Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.08.2018 23:20 - Как публикация на анонимен немски високопоставен политик разкри свръхсекретните планове на заговорниците срещу Българите за тоталното ни затриване
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 25071 Коментари: 3 Гласове:
11

Последна промяна: 13.08.2018 15:54

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
На някой още да не му е ясно, че глобалните процеси на войни в Изтока и ислямистките нашественици в Европа и в България се извършват според пъкления план на световните заговорници срещу Българите за унищожение на Българския етнос с безбройни перфидно и подробно разработени детайли?   

Как публикация на анонимен немски високопоставен политик разкрива свръхсекретните планове на заговорниците срещу Българите за тоталното ни затриване, за които екипа ни ви предупреждава от няколко години насам.  

Ако музикалната ни фонова плейлиста не стартира автоматично с отварянето на постинга в някои браузери, копирайте адреса на видеото и пуснете ръчно, за да достигне по – лесно до вас тази сакрална информация и проникне в затлачените сензитиви и чакри   

https://www.youtube.com/watch?v=fThemQvCXYM&list=PLa5-aFdApZnKyZH9ygVCRNsD7o3k-S-Is
Жив е Българският Бог!  

ЖИВ Е БЪЛГАРСКИЯТ БОГ=Бокиня Диана и Бог Исуж Българина – 
Всемогъщите и Всесилни Всевладеещи Български Богове Демиурз, Които ни се разкриват в блога Им с помощта на

Свещеният шифър от Тайната на Свещения Български език
http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546 !

image

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

https://www.facebook.com/batekrasi/posts/2482067211810785
Красимир Александров 15 юли в 20:47 ч.
препубликация на Георги Манолов – 15 юли в 15:44 ч.


Пред немският вестник "Neue osnabrucker zeitung" германски политик хвърли светлина по въпроса какво точно се случва в селата в Странджа в България. Засега от медията не посочват името на немският политик, но това което той разказва за случая ще шокира обществеността в България.
Ето какво е разказал немският политик, като е обяснил, че при евентуален иск срещу медията в съда ще застане с лицето и името си пред обществеността в Германия и ще покаже и документите за които говори, защото скандала е огромен и Европа, за да се оттърве от мигрантите си, ги връща в България срещу милиарди евро, които и досега се даваха, но за огради по границата. Публикуваме думите му, без редакторска намеса:

"Преди месец Бойко Борисов премиер на България и канцлера Ангела Меркел подписаха договор с който в България ще се върнат над 150 000 мигранти от Германия и Франция, в договора е посочено, че трябва да се изгради нова бежанска буферна зона на 10 км. от границата с Турция в Ямболски регион близо до Елхово, като са посочени и имена на села като Странджа, Шарково, Воден, Крайново, като за целта в буферната зона няма да живеят българи, а само обслужващ персонал, който до една година трябва да е изцяло и само от мигранти. Естествено, за да не съм голословен искам да ви представя една част от документите, но засега не трябва да ги пубикувате и се надявам на вашата честност и почтеност.

Парите които ще получи България за това за период от 3 години, докато Бойко Борисов е на власт в България, защото тогава им изтича мандата на правителството е 3 милиарда евро. Естествено това за Германия и Франция е много добре, защото ще се оттърват от една част от мигрантите си, но за България след събитията от последните няколко дена, явно се превръща в проблем и канцлера надали е знаела, че да се случи всичко това, което е записано в договора между нея и Борисов, ще се стигне до избиване на животни и изселване на българи от семейните им огнища, което се случва в момента в България.

Според данните с които разполагаме българското правителство избива масово животни на хора именно в тези села с обяснението, че имало някаква чума според френска лаборатория, която обаче не била доказана?!
Тук трябва да се върнем в началото, че мигранти в България ще се карат именно от Германия и Франция и няма да е чудно изобщо, ако лаборатороията е поредната измислица на някой в България с цел да се освободи територията за лагерите с бежанците или по точно новата буферна зона.
Нехуманното отношение към животните, използването на неквалифициран персонал за евтанизирането на добитъка и никаквата информираност на населението в момента създават огромно напрежение в Бъгария, което води до спонтанни бунтове, но властта е впрегнала цялата мощ на полицията и жандармерията с цел да разчисти района.

Което според мен не е по правилата на нито един нормално мислещ човек на планетата Земя, но искам да отбележа и друго, което се крие от населението в България и то е че според правилата на ЕС за евтаназията на всяко едно дребно преживно животно се заплащат средно около 550 евро на глава на собственика, но доколкото разбирам в България те получават едва 75 - 100 евро накрая, което пък от своя страна води до други въпроси, къде отиват останалите пари и дали не се крадат от политиците в България, за които винаги се е знаело, че са много корумпирани, но пък са удобни при гласуванията в Европарламента, защото никога не са били опозиция на решенията на Германия и Франция.

