Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.04.2010 13:05 - ПЛЕЯДИАНЦИТЕ: НИЕ СМЕ ТУК!
Автор: misbis Категория: Лични дневници   
Прочетен: 22203 Коментари: 32 Гласове:
17

Последна промяна: 05.04.2010 10:55

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Искаме добре да разберете, че тези космически същества, които се намират около Земята,които вашия център на чувствата характеризира с отрицателен знак и с които някои сили от вашите правителства са подписали договор, също решават въпросите, които стоят в този момент пред вас.
Тези същества както в огледало отразяват вашите вярвания и драматизма на събитията. Обвинявали са ги в некоректно поведение, в това, че са правили генетични експерименти, че са предизвиквали мутации, че са похищавали хора. Подобни действия се предизвикали широк негативен отклик.
Но тези същества само отразяват това, което става във вашия свят. Те отразяват това, което самите вие допускате и което позволявате да вършат вашите лидери по целия свят. С какво вашето сляпо подчинение пред правителството и средствата за масова информация, които правят с вас всичко което си поискат, се отличават от поведението на кравата, която са отвлекли извънземните същества?
Тези жители на други планети, които идват на Земята, постъпват точно така, както и самите представители на човешката раса. Масите позволяват на своите лидери да постъпват и действат както си искат и да действат от тяхно име затова, защото не въстават и не казват "На нас  това не ни харесва". На Земята действа негласен договор. Съзнанието на планетата в настоящия момент е следното: "Правете всичко вместо мен. Аз не желая да нося никаква отговорност. Можете да станете представители на властта. Можете да станете мои учители. Можете да станете мои
началници. Някой да ми каже какво да правя."
Много от вас, които се научат да се ползват от своето вътрешно зрение, ще бъдат шокирани от глупостта на някои хора и ще бъдат ужасени от това идеологическо идолопоклонничество, което ще изпитва останалата част от човешката раса по отношение на определени същности от космоса. Тези енергии ще започнат да се представят за ваши създатели въпреки, че техните тела изобщо няма да приличат на вашите. Те ще притежават много способности и ще споделят много нови технологии.
Може би дори ще успеят да излекуват някои болести, които преди това сами са спомогнали да се създадат, обучавайки земните учени на методите за бактериологична война.
У вас ще възникне отвращение към обществото, защото ще бъдете несъвместими с новите богове и вие ще отстъпите. Разбирате ли вие, че много от новите богове могат да бъдат влечугоподобни? Смешно ли ви се струва това? Дори не можете да си представите какво ще стане в бъдеще. Ако ви разкриехме цялата информация за това което трябва да стане, много от вас биха си умрели от страх.
Има и такива, които ще играят едновременно и в двата отбора така наречените "двойни агенти". На дадения етап вие все още трудно можете да обхванете цялата сложност на ситуацията.
Ние просто променяме вашата парадигма и разширяваме границите на вашето индивидуално съзнание. Ако сте подготвени и информирани, ще можете твърдо да съхраните своята индивидуалност и няма да бъдете смазани от онова, което се намира някъде там отвън.
О, скъпо човечество, чакат ви удивителни събития и именно вие сте непосредствените участници в тях, които могат да изменят техния изход в нужното направление. Вие постоянно получавате поддръжка от невидимите нефизически сфери на съществуване. Членовете на Семейството на Светлината се намират около вас във всеки момент от времето. Но само от вас зависи доколко пълно ще усвоите тези закони, които споделихме с вас и как ще ги внедрите на тази планета.
Необходимо е да се научите да се доверявате на своето индивидуално съзнание, да се доверявате на синхронността на битието (когато всички необходими хора и събития се събират на определено място в оптималния момент от времето), да се доверявате на това, че вие сте част от определен план. И когато вие на практика в реалността на своя живот осъществите това на което ви учим, ще откриете, че даже сред огромно бедствие можете да преодолеете ограничеността на несъвършените закони, измислени от хората и справедливи за преобладаващото мнозинство от хората на съответната планета.
Боговете творци си имат свои богове творци, в посока на които те еволюират. Този разрив на съзнанието, който се е образувал между боговете творци и техните създатели, е станал в контекста на манипулацията на много светове и вселени, а не само на един вид на една планета. Вас, като представители на един отделен вид, човешката раса, ви манипулират в множество реалности на
съзнанието.
