Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.09.2008 14:42 - Кимон Георгиев – 'звенар', масон, евреин и таен член на КПСС
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 6268 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 02.12.2012 22:51


Първият министър председател след 9-ти септември, 44-та г., – Кимон Георгиев, освен в деветосептемврийския, е участвал в още два преврата, – 23-та и 34-та г., – все преврати срещу демократични правителства, от които две са земеделски, а едното е със земеделско участие!

Известно е, че той е бил масон, член на масонския "Военнен съюз –Звено"! Не е общоизвестен обаче, следният факт, че преди неговата смърт, през шеесетте години, официална делегация от съветското посолство, посещава Кимон Георгиев във вилата му в София и тържествено му връчва диплом: 
  –   40 години член на К П С С

За този ФАКТ свидетелстваше колегата, политически затворник, Ханс Александър Клайн, – български гражданин от австрийски произход, – наричан от нас, “Хбнс Прйс”. От пресмятанята ни тогава излизаше, че Кимон Георгиев е бил съветски комунист, още по времето на преврата му срещу земеделското правителство на Стамболийски, – 1923-та година !

 

Аз бях близък с Ханс Клайн, и въобще не се съмнявам в това, което разказа за тройния превратаджия и първи "ОФ" министър-председател, след 9-ти, 44 -та година!

За този "случай" с Кимон Георгиев, съм разказвал на много хора, но досега този факт, никога и никъде не бе споменат, защото от него става ясно че: 
– масони и комунисти, са "звена" от една и съща престъпна верига!

А масоните владеят и командват всичко, – особено, средствата за "информация" и "образованието" – затова в медиите им, дежурно се повтаря, че масонският преврат 1923 г. срещу демократичното земеделско правителство, бил извършен уж затова, че Стамболийски водел страната ни към диктатура; пречел на четите на ВМРО и сключил договор със сръбската държава. Но при следващия им военен преврат, 1934 г., именно превратаджиите масони, сключват договор с Югославия; забраняват ВМРО и всички партии; разпускат Народното събрание и въвеждат пълна диктатура! Но тогава, видите ли, те били прави, защото България можело да бъде окупирана и ликвидирана от своите съседи, заради четите на ВМРО, – сякаш 1923-та година, проблемите с четите и опасността за оцеляването на България, не са били несравнимо по-големи!

 

! Впрочеем, логиката ми "говори", че ВМРО е подкопавана и ликвидирана, от "върховистката ВМРО", създадена за целта, от масоните, в угода на световните им господари, които не търпят, нито реални национални консолидации, нито влиятелни тайни организации, неподчинени на тях, – каквато е била и ВМРО !

Така, агентите на лукавата световна сила, извършват преврат след преврат, а обвиняват земеделците, че уж те се стремяли към диктатура и пречели на ВМРО ! Но именно те, превратаджиите, въвеждат диктатури, разтурят ВМРО; сключват договори с Югославия (защото са били подразделение на сръбските масони!), но продължават и днес да обвиняват Стамболийски, в несъществуващи грехове! А Стамболийски е бил измъчван и убит от превратаджиите масони, със присъщите им зверски сатанински ритуали!

Трябва добре да се знае и помни, че масоните и комунистите, са клонове и инструменти на една и съща зла сила, която отдавна е планирала да подчини и истински да зароби света! А за окончателното осъществяване на пъклените ъ планове, главни пречки са били, независимите селски стопани и занаятчиите; стабилните държавни управления; реалната демокрация; човешките добродетели, нормалната човешка съвест и вярата в Бога! 
Но тези "пречки" вече са почти преодолени и по всичко изглежда, че е въпрос на не дълго време, "Световното правителство" и триумфалното възцаряване на Антихриста!

(От книгата ми "Срещу течението") 




Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28352347
Постинги: 4299
Коментари: 7559
Гласове: 8247
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930