Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.07.2021 12:56 - Математикът проф. Михаил Константинов вижда края на християнската цивилизация
Автор: krumbelosvet Категория: Лични дневници   
Прочетен: 2217 Коментари: 4 Гласове:
5

Последна промяна: 30.07.2021 14:37

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Известният математик на Централната Избирателна Комисия, говори по БНТ1 за края на християнската цивилизация, съградена от БЕЛИЯ ЧОВЕК, като за нещо очевидно.
Което в наши дни се вижда с просто око. Ако не краят, то бързото доближаване до него.

(Във Франция се раждат повече НЕфренчета, в Германия най-много новородени се наричат Мохамед, по улиците на Рим и Лондон не можеш да разбереш дали се намираш в Европа, терорът влезе в ежедневието...)

Спорното според мене е, че професорът обвинява САМИТЕ БЕЛИ ХРИСТИЯНИ за тоя край, понеже били "изоставили християнските ценности". Такова говорене "на ангро" без конкретен анализ на "нарушенията", ми изглежда толкова недопустимо ЗА МАТЕМАТИК, че се съмнявам дали всъщност не е ОПРАВДАНИЕ за действителните виновници.

Не е ли безспорно, че главното "нарушение на християнските ценности" е игнорирането на личното указание на Исус, че "не можете да служите на Бога и на Мамона" (божество на богатството). А водещата "християнска нация", ГОСПОДСТВАЩА над останалите, има една всеизвестна мечта, мечтата за БОГАТСТВО!!! И всъщност НЕЛЕГИТИМНО и свръх-тоталитарно я управлява ФРС, банкери предимно НЕхристияни.

Тези банкери, като собственици на ЧАСТНАТА централна банка на САЩ, имат монопол върху печатането на долара, и имат пари да купят глобуса. Щото тоя глобус струва колкото свръх-научната и свръх-технологична ВОЙНА за неговото превземане. В която война, при неведение и разединение на противника, и каскада от уловки, ИМАТ ДОСТАТЪЧНО ПАРИ и власт да победят. Даже БЕЗ БОМБИ.

Тия банкери освен че банкират, си играят на богове и решават кое е добро (хомосекса например) и кое - зло, кой ще живее и кой не. И го налагат чрез господството си над киното, медиите и образованието. Търговци в храма. Наследници на ония, които Исус изгони с бич оттам. Драстичен, съдбовен ЗНАК, СИГНАЛ, който изявява пълния си ПРАКТИЧЕСКИ смисъл н наши дни.

ТЪРГОВЦИ в Х Р АМ А. Каквито Исус, проповедникът на ЛЮБОВ, любов и към враговете, не погуби, но прогони с бич оттам, където НЕ ИМ Е МЯСТОТО. И ги нарече "синове на дявола... който си беше от край-време човекоубиец".



Гласувай:
5



1. raders - :) Сещам се какво съм имал предвид и ...
29.07.2021 17:45
:) Сещам се какво съм имал предвид и съжалявам. Опасенията ви са съвсем реални, но съветите - наивни. Този проблем не може да се реши в черквите, нито в банките, а в европарламента, което също е твърде съмнително при този инфантилен либерализъм. Необходимо е да се прекрати мигрантската вълна или поне да ги приемат при определени условия, но няма да го направят по хуманитарни съображения. Така че Европа е обречена и не само тя. Но този проблем винаги е съществувал на планетата и ще продължи да съществува - тоест - появи се някъде цивилизация и веднага идват варварите. Закон Божи. Но, каквото за всички турци, такова и за гол Хасан - казват онези зад Босвора. Да му ударим по една студена бира по този случай! :) Със здраве!
цитирай
2. krumbelosvet - Не, не е естествен процес
29.07.2021 20:49
Не е естествен процес отстъплението на белия човек. И нахлуването на мигрантите в Европа, и бунтовете на черния расизъм в САЩ са ПРОВОКИРАНИ и това трудно може да се приеме като НИЗ от СЛУЧАЙНОСТИ.
Кви черкви, те са отделени от държавите.
Кви банки, в Главните банкери на света Е ПРОБЛЕМА.
Надеждата е, че ОБЯВЯВАНЕТО на проблема е начало на неговото решаване. Не че не е обявяван досега. Но от повече не вреди.
А кой и как ще реши проблема? Кой очакваше края на СССР? Но се случи. Война е. А войната е РИСКОВО занимание и във всеки момент има РЕАЛНА вероятност за ОБРАТ, по-голяма, по-малка или нищожна, но РЕАЛНА вероятност.
цитирай
3. krumbelosvet - Рим загива по КОНКРЕТНИ причини
31.07.2021 02:21
Рим загива по КОНКРЕТНИ причини:
Оловните ведопроводни тръби;
Пренаселване с НЕПРОИЗВОДИТЕЛНО население, изхранвано от държавата;
Упадък на нравите от ЗАБОГАТЯВАНЕ на нотабилите.
Днес глобал-либерастите, овладели НЕЛЕГИТИМНО управлението чрез ЧАСТНИ централни банки, УМИШЛЕНО КОПИРАТ СЪЩИТЕ причини и добавят НОВИ - свръх-научно и свръх-технологично.
цитирай
4. kvg55 - krumbelosvet,
31.07.2021 13:25
МишоК да не се разпростира по-далече от манипулирането на избори.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: krumbelosvet
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1945473
Постинги: 1153
Коментари: 3371
Гласове: 3564
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031