Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.01.2022 09:24 - Славната руска армия през 2015-та година :)
Автор: dobrodan Категория: История   
Прочетен: 2003 Коментари: 16 Гласове:
8

Последна промяна: 22.01.2022 11:32

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 На всички русофили, които се подмокрят, като чуят за могъщата и братска руска армия, особено на един обратното на остър просветител?!  се посвещава. Оригиналът от divannaya-sotnya.com.ua е премахнат, ползвам превода на Фактор.бг.

Славната руска армия се превърна в „животинската ферма” на Оруел – секс, оргии и извращения В Москва процъфтяват гей-екскурзии във военни части, сред проститутките – генерали и служители от ФСБ

По данни на Международната комисия на ООН за борба със сексуалната експлоатация, Русия е сред лидерите по принуждаване на войниците да участват в проституция и порнобизнес

Как се вписват тези факти в образа на легендарната армия, състояща се само от „герои и освободители”?

 

Ситуацията в руската армия напомня на „животинската ферма” от произведението на английския писател Джордж Оруел, пише авторитетното американско списание Forbes.

„Гладни, недоспали, пребивани от офицерите и останалите войници, възможно, дори занимаващи се с проституция, за да се нахранят”, така описва авторът руските войници.

От своя страна германският вестник Sueddeutsche Zeitung отбелязва, че в последно време сред руските наборници има все повече бивши криминални престъпници.

Вестникът задава въпроса, как се вписват тези факти в образа на руската армия, състояща се само от „герои и освободители”.

Броят на населението на Русия намалява непрекъснато, хиляди млади хора на донаборна възраст са или болни, или наркозависими, но МО е принудено да попълва редовете на военнослужещите с млади мъже с криминално досие, коментира авторът, като добавя, че тази тенденция носи в себе си взривоопасен потенциал, водещ до изблици на насилие в армията.

Der Standard пък отбелязва, че нерядко издевателствата, които новобранците са принудени да търпят от старите войници завършват с тежки осакатявания и дори смърт.

По данни на Международната комисия на ООН за борба със сексуалната експлоатация,

Русия е сред лидерите по принуждаване на войниците да участват в проституция и порнобизнес.

По данни на вестник „Събеседник” някои от войниците са принуждавани да стават проститутки, други търгуват със себе си по собствено желание (като с част от печалбата си плащат за правото да излизат свободно от казармите). Клиентите основно обслужват новобранците, особен „интерес” имало към студентите.

По данни на международния гей-гид Spartacus, в самия център на Москва може да бъде „купен” войник или курсант. Цитират се дори коментари на „ползватели”, които препоръчват секс-турове във военните части в Подмосковието, където офицерите изнасяли на КПП-то фотоалбуми със „секс-бойци”.

Цените, ако се вярва на изданието, варират от 100 до 500 долара за нощ, пише „Комсомолская правда”.

Някои войници, не издържайки на насилието се самоубиват,

а военните го приписват на „неуравновесена психика”.

През 2007 година към правозащитната „Войнишки майки от Петербург” са се обърнали редници от военна част номер 3727 в Санкт-Петербург, разположена в самия център на града и съвсем близо до Дворцовия площад и Ермитажа.

По техните думи, освен изнудване, мъчения с електрически ток, бой с металически табуретки, старите войници принуждавали новобранците да проституират.

„Старите кучета” редовно ги принуждавали да им носят пари, ако нямали-изпращали новобранците в града да просят, ако парите им се виждали малко ги пребивали и „предлагали” по-лесен начин-да практикуват мъжка проституция.

При това, както заяви пред радио „Эхо Москвы” правозащитникът Руслан Линков, ръководството на щаба на вътрешни войски и военната прокуратура са били наясно със случващото се в тази военна част.

В създаването на „клиентска мрежа” участвали високи чинове от командването на частта. По думите му,

сред клиентите на войниците-проститутки имало дори генерали от вътрешни войски и служители на ФСБ.

Съпредседателят на „Войнишките майки” Ела Полякова казва, че в списъка на така наречените „клиенти” имало полковници от ФСБ и генерали в оставка”.

„Русия е най-благоприятната страна за любителите на острия армейски секс”,споделя опит в Spartacus потребител, който дори дава подробни указания и упътвания.

Не е тайна, че мястото, където гей-проститутки предлагат себе си е площад „Героите на Плевен” и именно там може да бъде „нает” за цяла нощ военнослужещ.

Кореспонденти на News2You.net со влезли в ролите на застаряващ холандски бизнесмен-гей и негов преводач и отишли на площада, за да проверят дали войници от руската армия „заработват” като проститутки.

На площада те видели само няколко в нищо неотличаващи се по външност млади мъже, но не и жени. „Гей-бизнесменът” останал в колата, а „преводачът” тръгнал да се договоря.