Боговете творци са жонгльори с реалностите, но кой жонглира с техните реалности и ги превежда чрез собствените си творения във всички тези светове?
Необходимо ви е да почувствате тези идеи. Позволете на вашите нервни клетки да работят в режим, който не включва рационалната логическа част от вашето съзнание, която иска да определи и означи всеки предмет до наймалките 13 мимолетни подробности. Опитът от подобна реалност води до пробуждане на самите себе си на чувстващото начало на съзнанието. И внезапно ще ви обхване едно всеобхватно чувство на знание, когато хиляди страници ще оживеят във вас в една секунда божествен екстаз.
ПРЕДСТОЯЩИТЕ ПРОМЕНИ
Земната сфера Тера се намира в процес на огромни промени. Винаги са ви казвали, че от гледната точка на линейната перспектива вие обитавате тази планета от известен брой години.
Вашите учени предполагат, че за кратко време сте изминали пътя на цивилизацията от маймуните до човека.
Това е абсолютно невярна представа. Високоразвитият адамически човек съществува на тази планета от много милиони години. Животът на вашата планета е бил засят от същества от други планети. Това е станало в хода на експеримент, започнат от този, който ние наричаме Първопричината, а вие Бог,
Творецът, Всичко Съществуващо. Енергийната същност на Първопричината е съзиданието.
Първопричината присъства абсолютно във всичко, точно както навсякъде и във всичко присъства и съзнание. Целта на първото и основно пътешествие на Първопричината се състои в това да събере информация и да усили потенциала на битието. В глобален мащаб човечеството се опитва да разбере, че вашият свят се явява пряк резултат от вашето мислене.
В настоящият момент вашият най-голям проблем се явява в това да се научите да управлявате проявлението на мислите, а също така да манипулирате материята и съществуването.
Още щом в главата ви залегне мисълта, че това е основната, съществената идея, вселенския закон за битието, вие ще започнете да се освобождавате от твърдите и строги рамки на своето съществуване, които ви ограничават вече толкова милиони години.
На вашата планета са били тези, които индивидуално или на неголеми групи са съумели да възприемат тази информация, да се възползват от нея и така да се освободят от оковите на триизмерното съществуване. Сега на вашата планета се извършва мощно движение към разбирането на вселенското знание; затова хората сега са толкова неспокойни. Като се научите да разширявате своето съзнание, да позволявате на новите знания и опит да проникнат в реалността на цялото битие, вие ще започнете да повишавате своите телепатични способности и ще можете да
въздействате на окръжаващите ви, на членовете на своето семейство, на образователната система,
на вашите съседи и познати на всички във вашия свят. В хода на това възниква нещото, което наричате критична маса когато
определено количество индивиди достигнат до определена степен в овладяването на знанието, останалите просто и внезапно ще разберат всичко чрез тях.
Пред вас лежат десет-петнадесет изключително интересни години. Ще видите как вашата реалност се обръща с главата надолу, ще видите хаос и огромен смут. Ще видите как се пропукват
стените на кулата на културната парадигма, която досега неизменно е служила на човечеството като образ на "реалния" свят.
От историческа гледна точка, за последните пет-шест столетия вашите учени и интелектуалци са се постарали колкото може поточно да изразят същността на вашия свят. Вие не сте поставяли под съмнение техните изводи. Сега светът ви се струва солиден и ненарушим. Считате самите себе си за солидни и материални. На всички ви се струва, че живеете в един и същи свят в едно и също време. Това не е така изобщо не е така.
Вие неотклонно се движите към постигането на 4то измерение в усещането. Усещането на третото измерение се обуславяше от мисленето, а в четвъртото е посвързано с възприятието, с използването на всички възможности на индивидуалното същество.
Вие толкова точно сте определили самите себе си, че даже не поставяте въпроса за това кои сте всъщност. Хиляди години се съгласявате с определението, дадено ви от тези, които считате за властелини само затова, защото те могат да говорят посилно
от вас, да публикуват книги и да получават научни степени. Но всичко това са глупости!
Винаги поставяйте под съмнение това, което чувате даже това, което ви казваме ние сега.
Станете за себе си единствен авторитет. Терра се движи именно към това - всеки един от нейните жители да открие в себе си целостта, пълнотата и завършеността на битието, своята лична отговорност за себе си и за окръжаващия свят в който живее.

http://star05.net/
aktualno po temata
galatceq.blog.bg/hobi/2010/04/04/niakoi-podrobnosti-vyv-vryzka-s-rekodiraneto-na-dnk-emociona.522864





