се внимава и такива нищожества да бъдат разобличавани веднага!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: fascindoo
Категория: Политика
Прочетен: 6473010
Постинги: 4603
Коментари: 2877
Гласове: 2087
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. Пеласги, Протобългари и Траките. Обетованата земя и еврейската омраза към днешните българи (ч.1)
2. Покушение. Показно. --- България. Свят. Медии. Отново. Ташак. Бойко. Барета. Дали. Баш. Ортак.
3. Пеласги, Протобългари и Траките. Обетованата земя и еврейската омраза към днешните българи (ч.2)
4. Пеласги, Протобългари и Траките. Обетованата земя и еврейската омраза към днешните българи (ч.3)
5. Няма "Шменти-капели" или "Тука има-тука нема", има "Иди ми-доди ми": Б.Б.-Б. водач на две листи на ГЕРБ
6. Шоуто в НДК, или защо турците са идиоти
7. Мистериите около смъртта му или Березовски е инсценирал, съгласувано с Путин, смъртта си!
8. Истината за Sancta Sanctorum* на Дянков:: Глобализацията на бедността: Вътре в Новия Световен Ред
9. Търговия с органи, евгеника, ваксини и общия принос на ГЕРБ в тези престъпления
10. И това ли е "теория на канспирацията", от един "болен мозък", кандидат за поста президент на САЩ през 2000 година
11. Дебългаризирането на България: След юдеизацията защо не и циганизация? Част 1
12. 25 май 2014: Апогей на клиторно-аналното политическо чесане в ГЗ на МПК у нас, съчетано вкупом с медийно фелацио
13. Световните експерименти на 20 век: Източна Европа, Новия Световен Ред и Глобализма Част1
14. Световните империи и Древно-българските държави-империи
15. "Независимост 1908" ли? Един блестящ маньовър на Великите сили за бъдещите 2 нац. катасторофи на България и бастисването на Отоманската империя!
16. Ето го! Пепи Готиното! Или здравната ни еврейска гад!!!
17. Четиво за антибългари по Света и У нас
18. ПРОИЗХОДЪТ НА ТУРЦИТЕ (Част1)
19. Пак дрън-дрън, та пляс! За "вечния въпрос": Ние българите повече траки ли сме или повече славяни? Но хаплогрупите говорят!