Сергей, който работи на площада му казал, че курсантите обикновено идвали след отбоя.

Действително, малко по-късно, когато почти се стъмнило, пред паметника се появили трима млади мъже-късо подстригани, движели се „в крак” като на плаца, пише авторът.

Той ги заговорил и им казал, че придружава чужденец, който е любопитен… Единият от военнослужещите веднага го прекъснал с думите: „500 рубли за час, 50 хиляди за цялата нощ. Чужденецът активен ли е?”

И след утвърдителното кимване от страна на преводача, старши курсантът посочил един от спътниците си: „Ти ще отидеш”.

По-късно те обяснили на курсанта, че са журналисти и обещали да запазят в тайна името му и военното училище, в което учи.

Младежът, когото те нарекли условно „Вася” се съгласил да разкаже

как руските войници и курсанти стават проститутки.

„Бях в първи курс, извика ме ротният командир. Започна да ми говори, че определял местата за разпределение след завършване на училището. Аз съм бил определен някъде в Сибир. След като помолих да не е толкова далеч, той ми отговори, че не може сам да реши въпроса, но има „много приятен и влиятелен познат, чийто баща работи като кадровик в щаба. Веднага се обади, уговори ми среща с него. Даде ми разрешение за отпуск и ме изпрати на КПП, където дойде БМВ, и шофьорът ме закара в някакво жилище.

Там го очаквал 30-ина годишен мъж, който първо го напил, така че младежът на практика нямал спомен от случилото се.

След това го извикал ротния, показал му снимки: Ааа, я виж с какво се занимаваш. А ако го покажа на началника на училището, или го пратя у вас, на родителите ти?

И, разбира се, след това, ротният му предложил да „рабоит на процент”.

Сексуалните посегателства са съвсем привична част от тормоза на старите над младите войници в руската армия

Редник Виталий Салоус разстрелва в караулното помещение шестима свои наборници. Той дълго отказва да признае пред следователите истинската причина за страшната си постъпка. За нея признава по чудо оживелият единствен свидетел на престъплението.

„Пияни сержанти, начело с офицера решили да се „погаврят” с войника-успели да го съблекат, но той успял да се отскубне, грабнал от пирамидата автомат и изстрелял в мъчителите си почти 60 куршума.

В хода на разследването се изяснило, че ротните „стари кучета” преди това многократно насилвали младежа. И, макар че, това изиграло ролята на смекчаващо вината обстоятелство, Салоус бил обвинен в „превишаване на необходимата самоотбрана” и го осъдили на 8 години.

Това е само един от множеството случаи, когато жертвите на насилие са прибегнали до крайни мерки за самозащита.

Според статистиката на военните съдилища в Руската федерация, броят на единични или групови убийства, основен мотив на които е отмъщение за сексуално посегателство и изнасилване, продължава да расте.

В Санкт-Петербург милиционерите разкрили и обискирали, на пръв поглед, обикновено нелегално порностудио. Тя, обаче, се различавала от другите с набора на „актьори”. Оказало се, че режисьорът канадец снимал курсанти от военно-морските училища в Петербург. За снимките им плащали по 100 долара.

На курилския остров Итуруп случайно бил разкрит цял „гей-харем” в една от военните части. И „султан” на този харем бил заместник командирът по политическата част.

Майор Годилов принуждавал войниците със заплахи и шантаж към мъжество, а често и просто ги изнасилвал. След това той „поощрявал” с предсрочни уволнения или „топли” служби в частта. По най-скромни сметки (броят на пострадалите фигуриращи в делото), майорът-насилник е имал връзки с 20 войника.

Капитанът от специалните части Виталий Седих също е осъден за сексуална принуда и насилие. Негови жертви станали трима донаборници. След като проучвал техните „слаби места”, капитанът ги принуждавал да изпълняват сексуалните му желания, за което е осъден на 6 години в трудова колония.

Много от жертвите предпочитат да мълчат, за да избегнат позора,

и когато унижението им стане непоносимо се самоубиват или бягат от военната част.

Ако преди 10 години от 200 случая на самоубийства, свързани с хомосексуализъм са били едва 5-6, то сега те са два пъти повече: 10-12.

Военни и цивилни лекари са стигнали до извода, че насилственият или доброволен „казармен” хомосексуализъм често става причина за тежки психически разстройства и нервни сривове.

Като се има предвид, че тези хора имат достъп не само до стрелково оръжие, но често и до ядрено или химическо, не е трудно да си представим потенциалните последици.

Превод: Faktor.bg, виж ТУК материалът в руското издание.

