Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.06.2011 16:56 - Скуърт оргазъм – женска еякулация
Автор: boboncheto0o77 Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 13013 Коментари: 0 Гласове:
1



Скуърт оргазъм – женска еякулация Не само мъжете, но и жените могат да изпитат еякулация, позната като скуърт оргазъм.
Какво е скуърт оргазъм?

През 2001 г. G-точката, заедно е с парауретралните жлези (Skene жлези), намиращи се в зоната на G-точката, е официално обявена за женски анатомичен орган и по-точно – за женска простата. Следователно и всички жени могат да еякулират, тъй като G-точката е снабдена със секреторни клетки, подобни на тези в мъжката простата. G-точката е свързана със система от каналчета, които водят към уретрата, и в които се образува еякулационната течност, изпълваща  G-точката  при сексуална възбуда и стимулация.
image
При последвала стимулация се достига до  т.нар. скуърт оргазъм (от англ. squirt - бликам, пръскам). Той се изразява в изхвърлянето, под формата на силна струя, на голямо количество прозрачна течност от парауретралните жлези, най-голямата от които се намира на отверстието на уретрата. Еякулационната течност е напълно различна от смазочната вагинална течност, която се отделя по време на секс.  Няма нищо общо и  с урината (въпреки, че първоначалното усещане е като напишкване), и е от части близка до семенната течност във връзка с това, че съдържа протеини, а също наподобява и простатния секрет при мъжете като химичен състав.    

Как да достигнете до скуърт оргазъм?

Този вид оргазъмimage се достига най-лесно с пръсти или чрез дилдо. Стимулирайте зоната около G-точката, където се намират Skene-жлезите (образуващи еякулационна течност) и PC-мускулите (именно те отговорят за изхвърлянето на силната струя прозрачна течност, но също така участват при процеса на отделяне на урина, така че е важно, преди да се отдадете на секс с идеята да достигнете до скуърт оргазъм, да се отбиете до тоалетната). Продължете стимулацията дотогава, докогато G-точката набъбне и се изпълвани с еякулационна течност, а PC-мускулите започнат да се съкращават. При последвала стимулация директно върху G-точката, и едновременно с това стягане на PC-мускулите от ваша страна, ще постигнете скуърт оргазъм.Честото практикуване на упраженията на Кегел, които тренират PC-мускулите, ще ви помогнат по-лесно да достигате до скуърт оргазъм.

Скуътр оргазмите са придружени с обилно прогизване на чаршафите, така че се застраховайте предварително и се запасете с няколко ката хавлии под вас. Количеството еякулационна течност може да бъде от няколко капки до 300 и повече милилитра.



Гласувай:
1



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: boboncheto0o77
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 361996
Постинги: 129
Коментари: 139
Гласове: 45
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол