Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.02.2021 19:19 - Партийците пак се уредиха
Автор: dedenze Категория: Новини   
Прочетен: 4805 Коментари: 0 Гласове:
5

Последна промяна: 10.02.2021 19:23

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
        За добро или лошо, все още съм жив, драги  съблогъри    Цензурата два пъти ми спира фейсбука и имейла, явно заради публикациите съдържащи политически критики и сега не ги жаля ! Става дума за баналната тема - коронавируса, през призмата на пенсионер с много хронични болести. Хубаво е да поживееш на старини, ако си здрав физически и психически, ако можеш да се оправяш сам, без да тормозиш роднини и приятели. В противен случай, по-добре е да си ходиш от този свят, който вече е пренаселен .Така че,вируса е добър изход от който печелят всички, особено държавния бюджет! Това е валидно даже и за САЩ, където заравят мъртвите на някакъв остров, без да ангажират и притесняват близки и роднини но сигурно си плащат !? Пределно ясно на всички е че, така наречените "социални мерки" са смешни и чиста форма на популизъм , подигравка и явна предизборна агитация към 40 % от  българите живеещи под прага на бедността !
          

          Какво става у нас- нищо, ние изцяло разчитаме на ЕС и чужди лекарства и медици.Нямаме лекарства и ваксини. Единственият, дал конкретен съвет за лечение е Доктор хонорис кауза - Христо Стоичков- лук,чесън,топла вода и парни бани. Други плахо промълвиха БЦЖ ваксината, ракията и цигарите, но бяха обругани от демократичните евроатланти. Тайната статистика изясни,че в процеса на заразяване на първо място са болници, поликлиники, медици, полицаи, жандарми и училища. Това правилно ги поставя и на първо място при имунизациите, но защо тук не са шофьорите от градския транспорт, магазинерите ...? Даже и т.н.протестъри,те не са излезли по улиците и площадите от добро ? Ваксинираните са много малко,оправданията много.Върхът на наглостта е предимството за имунизацията на партийците - клакьори и изборни комисии!?
          Сега следват кандидатите за "народни" представители, що не всички партийни членове !? Ослушването идва от факта, че ваксините не са сигурни, даже има и доста смьртни  случаи по света, а партийците работят на сигурно и дълговечно ! Къде са пенсионерите и рисковите групи - на кучето в .... !
          Кога ще свърши пандемията - почти никога, не защото вируса мутира,а защото  пандемията стана извор на огромни печалби. Няма да носите шалове и маски от плат, ще купувате еднократни от аптеките с цена над 2 лева. Ръцете ще пръскате с препарати -хиляди и скъпи са. Кой медик и служител от т.н. първа линия ще се откаже и кога от паричната премия ? Имунизациите няма да са само две, а безкраини. Кой нещастник ще доиде на власт в опоскана и унищожена държава, но въоръжена до зъби с натовски боклуци? Тъжно е, когато оставяш на внуците само дългове и тъпотия !
 
         
         
image

image     
        

image



Гласувай:
6



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: dedenze
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3459039
Постинги: 1099
Коментари: 3677
Гласове: 4613
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031