Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.07.2021 10:37 - БИГ ФАРМА – КАК ГО ПРАВИ?
Автор: djani Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1252 Коментари: 3 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 БИГ ФАРМА – КАК ГО ПРАВИ?

 image

Нищо не е оставено на случайността. Пристрастяването към лекарства започва оше от детската възраст. В по-далечвото минало, ако детето прави сцени, или блее през прозореца, едно плесване с линия, или показалката от учителя го принуждаваше да се съсредоточи в класната стая. Днес то веднага се изпраща при училищната сестра, или лекар, като се диагностицира с „разтройство на дефицит на вниманието и хиперактивност”. Обикновенно се изпраща за консултация при психиатър, който от своя страна изписва някое от многобройните психотропни лекарства, за които е доказано, че предизвикват психоза в лабораторните гризачи. Доказано е, че децата вземащи подобни лекарства се представят все по-зле в учебния процес. Вече много лекари заявяват, че „Етикирането на децата, страдащи от „разстройство с дефицит на вниманието” не се дължи на реални проблеми, които децата имат, а на нежеланието на учителите, които не могат да търпят активни деца.” 

Други подобни диагнози, включват децата страдащи от затлъстяване вследствие на неправилно хранене и небрежност на родителите, липса на физически упражнения и продължително киснене във виртуалното пространство. Хиперактивността е една от най-често поставяните диагнози и оправдание за медикаментозно дрогиране на децата. Първоначно психиатрите я наричат „болест на мозъка”, променена впоследствие на „минимална мозъчна дисфункция”. След като и това не се доказва обективно се премина към диагнозата „разстройство с дефицит на вниманието”

Мнозина се чудят защо има епидемия от юношески самоубийства и престрелки в училищата по света и най-вече в САЩ. Малцина имат пред вид, че практически във всички тези престрелки участват .ученици, които приемат, или току що са започнали да прекратяват използването на психотропни лекарства. Отделен е въпроса за дрогиране с класическите опиати.

На прицел са и жените, които се  подлагат на скрининг за цял списък с „тревожни разстройства”, а не просто класическата „послеродова депресия”. Всяка жена, която е била бременна знае, че има периоди на повишено и понижено настроение, вследствие на нормалните физиологични процеси  и промени в организма. Тези промени в настроението са описани още в зората на медицината от древността. С изключение на минимален брой изключителни случаи на истинска, клинично изразена следродова депресия е абсолютно ненужно здрави психически жени да се подлагат на лекарствана терапия още при първото влошаване на настроението.  

Все по-голямо протеснение е аутизмът сред децата, който в развитите страни се разпостранява като горски пожар. В САЩ за последните 30 години броят им се е увелричил 80 пъти!!! Въпреки, че е обявен за генно заболяване, радактора на Natural News - Майк Адамс казва: „Гените не могат да обяснят толкова бързото увеличаване броя на децата, диагностицирани с болестта. Ясно е, че действа друг фактор и всички подозираме, че ваксините са основен фактор за това.” Заключението е, че „рутинно прилаганите ваксини на основа на консерванта тимерозал, съдържащ живак предизвиква значителна токсичност в човешките нервни зародишни клетки.” Повечето аутистични деца прекарват около година нормално развитие след ваксинациите, следвано от регресия и липса на развитие и напредък.  Обикновенно след три годишна възраст и множеството задължителни ваксинации, симптомите на аутизъм стават напълно видими. Засягат комуникационните и социални умения, потискат способността на детето да играе, да говори и да общува със света.Милиони засегнати родители смятат, че ваксините и лекарствата за деца в невръстна възраст не са добре изпитани и гарантирано безопасни. И че те са ползвани като морски свинчета от Биг Фарма.