Днес в Германия трябва да си зададем само един въпрос и той е нормално ли е, заради комфорта на нашата държава да се избиват и изселват цели райони в държва членка на ЕС и докога ще се крие от обществеността, че Европа вече не може да се справи с мигрантската криза и това тепърва ще става още по - голям проблем, защото според немското разузнаване има вече настроения всички мигранти особено от Афганистан и Пакистан да създадат на територията на някоя от страните в близост до Турция членки на ЕС - Гърция или България своя нова автономна държава в която да развият своят бит и култура"
 

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

image


Това е една повърхностна и обобщаваща несъществена информация за случващото се във България и Европа, без да е проумяна все още от феноменните потърпевши Българи основната цел на организираното ислямистко нашествие на нашия континент – а именно, че скритата свръхсекретна цел и задача на заговорниците срещу Българите е да заселят дивите и безкултурни племена в България и така бавно и методично, но сигурно и в съкратени срокове, да поробят Българите и ни унищожат тотално физически!

Припомняме ви прогнозите ни или ако щете разбирайте, пророчеството ни преди няколко години, че крайната цел на вкарването в Европа на ислямистки главорези организирано под официалното ръководство и егида на Сорос, (зад който зловещо надничат и не се крият вече въобще всички тайни служби на САЩ, Израел, Турция и държавите от ЕС, които всички се ръководят от българо – юдейските им ционистки лидери с изроден български имплант от кланове на Дуло) е връщането им в България според коварния злодейски Дъблински договор със споразумения за бежанците и подлагането на Българите на тотално заколение и затриване!

Което няма да се случи, защото в сюблимния момент Боговете ни ще отворят енергийните време – пространствени прегради, ще се Явят пред нас  с всемогъщото Божие небесно светейшо войнство и ще започнат епичните събития и процеси на Съдния Ден за всички, посегнали на Свещения Божи народ – Българите!

image

И жална им и горка тогава майката им на душманите ни, а за тях самите не ни се мисли въобще...

image

СЮБЛИМЕН МОМЕНТ=Иса от Олимб и Диана МаМа=Иса от Олимб и Диана Мария Магдалена

в сюблимния решителен и фатален момент винаги на помощ на Българите идват Боговете ни от първосвещения им град Олимп, който Олимп обаче не е Олимп, а е Олимб, който Олимб е анаграмната херметична производна от истинския първосвещен Божи град и постоянно Тяхно местообитание във Време – пространствения континиум : Имбол или Иамбол, сиреч Ямбол! 

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––


Ето част от нашите прогнозни документи за плановете на душманите ни, които ние взехме по окултен път директно от техните свръхсекретни архиви:


Българският юдео – византийски генезис на ЕС, глобализма и унищожението на Българите, християнството и бялата раса в Европа с ислямистките нашественици

http://bezistena.blog.bg/history/2017/03/27/bylgarskiiat-iudeo-vizantiiski-genezis-na-es-globalizma-i-un.1518271


ЕС – чудовищният пъклен злодейски план на изродените династи от Дуло, които са заговорниците срещу Българите!
http://bezistena.blog.bg/history/2017/10/21/es-chudovishtniiat-pyklen-zlodeiski-plan-na-izrodenite-dinas.1573401

И обобщаващата статия за стратегическите злодейски планове на заговорниците срещу Българите :

Виктор Орбан – българо цигански юдейски династ от Дуло, спасител на Европа или коварен гробокопач за България от щаба на заговорниците срещу Българите?
http://bezistena.blog.bg/history/2016/10/03/viktor-orban-bylgaro-ciganski-iudeiski-dinast-ot-dulo-spasit.1480278

от която публикуваме следващия пасаж:

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Смелият Орбан разобличи в общ план заговорниците срещу европейската християнска цивилизация, обобщени от него като "чиновниците от Брюксел", а ние ще ви ги покажем в детайли в някои от нашите фундаментални разследващи статии: 

Влезте в блока ни за да можете с тази ретроспекция на прорицателските ни документи от тази серия публикации да се просветите и научите истината за Българите и сегашните събития, свързани с нас и какъв е пътят за Спасениета ни!  
 


Давате ли си сметка, че ако успее юдовият план на душманите ни с нашествениците, всички Българи/българи – без политическо, класово и др. разделения, ще бъдат избити! 
bezistena.blog.bg/history/2016/08/30/davate-li-si-smetka-che-ako-uspee-iudoviiat-plan-na-dushmani.1473527  


https://www.youtube.com/watch?v=tp93wsbemXE
Цар Лъв - Предател и Враг !!!  
 
Позорящата и заклеймяваща изобличаваща дефиниция  "предател и враг" е за управниците на ЕС и на другите държави, които всички до един са задължително от Българския свещен феноменен род Дуло, състоящ се от генетични потомци на Исус и Мария Магдалена, Които са последното новоепохално аватарно проявление на Боговете Демиурзи Господ Бог Отец Исус и Великата Богиня Майка, и Които са Българи!  

Официален документ на обединените българо – юдейски заговорници срещу Българите подготвя масовото потурчване на Европейците!
bezistena.blog.bg/history/2015/11/26/oficialen-dokument-na-obedinenite-bylgaro-iudeiski-zagovorni.1410125

image

По правилата на ЕС, създадени от тези всички юдо – български адови изчадия с крайна висша тайна задача и цел №1 – поробването на България и унищожението на Българите, когато почнат да връщат обратно тълпите нашественици, те трябва да се завърнат откъдето са влезнали – сиреч Балканите, към които ще бъдат насочени, както и върнати принудително извън всякакви правила, а както се вижда в центъра на Балканите сме ние – България!


