Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.06.2023 21:19 - Изградени са концентрационни лагери за европейците. Дневният ред на ООН включва универсално чипиране и „окончателно наказание“ за неподчинение.
Автор: radostinalassa Категория: История   
Прочетен: 5726 Коментари: 1 Гласове:
7


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
   

Докладът „Граници на растежа“, написан през 1972 г. от авторите на Римския клуб, се застъпва за масов геноцид повече от 50 години. Римският клуб е основан през 1968 г. от Дейвид Рокфелер (1915-2017). И той беше известен евгеник. Семействата Рокфелер и Гейтс , последните също евгеници, са роднини.

  • От 2008 г. насам Римският клуб тихо се установи в „тихия“ Винтертур, Швейцария, където по случайност се намират много от най-скандалните институции за борба с престъпността с бели якички в света, като Световната здравна организация (СЗО);
  • GAVI - GAVI, Асоциацията за ваксини и близък съюзник на СЗО, наричана още Център за фармацевтичната индустрия, "дойна крава" - Световен икономически форум (WEF), Банка за международни разплащания (BIS), разположена в Базел, близо до граница с Германия, откъдето по време на Втората световна война изпраща пари от Федералния резерв на САЩ на Райхсбанк за финансиране на войната на Хитлер срещу Русия.

Днес BIS е известна като контролираната от Ротшилд централна банка на всички централни банки и скрит швейцарски банков конгломерат. И много други.

    image   Това просто съвпадение ли е?
  • Напомням, че СЗО, която е регистрирана като специализирана агенция на ООН, всъщност не е агенция на ООН. Създаден е по поръчка на Рокфелер през 1948 г. със същата цел като почти всичко останало, с което семейството се е захванало – да контролира населението на планетата и нейното „здраве“.

Днес СЗО е с повече от 80% частно финансиране, главно от фармацевтичната индустрия, фондацията на Бил и Мелинда Гейтс и други частни групи по интереси. Останалите идват от участващите страни. Такава организация не работи в интерес на хората, а обслужва тези, които я финансират.

  • СЗО е основен играч в изпълнението на програмата на WEF за Голямото рестартиране и Програмата на ООН до 2030 г. (която е напълно интегрирана в Голямото рестартиране). Антонио Гутериш , генерален секретар на ООН, също е член на Римския клуб. Той се застъпва за масово намаляване на населението и е близък съюзник на изпълнителния директор на WEF Клаус Шваб .

Всички тези агенции със съмнителна етика, сгушени в Швейцария, имат статут на необлагаеми данъци или като НПО, или като така наречените международни организации или организации на ООН, и повечето, ако не всички, са защитени от пълен имунитет срещу съдебни спорове. Всички те по някакъв начин са свързани със WEF.

Това просто съвпадение ли е?

Днес Границите на растежа са основата за постигане на една от ключовите цели на WEF: масивен спад на населението. Вижте го, особено 10-минутното видео, вградено в статията.

  • Голямото нулиране/Дневен ред на ООН до 2030 г. е атака срещу земното кълбо, атака на октопод – на много фронтове едновременно. Всичко е внимателно планирано и коригирано с резервни позиции, алтернативи в последния момент, за да не се изпускат от поглед крайните цели. Тези цели са пълната гама от господство над света от малък елит и неговото "управление" - основано на "Единната световна хегемония".

Увеличаване на жестокостите, които стават все по-видими по света - като неразумна цензура без правно основание, което е в пълно противоречие с Първата поправка на Конституцията на САЩ относно "свободата на словото"; наложена програма за „промяна на климата“, на която никой не смее да противоречи от страх да не бъде санкциониран, защото новата „дадена от Бога“ Зелена програма е предназначена да защити земното кълбо и човечеството от „прегряване“. Абсурдът няма граници.

Друг елемент от програмата Reset/UN Agenda 2030 е „цифровизацията на всичко“. Буквално. Това включва нова форма на пари, цифрова валута на централната банка или CBDC, програмируема форма на пари, която може да изтече, нейният собственик може да я блокира или да даде ограничен достъп до нея, в зависимост от човешкото поведение. Тотален контрол, предшественик на тиранията.

Дори човешките мозъци на тези, които оцелеят, трябва да бъдат чипирани, за да се превърнат хората в трансхорани или киборги - вид роботи, които ще бъдат поробени от електрониката и могат също да бъдат електронно унищожени, ако по някаква причина поведението им излезе извън контрола на елит..

И накрая, за капак на всичко  пълна цензура на писмените и устни изказвания, както и контрол върху мислите. Концепцията за "Пробуждането" (Woakism*) е доведена до крайност. Ирландия се опитва да въведе законодателство, което да забрани четенето и разпространението на неосновна информация под предлог, че всичко, което не е основно, е „дезинформация“ и трябва да бъде забранено. Хората, които не се подчиняват, рискуват да отидат в затвора.

Изненадващо, преди повече от 60 години президентът Джон Ф. Кенеди предупреди човечеството за предстоящата цензура и абсолютен контрол. През април 1961 г. Кенеди говори пред Американската асоциация на издателите на вестници за опасностите, които глобалистите представляват за всички нас. Той каза по-специално:

  • „Това изисква промяна на съзнанието, промяна на тактиката, промяна на мисията – от страна на правителството, хората, всеки бизнесмен или синдикален лидер и всеки вестник.
  • Защото по целия свят сме изправени пред монолитен и безмилостен заговор, който разчита предимно на тайни средства за разширяване на сферата си на влияние - проникване вместо нахлуване, подривна дейност вместо избори, сплашване вместо свободен избор, партизани през нощта вместо армии от ден.
  • Това е система, която е използвала огромни човешки и материални ресурси, за да създаде сплотена, високоефективна машина, която съчетава военни, дипломатически, разузнавателни, икономически, научни и политически операции.
  • Нейните препарати са скрити, не са публикувани. Нейните грешки са погребани, а не заглавия. Тези, които не са съгласни с него, се заглушават, а не се възхваляват.
  • Разходите не се поставят под въпрос, слуховете не се публикуват, тайните не се разкриват. Накратко, тя води студена война с военновременна дисциплина, на каквато никоя демокрация никога не се е надявала или не е искала да бъде равна."

