Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.05.2023 07:08 - ШОУТО СВЪРШИ. ЕВГЕНИ ЩЕ СИ ВЪРНЕ СПОКОЙСТВИЕТО.
Автор: golden Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 3967 Коментари: 0 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 

                        

                          МИСЛИ И РАЗСЪЖДЕНИЯ ВЪРХУ "ЕРГЕНЪТ"
                                     защо е останал ерген до 33 г?


Евгений е абсолютен манипулатор и егоист. Заради тези му качества е станал виртуоз - музикант известне в своите среди. Не сме чували за него, защото повечето от нас( обикновените) хора не ни влече класическата музика.
Евгений не е щастлив в шоуто "Ергенът".
Вижте му лицето - напрегнато и някак си показва своята неприязън, отегченост и присмехулство. Тойю е затворен тип човек, изградил своята клетка, в която се чувства в безопасност и е сигурен, че няма да допусне никой друг до себе си толкова близо, колкото е близо една съпруга.

Евгений е саможив. Той през цялото време на шоуто играе роля.
Не вярвайте на шоу, което е записано режисирано и продуцирано с определена цел предварително, съгласувано с артистите - т.н. сценарий.

На предното предаване казаха, че на края (18.05.2023) ергенът ще подари пръстен на избраницата си. Това е номера на короната - може ие да има пръстен, но едва ли годежа ще завърши със сватба. Ще се случи така, както се случва винаги, когато между двамата сгодени липсват истински чувтва на взаимност, отдаденост и доверие - което се определя като едно единствено качество наречено любовни чувства. А, когато няма любов - няма и дълготраен брак. Такава повърхностна любов завършва само след няколко месеца съвместен живот.

Несходство на характерите е първата причина за разводите между мъжът и жената, заблудили и себе си и околните.

В "ергенът" има много манипулации. от една страна Евгений се прави на добър артист (той все още не е влюбен), добър артист - нали за това му се плаща, да си играе ролята толкова добре, че да заблуди и най-добрия психолог.
От друга страна - мацетата, те също играят роля. Платено им е. Те са добри манипулаторки. Само малка част от тях си признаха истината - че не са влюбени в Евгений - заради което напуснаха шоуто доброволно.

Шоуто е заснето отдавна. Вече е изпята песен. Но, ще остане в картотеката като един от посредствените филни на века, достоен за оплюване, защото е лошо направен. Сценарият не струва. Артистите са като "кукли на конци" - дърпат ги ружисьорите в епизодите.

На мен лично не ми хареса физиономията да Евгени - много е тъжен. Очите му излъчват отчаяност и сякаш всичко случващо се с него е толкова скучно, че чака с нетърпение шоуто да свърши за да си върне спокойствието, което си е изградил откакто е завършил училище. Егоистите като Евгений, никога не са щастливи. Те не умеят да обичат, те не са откровени и никой не може да ги застави да поемат отговорност за своите действия.

Той - Евгений, затова е и виртуоз. Устремен единствено върху своето усъвършенстване, за да бъде признат за велик майстор - пианист.



Гласувай:
3



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031