Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.01.2022 21:21 - Съдът на Европейския съюз: забрана на "задължителната ваксинация"
Автор: vesever Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1335 Коментари: 4 Гласове:
10


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Информацията е от възможно най-официалният източник - Европейския Парламент и Съда на Европейския Съюз.

От Европейския парламент са обявили /цитирам от втория линк по-долу, от сайта на Европейския Парламент/, че Държавите членки на ЕС трябва да се погрижат "да се гарантира, че гражданите са информирани, че ваксинацията НЕ е задължителна и че никой не е подложен на политически, социален или друг натиск да се ваксинира, ако не желае това".

Какво се случа в действителност?! Правителствата притискат гражданите с принуди за ваксинации. Какво имаме тук?! Залоупотреба с власт?! Престъпна злоупотреба с власт?!
Именно за това става дума.
И какво, дали си играят на доброто и лошото ченге, или прилагат принципа: Царят дава, пъдарят не дава?!

Във всеки случай, потърпевши са хората. Всички онези подведени хора, с фалшиви обещания за имунитет или свобода - нито едното, нито другото имат, или принудените хора да се бодат с експерименталните препарати, погрешно наречени ваксини?!
В нито една държавна конституция не се допуска хората да бъдат подлагани на принуди за каквито и да е медицински мерки и действия.
Да видим кога ще се стигне до там престъпниците ваксинатори да отговарят за престъпленията си срещу човечеството, и срещу собствените си народи!

Ето материала, с превод /на базата на информация от сайта на Европейския Парламент /втория линк/:


https://institut-trivium.org/verbot-von-zwangsimpfung/?fbclid=IwAR1leFgdBi5nFGl8L95EXVEqG1lZGd1yrM8VHfrUtw7kpTeFYHfaiTvjjwQ

https://www.europarl.europa.eu/doceo/document/E-9-2021-004802_DE.html

image


image

Съдът на Европейския съюз най-накрая се произнесе по забраната на задължителните ваксинации?  

Всички принудителни ваксинации са незаконни по подразбиране?  

Съветът на Европа (да не се бърка с ЕС), който включва всички европейски държави с изключение на Беларус, Косово и Ватикана, който е кръстник на Европейския съд по правата на човека, реши на 27.01.2021 г. в своята резолюция 2361/2021, наред с други неща, че никой не може да бъде ваксиниран под натиск против волята си. 47-те държави членки се призовават да обявят преди ваксинацията, че ваксинацията не е задължителна и че неваксинираните лица не могат да бъдат дискриминирани.  

Също така е изрично забранено да се дискриминира в случай на съществуващи рискове за здравето или ако "лицето" не желае да бъде ваксинирано. Производителите на ваксини са задължени да публикуват цялата информация за безопасността на ваксините.  

С тази резолюция най-голямата европейска организация за правата на човека вече е определила стандарти и задължения и е изготвила насоки съгласно международното право, които трябва да се прилагат от всички 47 държави членки, включително от ЕС като организация.  

По този начин дискриминацията, например на работното място или забраната за пътуване на "неваксинираните", е законово изключена.   От 27 януари насам нито един политик не е говорил за това, и за това има основателна причина. Те искат хората да забравят, че ваксинацията не е задължителна, и да се ваксинират "доброволно".  

Действието срещу Резолюция 2361/2021 е очевидно престъпление срещу човечеството и ще бъде образувано международно наказателно производство срещу всеки политик, държавен служител, лекар и всички други заместници, които се опитват да наложат "задължителна ваксинация" срещу свободната воля на човешко същество ("защитено лице").  

Важно е да се отбележи, че престъпленията срещу човечеството не подлежат на давност (VStGB § 5 Unverаеhrbarkeit)!  

Изтегляне на Резолюция 2361 на Съвета на Европа).  https://institut-trivium.org/wp-content/uploads/2021/11/Counsil-of-Europe-Resolution_2361.pdf

Допълнение към статията: На 8 октомври 2021 г. председателят на Комисията Урсула фон дер Лайен заяви: "Нашите договори са много ясни. Правото на ЕС има предимство пред националното право, включително пред конституционните разпоредби." От края на 2019 г. Европейският съюз води преговори със Съвета на Европа за присъединяването си към Европейската конвенция за правата на човека.  

На 27 януари 2021 г. Съветът на Европа прие резолюция относно ваксините срещу COVID-19. Парламентарната асамблея призовава държавите членки и Европейския съюз да "гарантират, че гражданите са информирани, че ваксинацията НЕ е задължителна и че никой не е подложен на политически, социален или друг натиск да бъде ваксиниран, ако не желае да бъде ваксиниран", и да "гарантират, че лицата, които не са ваксинирани, защото това не е възможно поради възможни рискове за здравето или защото съответното лице не желае да бъде ваксинирано, не са дискриминирани". Как Европейският съюз приложи тази резолюция?  

Източник: Европейски парламент    



Гласувай:
10



1. panazea - Цяла година всички мълчаха за това решение !
15.01.2022 22:12
Благодаря , Весе , за информацията!
цитирай
2. vesever - Тони
15.01.2022 23:21
Мълчат, защото им изнася, ала няма винаги да могат да крият истината, рано или късно ще им се скъса въжето...
цитирай
3. nedovolen - На ваксинираните слагат невидими ...
16.01.2022 08:02
На ваксинираните слагат невидими окови, а който не върви със стадото, още по-невидими, само се чувстват.
Написала си го между редовете.
:)))
цитирай
4. vesever - Ники, много правилно си усетил. ...
16.01.2022 10:33
Ники, много правилно си усетил.
Всеки адекватен човек ще усети. Лошото е, докато мнозина са неадекватни.... ((((
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: vesever
Категория: Лични дневници
Прочетен: 4065241
Постинги: 1153
Коментари: 13404
Гласове: 16018
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол