Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.04.2012 14:14 - Империя на доброто*
Автор: screamsinbulgaria Категория: Други   
Прочетен: 2275 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 13.04.2012 14:59


 "Империя на доброто" е документален филм 2007г на руската телевизия. Обикновенният човек може да научи интересни факти, които никога не е и предполагал, че може да съществуват. В филма се казва, че дори и България не е успяла да се изплъзне от мръсните ръце на ЦРУ. През 1990г именно американските политически интереси, са довели до това страната да изпадне в немилост. В зората на демокрацията, А. Луканов бързо преориентира вижаднията си, които вече силно са сраснали с американското политическо лоби.
 А. Луканов още преди 10 ноември 1989г се свързва с Американската търговска камара и изготвят документ, който остава таен до 1990г. За наличието на този документ, оказва се знаят и следващите управляващи, но си мълчат.
Планът. - Луканов кани 22 специалисти от фондацията на Амеркинската търговска камара(АТК) , като към тях присъединява и 29(30) български специалисти. По - късно тези 29 личности ще заемат ключови позиции в страната. Задачата е да се изготви план, според който държавата целенасочено да се доведе до банкрут, икономически и социален крах. Малко по - късно, този документ ще бъде раздаден на всеки един депутат в парламента, редактиран без секретните пасажи.. Документът напрактика, обрисува картина обратна на истинския и подмолен замисъл и е приет с ръколяскания. За жалост истината се оказва, че опозицията, доколкото я е имало и управляващите са занели(и за секретните пасажи) до каво води този документ, но никой не се е противопоставил.
Планът "Ран -ЪТ" - Ричард Ран и Роналд Ът са двамата най - главни виновнци, които стоят начело на Американската търговска камара и под тяхна трактовка и замисъл се диктуват точките в документа. Документа съдържа и секретни пасажи, един от тях е "Цената на прехода".
  "Цената на прехода" -  в тази си част документа предвижда изхранването на 5милиона българи. Останалата част от населението целенасочено е извадена от сметките и оставена на съдбата.  Ето няколко редактирани пасажа от документа"

" Очаква се невиждан глад. Българинът все по - трудно ще се изхранва. На пазара ще се появяват всякакви ментета.  Най - уязвимата част от населението - децата и възрастните ще получат тежко хипотрофични увреждания в резулатт на системно недояждане. Непрстанно ще се увеличава дистанцията между цените на стоките и заплатите... покупателната способност неспирно ще спада и ще се стигне до ниво нужно само за биологично оцеляване. Ще се появи безработица. Предвижда се нивото й да достигне 1 милион души. Ще възкръснат одавна забравени болести.  Всички тези "благини" може да доведат до силни обществени сътресения. Затова трябва да се въвеждат постепенно, като се държи непрекъснато сметка за прага на издръжливост на народа. 
 През този период неможе да се мисли за запзване на досегашното жизнено равнище "

  Позорният документ към днешна дата е наличен в интернет и който иска може да се запознае с него. -  към документа .   

пс. винаги съм казвал, че обикновенният българин е завидно невеж. Истината съществува, само трябва да се потърси. Нищо, че сме безсилни понякога да направим каквото и да е. Но хубаво е да знаеш за какво си мисли, човекът отсреща. Човек си прави изводи и вижда нещата в цялост. Сега например си давам сметка, защо Б. Борисов е толкова про - американски настроен.

"Империя на доброто"

част.1


част.2


част.3


част.4




Тагове:   България,   Bulgaria,   Sofia,   BG,   EU,   София,   сащ,   БГ,   us,   usa,   bul,   bgr,   евроап,


Гласувай:
1



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: screamsinbulgaria
Категория: Други
Прочетен: 317277
Постинги: 190
Коментари: 119
Гласове: 114
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031