Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.01.2022 18:47 - Полковник Николай Марков в едно интервю, статистика от Мин.здрав за заминалите си от ф-к-си-ни, Боян Чуков в "Операция История" и др.
Автор: hadzapi Категория: Лични дневници   
Прочетен: 912 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 13.01.2022 18:48

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
От срещата със здравния министър. Данни: Натиснете върху снимката, за да се види цялата

  Дори по официалната статистика, която е манипулирана в посока К-19, близо 70% от допълнителната смъртност в последните две години, не е от К-19, а от нелекувани адекватно други заболявания.

На снимката са данните от статистика от Бълг. Мин. на НеЗдравеопазването, открити в техен раздел.

Ve Jo Има едно интервю (много яко) на Байрактаров при Крум Савов от 11 или 12.01.2022, което е достатъчно и най-зомбиранните да го чуят, за да се събудят, но не мога да го копирам. В него освен всичко друго показа как държавата крие от нас информация за умреелите от ваксини, и лъже че няма такава а той е влязъл в сайта на здравното министерство в някакъв раздел, където се събира такава и то подробна.



image


-----------------------------------------------------

Маша Кременска

Във Франция много ресторанти, хотели и др. променят статуса си на ЧАСТЕН КЛУБ.
  По този начин не е нужно да искат от клиента си паспорта на робът. Новите клиенти стават "членове" за по-малко от минута и безплатно.
  Така този ресторант вече не е обществен, а частен.
  И той може да приеме всеки, без проблеми.

----------------------------------------------------

Полк. Николай Марков в това видео от 12.01.2022 говори

за наркотиците у нас, за ролята на Харвардеца К. Петков, не говорещ английски и български добре и не мислят добре.

Радев бил гарант за това, което да се случи в идните 5 год. в страната ни, гарант пред амер. посланика, че това, което е договорено ще се случи.

Тактическата схема как ще се случи го прави Р. Радев и БСП. БСП са част от най-тежката предателска игра, която винаги са играли в историята на България. Другите са хъшлаци, те не разбират. Но БСП е партия, която много добре знае какво прави. И сега го прави целенасочено.

И точно тези, които се правеха на руски хора, всички са ходили в Москва, както се покланяха в Москва, сега са на колене на друго място. Това са универсални хорове...
Много е подло спрямо всички хора, които имаха надежди в тях. Това е олигархична партия, както беше, когато беше и към Москва. Сега се произвеждат от друго място.

В една държава, в която тонове кокаин върви, нима вярвате, че председателя на парламента сега е наясно за какво става въпрос и има някакви способности да се противопостави...

Държавата ни е отвлечена. Българите знаем какво се случва.
Думите "държава", "държавност" не са в наш приоритет. Ние сме все едно победена държава и ни назначават, който си преценят. Фактът, че назначават такива деца, навсякъде, това трябва да ни говори, че от друго място се управлява държавата.

Не я управлява Кирил Петков,не я управлява детето в парламента, не я управлява и Василев Харвардски.
А Радев пък е последният, който има възможности да управлява. Той по-скоро се бори, защото зад гърба му стоят олигархични групи, но това е друга игра, на по-ниско ниво.

Вървим към реализирането на план, който е спуснат за 5 години, от американското посолство и е съгласувано с Брюксел - Македония в ЕС, газопровода стратегически проект, Истанбулската конвекция, базата, която трябва да се изгради във Варна, закупуването на п на брой самолети и...

Има стратегически и тактически зададени хоризонти, има и по-ниски, но те са в интеграцията на ЕС и Нато.
Няма зададени хоризонти за вътрешното ни благополучие. Никой не говори за благосъстоянието, доходите на нацията...

Президента отдавна си е загубил каква му е функцията.

От тези политически "лидери" никой не разбира как работи парламентарната държава. Ние не сме президентска държава.

Медиите насочват към Президенството вниманието, едва ли не фокусират, че властта е в президента.

Договориха се ей тия, в президенството, той ги прави на маймуни.
Тези в парламента трябва да се срамуват. Държат се като първолаци. Нямат представа защо са там или имат представа и са им казали - Стойте тука, дремете и вдигайте ръце, когато ви се каже, има кой да мисли вместо вас.

Та кой не разбра, че Радев е Троянски кон.
Радев като личност не ме интересува и не ми е интересен, скучен ми е. Разглеждам президенството като институция.

