Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.02.2014 08:32 - Дневен хороскоп за 25 февруари 2014 година
Автор: horoskopche Категория: Други   
Прочетен: 748 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Прогноза за 25 февруари, вторник

Луната е в Козирог. Фаза – последна четвърт. Лунният ден преминава от 25-и в 26-и в 03.05 часа. Управител на деня е Марс.

Здраве: Костите са уязвими, стават по-крехки и чупливи. Да не се слагат протези и да не се лекуват зъбите. Гръбначният стълб е много чувствителен - да не се натоварва, да не се вдигат тежки предмети. Нежелани са операциите в областта на кожата, коленните стави и зъбите. Добре ще протекат профилактиката и лечението на проблеми с щитовидната жлеза, гърлото, гласните връзки, сливиците, стомашно-чревния тракт и черния дроб.

Красота и външен вид: Отложете ходенето при маникюриста. Денят е отличен за подстригване на косите. Можете да започнете процедури за закаляване на организма. Избягвайте парните бани на кожата, както и маските на лицето, освен ако не са наложителни.

Хранене и диета: Стомахът е слабо чувствителен и е желателно да се мине на по-лек хранителен режим. При нуждаещите се е подходящо да се започне лечение на гастрит и язва. Хапвайте кореноплодни зеленчуци, които са особено полезни днес. Витаминозната салата от моркови, целина и ряпа е чудесен избор.

Грижа за дома и градината: Денят е добър за земеделски дейности. В двора и днес можете да насадите пролетните луковични цветя. Ще израстат бързо и ще цъфтят обилно.

Цветове, носещи късмет: Зелено, оранжево, черно, сиво, кафяво.

Номерологичен хороскоп: Днес осъзнаваме много от грешките си. Във взаимоотношенията ще проявяваме искреност. Честността е задължителна както в приятелските и семейните взаимоотношения, така и в сферата на бизнеса. Много самотни души могат да срещнат подходящия за себе си човек.

Звездни аспекти за деня: Луната се движи в Козирог – строг, но справедлив и честен знак. Такива следва да сме и ние днес. Венера и Сатурн са в благоприятен аспект. Можем да правим бизнес с лекота, като се стремим към честни взаимоотношения с партньорите и си поставяме дългосрочни цели. Хирон и Плутон се свързват в секстил, за да подсилят интуицията ни. Можем лесно да предвидим бъдещето си, затова е важно днес да направим по-дългосрочни планове.

ОВЕН

(20.03 – 19.04)

Достигате целите си

Добър за утвърждаване в бизнеса и финансовите цели ще бъде вторникът за по-голямата част от Овните. Етапът, в който попаднаха, изисква да положат повече усилия и по този начин да достигнат своите цели. Единственото негативно обстоятелство в хороскопа им е липсата на достатъчна концентрация.

ТЕЛЕЦ

(20.04 – 20.05)

Напразни страхове

Прекрасни възможности за успех и просперитет са залегнали в хороскопа за вторник при Телците. Единствените им страхове са за една определена среща. Опасенията им са втълпени и сами ще се убедят, колко добре ще мине този разговор. Мнозина ще имат възможност да разширят кръга на партньори или съдружници.

БЛИЗНАЦИ

(21.05 – 20.06)

Планирайте действията си

Уверени ще бъдат Близнаците и във вторник, въпреки че този ден крие своите опасности. Те са залегнали в службата, където трябва да се обърне малко повече внимание на детайлите и плановете, преди да се предприема голямо, драстично действие. Седмицата е подходяща промени и действия, но все пак ако са планувани.

РАК

(21.06 – 22.07)

Хрумва ви идея

Ако прогнозата за вчерашния ден беше слаба на делова активност и професионални възможности, то днешната ярко контрастира и толерира действията на работното място. Хубавото е, че ще се справяте без проблем с рутинните си задължения и наред с това ще търсите нова реализация. Бъдете отворени към нови идеи.

ЛЪВ

(23.07 – 22.08)

Изяснявате си ситуациите

Лъвовете ще имат време във вторник, през което ще успеят да синхронизират обстановката около себе си. Мнозина ще установят хармония във взаимоотношенията, защото довчера комуникацията не вървеше гладко. Други ще се насочат към анализ на изминали събития и ще уловят причината за някои свои грешки.