Тагове:   Ние,


Гласувай:
20


Вълнообразно


1. galatceq - Поздравявам те за чудесната идея с ...
04.04.2010 13:37
Поздравявам те за чудесната идея с тази публикация :) Време е да разберем, че това, което най-различни овчари са втълпявали на хората е просто с цел да ги държат в плен - душевен, мисловен и физически !!! И наистина стига с тази теория на Дарвин - тя е част от техния план !
цитирай
2. universalnite000 - Днес съм наистина приятно изнен...
04.04.2010 13:45
Днес съм наистина приятно изненадан - първо galatceq, сега и ти повдигате изключително важни въпроси, които обръщат тотално съществуващите парадигми на Земята . Но това е необходимост - нали преди да се построи нова сграда трябва да съборим старата ;)
цитирай
3. bven - Чудесно е,че се започва тази тема!
04.04.2010 13:59
Всичко , което може да се каже тук, трябва да го четат много хора - информацията е много важна. Поздравления и успех!
цитирай
4. born - Темата е суперинтересна и актуална
04.04.2010 14:10
Дали информацията е вярна или като всичко останало манипулирана не е възможно да се прецени.Важното е, че те кара да се замислиш и да търсиш истината по един или друг начин - според способностите и възможностите на всекиго.
цитирай
5. podvodni - Днешният ти блог итози на галатсед ...
04.04.2010 15:15
Днешният ти блог и този на галатсед са фантастични. Много на място кореспондирайки с деня - Възкресение! Представи си как звучат в съзнанието на "здравомислещите" - "Страната, света се тресе от криза и несигурност, а тук някакви откачалки пишат за световен заговор, тайни общества и правителства и фантасмагорични извънземни. Светът тотално се е побъркал."
Готино , нали? Христос Возкресе!!!
цитирай
6. smirena - Много странно
04.04.2010 17:19
Тия плеадианци друга работа и други интереси нямат ли си,ами са заети само с това-да ни отразяват?
цитирай
7. raders - кой знае
04.04.2010 17:38
galatceq написа:
Поздравявам те за чудесната идея с тази публикация :) Време е да разберем, че това, което най-различни овчари са втълпявали на хората е просто с цел да ги държат в плен - душевен, мисловен и физически !!! И наистина стига с тази теория на Дарвин - тя е част от техния план !


И аз викам: стига с тая теория на Дарвин, но ми се чини, че тя все пак се базира на доста убедителни доказателства и ползва безброй аргументи. Докато алтернативата ползва само фантастични идеи и изблици на добро настроение.
цитирай
8. raders - почакай
04.04.2010 17:41
universalnite000 написа:
Днес съм наистина приятно изненадан - първо galatceq, сега и ти повдигате изключително важни въпроси, които обръщат тотално съществуващите парадигми на Земята . Но това е необходимост - нали преди да се построи нова сграда трябва да съборим старата ;)


Викам да не бързаме толкова със събарянето, за да не се окаже, че сме построили колиба

цитирай
9. raders - де да беше
04.04.2010 17:58
born написа:
Дали информацията е вярна или като всичко останало манипулирана не е възможно да се прецени.Важното е, че те кара да се замислиш и да търсиш истината по един или друг начин - според способностите и възможностите на всекиго.


За да бъде вярна една информация от подобен характер /а тук не става въпрос за неща от сорта на ала-бала/, то тя трябва да бъде проверена многократно и формулирана безкомпромисно. Дори специалната теория на относителността на Айнщайн за скоростта на светлината разполага с убедителни математически аргументи и е подложена на безброй проверки. Лошата ортодоксална наука така прави и само пречи на ентусиастите да се развиват. Докато при нас е весело; разговаряме с Господ като стари сватове и се разхождаме из галактиките все едно отскачаме до магазина за цигари.
цитирай
10. razkazvachka - Това е всичко, което можем да направим - и то не е малко!
04.04.2010 18:21
Станете за себе си единствен авторитет. Терра се движи именно към това - всеки един от нейните жители да открие в себе си целостта, пълнотата и завършеността на битието, своята лична отговорност за себе си и за окръжаващия свят в който живее.
цитирай
11. universalnite000 - Ре 8
04.04.2010 19:03
:) В духа на твоето сравнение - това от сегашния окоп ли го казваш ? Благодаря , но това си е мазохизъм ...
цитирай
12. universalnite000 - Ре 11
04.04.2010 19:15
Много моля да ми се посочи поне едно място, където има такъв момент : Бог ти говори :) Не можете ли да направите разлика - тук се казва космически същества !
цитирай
13. voinyt - SAMOTNIQT_VOIN
04.04.2010 21:34
Ахъ...това по личният факс ли ти го пратиха? А 11 е прав, просто едни му викат господ бог, други- извънземни...смисълът е същият.
И ако авторката не знае- Тера означава земя, така че изразът "Земната сфера Тера" няма абсолютно никакъв смисъл. Останалото по- добре да не го коментирам.
цитирай
14. galatceq - Поздравявам те за чудесната идея с ...
04.04.2010 21:50
raders написа:
galatceq написа:
Поздравявам те за чудесната идея с тази публикация :) Време е да разберем, че това, което най-различни овчари са втълпявали на хората е просто с цел да ги държат в плен - душевен, мисловен и физически !!! И наистина стига с тази теория на Дарвин - тя е част от техния план !