Биполярното разстройство е психиатрична диагноза, обикновено за деца, които демонстрират силни емоции и приповдигнатост, както и моменти на депресивно настроение. Повечето лекари възприемат такова поведение не като разстройство, а като нормални възходи и падения в поведението в процеса на съзряване и растеж на организма. Което не означава, че трябва да се прилагат силно действащи транквиланти за овладяването им. В случаите на „биполярно разстройство” биомитовете за дефицит на серотонин и лекарства за набяването му нямат никакво потвърждение, че стабилизират настроението. Дори не е ясно, за да се говори за някакъв „център на настроението” в мозъка. Част от митологията за подържане на настроението чрез лекарства е, че те са „нервнозащитни”, но няма никакви доказателства за това, освен че лекарствата могат да доведат до мозъчно увреждане. Целта на тази „болест” е не да помогне на децата, а да се продават лекарства на всички, вкл. и на прохождащи деца  На тях трябва да се даде слънчева светлина, време за игра и за контакти с природата.

През 2009 г. Световната здравна организация /СЗО/ прогнозира световна и смъртоносна пандемия от свински грип, обозначен като H1N1 подтип на вирусен грип А – странна смесица от щамове на птичи и свински грип. Тогава, дори във вихъра на създадената паника, сериозните учени разкритикуваха фармацевтичните корпорации, че манипулират СЗО, в опит да си продадат ваксините за милиарди долари и средствата за изследванията след птичия грип за създаване на новата пандемична  ваксина. Бяха обвинени и в това, че включиха правителствата в огромна паникьорска кампания. Възникнаха съмнения за фабрикуване на самата епидемия. Предупредиха, че след като ваксината е инжектирана, традиционните антигрипни методи вече не са така ефикасни, а заразяването може да се предотврати с вземане на високи дози витамин D 3, доброкачествена храна и полезни хранителни добавки. Според експерти, съдържащиите се във ваксината срещу свински грип съставки, наречени „имунни адюванти” причиняват опустушителни автоимунни заболявания. В лабораторните опити с животни  от 14 оцелява само едно. Повторението на изследванията в различни лаборатории по света дават същия резултат.

Адювантът всъщност съдържа химикала „сквален” – ненаситено органично съединение, което действа като посредник в синтезирането на холесерол. Доказано е, че във войната в Ирак е предизвикал мистериозна болест сред ветераните, ваксинирани срещу антракс с ваксина съдържаща сквален, наречен „синдром на Войната в Залива”. Впоследствие употребата и е забранена от Министерството на отбраната на САЩ. Заради съдържанието на сквален във ваксината срещу свински грип, както и бързото затихване на епидемията същата е спряна от производство и наличните партиди унищожени.

Както виждаме, историята се повтаря с пандемията от Ковид 19, но този път много по-добре оргнизирана, но и подсигурена с държавна подкрепа, не за масово, а за тотално ваксиниране на целокупното население на планетата. Принуждаването на хората да се подлагат на недоброволна ваксинация е ненадмината форма на ограничение на свободата. Как може да се нарече някой свободен, ако не може сам да определи с какво да се ваксинира?  




Гласувай:
4



1. radostinalassa - Днес прочетох, че Байдън...
25.07.2021 11:11
предлага задължителна ваксинация срещу Ковид. Прилича ми на агент на БигФарма.
цитирай
2. djani - След трите му препъвания по стълбичката къв ЕърФорс 1...
25.07.2021 16:17
radostinalassa написа:
предлага задължителна ваксинация срещу Ковид. Прилича ми на агент на БигФарма.

Вече се чудя, дали може да бъде дори агент. Зад холографния му образ, вместван в разни събития, стоят сценаристи и кукловоди, един от които задължително е Биг Фарма.
цитирай
3. planinitenabulgaria - Постингът е с белези на човек с диагноза,
11.08.2021 20:41
възелът на която се е заплел доста отдалеч. Текстът на песента осветлява посоката:
https://www.youtube/watch?v=v5AOnbTIXLQ
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: djani
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3245476
Постинги: 927
Коментари: 3370
Гласове: 4679
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031