Стивън Къртис:"Третата световна война започна!" Ние: "Знаем,защото не е спирала никога,и знаем как ще завърши!"
http://bezistena.blog.bg/history/2015/10/16/stivyn-kyrtis-quot-tretata-svetovna-voina-zapochna-quot-nie-.1400016


Из свръхсекретните архиви на НАТО и Русия: Какво търсят в България главите на западните страни и НАТО, което руснаците не можаха да намерят 45 години?

bezistena.blog.bg/history/2015/01/25/iz-svryhsekretnite-arhivi-na-nato-i-rusiia-kakvo-tyrsiat-v-b.1332884


Как във вещаяният зловещ ноември и ислямското нашествие,ни идва на помощ Праотец ни Зиези! ЗИЕЗИИЗЕИЗ, или Зиези,от когото са Българите, е Изеиз, Исус.
bezistena.blog.bg/history/2015/01/25/iz-svryhsekretnite-arhivi-na-nato-i-rusiia-kakvo-tyrsiat-v-b.1332884


"Европа е превзета от бесове. България първа натисна спусъка".+++Разследване и прорицателски анализ на Христина Христова и bezistena
http://bezistena.blog.bg/history/2015/10/21/quot-evropa-e-prevzeta-ot-besove-bylgariia-pyrva-natisna-spu.1401052


Разкритият коварен опит за превземане и поробване на Европа! Само Българите можем да осуетим и провалим злодейския планетарен преврат! Ще го направим!
bezistena.blog.bg/history/2015/10/23/razkritiiat-kovaren-opit-za-prevzemane-i-porobvane-na-evropa.1401594


Разсекретен списък на българо – юдейските главатари на европейските тракийски племена, участващи в заговора против Християнството, Европа и България, Ердоган. Част1
bezistena.blog.bg/history/2015/10/24/razsekreten-spisyk-na-bylgaro-iudeiskite-glavatari-na-evrope.1401866


Цитат от последния пост: 

Турция ще затвори от долна страна чувала, за да не могат да се върнат на нейна територия от Европа подготвените по – рано на нейна територия и оттам преминали в Европа организирани ислямски бойци, като ще продължава да ги изпраща в България, отгоре с координирани действия юдо – българските лидери на Франция, Германия и на другите западни държави – съзаклятници в заговора срещу Българите, също започват да затварят чувала и ще връщат назад към Балканите пълчищата нашественици, които са на тяхно тайно върховно подчинение!


Списък на българо – юдейските главатари на европейските тракийски племена, участващи в заговора против Християнството, Европа и България. Ципрас, Столтенберг. Част 2
http://bezistena.blog.bg/history/2015/10/25/spisyk-na-bylgaro-iudeiskite-glavatari-na-evropeiskite-traki.1402225 


Само за аромат и настроение заради патакламата в Париж, която правят, за да върнат нашествениците в България...
bezistena.blog.bg/history/2015/11/14/samo-za-aromat-i-nastroenie-zaradi-pataklamata-v-parij-koiat.1406898


Българо – юдейските главатари на европейските тракийски племена, участващи в заговора против Християнството, Европа и България. Изчадието юдово Франсоа Оланд
bezistena.blog.bg/history/2015/11/17/bylgaro-iudeiskite-glavatari-na-evropeiskite-trakiiski-pleme.1407663 


Засекретената информация, която ни оставиха извънземните във великанските скални мегалити на България и Португалия за днешните събития в Европа и света
bezistena.blog.bg/history/2015/11/21/zasekretenata-informaciia-koiato-ni-ostaviha-izvynzemnite-vy.1408693


Как с Българина Стойчо Керев направихме така, че адът, който има едно име –ноември, да не се случи! Помагайте и вие!
http://bezistena.blog.bg/history/2015/11/22/kak-s-bylgarina-stoicho-kerev-napravihme-taka-che-adyt-koito.1409042


Пророчествата за днешните драматични събития в песента "Болен ми лежи Миле Попйорданов" и защо холандците я пеят в църквите си вцепенени и ужасени
bezistena.blog.bg/history/2015/11/24/prorochestvata-za-dneshnite-dramatichni-sybitiia-v-pesenta-q.1409487 


Официален документ на обединените българо – юдейски заговорници срещу Българите подготвя масовото потурчване на Европейците!
bezistena.blog.bg/history/2015/11/26/oficialen-dokument-na-obedinenite-bylgaro-iudeiski-zagovorni.1410125 

 
Руските врагове на натовска България в практическа помощ на оставените от правителството си и от НАТО без защита от ислямистките нашественици Българи!
bezistena.blog.bg/history/2016/06/11/ruskite-vragove-na-natovska-bylgariia-v-prakticheska-pomosht.1457315


Спасителна братска ръка за Джон Кери и Държавния департамент чрез дипломатическата поща на посолството на САЩ в България! 

bezistena.blog.bg/history/2016/04/10/spasitelna-bratska-ryka-za-djon-keri-i-dyrjavniia-departamen.1443664