Кенеди е убит на 22 ноември 1963 г., докато шофира в кортеж през центъра на Далас, Тексас. Неговият далновиден поглед и много действия или планове в полза на американския народ и населението на земното кълбо като цяло бяха в противоречие с интересите на установения елит и направиха президента мишена за хладнокръвно убийство от Централното разузнаване агенция.

Днес в много страни, Австралия, Нова Зеландия, Съединените щати, тайно и нелегално се изграждат концентрационни лагери, които ще бъдат готови да приемат всички тези граждани. които се държат зле. Като предупреждение към другите, но и като наказание за неподчинение; може би за "окончателното наказание" на евгеничната програма.

Всичко това звучи страшно. Тя е предназначена да всява страх сред населението. Населението в състояние на страх оказва малка съпротива и е лесно за манипулиране.

Те, фаталната кабала или Култът към смъртта, няма да успеят. Култът е паразит, който живее от физическите и психически свойства на хората. Ще го правят, докато им позволяваме.

  • Нищо няма да получат. Въпреки това, колкото повече време отнеме на нас – хората – мирно, но решително да се организираме срещу нашите правителства и култовия елит, който ги контролира чрез СЗО и WEF, толкова по-разрушително ще бъде тяхното въздействие по отношение на тиранията и геноцида.
  • Независимо дали става въпрос за ирландско законодателство за ултрацензура, „консенсусът на САЩ, ЕС, НАТО и Германия“ за унищожаване на икономическата жизнена линия на Европа, газопроводът „Северен поток“ между Русия и Германия или продължаващият геноцид и стерилизиращото насилие на MRNA ваксинацията, всичко това има за цел да да нараняваш, да измъчваш, да плашиш, да намаляваш населението на света.

Не пиша това, за да всявам страх. Но човек трябва да разбере, че положението на човечеството е сериозно и не бива да губите време напразно. За организирано, мирно начало - КРАЙ на основните новини . Създайте свои собствени социални платформи за комуникация и информация. И стой далеч от 5G, чийто син ще е 6G. Тези ултра-къси вълни се използват за пълно дигитализиране на всичко, включително контролиране и манипулиране на нашите мозъци.

  • Трябва да сме готови да започнем отначало – нова цивилизация, основана на етиката и любовта, водеща до многополюсен свят, с международна правна система, която служи на хората, а не на култа към елита.
  • Най-важният и може би най-големият проблем е да не мразиш. Колкото и да е силна тиранията, никаква омраза към тези престъпници, каквито и безгранични зверства, които предизвикват омраза.
  • Омразата е това, което култът към смъртта иска. Това понижава нашите вибрации до тяхната ниска честота на тъмнина, където светлината не може да проникне.

Любовта е това, което носи Светлина и мир, а ние, хората, ще триумфираме в новото общество, динамично дистанцирайки се от ужасите и тиранията на култовата държавна кабала.

 "Свободна преса"


Тагове:   СЗО,   ваксини,   джендъри,


Гласувай:
7



1. radostinalassa - Не знам цигански..
05.06.2023 21:31
нито тюркски и не ми трябва. Гид.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: radostinalassa
Категория: Технологии
Прочетен: 13143794
Постинги: 11561
Коментари: 18328
Гласове: 6661
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. Децата на дявола - нехора, сатанисти, педофили
2. Страшните истини - духовни, ДНК, синя кръв - евреи, араби, индуси, китайци.
3. Основното генетично различие между трите раси са пръстовите отпечатъци
4. Заземяването лекува възпалителните процеси
5. Мусорна ДНК. Холограма на плода. Педента на ДНК.УЗИ.
6. Душата, нейната генетика, потомците ни.
7. Връзката между българи и шумери
8. Реинкарнацията и генетиката
9. Раждането на тракийската азбука
10. На земята живеят четири вида човек
11. ГЕНЕТИЧНИЯТ АНАЛИЗ В ТЪРСЕНЕ НА ИСТИНАТА ЗА ЕТНИЧЕСКИЯ ПРОИЗХОД НА ДРЕВНИТЕ И НАСТОЯЩИ БЪЛГАРИ
12. Американските бомби с обеднен уран
13. Лицензиран расолог - Вл. Авдеев
14. Енергоновата система на кръвта
15. Руският език не е руски, а български
16. Подслушват ли телефона ви?
17. Българският език - езикът на първите хора!
18. КОВИД - 19 и старите лекари
19. Хидра 1 и Хидра 2 - рак
20. Ябълков оцет - мастер клас
21. Истината за атеросклеротичните плаки и гъбичките
22. Уникален артефакт от Сибир, който принуди учените да преразгледат историята на древния свят
23. Мусорната ДНК се оказва критична за видообразуването
24. Д - р Райън Коул , патоанатом - ваксините са токсини
25. Ето я истината защо Русия нападна Украйна
26. Русия дълго време толерираше лудориите на западните си партньори и беше твърде толерантна към тях -лазерният"Метадрон Орхидея"
27. В България е създадена най - ранната писменост в света https://www.youtube.com/watch?v=q2TRX1vkCFg
28. Без САЩ комунизма нямаше да се роди
29. Болкотерапия чрез молитвена поза
30. Акад. Васил Николов: Носим гени на 8 000 години