И аз викам: стига с тая теория на Дарвин, но ми се чини, че тя все пак се базира на доста убедителни доказателства и ползва безброй аргументи. Докато алтернативата ползва само фантастични идеи и изблици на добро настроение.

:) Ако има толкова убедителни доказателства, защо още търсят т. нар. липсващо звено в еволюционната верига ? Отговорът е, че то просто не съществува, както и посочената теория .
цитирай
15. voinyt - SAMOTNIQT_VOIN
04.04.2010 22:12
galatceq написа:

:) Ако има толкова убедителни доказателства, защо още търсят т. нар. липсващо звено в еволюционната верига ? Отговорът е, че то просто не съществува, както и посочената теория .

Ъъъ...тогава защо все още търсят извънземни в космоса...отговорът е, че за нас те все още не са открити...Да ти кажа, за теорията на Дарвин има доста повече доказателства, отколкото за вашите "разсъждения" за съществуването на извънземни..Щом ще се правим на интересни и ще си играем на доказателства...
цитирай
16. podvodni - До райдерс. Уважаеми знайко, чудя ...
04.04.2010 22:23
До райдерс. Уважаеми знайко, чудя се какъв ти е проблема. Ако тези писания не се вместват в твоят светоглед имаш 2 ( две ) най-вероятно 3 (три ) възможни начина на действие:
1. Четеш и отминаваш с презрение и без коментар подобни писания. Реакция напълно съответстваща както на възраста ти, така и на разбиранията, формирани по известни 45 годишни манифести и лозунги. Заб. Нямам нищо против социализма и мисля, че това е бъдещето на света. Още повече че Християнството по своята същност си е първичният социализъм.
2. Влизаш в разумен спор с доводи и зачитайки мнението на отсрещната страна. Но поради някои специфики произхождащи от т.1 съм убеден че тази точка 2 няма да проработи.
3.Продължаваш в същият стил, никой не ти обръща внимание и изпадаш от класацията.
Както не веднъж съм казвал изборът дали да бъдем невежи или просветени е само наш. Чакай, май беше дали да бъдем за посмешиште или уважение. Или свободен или роб. Не помня вече. Май попрекалих с виното. Абе в крайна сметка каквото и да избереш няма да збъркаш. Изборът е само и единствено твой.
цитирай
17. jones - О, да...
04.04.2010 22:36
... чакам да ми разкриете цялата информация, защото съм последният глупак на планетата, който още не е прозрял истината.
Един факт не можете да ми извадите, един едничък! Писна ми от вашите глупости
цитирай
18. podvodni - . . . чакам да ми разкриете цялата ...
04.04.2010 22:51
jones написа:
... чакам да ми разкриете цялата информация, защото съм последният глупак на планетата, който още не е прозрял истината.
Един факт не можете да ми извадите, един едничък! Писна ми от вашите глупости

Готовооо! Само кажи от кой факт да почнем!
цитирай
19. misbis - DE DA BIAHA GLUPOSTI..S PLANETATA VSI4KO 6TE6E DA SI E NARED....AMA NE E
04.04.2010 22:53
jones написа:
... чакам да ми разкриете цялата информация, защото съм последният глупак на планетата, който още не е прозрял истината.
Един факт не можете да ми извадите, един едничък! Писна ми от вашите глупости

цитирай
20. misbis - blagodaria za hubavite dumi...svetlina i lubov v du6ata ti jelaia
04.04.2010 23:06
podvodni написа:
Днешният ти блог и този на галатсед са фантастични. Много на място кореспондирайки с деня - Възкресение! Представи си как звучат в съзнанието на "здравомислещите" - "Страната, света се тресе от криза и несигурност, а тук някакви откачалки пишат за световен заговор, тайни общества и правителства и фантасмагорични извънземни. Светът тотално се е побъркал."
Готино , нали? Христос Возкресе!!!

