Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.01.2023 09:47 - НОВАТА „ГРАЖДАНСКА ВОЙНА” В АМЕРИКА ЩЕ БЪДЕ „БЕЛИ СРЕЩУ БЕЛИ”!
Автор: djani Категория: Лични дневници   
Прочетен: 2914 Коментари: 0 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

НОВАТА „ГРАЖДАНСКА ВОЙНА” В АМЕРИКА

ЩЕ БЪДЕ „БЕЛИ СРЕЩУ БЕЛИ”!

ЮНГ ФРОЙД • 5 ЯНУАРИ 2023 г.

 
image

Една от десетките статии в американските медии, сочещи огромното, като Гранд  канион на р. Калорадо раделение на американската нация.

 

Ще има ли гражданска война в Америка? Разбира се, това означава вътрешно бяла война. Няма да има гражданска война в черната общност. Нито в ​​кафявата общност. Нито в мюсюлманската, нито в азиатската общност. Не и в еврейската общност. Въпреки че има либерални ционисти, неоконсервативни ционисти и някои радикални евреи, но евреите не участват в конфликти помежду си. Евреите обикновено заобикалят проблемите. Ще има ли война между различни групи? Черни срещу кафяви, срещу евреи, срещу жълти, срещу индуси, срещу мюсюлмани, срещу и т.н.? Единствените щати, в които това е възможно, са Калифорния и Югозападните територии, Флорида, Ню Йорк и няколко други. Те са много разнообразни и различните групи не се разбират помежду си, очи в очи. Това обаче е малко вероятно, защото повечето небели, с изключение на черните, основно се разбират, съжителстват тихо или поне се толерират.

Освен това, тъй като евреите контролират медиите и академичните среди, те насочват голяма част от гнева и враждебността на небелите към лошите бели. Анти-белотата е политическото обединяващо лепило сред небелите. Това е, което номинално подкрепя обединението на евреи, бели гадове, не-бели и черни, въпреки че групата, с която всички групи имат най-много проблеми, определено е черна. Но поради медийната манипулация, масовото образование/индоктриниране и култа към черното, има тенденция сред евреите и небелите поне символично да се свързват с черното, което представлява едновременно естественото им превъзходство (в спорта, рапа и сексуалността) и историческа виктимизация (като бивши роби и борци за граждански права).

Разбира се, ако всички бели изчезнат в САЩ, основният конфликт ще бъде между евреите, небелите и черните. Без анти-белата враждебност като обединяващо лепило, това може да бъде ад за всички замесени. САЩ и СССР станаха заклети врагове, когато Германия и Япония загубиха играта за световна хегемония. В САЩ, без белите, евреите и мюсюлманите биха били сериозни съперници, особено след като нямаше да има бели копелета като мажоретки и пешки на ционизма и войните за Израел.

Едно нещо е сигурно, евреите няма да водят свои собствени битки и ще им бъде трудно да убедят небелите и черните да застанат на страната на евреите срещу мюсюлманите. Освен това, без бялата вина, повечето чернокожи и небели като цяло ще негодуват срещу еврейското богатство, привилегии и власт. Без бели изкупителни жертви като вечни злодеи, за евреите ще бъде трудно да отблъснат гнева, негодуването и завистта на черните и небелите. Вярвам, че евреите може да се опитат да държат като изкупителна жертва други групи. Ще накарат чернокожите и небелите да се възмущават, че азиатците са твърде успешни. Или ще опитат да настроят мюсюлмани срещу индийци и срещу черни. Или ще се  опитат да сключат съюз с индусите срещу мюсюлманите. Но ще им бъде трудно  без белите, като универсални лоши момчета и винаги надеждни рогоносци.

Но белите съществуват и ако има "гражданска война" в САЩ, тя ще бъде бели срещу бели. Ще бъде основно между белите прайдъри и белите виновници. Между белите курви и белите рогоносци. Белите Прайдърс ще бъдат насърчени, или от откровената бяла гордост, или от отказа да се поддадат на култа към бялата вина. Дори и да са по-скоро граждански националисти, отколкото етнонационалисти, те ще отхвърлят идеята, че белите са особено виновни за световните злини. Нещо повече, те ще вярват, че в последното уравнение белите са направили много повече добро, отколкото лошо в историята на света.

Напротив, белите  „виновници ще вярват, че само белите са виновни за това, което не е наред със САЩ и по света. Въпреки това, тъй като умовете им са оформени от евреите, те няма да се грижат много за повечето от народите по света, независимо колко са били наранени от белите (като пешки на евреите). В края на краищата, повечето про типове имат малко или никакво чувство за вина, или съчувствие към палестинците и другите араби и мюсюлмани, чиито животи са напълно съсипани от американската империя под ционистки контрол. Те никога не казват „животът на палестинците има значение“, „животът на арабите има значение“, „животът на сирийците има значение“, „животът на иранците има значение“ и т.н. Те не изпитват нищо към руснаците, които загинаха през гангстерските капиталистически 90-те години, доминирани от еврейски глобалисти. Тъй като умовете им са глина, с която се играят еврейските ръце, основната им страст е, че „белите консерватори са нацисти“

Ясно е, че бялото "дясно" е много по-умно от бялото "ляво". И все пак, най-трагичното е, че нито една от страните няма да разбере защо е настъпило разделение в бялата раса. Защо толкова много бели мразеха себеподобните си, особено в служба на евреи и чернокожи (и всъщност на никой друг)? И защо са стигнали до извода, че са добри бели заради тържеството на содомията, а други са лоши бели, защото не вярват, че Брус Дженър е "жена"? Тъй като умовете на бялата десница са относително по-малко контролирани от евреите, те са по-независими и уравновесени от идиотската бяла левица, които всъщност са марионетки на евреите, които контролират академичните среди и медиите.

Но проблемът е, че "белите консерватори" са твърде глупави и/или невежи, за да разберат, че основната причина за тази омраза към бялото е еврейската власт. Дори и да говорят за „левите“, те не казват почти нищо за еврейското правителство, което вби клин между белите хора, разделяйки ги на „десни“ и „леви“. Лесно е да се докаже, че еврейската власт е имала пръст както в „десните“, така и в „левите“. Защо, дори когато "десни" и "леви" се корят и обиждат, излизат от пътя си, за да докажат, че подкрепят Израел и с радост служат на евреите?

Доналд Тръмп и неговите поддръжници трябваше да представляват популизма и „дясното“, но почти не се говореше за бяла идентичност/интереси, а вместо това безкрайни дрънкания за „Fly Israel“. В този смисъл бялата десница е само относително по-независима от бялата левица. За съжаление, тя е длъжница на еврейските власти, въпреки факта, че евреите правят всичко, за да я обвинят. Нещата са още по-трудни. Евреите доминират в американския либерализъм, което означава, че привържениците и левичарите дължат пари на евреите.

Освен това евреите финансират чернокожи и небели като съюзници срещу белите. Но това също означава, че поне на най-ниско ниво има много „левичари“, които симпатизират на палестинците срещу ционистите. И тези цифри изглежда растат. Но във висшите ешелони на либерализма властта принадлежи изцяло на евреите и техните кукловоди и поддръжници, които пълзят в краката на Сион. И все пак, дори и да са приглушени, най-силните антиционистки гласове са сред американските „леви“ на най-ниско ниво. БДС е доминирана от обикновената левица и напълно репресирана от евреите.

 

 




Гласувай:
5



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: djani
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3244834
Постинги: 926
Коментари: 3370
Гласове: 4679
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031