Вселенският патриарх Вартоломей – отровата на жилото на най – изродените израстъци на българо – юдо – византийските злокачествени генетични метастази на клан от Дуло

bezistena.blog.bg/history/2016/06/21/vselenskiiat-patriarh-vartolomei-otrovata-na-jiloto-na-nai-i.1459276


Расмусен, агент на Извънземните, бивш генсек на НАТО, на който дядовото му семе съхне още по трънаците на светилището на Зайчи връх в Кабиле край Ямбол! 

bezistena.blog.bg/history/2016/09/25/rasmusen-agent-na-izvynzemnite-bivsh-gensek-na-nato-na-koito.1478767 


И още актуална информация за плановете на заговорниците срещуБългарите от последния момент от смелият фpeнcĸи дeпyтaт Ив Πoцo ди Бopгo:

ТЕ ИДВАТ! България ще е буферната зона на Европа за мигранти, става ясно от изказване на френски депутат
http://www.informiran.net/те-идват-българия-ще-е-буферната-зона-н/


ИВ ПОЦО ДИ БОРГО от=от Богиня Диана и Бог Иса Борг (Българина)

ИВ ПОЦО ДИ БОРГО=Борг (Бург, Българин) от Богиня Диана и Бог Иса –

крипто – Българин, 
председател на Групата за приятелство с България в Сената на Френската република, изпращащ ни тази превенция за активиране на обществена реакция на Българите 

––––––––––––––––––––––––––––––
––––––––––––––––––––––––––––––

И още информация от многопрофилния Виктор Орбан:

Вижте смразяващи кадри от организираната от заговорниците срещу Българите, които са лидерите на юдео – ционисткия ЕС, инвазия на ислямските нашественици, които кадри са нищожна част от юдовия план и прикриваните чудовищни престъпления, които вършат те в Европа, подстрекавани от заговорниците срещу християнска общност в Европа и в света и срещу Българите и крипто – Българите сред всички народи и племена.  

image

https://www.facebook.com/verytolerantandprogressive/videos/1664368673610187/ 
Европа е нападната  
Последната реч на Виктор Орбан 
 

Посетете страницата на 

Политическа Некоректност / Politically Incorrect
https://www.facebook.com/verytolerantandprogressive/hc_ref=ARTrUGygfVGy4DqwzzG1fxW37ZW-bBihGk5ZZvI_Zr6Re8KtWhMUvMZRRYUcB2Sm2ZM

В изпълнение е финалният последен етап на българо – юдео – ционисткия план на заговорниците срещу Българите за тотално поробване на народите и физическото затриване на Българите и крипто – Българите сред тях, които сме духовният интелектуален творчески и революционен прогресивен елит на всички народи по света, който план се изпълнява с помощта на ислямистките нашественици и терористи, като това което виждате на видеото и случващото се в Европа с тяхно участие, е нищожна част от чудовищното престъпление, което се провежда от душманите ни подмолно и скрито за непосветените, но категорично явно за посветените.

Защо планът е на българо – юдеите, които са изродените династи от рода Дуло – византийците, и които са шефовете на заговорниците срещу Българите, вижте Българи в блога ни http://bezistena.blog.bg и конкретно в статиите с парола на търсачката "безистена и ислямисти", "безистена и юдео – ционисти", " безистена и византийци", за да се просветите и познаете, че сте Божествени, което е единственият шанс за спасението ви!

Бедна им е и най – развинтената извратена фантазия на нашите душмани, какво ги очаква скоро!   

ДУШМАНИТЕ срещу народа на=срещу народа на Ешуа и Мат Диана – 

Българските Богове Демиурзи Господ Бог Отец Исус и Великата Богиня Майка Диана, познати от последните им аватарни проявления преди 2000 години в Тракия пред Българите като Исус Христос и Мария Магдалена, Родоначалниците на новоепохалната генерация на Българския жречески род Дуло, от Които сме тия от нас, които се познаем! 

image

защото вече си идваме! 

image
  
Българските Богове Демиурзи Исус и Мария Магдалена, Които за ужас и страх на душманите ни и за наша върховна радост и спасение, Са истинските Автори и Организатори на всички тези и страховити и трагични, и епични глобални събития и процеси, с които провеждат трансепохалната реалити драматизация "Българите и човешката цивилизация" за нашето екстремално многовековно закаляване при екстренни условия, и за подготовката и селектирането на Българите от Всемирното Бяло Братство от феноменния Божи род Дуло за Духовни водачи и лидери и универсални праведни управници на всички народи на Божието царство на Земята, което ще бъде установено скоро време (съвсем скоро време!) по законите на Диктатурата на Любовта, Братството и Мира, които ще бъдат абсолютно безалтернативни и безусловно задължителни за всички! 