цитирай
21. evrazol - Станете за себе си единствен авторитет
04.04.2010 23:32
Само така може човек да следва собственото си невежество. А тука гледам - бъкано с авторитети. Следват откриване на велосипеда, топлата вода, иерархичните структури. Абе, авторитет на авторитет признава ли авторитет?
Написаното е лишено от всякаква логика. Поне да бяхте намерили обяснението на думата авторитет.
Това си е точно за "първа"
цитирай
22. podvodni - Само така може човек да следва со...
04.04.2010 23:41
evrazol написа:
Само така може човек да следва собственото си невежество. А тука гледам - бъкано с авторитети. Следват откриване на велосипеда, топлата вода, иерархичните структури. Абе, авторитет на авторитет признава ли авторитет?
Написаното е лишено от всякаква логика. Поне да бяхте намерили обяснението на думата авторитет.
Това си е точно за "първа"

Абе то това дет го пишеш също няма логика, ама нейсе щом си тук ще те четем.
цитирай
23. universalnite000 - Виж само какво открих в последния ...
04.04.2010 23:49
Виж само какво открих в последния постинг на моя приятел Zahariada : Макар да сте ветерани от безброй успешни мисии на множество планети с неработещи и враждебни на живота системи, на Земята трябва много да внимавате.
Настоящото издание на наръчника е изработено специално за тази планетна система – система, която отрича всяка истинска разумност и е превърнала нефункционалността в истинско изкуство. Освен това, тя е една от малкото системи, в които да изричаш тайно истината се приема за творчески акт ( Космически наръчник. Инструкция за планетарна еволюция ) . Какво да се чудим на положението ... ;)
цитирай
24. svilen75 - Хахахааааа, интересна дискусия в ...
05.04.2010 00:25
Хахахааааа, интересна дискусия в коментарите :))) Едно допълнение в духа на коментара на vatch, не е мой а от някаква серийка от криминале за някакъв луд сектант, на който Господ (или изънземните, все тая) му говори: Та полицая казва за този: "Господ е пратил на Дева Мария ангел да й съобщи за раждането на Исус. Но на този му говори директно, явно е доста специален". Та този "доста специалния" съсипал живота на много хора с оправданието, че е слушал Господ. Те така де, един съвет към спорещите с Миси и тем мподобните перковци - няма смисъл, все едно да спориш с радиото. За тях логичните аргументи нямат никакъв смисъл, за тях е достатъчно да ВЯРВАТ в глупости. Но всеки сам си решава. Радвам се все пак, че има мислещи хора. А Миси и компания - да си лудуват на воля. Само се чудя кога от психиатрията ще се сетят да ги приберат, докато не са объркали съзнанието на някое друго дете, четящо психарските им писаници в нета.
цитирай
25. galatceq - svilen75
05.04.2010 10:17
;) Много мило от твоя страна, че ни запознаваш с почерпените знания от криминалета , направо кажи заглавието , нека да го прочетем и ние , може ли :))))
цитирай
26. misbis - Vijdam,4e si napravil svoia izbor- na manipulirane na masata.....e, tova e vreme na izbor..uspeh v tymnata strana
05.04.2010 10:23
pit196231 написа:
Приятелко, интересен ти е постинга и коментарите.Аз винаги съм обичал научната фантастика...но да не си имала някой кошмар :) ?Проблемите на земята са си чисто земни и ние сме си виновни за това.Ние, хората сме склонни и да нямаме врагове да си ги измисляме, за да ни върви бизнеса...И дори да дойдат извънземните, да ни подадат ръка и да ни кажат, че са приятели, ние ще им се озъбим и няма да дадем гласност за това.Трябава да имаме врагове!За да манипулираме наивната маса...