Ристиенчето, тоя на първата снимка да не би да си ти?
Няма страшно, като дойдат блядовете, това те чака.


image
  

image




Гласувай:
8



1. vacsine - Нормално. Руский мир.
22.01.2022 09:40
Нормално. Руский мир.
цитирай
2. germantiger - :) ;)
22.01.2022 09:59
така

първо - това е невъзможно и е заападна гадна пропаганда

второ - това е монтаж и тия са гадни американци или "немци" на снимките

трето няма бараш парадигмите и митовете иейййййй ;)

- руснаците са винаги освободители и жертви

- руската душа и руската култура са всьо и вся

- руската армия е номер 1, номер 2 и номер 3

няма бараш тия армия, душа, жертва - това е като физичните закони бре чиляк
цитирай
3. dobrodan - Тигре, погледни и тук, ако не те затруднява :).
22.01.2022 10:16
http://www.forum.bg-nacionalisti.org/index.php?topic=30452.0

Изкушавам се да постна и тия снимки :):):).
цитирай
4. dobrodan - Vacsine, за да не стане българският свят част от
22.01.2022 10:21
русский мир, не е излишно някои неща да си ги имаме наум.

Угадайте страну в которой:

- один немецкий шпион сто лет лежит в мавзолее;

- а второй немецкий шпион 18 лет работает президентом ?

Рубладжии разразиха невиждан скандал за някаква хомосексуална ЕС кампания по билбордове в София и нЕколко други български града,

но мълчат като комунист на разпит за ХОМО-паметниците на руския окупатор, които също пропагандират откровена педерастия, гейщина и свободна мъжка любов !?

Защо така бе господа рубладжии, защо не заливате с червена боя и не чупите руските паметници (на червената РУСКА окупационна армия), които също пропагандират педерастията и свободната мъжка, хомосексуална любов?
цитирай
5. starforlife - http://www. forum. bg-naciona...
22.01.2022 10:23
dobrodan написа:
http://www.forum.bg-nacionalisti/index.php?topic=30452.0

Изкушавам се да постна и тия снимки :):):).

Краси, подразбирам, че някой путинопитек явно отново е наглял.

Е... Ти се изкушаваш да пуснеш снимки...
Но дай ми 3-4 мин. да надраскам някакъв текст и още 6-7 да прехвърля видео от Туитър канала на един бивш руски военен в моя Ютюб такъв.
За да мога да поднеса на блоговите комуняги практическо ръководства как се прави.
Ха ха ха
цитирай
6. dobrodan - Добре дошъл при мен, Star!
22.01.2022 10:27
Днес почивам и ще имам повечко време да чета.
На драго сърце:).
Трябваше да погледнеш вчерашния си постинг......коментарите в него.
цитирай
7. vacsine - 4. dobrodan, тук има особено силно ...
22.01.2022 10:37
4. dobrodan, тук има особено силно лоби на желаещи да ни вкарат в руский мир. Макар че на тях никой не им пречи да си стегнат багажчетата и към МАсква. Но не, те държат и нас да ни "спасят".
Добре че е Радка, да е очевидна антиреклама на това:)
цитирай
8. getmans1 - Нормално. Руский мир - жопа мире!
22.01.2022 10:37
Нормално. Руский мир - жопа мире!
цитирай
9. dobrodan - Vacsine, не е силно, а НАГЛО! тукашното лоби.
22.01.2022 10:46
До един са тролове - кой платен, кой природно умствено изостанал. Далеч не е само Рачето, всички християнски пропагандатори в блога са същата гнус!
Рано или късно истината лъсва - руските ОРДИНСКИ РЪЧИЧКИ се протягат насам, маскирани като православни измекяри.
Славяни били, а? Имам готов материал по въпроса :):):). Няма да се хареса на путиносвиркаджиите.
цитирай
10. starforlife - Малко се забавих, защото говорих и по телефона, но...
22.01.2022 10:48
https://starforlife.blog.bg/lichni-dnevnici/2022/01/22/kak-se-pravi-prakticheski-video-urok-za-blogovi-komuniagi-ch.1799716

Или дори само
https://www.youtube.com/watch?v=wLoGcd6DpRc
цитирай
11. starforlife - ~ 1. dobrodan
22.01.2022 11:24
dobrodan написа:
Трябваше да погледнеш вчерашния си постинг......коментарите в него.
Аз пак бих могъл да го направя.
Постингите от това... "катюширане" - ха ха ха ха - по блоговите комуняги, не изчезват, а отиват в архив.
КАК... БЕЗ ДА ОБЯСНЯВАМ В ПОДРОБНОСТИ, ЗА ДА СЕ УЧАТ И ИДИОТИТЕ, КАКТО ДОПРЕДИ ВРЕМЕ ПРАВЕХА, НО НЕ СЕ ПОСВЕНИХА КАТО ИМ ОТКАЗАХ ДА СЪМ В ТЯХНАТА АГИТКА, ДА ОБЪРНАТ ЛИСТОТО... ЩЕ ПОДСКАЖА В БЪДЕЩ ПОСТИНГ.

