Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.09.2022 17:10 - ИСКА ЛИ НАТО ЯДРЕНА ВОЙНА?
Автор: milenavarbanova9 Категория: История   
Прочетен: 3115 Коментари: 4 Гласове:
6

Последна промяна: 19.09.2022 17:11

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Въпросът не е в това какво иска или не иска НАТО, а какво му заповядват неговите господари от "дълбоката държава". Те са планирали ядрена война и такава ще има. Съжалявам, звучи ужасяващо, но не бива да си правим илюзии. Не съм нито политик, нито военен специалист, нито хакер, не разполагам с никаква специална иформация. Дори телевизия не гледам, защото ме е гнус от плоски измамници и ми е унизително да ме смятат за имбецил. Но я ми кажете, какъв друг изход може да има от днешната ситуация? Всичко е доведено до крайния си предел. Може ли вселената да понесе още мерзост и да не се преобърне?

    Елементарната логика сочи, че се готви ужасен трус и гибел на човечеството, особено на европейците, на бялата раса. Отдавна подготвяната колосална инфлация и гладоморорът - които нямат нищо общо с военната операция в Украйна и с действията на Русия, а използват тези събития само като евтино оправдание - са планирани актове от грандиозната постановка. Те ще бъдат пролог на ядрения удар или негов епилог.

    Живеем в "Последните дни" - още ли се съмнявате? Няма нужда от врачки и астролози. Древните пророчества са достатъчно ясни. Но дори да не сте ги чели и да не им вярвате, в Гугъл и Ютуб преди две-три години се появиха съобщения, че вече са готови подземни градове, снабдени с най-модерни технологии и е започнало тяхното запасяване с храна и вода. Входовете на тези съоръжения, разположени на десетки километри под повърхността на земята, били толкова високи и широки, че в тях влизали огромни тирове и влакове. Не съм проверявала дали тези редки съобщения все още циркулират в мрежата или са изтрити.

    Боят ли се САЩ и ЕС от атомна война? Сигурно се боят, но най-важните глобалисти смятат, че са обезпечили своето оцеляване по време и след нея и нищо не им струва да я предизвикат. Дори със сигурност ще я предизвикат. Ще хвърлят някъде нещо и ще обвинят Русия. После ще атакуват "в отговор на руската агресия". Засега все още се надяват нервите на Кремъл да не издържат на лавината провокации и руснаците да понесат истинската историческа война за ядрената смърт на Европа. Защо ги е еня за вината? Въпросът за вината е съдбовен и винаги е интересувал глобалистите. Най-добре за тях е обреченият сам да си тегли куршума или да си ритне столчето.

    А как ще се спасява "европейският елит"? Ехе, който е по-първа ръка, може и да бъде допуснат в заветните убежища. Колкото до нашенските долнопробни евромародери, които изтъргуваха България с надеждата да бъдат помилвани и спасени ведно с господарите си - аз и друг път съм питала: кой влиза в укритие, носейки чувал с боклук? Боклукът се изхвърля преди да се отключи вратата на укритието.

    Така че мръсна ганьовска предателска сган, ти ще споделиш съдбата на "обикновените българи" - ще пукнеш от радиация. Бункерът под вилата няма да те спаси - смешно е и да си го помисляш. Швейцарските банковите сметки от продажбата на държавата също няма да ти потрябват. Мангизи не се ядат - яде се хляб. А твоите запаси с крадено зърно първи ще изгорят. 

    Ганьовски хаирсъзи, унищожители на българския народ - ще тропате ядреното хоро, барабар с всички нас. Вие избрахте тоя жребий за нас и за себе си. Партийни лидери, президенти, олигарси, министри, професионални депутати, вулгарни крадци и убийци, плазмодии, измекяри на враговете на Отечеството - неплатената сметка ви чака. Не се натискайте пак като стадо обезумели говеда за власт на 2 октомври, а спрете пред раззинатата бездна. Смъртта е еднаква за всички. Страшното иде след нея.       



Гласувай:
6



1. barin - Здравей, Милена. Лош сценарий, ...
19.09.2022 17:56
Здравей, Милена. Лош сценарий, който астролозите отдавна предричат. Има писано и в древните писания. Мисля, че някой ще спаси човечеството от ядрена война. Наскоро четох, че Путин може еднолично да реши да използва по-слабо ядрено оръжие. За по-мощните сса необходими три кода, които да попаднат в началника на генералния щаб. България е страна, която винаги оцелява по някакъв начин и сега сигурно ще бъде спасена. Не виждам начин, защото ядреното оръжие не миоже да заобиколи определена страна. Аз обаче съм оптимист и се радвам на своите успехи, извоювани с много труд и малко изоставих политическите събития.
Поздрави!
цитирай
2. morskipesni - Няма къде да се скрият,
19.09.2022 19:31
ще бъдат изгорени като плъхове. Знаят го. Няма да бъде употребено ядрено оръжие.
цитирай
3. leonleonovpom2 - Здравей, Милена!
20.09.2022 09:42
Да, България ще оцелее , както казва моят приятел Барин! Защитена е от външни врагове, относно оцеляването й
Но има един голям, вътрешен враг в последните 33 години, който методично и настоятелно гони унищожението й? Може би, заради комисионни?
Уникален е, другаде го няма, може би - в Украйна само?
Това са Оправниците му, всички заедно!
Почти го оправипа, малко усилия от тяхна страна са нужни още!

Хубав ден!
цитирай
4. milenavarbanova9 - Благодаря barin, mprskipesni и Ваньо,
20.09.2022 17:12
Ще ни се размине, само ако Господ разпъне чадър над нас. Казват, че бил Българин...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: milenavarbanova9
Категория: История
Прочетен: 774403
Постинги: 328
Коментари: 1804
Гласове: 1896
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031