Но начинът, по който задвижва политическите порцеси, и особено тези по стратегически въпроси, не ми харесва. Той не трябва да се намесва, ние сме все още парламентарна република, която така и не съградихме за 33 год.  И ако не върнем парламентарната република, ще стигнем до Диктатура, в един момент ще си признаем Диктатор.

Парашутираха ги с измама, Кирил Петков и Асен Василев - за гражданството - той е нелегитимен там. Но той е по-малката беда. Това момче, какъвто да е, може да има чисти намерения в главата си. Но той не знае изобщо  къде е попаднал.
А пък това момче в Парламента, изобщо не знае къде е попаднал.

Но зад тях стоят старите муцуни, напр. Емилия Масларова, тя си е навсякъде, не само на преговорите, да не Ви изброяват и другите, които си ги познавате. Тези, които са на предния фронт са само да заблудят гражданите, че има някаква промяна.

Промяна със статукво не може да има.

Монополизираха в момента организираната престъпност в България, особено политическата организирана престъпност притежава по-големи капитали, за 33 години генерирани, колкото има в държавата.

Държавата ни е отвлечена. Първото, от което трябва да се освободим, е - мафиотската система.
Но... никой не смее да започне това. Първо, ако се започне борба с мафията в България, ще се лее кръв по улиците. Ще падат прокурори, ще падат бандити и то политически, с якички, с вратовръзки.
Никой не смее да я почне тази борба.

Всичко се задава отгоре - кой ще играе опозиция. Но реално, хората на Борисов, на Рашков, сега просто искат да си разделят баницата. Борисов ли е сега на власт, че наркотика идва в България.... за кокаина.
Къде го спряха - в България или в Колумбия. Ако беше дошъл в България, дали щяха да го спрат...
Е, тази власт, корумпирана ли е сега или не. Рашков човек ли е на президента, или не? Кои стоят зад президента? Кои са олигархичните кръгове, които минаха от тука и тука се прехвърлиха? И зад тия олигархични кръгове кои са мафиотските пипала, които пипат? Кои групировки сега ходят в Македония и са вече там... за да правят бизнес стратегическите проекти, кои са изпратени?, защото те са там. Кой ги управлява тези процеси?

Какво стана с подслушванията? Какво стана с прането на пари. Няма нищо.
Нали парламента щеше да се променя...
Ако в България искаме промяна, тятрябва да се прави от хора, които носят ДУХ НА ПРОМЯНА.
Сега са мухлясали от миналото, мухъли от миналото, най-големите мухъли, лоясали от пари. Няма надежда, докато мухлясалите хора не отидат в затвора.

А след това ще са вече новите и младите лица и т.н... Но всички, които досега са замесени в тази мафиотска игре, всеки от тях трябва да си получи неговата порция от боя.

https://www.youtube.com/watch?v=bJ7li4gNIGQ


---------------------------------------------------

Световен ред или хаос - какво всъщност се случва?

Как да се ориентираме в сложната геополитическа обстановка, за да разберем, какво ни очаква?

Отговорите в предаването "Операция История" с водещ Росен Петров ще научите от международния анализатор Боян Чуков.









Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: hadzapi
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3812633
Постинги: 2352
Коментари: 744
Гласове: 1919
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. Битката за ресурси - как и защо бе съсипан Дамаск
2. АБК готви нова атака над „Моята библиотека“
3. Епохални открития, направени случайно
4. Грешките и капаните на съвременния сатанизъм - религия, сатанизъм, митология, шаманство, християнство, езотерика, култове, философия, лява и дясна страна, среден път
5. Улуру, чакры земли, тора шаста, гластенбери, озеро титикака, гора кайлас, гора синай, энергия, мобильный центр активации эпохи, эзотерика,
6. Космос, астрономия, НАСА, открытие, фотоснимки, Учёные, белый город, обитель бога, телескоп хабл,
7. мир, Учёные, свят, суперкомпьютер, теория хаоса, исследование мировой экономики, транснациональные корпорации, владение мировых доходов,
8. празници, маски, сравнение, значение, традиции, история, кукери, будизъм, езикознание, кукерство, зороастризъм, колобърство, песоглавци
9. хроники, история, древност, летописи, балхара, древнобългарските държави, волско-камска българия, исторически извори
10. Китайската стена - не са я строили китайците, а друг?
11. Най-страшните места на Русия