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

 
–– и още един настойчив грижовен съвет към всички:

На всеки човек по Божия индивидуален план за неговия живот на Земята е възложена конкретна програма и мисия за изпълнение в комплексната екстремална експериментална драматизация "Българите и човешката цивилизация", по която програма и мисия неотменно го насочват неговите Ангели –
 хранители и охранители и надзорници, все Светии от Вси Светии, които всички до един са негови генетични предци, преминали в светейшо Божие служение. 
На всеки се дава различно ниво на познание на Божиите светоустройствени тайни и просвещение в тях.
На нас ни е възложено от Тях да ви просветим за тия Божии светоустройствени тайни в екстремални темпове, за да ви подготвим за предстоящите скоро събития и процеси по Божието Явяване (Явяване а не Идване, защото те са постоянно и плътно винаги до нас и около нас!) и започване на епичните процеси по Съдния Ден – атестацията за всички до един човеци и съответната санкция на Съдебните Заседатели "Издържал!", "Неиздържал!"
Безпристрастни Съдебни заседатели ще сме Българите от Всемирното Бяло Братство.

image

И защото всички сме на режим на пълна марионетна зависимост с привидна пълна, но в действителност с нулева степен на свобода, режим определян стриктно и безпристрастно от светейшите ни надзорници, които са ни раздали ролите на добрите и на лошите герои в драматизацията и бдят всеки да си изпълнява ролята добросъвестно, те сега ви дават по Божия план – график това просвещение за вашата подготовка за тия предстоящи събития, като изрично ви предупреждават да оставите всякакви разделения – верски, религиозни, партийни, класови, кастови, соцални, фило – фобски..., и да вникнете в техните/нашите документи като си отворите Душите и сензитивите за това просвещение за да ги проумеете, защото те са единствения път за Спасението на всички Българи и всички други до един човеци!

Разберете: всички сме в кюпа – за заколение или за Спасение!


СПАСЕНИЕ от=от Бог Исус

СПАСЕНИЕ от=от Сина на Бог Иса
от Божият Син, Спасителят на Българите и на човешката цивилизация

СПАСИТЕЛЯТ=Сина от Дуло на Богина Диана и Иса  

Ето пасаж с кратко просвещение по тази тема от статията ни

Давате ли си сметка, че ако успее юдовият план на душманите ни с нашествениците, всички Българи/българи – без политическо, класово и др. разделения, ще бъдат избити! 
bezistena.blog.bg/history/2016/08/30/davate-li-si-smetka-che-ako-uspee-iudoviiat-plan-na-dushmani.1473527 


– копирайте и пуснете следващата песен и на колене пред Боговете ни и пред Родината ни Майка България !

https://www.youtube.com/watch?v=-x6gK2-cyzc 
София Иванова    Моята Родина!

Ето тази страна и красота е истинският Сътворенчески Рай на Земята, на който ние Българите, Божиите генетични деца, сме същинските господари, и срещу които сега обединенните заговорници срещу Българите провеждат организирано в глобален мащаб последния етап на нашето окончателно затриване и отнемането на Родината ни!
И което няма да се случи, защото Боговете Демиурзи, които са Българи и нашите генетични сътворенчески Родители, поеха вече открито нашата защита и ще ни спасят и възстановят Божието Царство на Любовта, Братството и Мира на Земята, управлявано от нас – Българите от Всемирното Бяло Братство! 

Обаче сега една мръсна и гнусна кохорта от родопредатели и внедрени сред Българския народ Българо – мразци изключително от юдео = данайски гръцки, турски, руски и западно – европейски и американски разбойнически изродени българо – юдейски кланове на Божия род Дуло и техните агенти и продажни мекерета в България, 
работи ден и нощ съзнателно и възмездно за цялостното затриване на Свещения Божи Български род и Народ, като служи за изпълнителен орган на заговорниците срещу Българите, организиращи с всички лостове и органи на световните тайни власти и техните официални институции, владеещи сега целия свят, всички тия страховити глобални процеси в близкия и по – далечния Изток и Африка и ислямисткото нашествие на безкултурните тълпи в Европа с крайна тайна върховна цел №1 –унищожението на България и Българите, последният етап на векове и хилядолетия перманентен геноциден план срещу нас, като пак повтаряме предупреждението от заглавието, че 

ако успее юдовият план на душманите ни с нашествениците, всички Българи/българи – без социално, политическо, класово и други разделения и различия, бедни и богати, честни и нечистиви, жертви и палачи – в България и по целия свят, ще бъдат избити, за да си гарантират заговорниците срещу Българите, че свещеният Божи ген няма да се съхрани в някой от сегашните предатели, помагачи и съучастници на заговорниците, внедрени сред Свещения Божи народ и да се възроди отново и отново както митичната Българска птица Феникс от пепелищата на пожарищата – метафорична херметична символика на Свещения Божи ген! 

ПТИЦА ФЕНИКС=Богиня Диана и Бок Исуц 

ПТИЦА ФЕНИКС=Кан (Жрец) на Богиня Диана и Бок Исус 

ПТИЦА ФЕНИКС=Кан (Жрец) Син на Бог Иса и Богиня Диана 
Божият Син, Спасителят на Българите и на човешкия род!

Спасителят е  Божият син, Човешкият Син, обещаният ни от Боговете Исус и Мария Магдалена Спасител на Българите – апогеят, еманацията и апотеозът на Тяхната Любов и трансепохален проект "Българите и човешката цивилизация", отгледан, закален и селектиран при свръх – екстремален реалити режим през последните 2000 години в родословието на 100 поколения от Негови праведни Предци от първосвещената златна генеалогична линия на Божия жречески род Дуло, съхранили чистотата и светостта си

Помните ли съдбата на родо и веро предателя на Търново, резервната столица на България след епичната четиримесечна защита и падането на първопрестолния Божи град Ямбол през 1373 г., предал я на османските нашественици и завоеватели, извикани на Балканите от юдо – данайските визанийци, от които е и той – полубългарин, полу – юдеин, на който османският пълководец султат Баязид Челеби заповяда да му отрежат главата за предателството. 