Така, че - ще прочета коментарите.
Но трябваше да ги пускате под онзи постинг, който ще стои.
Което ме присеща да го обогатя и с новия филм, предложен от Коста, а и с видеото, което ти ме провокира да кача след толкова ЕМПАТИЧНО - ха ха ха - спестяване по отношение на блоговите путинопитеци.

Впрочем, можеш и ти да го включиш в постинга ти, настоящия.
Само едно бира ще ти струва когато все пак се запознаем реално.
И една порция "гребната" каква там "маса" беше цацата.
(Кавичките отразяват цитирано мнението И на най-големия готвач - Звънци - за цацата. А м/у двете думи, нали съм лаик, не съм запомнил прилагателното. Слузеста? Протеинова? - Не помня и съм за затвора. Ако беше соца. Ха ха ха ха)
цитирай
12. dobrodan - Погледни и се учи как се изнасят речи
22.01.2022 11:26
от пропагандатор на комунизЪма.
Всички били равни, капитализмът - престъпление и бла-бла-бла колкото си щеш :).
Осввен ако благоразумно не си е изтрил коментара въпросният еркич.
цитирай
13. mt46 - ...
22.01.2022 13:05
Може би във всяка армия има подобни извращения... Аз не харесвам пропагандата и политиканстването, но бих могъл да публикувам немалко постинги за американските, за германските, за турските и за други чудовищни зверства, престъпления против Човечеството!...
цитирай
14. dobrodan - Марине, става дума за нещо съвсем друго.
22.01.2022 14:58
Понеже се наслушах и начетох за великата и могъщата руска армия, носителка на свобода И ВИСОКИ МОРАЛНИ ЦЕННОСТИ за пример на българите, и намерението й пак да ни освобождава :( от НАТО, сметнах за полезно да отворим малко по-широко очите си.
Правя материал и за славяните, в пряка връзка с мерака на Русия към Украйна.
Славяни......никакви такива. При късмет тая вечер съм готов.
цитирай
15. germantiger - 1
22.01.2022 16:01
mt46 написа:
Може би във всяка армия има подобни извращения... Аз не харесвам пропагандата и политиканстването, но бих могъл да публикувам немалко постинги за американските, за германските, за турските и за други чудовищни зверства, престъпления против Човечеството!...


Здравей друже, марине

помниш нали:

по "ваше" червено време плюехте само западните армии
по "ваше" червено време се говореше само за чуждите зверства

защо не признавахте своите марине
и сега в лошото западно време днес може да се покажат всички зверства от всекиму

и марине - знаеш нали:
германците се извиняват за своите реални и нереални нон-стоп
А ЗАЩО МАРИНЕ РУСНАЦИТЕР ПОЧТИ НЕ АСЕ ИЗВИНЯВАТ ЗА СВОИТЕ

усещаш разликата марине нали или ?!
цитирай
16. nkf - Ами, това е!- Руско-православн...
24.01.2022 14:19
Ами, това е!- Руско-православно-педерастки ценности! Такива са си те открай време. Сега, накратко: руската армия е такава, каквото е руското общество и държава, а какви са те? Разбира се те са крепостно-робски и това положение се е променяло само като се е влошавало, защото, например, комунизмът /по същество свирепа робска система/ беше доста по-гадна от озъбеното самодържавно-православно-помешческо крепостничество. Конкретно руската армия е нищо повече от едни надут балон и пропаганден ефект- и това е така от векове. Руската пропаганда си служи с откровени лъжи за да насади в /празните/ глави-те на разни полудобитъци, колко "велика" и "мощна" е руската/съветската армия и как е побеждавала всеки и всичко. Естествено, както казах, става въпрос за нагли и безочливи лъжи. Руската армия е яла толкова много пердах по бойните полета, че... Веднага мога да дам очеизвадни примери, но не виждам смисъл. Най-добрият модел за изграждане на армия е германският, нашите политици от края на 19-ти и началото на 20-ти век никак не са били прости като са имали за пример именно немската армия. Знам и много добре, каква беше непрежалимата /за някои червени чукундури/ Добриджурова "народна" армия, изградена по модел на руско-съветската - пълен смях: абсолютно негодна и всъщност с предназначение да бъде напълно унищожена в рамките на по-малко от седмица при сблъсък с НАТО. Това беше руско отмъщение над българската армия, затова, че ги млатихме като маче у дирек както в Добруджа, така и на южния фронт през първата световна война, и че накрая капитулираха пред нас. Да живее България!
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: dobrodan
Категория: История
Прочетен: 1044085
Постинги: 381
Коментари: 4984
Гласове: 4144
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031