цитирай
27. demoniceye - Споделям
05.04.2010 10:47
Мнението ти, но си оправи правописните грешки. Срамота е да напишеш "исповед", вместо изповед. :)
цитирай
28. miaa - Интересен постинг, Misbis! Не мога ...
05.04.2010 13:05
Интересен постинг,Misbis! Не мога да приема всичко казано от теб , като "чиста монета", нито мога да отрека всичко казано до тук! Аз съм обикновен човек, със всичките му слабости и грешки произлизащи от това! Не разбирам от тази материя! Но твоята статия предизвика асоциации в мен ..За обикновените бариери , които трябва да преминем всички , за да еволюираме..Да се "събудим" и да не се осланяме само на инстинктите си! Да прогледнем!Да погледнем на себе си обективно! Не съм убедена, че ако съществуват извънземните, са ни врагове! Същества, които имат универсалният разум и мъдрост, НЕ могат да служат на някого , пък било и на тъмните сили.Те няма да го позволят..СЪЩНОСТТА ИМ НЕ ГО ПОЗВОЛЯВА. ВСИЧКО НЕГАТИВНО В ТЯХ ,ВОДИ ДО САМОРАЗРУШЕНИЕ! ТОВА СЪМ ЧЕЛА ВЪВ ФАНТАСТИЧНИТЕ РОМАНИ! ПО- ВАЖНОТО Е ДРУГО!
Ние създаваме САМИ враговете си на Земята и вечно се оправдаваме за слабостите си!За неудачите си..
Всеки човек афишира и "размахва" най- много онези негови качества, които цени в себе си.
И от там се опитва да налага собственият си образ над другите и да преценява всичко ,според своите представи..Не подхожда СВОБОДНО ! НЕ ЕКСПЕРЕМЕНТИРА..НЕ СЕ СЪОБРАЗЯВА С останалите!Това си е човешка трагедия..Нали си забелязала , че когато много хора говорят наведнъж, нищо не се разбира в суматохата..Или в най- добрия случай всеки чува това, което иска да чуе!Ние не се интересуваме от истината,от това, което се случва..Това наше поведение създава лъжливото усещане, че всичко ни е наред! Не е трудно да се изслушваме, да се разбираме и уважаваме! Всичко зависи от нас самите ! За един по- добър и достоен живот! За да отворим вратите към бъдещето!
цитирай
29. misbis - do miaa
05.04.2010 13:37
Pravilno, 4e ne priema6 za 4ista moneta vsi4ko.( uto4nenie-ne sam go pisala az,no spodeliam napisanoto) .I za men e taka, vsiaka informacia triabva da mine prez prizmata na sarceto...ili klikva ili ne...poniakoga klikva po-kasno.
Naj-vajnoto za nas e,4e nie kato qove6ki sa6testva e vreme da napravim svoia izbor, da sme naiasno s posledstviata, i razgyrnem potenciala si.
Vragove,ne bih gi narekla...no 4e ima osnovno 2 sre6tupolojni grupi po interesi..e po-pravilno da se kaje. Ednata grupa, koiato manipulira i izpolzva drugata grupa. Otnasia se kam neia kato kam svoia sobstvennot. Vreme e za nas,qovecite da se otyrsim ot robskoto povedenie i otkriem krasotata i silata si.
Ne e do vrag- a do razli4ni, bih kazala ne savmestimi interesi..
цитирай
30. voinyt - SAMOTNIQT_VOIN
05.04.2010 15:51
Я да видим едни дребни разсъждения... Според теб извънземните искат планетата да се запази чиста... Според теб властимащите нарочно не ни позволяват да използваме по природосъобразни енерргии, защото искат да си напълнят джоба...в същото време те имат план да запазят земята чистас...нищо че ползват м"ммръсни" технологии. Според теб извънземните са напреднали доста пред нас...и в същото време нашите изостанали властимащи натежават с "мръните" си технологии и извънземните, въпреки, че искат чиста планета, ги оставят да си пълнят джобовете...
Малко неясно се изразих, може би, но като чета лунатичните ти разсъждения- надали ще имаш проблем да разбереш какво ти казвам. Надявам се да видиш и как сама си противоречиш...макар надеждата ми да не е особено силна...
цитирай
31. mileidi46 - XRISTOS VOSKRESE !!
05.04.2010 15:52
SVETLINA V DU6ATA TI,MILA...
цитирай
32. misbis - dose6ta6 se, qe izpolzvam tehnika za latinica-kirilica....tehni4eska gre6ka
05.04.2010 19:37
demoniceye написа:
Мнението ти, но си оправи правописните грешки. Срамота е да напишеш "исповед", вместо изповед. :)

цитирай
Търсене

За този блог
Автор: misbis
Категория: Лични дневници
Прочетен: 4539821
Постинги: 269
Коментари: 4456
Гласове: 3605
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031