Помните разбира се, защото е христоматиен пример за участта и съдбата на предателите!

УЧАСТ определяна от=определяна от Исуш и Диана 

СЪДБА определя се от=определя се от Иса и Богиня Диана

image 


Помните, но не знаехте името му, нали! 

 
Помните и покъртителната сцена на опита за отрязване на главата на патриарх Евтимий на Лобната скала в Търново пред всички оцелели Българи, нали? 

И как ръката на палача с меча замръзна и се вкамени, когато замахна с меча да му отсече главата, нали? 
 
Палачът замахна, ала ръката му въобще не замръзна, ами си свърши работа и главата на Евтимий се търкулна отрязана, споходена от псувните и клетвите на още живите  Българи, които тогава знаеха истината, кой ги е предал на турците!

ОТРЯЗАНИ ГЛАВИ на=на Българи на Иза и Диана 
непреходен реалити нагледен документ и злокобен лингва информационен носител, свидетелстващ на кои режеха главите душманите на Българите и какъв е генезисът на Българите

Защото такава е съдбата на всички предатели, а точно Евтимий бе онзи анономен предател, който подмами Цар Иван Шишман извън Търново на преговори в Никопол уж за примирие с Баязид, а той го обезглави, и после българо – юдейският византийски поп и агент предаде Търново и България на османците, както преди да падне Търново предаваше на византийците и на османците и сам преследваше и избиваше святите Български Божии династични потомци – Богомилите от святата каста на Бялото Братство, духовния и борческия феноменен елит на Българите!

Престъпни юдови деяния, манипулирани и документирани от византийските църковни хронисти с обичайната им дезинформационна фалшифицираща стилистика като

"
патриархът водил неуморна борба с еретицити и несъгласните с византийските църковни книги и канони" –
което означава тотално унищожение на Българския духовен елит и на древните сакрални Български родови документи и памет, носещи информация за Божествения произход и феноменен статут на Българите, цивилизатори и Господари на всички народи по света!,

"
извършвал поправка на богослужебните книги съобразно с гръцките първоизвори" –
което означава унищожение и фалшифициране на древните Български документи, които са истинските първоизвори за Исус, защото гръцки първоизвори за Исус няма въобще, защото всички Исусови първоизвори са Български,

"
пазел ревниво православното наследство от еретически посегателства на богомилите и вземал решителни мерки против тях"...
сиреч по поръчение и в сговор с византийците, чийто агент и платен килър на Българите е Евтимий, най – черната и зловеща фигура в Българската история наравно с родопредателя и вероломеца Борис Първи, подлагал на геноцидно физическо изтребление и цензура Българския духовен и интелектуален елит, докато България на Балканите вече близо век е подлагана на унищожението на османските пълчища, от които му гнусни чудовищни деяния се омерзнил и самият турски султан Баязид I Челеби, който след като извършил обезглавяването на 110 търновски първенци от рода Дуло на Исус и Мария Магдалена, събрани с измама от Евтимий и предадени от него на турците, бил посветен от последният от тях, че и той самият е българин, техен кръвен роднина от изродени кланове на Дуло, ашладисани сред османските тракийски племена, генетични потомци на Исус и Мария Магдалена, като му написал и разяснил долната родова генезисна формула :


БАЯЗИД ЧЕЛЕБИ=БАЯЗИД ТШЕЛЕБИ=Дуло от Бог Изуш и Богиня Диана

изродена династична клонка от жреческия род Дуло на Исус и Мария Магдалена, лишен от познанието на свещения си произход и благодатта на Святият Дух, използван от Тях за изпълнение на Божият проект за създаване на екстремалните условия на живот на ръба на оцеляването на Свещения Божи род и народ за пречистване и закаляване през огън и вода на читавите и здрави потомци на Исус и Мария Магдалена. 
  
След като извършва екзекуцията на Цар Иван Шишман и Търновските старейшини и жречески първенци с юдовото съдействие на изрода Евтимий, и накрая разбира истината за Българския си Божествен произход и кръвно роднинство със Шишман и избитите от него боляри, преди да изпадне в продължително умопомрачение, потресеният и издивял Баязид заповядва да обезглавят изчадието адово Евтимий!
 
