Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.12.2022 10:46 - Трите нива на заговор
Автор: zahariada Категория: Лични дневници   
Прочетен: 737 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 09.12.2022 10:47

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
  понеделник, 5 декември 2022 г.

Трите нива на заговор

 

image  

 Този свят е ненормален и всичко лошо, което ни се случва тук е изкуствено създадено. Нашата болка, страдание и различни проблеми, с които се сблъскваме, нямат морално оправдание и не преследват скритото добро в духовен план. Образно казано, този свят не е нищо друго освен затвор за души, контролирани от негативни същества. Ние сме в разгара на духовна война с тях и тези същества ни дадоха идеята за Бог, който е създал всички религии.

В търсене на Истината и в опит да разберат защо светът е в такава ужасна бъркотия, мнозина вече са открили, че има едно-единствено правителство в сянка на света, което се занимава с продължаване на войни, глад, бедност и морално опустошение. Тази група е известна под различни имена: Илюминати, Световно правителство в сянка, Кабал... Има много конкуриращи се групи. Истината е, че те са организирани в пирамидална структура или масонска ложа.

Но в действителност тези хора са видимата, физическа част от много по-дълбока и сложна конспирация, обхващаща три нива.

Илюминатите или Кабалът са само първата част от това объркване, а липсващите части от този духовен пъзел са още по-страшни и невероятни. Като се има предвид нашето ниво на невежество, както и информационната манипулация, на която сме подложени, мнозина смятат тази информация за достойна да бъде класифицирана като научна фантастика или параноичен делириум, но поне малко недоверчивият човек ще разбере, че това не е така. Има три нива на конспирация, които правят възможно проявлението на ужасната бъркотия, в която се намира този свят. Първият от тях е One World Shadow Government, който прониква във всички нива на власт в правителствата на най-мощните държави.

Членовете на този псевдоелит – илюминатите или правителството в сянка – са включени в правителства, глобални икономически и финансови структури, в армията, в големи медийни корпорации и в почти всяка международна корпоративна структура. Това са хората, които обединяват различни групи и мозъчни тръстове, които се застъпват за глобализацията и очертават мерките, които трябва да се предприемат, както чрез тайни общества, така и чрез други добре известни организации: например CFR (Съвет за международни отношения), ООН, ЮНЕСКО, СТО, НАТО, Билдербергската група и др.

На второто ниво на тази конспирация са извънземни същества от четвъртото измерение, които използват илюминатите като свои слуги. Има много видове извънземни същества по отношение на тяхната ориентация и намерения към човешката раса. Има положителни, отрицателни и други, на които изобщо не им пука какво се случва с нас. Сред тях е раса от 4D същества, които ни манипулират от хилядолетия. Те са известни като влечугоподобните, но те са само един от многото извънземни видове, които оказват влияние върху нашата цивилизация. Съвременният свят е под контрола на негативни извънземни същества, които заговорничат срещу човечеството. Това се случва от хиляди години и е второто ниво на конспирацията.

В много далечното минало на Земята те са направили генетични промени в човешкия вид и някои промени в генетичния състав на растенията и животните на Земята и много сериозни промени в околната среда (климат, плътност и газов състав на атмосферата, температура , влажност ....)

По отношение на обществения живот влиянието на тези същества е свързано не само с политиката и световната икономика чрез техните земни представители, но и с повечето религии. Тези вярвания са ментални информационни вируси за манипулация на младата човешка раса, насочени към гарантиране, че човечеството насочва своя вектор на независимост и автономия към „божествената“ йерархия на специални висши същества, като освен това и им се покланя. Те също ни манипулират на индивидуално ниво по време на развитието на живота ни с помощта на етерни импланти, а след това ни мамят с хитрото си изобретение на прераждането, за да ни върнат обратно във физическото тяло, за да се въплъщаваме безкрайно на тази планета в тези неблагоприятни условия и с изтрита памет.

Днес тяхната манипулация се извършва и чрез фалшивата светлина на новата религия на Ню Ейдж. По този начин онези, които имат духовни стремежи и не приемат традиционните религиозни предписания и практики, попадат в капана на следване на предписанията на тази фалшива светлина или последователни предположения, като твърдят, че предават послания от положителни висши или извънземни същества. Тези контактьори са част от измамата и много последователи на тази религия стават измамени в своята наивна добросъвестност.

Ето някои погрешни схващания на Новата епоха:

-Трябва да преживеем тъмнината, за да разберем светлината.

-Избрахме трудностите, с които се сблъскваме в живота, за да се поучим от опита, колкото и болезнен да е той.

-Възнесените учители са висшите същества, които се грижат за нашата еволюция.

-Командата на Аштар Шеран е група от позитивни извънземни.

-Исус е единственото същество, което в момента е Възнесен владика.

- Те скоро ще ни помогнат, без да е необходимо ние да правим каквото и да било, трябва само любезно и спокойно да изчакаме помощта им, без да предприемаме активни физически действия.

- Канализираните канали са естествен начин за предаване на съобщения от по-високи нива.

