Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.01.2012 11:02 - Конструкцията на Антихриста
Автор: aliya Категория: Други   
Прочетен: 5579 Коментари: 2 Гласове:
1

Последна промяна: 10.12.2016 13:48


image Защо ЦРУ, а и не само, е съставено 80 % от масони!? И защо ЦРУ "прогнозира" човешкото развитие в специални прогнозни доклади с десетилетия напред!? ( - https://www.youtube.com/watch?v=CDDer9QoWTk&feature=youtu.be)

Че тайните служби са на служба при тайните общества е отдавна публична информация – няма как тайните общества да нямат тайни служби. Да организираш едно тайно общество означава, че имаш да преследваш тайни цели, скрити от обществото: като например власт, пари, контрол. Които, ако ги обявиш публично, би срещнал огромно обществено противопоставяне. И затова не ги обявяваш публично, а си организираш тайни служби, които по възможност някой друг да издържа (например обществото чрез данъци), а от теб нарежданията. Това е формулата на идеалното задкулисие!
Идеалът на Идеалното тайно задкулисие винаги е бил с обществени средства да контролира тайно обществото. И при налагания със сила и насилие световен модел на Глобализма тази цел е постигната. Огромни държавни средства за тайни служби, огромни дъжавни средства за научни институти с тайни поръчки в служба на тези тайни служби. И огромен списък с имена на учени, умрели или убити при неизяснени обстоятелства и неизяснени извършители...
При тези огромни бюджети за мобилизиране на човешки ресурс в името на тайните разработки не е чудно, че тайните служби на САЩ са успели да направят Прогнозен документ за развитието на човечеството десетилетия напред още през 2005 год. И като се има предвид тайния характер на тайните общества и очевидно големите им финансови и властови възможности, какво им пречи този документ да е не само прогнозен, но и най-вече планиращ документ, който набелязва поставените задачи и резултатите за постигане!?

Да вземем например от този документ на ЦРУ прогнозираното изчезване на нациите през 2020 год. И заменянето им с етнически малки групи! Та нима изчезването на нациите и националните държави не е била от хилядолетия лелеяната мечта на всички диктатори, императори и световни царе!? И след като по пътя на войните и набезите тази мечта не можаха да осъществят, поне не за дълго, нито Александър Македонски, нито Римските императори, нито Османските владетели, явно е дошло време за сменяне на откритата тактика с тайно и задкулисно унищожение на нациите в името на Глобалната Централизация на света! Унищожение чрез планиране на желаните резултати от активно извършвания социален инженеринг в последните години:
- чрез разпалване на локални конфликти и огромни бежански вълни в резултат, които да размият националното самосъзнание на населението;
- чрез налагане на Наддържавнически съюзи и тяхното законодателство, власт и медии върху националните държави;
- чрез глобалната икономика на наднационалните корпорации и монополи;
- чрез уеднаквяване и налагане на една наднационална безлична култура на размитите „ценности“;
- и най-вече чрез унищожаване на хилядолетните устои на човешкото развитие: семейството, духовността, образованието.

Защото, за да има нация, семейството е една от основните предпоставки. Ето защо семейството е обявено за отживялост, а опитите за неговата модернизация се състоят в изключването на жената и заменянето й с третия пол, отнемането на децата й от СС (Социални служби), въвеждането на приемни „семейства“ за верижно отглеждане на децата с цел тяхното отродяване от родители и близки привързаности, и така нататък, все мерки, заложени в съвременното законодателство на ЕС и САЩ! Явно семейството някому пречи...

Изобщо тактиката на тайните общества и техните служби открай време е била подмолна, завоалирана, скрита зад кухи фрази на празното говорене на красиви думи без съдържание, издигане на празни лозунги-клишета, и много други – невъзможно е да бъде изброен целия инструментариум на Задкулисието. Целта му обаче винаги е била само една: Власт!

Антихристът не е определен отделен човек - един отделен човек не може да причини това зло, което хората сами си причиняват едни на други и на себе си!
- Антихристът е Неразбирането на Христос от наричащите себе си християни и кичещи се с фалшива догматична религиозност, показност и духовна горделивост. Антихрист са онези, обявяващи себе си напразно за богоизбран народ, за единствени правоверни последователи на Бог, за хора на статуквото - религиозно, политическо и икономическо, като по този начин се изправят с насилие и омраза, с човеконенавист и презрение срещу човешките същества.
- Антихрист е човешката заблуда, че си специален, отделен от Божието мироздание и останалите хора с дебелите стени на егото си и собственото си фалшиво самомнение за превъзходство.
- Антихрист е Неприемането на хората и правото им на собствен живот, налагането на модели на мислене и поведение на останалите хора с цел тяхното манипулиране и превръщането им в обслужваща маса.
- Антихрист е разпространението на Омраза, Агресия, Ненавист между хората чрез насаждане на изкуствено подклаждан с умели манипулации и властови машинации СТРАХ!
- Антихрист е съблазняването на хората във външния свят на шарените примамки и изфабрикуваните и фалшиви ценности, както и в морала на Амбициозния агресор и Силовия победител.
- Антихрист е умишленото отклоняване на хората от себе си и пътя на сърцето им, където любовта царува, чрез пренасочването им в света на пресметливата логика и повърхностната нечувствителност на ума.
- Антихристът е превръщането на човека в неестествен и антиприроден, в отдалечаването му от себе си и своята истинска същност чрез залагането на капана на желанията и амбициите.
- Антихристът е човешкото его, което първо уби Христос - Месията на Любовта, за да не го разобличи със своята Христова невинност и чистота, а след това само се престори на Христа и съблазни хората в Лъжата на Омразата.
Антихристът е рожба на Сатаната. Защото Антихристът е човешкото его, рожба и продукт на човешкия ум и неговата ограниченост и неспособност да обозре Мирозданието на Бог. Ето защо човешкото его е, което се смята за богоизбрано, за специално, за превъзхождащо останалите - по духовна "вяра", по служба и прекланяне пред измислените си кумири в човешка и нечовешка форма - статуи, икони, кръстове, религиозни организации-институции!
Човешкото его няма своя екзистенциалност и реална субстанция, а е просто една илюзия на човешкия ум. И тази илюзия, като всяка илюзия и лъжа, трепери да не бъде разобличена от Истината. И затова си е изградила своя "реалност", илюзорна, и я е обградила с лъжа и ритуали, с огромни каменни храмове и църкви, с натрапени догми и канони.
И не само това - човешкото его е организирало своята илюзия-реалност в стройна изкуствена система, съставена от мъртви структури и институции, опасало я е с подвеждащи закони и идеологии, все в името на измисленото от него заплашително и гневно "добро", и всичко това от страх да не би някой да му бутне конструкцийката на манипулацията.
Прав е нашият просветлен съвременник, Екхарт Толле - винаги, когато си имате работа с човешки организации и институции всякакви, не се подвеждайте от благовидните им фасади, а се дръжте така, все едно преминавате покрай строеж с табела "Внимание! Конструкция!"
Конструкция е и Антихристът - конструкцията на човешките лъжи и заблуди, опасана със скелето на манипулацията и страха



Гласувай:
1


Вълнообразно


1. penchoan - Антихристът е личност, която не ...
21.08.2016 11:15
Антихристът е личност, която не може да бъде наречена човек.
цитирай
2. vandela007 - Правилно
10.12.2020 17:45
ли съм разбрала, че Антихрист е самото изродено човечество?
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: aliya
Категория: Други
Прочетен: 3015722
Постинги: 432
Коментари: 592
Гласове: 1379
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031