СУЛТАН=ТУЛ СА=Дуло от Иса – 
всички до един османски, турски и всякакви други ислямски султани, са задължително от Българския Божествен род Дуло, династични посявки на Българските Жреци сред тия тракийски племена, разселени от тях из Азия и Африка, които династи са имплантирани сред тия племена за техен универсален духовен, интелектуален и управленчески елит


Затова читави Българи и изродени българи, с нашето просвещение и пароли за връзка с Боговете ни сега извикайте Боговете ни и се закълнете всички – без значение на политически цветове, класово деление и всякакви други разделения, защото всички до един ще бъдем подложени под калъчката, ако Боговете ни не се намесят – закълнете се пред това дете и пред всички наши деца чрез Боговете ни, че няма да дадем на никой тази наша наследствена Божия Бащина и Майчина ни Райска Земя, и нещо повече – ще си вземем целия свят и ще раздаваме земя и блага само на ония племена или отделни хора, които се поклонят на Боговете ни и на нас Българите – Техните праведни генетични феноменни потомци, и заживеят по законите на тоталната повсеместна безалтернативна Абсолютна Диктатура, която ще въведем върху всички кътчета на Земята и върху всички хора и племена –

Абсолютната Диктатура на Любовта, Братството и Мира и живот по Божиите закони с несънувани Божествени феноменни свръхтехнологични практики, без никаква прошка повече за неспазващите основния Божи Вселенски закон на Всемирната Любов! 

Тази оферта и всички пароли в блога ни за връзка с Боговете и за спасението на човеците, важат със същата сила и за предателите и душманите ни и въобще за всички грешници, каквито сме в различни степени всички хора, според ролите ни от Боговете ни в тази трансепохална драматизация, чийто финал вече дойде! 

И защото животът – драматизация никога не е еднополюсен и едноцветен, а е многополюсен и с всякакви нюанси на проявления на човешките Души, ще хвърлим с пасажи от долната ни статия спасително въже и подадем спасителна ръка и на министър – председателя на България Бойко Борисов, който също е от нашата жертвена Божия жреческа каста от жертвените потомци на Исус и Мария Магдалена от рода Дуло, комуто е възложена мисията да преведе Божието Българско стадо през страшните буйни и мътни смъртни води на жестоките глобални събития и процеси, на спасителния бряг до времето на Явяването на Българските Богове, и защото знаем страховете и метежните бушуващи огньове в неговата Душа, ще му предадем посланията на общите ни Родители:

Шокиращо! Доклад сочи, че децата ни ще са последните живи Българи!Стреснете се, но не се отчайвайте и предавайте, а се познайте, че сме феноменният Божи народ!
http://bezistena.blog.bg/history/2016/04/12/shokirashto-doklad-sochi-che-decata-ni-shte-sa-poslednite-ji.1444095

...Така за пореден път чрез магията на Свещения шифър на Свещения Божи Сътворенчески Български език, трансформирахме черната и страшна смъртоносна психо – енергетика на поредната психотронна бомба връз Божието Българска стадо, в мощна животоворяща положителна сила и енергия, която въвеждаме и заприходяваме на въоръжение в нашия духовен Божествен арсенал, преливащ от непревземаема и всепобеждаваща Любов, и чрез която се издигаме на още по – високи нива в нашето себепознание като феноменни Божии потомци – богове, още малко с малка б!

Нашите молитви са Исус и Света Богородица, Която истинската е Майка ни Мария Магдалена, да закрилят и пазят Бойко Борисов, който е от Техния свещен Божи род Дуло, и който въпреки всичките му грехове, каквито и да са те, колкото и да са страшни, ако ще да краде милиони и милиарди, да ескалира корупцията и трупа богатства, да целува където иска Меркел, Юнкер, Ердоган и американците и им се кланя, да се прави на шут и на прост и на будала, да ги слуша и раболепничи пред тях..., но защото е дал кръстен обет към Господ Бог Отец Исус – Началникът, както го титулова с уважение, и Света Богородица, то той да прави, да струва, но да съхрани свещената ни земя и преведе до спасителния бряг до Явяването/Идването на Боговете ни стадото на целокупния Български народ (всички – добри, лоши, праведници и изродени и злодеи, пък на Съдния ден Боговете ни ще отсъдят, имайки предвид смекчаващите вината ни амнистионни обстоятелства, че Те са ни дали тия роли!) по ръба на бръснача, по който стъпва и ходи той, заобиколен от вътре и от вънка от всякакви свирепи хищници и врагове и душмани на Българите, и за която техника на оцеляване в тотално кръгово обкръжение го посвети и активира в дългите дни и нощи на близко единение и общение Тодор Живков от същия Божи род Дуло, сега Свети Тодор Живков и по наследствен признак, и по делата му за Българите !

Амин!

КРЪСТЕН ОБЕТ пред=пред Иса от Тракия и Богиня Диана 

И един съвет до всички Българи в Нета и социалните мрежи, който ви даваме настойчиво ние от екипа ни, които никога не сме гласували за ГЕРБ за парламентарни и общински избори, кръстени сме в Святия Дух в Протестантството, кръстени сме и в благодатта и тайнството на Православието на Светата ни Великомъченическа Българска Православна Църква, както и в сакралното Българско езическо познание и феноменните практики и езотерика на Всемирното Бяло Братство:

– Спрете да кълнете и хвърляте черни прокоби и психотронни бомби по Бойко Борисов, защото вплитате и него, и себе си самите, в страшно черно енергетично поразяващо лъчево  смъртно кармично кълбо!


По поръчение на Началниците ни Господ Бог Исус и Богородица, Която истинската е Майка ни Мария Магдалена, ние те благославяме, Бойко, но знай, че ако ти по независимо какви причини, които само ти и Те знаете, си продал душата си на заговорниците срещу Българите и работиш съзнателно или в несъзнателно съдействие с тях за затриването на Божия Български род, пак Те ни нареждат да ти предадем, че страшно ти се пише от Тях на теб и на гена ти !

