Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.12.2012 20:59 - Aмериканецо! Чети! Антъни Фелс - извадки от "масонството и юдаизма" на Леон дьо Понсен
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 3161 Коментари: 0 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
"Съществува план на една световна организация, за която много се каза през последните неколко години..."

"Става дума за това, което най е в хармония с характера, способностите и средствата на действие на еврейската раса; това, което носи подписа, запазената марка на този нов царуващ народ. Еврейската раса, е тази, която желае да се наложи и да доминира над християнския свят".


"Поне още известно време, вместо да носи военен или политически характер, диктатурата на евреите ще е финансова, промишлено - търговска диктатура"...

"Ние се движим към нова Световна или Глобална република, защото само по този начин може да бъде установено световното еврейско царство. Но под доброжелателната си маска, еврейското царуване ще бъде безкрайно по-деспотично, отколкото всичко друго досега. То ще бъде като това, което човек е установила над животните".
(В тайните ционистки протоколи пише: ..."Царството ни ще се отличава с деспотизъм във фантастични мащаби!!! Г.С.)

"Това еврейско царуване ще разчита на силно организирана и внимателно подбрана полиция, така щедро платена, че тя ще бъде готова да направи всичко, също както и президентите на републиките, които за неколкостотин хиляди франка са готови да поставят своите подписи под всичко, което техните еврейски господари им кажат".
(Днес, ако не всички, то почти всички президенти, премиери и министри, във всички страни, са евреи! Г.С.)

"Освен полицията, ще има само работници, от една страна, и еврейски инженери, администратори и доректори, и техните приятели - неевреи, от друга. Имайте предвид, обаче, че когато му дойде времето, евреите
вече няма да имат приятели".

"Това сега може да изглежда невъзможно за мнозина, но все пак ще дойде по най-естествен начин, понеже всичко ще бъде подготвено, предиваритерлно и тайно, точно както беше подготвена революцията".

"По силата на тази привилегирована позиция, която ние сме позволили да бъде установена, в тяхна полза, само евреи ще бъде в позицията да командват всичко, а хората през цялото време ще им сътрудничат в унищожаването на собствената си държава, все дотогава, докато вярват, че държавата, за която те работят, си е тяхна".

"По този начин те не ще престанат да работят за собственото си робство, до деня, когато евреите ще им кажат: – "Оо, молим за извинение, но сигурно нещо погрешно сте разбрали. Тази държава, на която сега вече всичко принадлежи, не е ваша, а е наша!"

"Хората ще искат да се противопоставят, но те няма да са в състояние да направят нищо, защото всички техни материални сили ще са разбити...  Овцете не могат да устоят на кучето, обучено да ги гони, защото то има силни челюсти.

"Всичко, което трудещите се ще могат да направят, е да откажат да работят, но евреите не са толкова глупави и са предвидили, да имат такива разпоредби за себе си и за своите пазители, които ще им позволят да покорят съпротивата с глад".

"Ако възникне необходимост, те няма да имат скрупули да хвърлят срещу разбунтувалите се, но невъоръжени хора, своята непобедима полиция, защото тя ще е снабдена с най-съвременните оръжия срещу безсилните тълпи.

"Франция не е забравила ролята на Терора. Тя го изпита, и останалата част от света ще изпита върху себе си Еврейския Терор "
(В тайните ционистки протоколи има и такова признание: – "От нас произхожда всесковаващият терор").

 


Горното са извадки от "Масонството и юдаизма", на Леон дьо Понсен, в която авторът цитира ”La Conjuration juive contre les peoples" на Копин Албансели.

Книгата може да бъде получена безплатно, като кликнете върху линка по-долу.  Написана е преди много години, но като се има предвид сегашната американска трагедия, която се разиграва пред очите ни, лесно може да замените думите "франкове" и "Франция" с долари и Америка.
Не е ли вярно, мои нещастни, нещастни, американски приятели?

http://archive.org/details/FreemasonryAndJudaism

Всичко най-добро от Австралия,

Антъни Fells.
Надявам се да преживеете следващата атака.

Anthony Fells August 25, 2012 @ 1:53 am

 

(Григор Симов: съжалявам, но при копирането и превода на текста, съм изгубил автора, от който съм го копирл!)




Гласувай:
4



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28347816
Постинги: 4298
Коментари: 7556
Гласове: 8246
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930