ДЕВА

(23.08 – 22.09)

Личен проблем

Силен и активен ще бъде вторникът за Девите в делови план. Те ще действат със замах, самочувствие и упорство. За разлика от службата обаче, в личния живот сякаш се е нагнетило негативно чувство и напрежение. То ще бъде причината за някои грешки и пропуски в работата. Задължително е да изгладите отношенията си.

ВЕЗНИ

(23.09 – 22.10)

Предложение за срочна работа

Напрежението, започнало преди няколко дни, няма да утихне и днес, но със сигурност ще бъде с минимални показания на фона на другите положителни аспекти от хороскопа. Те се изразяват в прекрасни делови възможности не само за работещите, а и за безработните Везни. Последните ще имат шанса да попаднат на добро предложение.

СКОРПИОН

(23.10 – 21.11)

Увеличавате потенциала си

Вторник ще се окаже първият от поредица благоприятни дни за тази седмица. Мнозина Скорпиони ще се раздвижат и ще потърсят нови възможности. Това е важна предпоставка за бъдещия им успех. С шансовете обаче ще расте и тяхната самоувереност, което ще им помогне да увеличат своя потенциал и размах.

СТРЕЛЕЦ

(22.11 – 21.12)

Подобрявате отношенията си

Вторник е хубав ден за Стрелците, защото той им гарантира по-голямо спокойствие и шанс да хармонизират някои нестабилни взаимоотношения. Разбира се, периодът няма да е активен на работното място и затова ще им остане време да обърнат внимание на самите себе си. Имат нужда да общуват с хората, които най-много обичат.

КОЗИРОГ

(22.12 – 20.01)

Не си давайте почивка

Козирозите няма да бъдат оставени на спокойствие през този ден, колкото и да им се иска. Очертават се различни срещи и именно от днес ще се разгорещи техният обществен живот. Предстоят им важни срещи, от които е вероятно да се родят добри идеи за съвместен бизнес, нова работа или шансове в приятелските кръгове. 

ВОДОЛЕЙ

(21.01 – 18.02)

Вървите към успеха

В добро настроение и съвършена кондиция, Водолеите ще пристъпят смело към реализация на най-смелите си планове във вторник. Това е пореден успешен ден за тях, но не всичко дължат на себе си. Има хора, които им помагат по пътя към успеха и те не бива да останат невъзнаградени за съдействието.

РИБИ

(19.02 – 19.03)

Покажете увереност

Хубаво е Рибите да бъдат по-големи оптимисти във вторник, защото пред тях предстоят добри възможности, които ще се разгърнат единствено ако се погледне с добро око. Напрежение в сферата на обществените контакти е съвсем нормално, но разговорите ще преминат повече от успешно.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!

Вие, родените на 25 февруари, сте хора – задълбочени в себе си и в проблемите на всички наоколо. Често се тровите с чуждите болки. Съвет умеете да давате във всяка една ситуация и той винаги се оказва ценен и точен, защото умеете да черпите житейския си опит. Каквато и да е вашата възраст, все гледате да се поучите и то своите грешки, и от грешките на чуждите хора. Добри сте, но невинаги срещате доброта. Имайте едно наум, на кого се доверявате и дали си заслужава да го правите.

Навлизате в година, която ще ви помогне да се научите на такт, дипломация и малко повече прецизност в действията си. Това е година за анализ и оценка на изминали събития, ще се видите в чуждите очи и ще осъзнаете, как всъщност изглеждате отстрани. От друга страна, през идните дванайсет месеца ще бъде добре, ако се захванете да учите нещо и се преквалифицирате. Ще ви е от полза, а и ще тръгнете по дълъг път на гонене на професионалните цели.

Здраве: Възможни са проблеми с кожата, лимфните възли и като цяло – с имунитета.

Станислав Климентов

 




Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: horoskopche
Категория: Други
Прочетен: 891344
Постинги: 436
Коментари: 173
Гласове: 1328
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930