- Няма нищо лошо в това да се покланяме на други висши същества или богове, които смятаме за по-висши.

-Ще има геоложки промени, които ще се отразят негативно на планетата и човечеството.

-Всички религии са част от Истината.

-Злото на този свят е причинено само от зъл елит, който управлява в сенките, без никаква друга външна намеса от космоса.

-Човек може да се издигне и да достигне божественост само без агресивни физически действия.

- Реалността е илюзия. Истината е различна от това, което преживяваме.

-Ние сами сме избрали обстоятелствата на живота си и трябва или да се поучим от тях, или да получим карма.

Заповедите на всички религии, заедно с вярванията на Ню Ейдж, бяха дадени на човечеството да остане покорно и да не осъзнава реалната ситуация. Актът на поклонение на фалшиви богове или предполагаемо по-висши същества служи на двойна цел. Той ни държи далеч от нашата висша духовна същност и реалност, като е източникът на енергия за тези паразитни същества, които се хранят с това преклонение и нашите по-ниски вибрации.

Що се отнася до посоката на техните предполагаеми предположения, всички те подчертават, че трябва смирено да чакаме промените и помощта на тези същества да  се придвижат от един момент до следващия. Тези послания са ясно разпознаваеми, тъй като те не насърчават никакви действия от страна на отделните хора, а вместо това силно призовават търпеливо да чакат помощ, която ще дойде от небето в даден момент, за да свали от власт злия елит, който те държат отговорен за всички злини на Земята.

Тези същества от четвъртото измерение и техните земни съюзници се стремят да държат хората отделени от божествеността в състояние на страдание, отчаяние, депресия, очакване, безпокойство и тъга навсякъде. Всички катастрофи, световни проблеми, фалшиви терористични атаки, фалшиви природни бедствия служат за това голяма част от населението да остане болно, гладно, в постоянна икономическа криза и в условия на крайна бедност.

Нашата свободна воля е ограничена от тях, живеем в тяхната измама и манипулация. Те ни накараха да вярваме, че ужасните негативни условия, които преживяваме на нашата планета, са резултат от човешки действия, нашите грешки. Че нашите лични нещастия са част от духовното обучение или предполагаемата карма, която трябва да платим. Във всички случаи те ни казват, че сме се съгласили да преминем през това преживяване и че то е за наше добро. В действителност, абсолютно всичко на Земята е продукт на тяхната манипулация, която включва генетична манипулация на нашите предци, така че да станем послушни и разделени от Божиите същества и да улеснят нашето поробване.

Има един последен капан в земния път, който влиза в действие, когато сме освободени от физическото тяло, когато видим този прочут тунел от светлина. Тези същества или техните сътрудници се представят като висши същества или господари на кармата, подтиквайки ни да се прераждаме безкрайно, за да плащаме за възприети грешки, да коригираме грешките и да продължим да се учим, без да помним нищо от предишните си прераждания. Всъщност те просто искат да увековечат нашата мъка и състояние на невежество.

По същия начин, по който негативните световни събития и проблеми, с които се сблъскваме ежедневно в живота ни, ни държат в постоянно състояние на депресия, генетично модифицираните храни, някои видове радиация и електромагнитно излъчване, информационната индустрия и индустрията на развлеченията също допринасят за това, така че вибрациите ни да са ниски и съзнанието ни да бъде потиснато. Злият елит, който управлява в сенките, е първото ниво на съществуваща манипулация, действайки по заповедите на второто ниво, които са същества от четвъртото измерение.

Наскоро стана възможно да се стигне до дъното на третото ниво на тази конспирация и да се открие истинският източник на всички земни проблеми.

Преди се смяташе, че проблемът засяга само нашата планета, но беше установено, че засяга цялата вселена и всички нейни измерения, включително духовните сфери. С помощта на няколко групи от определени същества, работещи заедно, беше възможно да се открие, че нашата вселена е родена с грешка в оригиналния си код, с „фрактален вирус“, който направи всичко това възможно. Тази информация е изключително нова и наскоро беше разкрита в тази област от член на една от тези групи.

Третото ниво на конспирацията е свързано с "убийците на вселената" и тяхното манипулиране на изходния код, върху който се основава нашата вселена.

Поради сложността на темата, за да се разбере това трето ниво на конспирация, е необходимо да се прочете цялата информация, както е обяснено от този човек в поредица от записи на собствения му уебсайт. Тези записи са преведени тук, за да бъдат достъпни за испаноговорящите. Горещо препоръчваме да прочетете цялата поредица и да съдействате за нейното разпространение. Всеки от тези записи хвърля малко повече светлина върху картината и разкрива информация, която със сигурност е била напълно непозната за много от нас.

Официалната история, която религиите и движението New Age ни разказват, ще рухне под собствената си тежест, след като бъде осъществен контакт с определени елементарни истини и анализирани без социално обуславяне, което в много отношения работи като промиване на мозъка върху нашето прозрение и критично мислене.




Гласувай:
2



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39737554
Постинги: 21940
Коментари: 21633
Гласове: 31017
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031