Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.12.2023 23:52 - ,,Царичина''
Автор: allvin Категория: Други   
Прочетен: 449 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 29.12.2023 19:34

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

                                      ,,Царичина"" - митове и легенди

 
         Попаднах на постнатия по-долу клип за Царичина само няколко часа след предишния и ме ,,хвана яд"", че името на Христо Гешанов не се споменава, а той е бил един от главните фигури в Асоциация ,,Феномени"" - дружеството на екстрасенсите. Той е бил и при разкопките в Царичина, но е успял да ,,разконспирира"" ,,извънземните"" - разбрал е, че са просто от групата на демоните(падналите ангели на Луцифер), и оттам се е разочаровал от екстрасенсите, разбрал е, че всички от тях са всъщност ,,пионки"" на демоните, и след това се е прехвърлил към адвентистите - ,,хората на надеждата"", защото цели 40 години ( !!! ) преди това е спорил с един свой приятел - адвентист по тези теми и въпроси, и случаят с ,,Царичина"" най-сетне му ,,отворил очите"" и окончателно го убедил, че думите на приятеля му са истина.

      Екстрасенсите и окултистите не му простиха това оттегляне от тях и почти никъде в нета не се говори за Христо освен в рубриката ,,Часът на Истината"" на телевизия ,,Българе""; радио ,,Светлина"" и  още само няколко записани лекции, а той е помогнал на стотици и хиляди хора! ... 

      В момента се чувствам точно като сталкерът Редрик Щухарт от ,,Пикник край пътя"" на Аркадий и Борис Стругацки, когато отиваше към ,,Златното кълбо"" и в ума му се нижеха всичките картини на гадости и злини, които беше преживял в живота си досега ... ; но едва ли някой ще ме разбере ... ; има една поговорка - ,,Ситият на гладният не вярва ... ""...; докато човек не преживее лично глад, мизерия, нещастия, предателства, загуба на близки, загуба на доверие в държавата и цивилизацията - чак тогава почва да осъзнава някои истини за себе си и за света около него...

     Някои лекарства( и истини), са горчиви, много горчиви, но без тях човек не би останал жив ...


                Втора част:  ,,Царичина"" = ,,Цушима"" (допълнено на 29. 12. 2023 в 19:30 часа)

         Както някога руските имперски мечти за световно господство бяха разбити в морската битка със японците в протока ,,Цушима"(27 и 28 май 1905 година), така и мечтите на българския народ за по-добро бъдеще бяха разбити, образно казано, при Царичина преди 30 години... Същото се случи и с Хитлер при Сталинград, чието старо истинско име е било също ,,Царичина"" ... Хитлер се свърза с окултистите, без да подозира кой всъщност стои зад тях, и това му коства живота и поражението на Германия във втората световна война.

         И днес ако отидете в което и да е селце в България в по-отдалечените от градовете райони и ще видите изтърбушените къщи като след преки попадения на снаряди и бомби, все едно там е бушувала война ... В Царичина силите на злото ни ,,отвориха"" фронт и ни ,,въвлякоха" във ,,война"", която за 30 години ни струваше 3 милиона ( ! ! ! ) живота! ...  Още преди хиляди години Богът изрично предупреди израилтяните да не се занимават с тези хора - магьосниците и окултистите, ама юдеите все едно си бяха сложили ,,тапи в ушите"" ...  Е затова по-късно векове наред ядоха ,,свинската опашка"" ... ; а днес българите и те я ,,ядат"", защото и до днес всъщност болшинството политици са си ,,окултисти"".

        Но без пораженчески мисли! Алексей Мересев( ,,Повест за истинския човек"" на Борис Полевой), беше свален, но после успя да се върне в авиацията - нещо немислимо за онези години! На 10 ноември 1989 година не само Тодор Живков беше свален - свалена беше цялата държава!  Но имате пред себе си примера на Алексей Мересев.  Дерзайте!

            









Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: allvin
Категория: Други
Прочетен: 1471157
Постинги: 357
Коментари: 1447
Гласове: 2971
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930