Питай насаме Началниците за това!

ПИШЕ ТИ СЕ от=от Богиня Диана и Исуш

ПИШЕ ТИ СЕ на=на ПЕШИСТЕНА=на БЕШИСТЕНА=на БЕЗИСТЕНА 
на Първосвещения Божи храм Акаши в Ямбол, на който всичко се пише и пази за всички

Безистенът в Ямбол/Олямб/Олимб/Олимп, е Сътворенческият светилищен комплекс и експериментална развойна база на Боговете Демиурзи – строители на Земята, Централен команден и регулативен диспечерски център на Време – пространствения континиум и планетарната мегалитна енергийна система, осигуряваща функционирането на взаимно съвместимите времево – пространствени измерения и всички енергийни, физически и биологични процеси на Земята!

Безистенът е Главният КПП и портал между световете, Вселенският компютър и централен архив Акаши, постоянното транспространствено обиталище и първосвещен дом, работно место и храм на Българските Богове Исус и Мария Магдалена – последните аватарни проявления на Богът Отец Съ – Творец и Великата Богиня Майка Съ – Творец и Родилен дом на Техните генетични феноменни деца – Българите, които са жреческата каста Дуло  

Безистенът е заложен от древността за висша сакрална племенна доктрина и заветна цел № 1 за завладяване под кодовото наименование Храмът на Соломон (Храмът на Иса Ламя) и във всички свръхсекретни генерал – щабни карти и документи на всички племена, начиная с юдео=данайо – византийците, турците, руснаците, европейците и американците и всички други, които всички до едно са тракийски нефеноменни безкултурни племена, култивирани, цивилизовани и очовековечавани от Българите и чиито главатари – изродени династи от Дуло, са обединените заговорници срещу Българите, които организират сега  ескалацията на локалните и глобални конфликти, войни и ислямистки и джендърски нашествия като последен етап на злодейския им перфидно обстоен пъклен план за затриването ни! 

image

Културно - информационен център "Безистен"
https://www.bezistena.com/bg/
www.facebook.com/bezistena

–– посетете Културно – информационния център Безистен и се просветете на Пъпа на света с официцалната история на Ямбол и Безистена, а от нашия блог за светоустройството и тайните на човешката цивилизация и истинската Българска история

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
екип на bezistena и Генщабът на Божията всесилна и всемогъща Светейша армия!

СВЕТЕЙША АРМИЯ на=на Исуш и Богиня Матара 

ГЕНЩАБ от=ГЕНШТАБ от=от Гена на Ешуа и Богиня Диана 

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

ИСД с Любов и песен!





Гласувай:
14


Вълнообразно


1. bezistena - Мария Магдалена и Исус ви обичат! ...
11.08.2018 23:22
Мария Магдалена и Исус ви обичат!
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори, на несъществени и безстойностни елементарни коментари, защото каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване и времето на Последните времена е малко!
Блогът, статиите и екипът ни са под егидата и закрилата на Святият Дух и затова Неговата протекция и сакралната духовна материя носят непредвидими автомоторни енергийни последици за злоумишлени и неразумни безБожни и бездуховни хулители и сквернители, поради което ви съветваме искрено и настойчиво да не почерняте неразумно и безумно кармата на генеалогията си!
Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие – пийте, жадни Души, от безкрайния и неизчерпаем животодаряващ извор и елате с Любов!
Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
2. leonleonovpom2 - Здравей, Адаш!
12.08.2018 06:49
Това отдавна беше ясно, че ще се случи!
По ред причини
И външни , и вътрешни
И докато външните са обясними, всеки си гледа интереса, потупвайки по рамото другия, то ние какъв интерес имаме да служим на чужди?
Да ги пратят на Гърция, на тях им дават 15 милиарда, не три, за харч парасъ-14-та заплата и пенсия, не да обгрижват емигранти! За три месеца!?Не за три години!
Гри милиарда, за три години, на 150 хиляди Грубо, това са 90 милиона на месец или по 600 лева на човек на месец
За какво по -напред? За инфраструктура, строителство, издръжка?
Тези джихадисти ще въстанат при такива условия?
Какво ли ме интересума, да оправям неща на предатели по рождение?!

Хубав ден, Адаш!?
цитирай
3. zaw12929 - ТЪЖНО ЗЛОВЕЩОИ ЗАСЕГА НЕПОПРАВ...
02.12.2020 08:08
ТЪЖНО ЗЛОВЕЩОИ ЗАСЕГА НЕПОПРАВИМО, ЗАЩОТО , КАКТО СЕ КАЗА 80 % СМЕ ДЕБИЛИ И ЗАТОВА БОЙКО ЩЕ НИ УПРАВЛЯВА ДОКАТО Е ЖИВ. ЗАДАВАТ СЕ И ПО ТЕЖКИ ВРЕМЕНА С НОВИЯ ПРЕЗИДЕНТ НА САЩ
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7658455
Постинги: 1788
Коментари: 3506
Гласове: 43982
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!