Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.03.2020 21:57 - Те създадоха грипна истерия, за да унищожат свободата
Автор: zahariada Категория: Политика   
Прочетен: 652 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 30.03.2020 22:01

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
  Те създадоха грипна истерия, за да унищожат свободата

25 март 2020 г.

    Досега новият коронавирус е довел до над 220 000 заболявания и повече от 9 300 смъртни случая по целия свят. Но това не е нищо в сравнение с грипа, наричан още грип.    Миналата година между 300 000 и 600 000 души са  загинали по целия свят от обикновения грип.
Само в САЩ грипът е причинил приблизително 36 милиона заболявания, 370 000 хоспитализации и 22 000 смъртни случая само този сезон. 
 

Аз не съм тласкач на лекарства и ваксини (т.е. лекар на медицина), но  прогнозирам, че паниката с коронавирус ще  приключи до края на грипния сезон (май.) Те надстроиха обикновения грип до „пандемия“ като лек предлог да атакуват нашите граждани права 

Отказ от отговорност
 - осъзнавам, че това предизвиква официалния разказ и може да се счита за безотговорно. Тази грипна паника обаче има белезите на психопат.       От д-р Хенри Маков     1.   Обикновеният грип заразява милиони американци всяка година и причинява до 50 000 смъртни случая годишно, както показва горната таблица. За разлика от тях има 1200 сериозни случая на коронавирус, от вчера, и 700 души са починали, процент от два на милион. Защото прилича на обикновения грип, милиони хора са загубили работата си, а хиляди предприятия са на ръба на фалита. Политиците, отговорни за тази травестит, трябва да бъдат подведени под отговорност.       2. Коронавирусът е често срещаният грип, маскиран като пандемия. Вариациите в Ухан и Италия може да са били по-сериозни. Но google "грип" и ще получите следната информация:    

Много чести ПОВЕЧЕ ОТ 3 МИЛИОНА СЛУЧАИ НА ГОДИНА Разпространява се лесно ... Краткосрочно: отменя в рамките на дни до седмици КАК СЕ РАЗПРЕДЕЛЯ Чрез въздушни дихателни капчици (кашлица или кихане). Докосвайки замърсена повърхност (одеяло или коланче). От слюнка  При контакт с кожата
(Вляво, болестта предхожда Ухан, защото това е грипът)
Звучи точно като коронавирус. Дейвид Ике, синът му и един от моите читатели го имаха през декември. Италианците го забелязаха през ноември. Те се възстановиха. Мистериозно са пощадени места като Тайван, Дания и Япония. Защо така? Много смъртни случаи настъпват в старчески домове.   Старостта е глупак. Това точно: тестът за коронавирус не е окончателен или надежден. 
3. Читателят пита: Коя според вас е основната цел на цялата тази произведена криза? Моят отговор: За да видите колко глупости ще приеме обществеността, без да се бунтуват. (Доста очевидно.)  Очаквам това упражнение да приключи до края на грипния сезон (май.) Това също позволява един процент за закупуване на акции на изгодни цени (като когато Ротшилдови разпространиха думата, че британците са загубили от Waterloo.) Всъщност грипната паника може да е била умишлена операция с помпа и сметище като кредитната криза през 2008 г. и катастрофата от 1929 г. , Възможно е Тръмп да увлече Уилбър Рос и Стивън Мнучин.
Други причини:
Травмиране на широката общественост да приеме загубата на свобода и новите репресивни технологии.
През 2010 г. Фондация Рокфелер публикува документ, озаглавен „ Сценарии за бъдещето на технологиите и международното развитие“.   „Първият сценарий беше наречен LOCK STEP и беше описан по следния начин:„ Свят на по-строг държавен контрол отгоре-надолу и по-авторитарно лидерство, с ограничени иновации и нарастваща реакция на гражданите “.

В този сценарий внезапно се появява пандемия на вируси, която бързо заразява населението по света, унищожава икономиките, прекъсвайки мобилността на хора и стоки, и изтощава индустриите и глобалните вериги за доставки.
Това дава възможност на правителствените лидери да поемат пълен контрол над своите граждани като мярка за обществено здраве - процес, който хората не харесват, но са психологически неспособни да се съпротивляват, защото това се прави в името на защитата им. Така икономиките и политическите структури на целия свят се оформят като обединена тоталитарна система с негодуващо и невъзпитано население, но такава, която може да бъде ефективно контролирана от новите технологии “.
Е. Майкъл Джоунс посочва, че коронавирусът се използва като извинение за разоръжаване на съпротивата, като същевременно продължава да постига целите на "олигарха". Вземете жълтите жилетки. Хората трябва да изтеглят формуляр, за да покажат ченгетата, за да оправдаят присъствието си навън. Клиники за аборти са отворени, но църковните маси са забранени. Границите са затворени за всички, освен за мигрантите.
  Илюминатите са сатанисти. Те мразят Бога и искат да унищожат и заробят най-хубавото му творение, човечеството.   Какъв по-добър начин да вдъхнеш страх и недоверие от това да накараш всеки, който кихне, обект на възможно арестуване и извеждане?
4. Хората са били повредени.  Във вторник се появи голямо проучване , което показва какво са направили първите две твърди седмици на Mr.Virus с канадците ...
  • Респондентите се чувстват стресирани от кризата: 74%
  • Хората се притесняват как да плащат за храна и наем: 40%
  • Тези толкова стресирани, че губят сън: 30%
  • Хората, които очакват да имат нужда от повече дълг: 19%
  • Отчитане на броя „изключително негативно“ влияние на вируса върху финансите: 29%
  • Хора, които не планират да се справят с това: 32%
  • Броят се чувства финансово сигурен: 6%
5.    Правителството на Обединеното кралство вече е понижило COVID-19, те вече не го смятат за високо следствие от инфекциозно заболяване, потвърждават , че смъртността е ниска . „Оксфордско проучване“ твърди, че 50% от населението на Великобритания вече може да бъде заразено.  Това означава, че половината от населението вече е имунизирана. Така че защо те заключват страната.  
6. Хората, които натискат бутона за паника, са свързани по някакъв начин с конспирацията на илюминатите. Актьорите са готови да се преструват, че са болни. Дори президентът на Харвардския университет. Милт Ромни. Грета Тунберг. Принц Чарлз. Обичайните заподозрени. 
image (Медиите решават, че свинският грип през 2009 г. не е причина за паника. Обама е президент.)
Разбира се, мундщуци на илюминати като The Daily Mail крещят кърваво убийство всеки ден. В тази група включвам Zero Hedge . На  (БАНКЕРЪ) контролирани медии комунистическите имат дневен ред: унищожи последния бастион на западната цивилизация, САЩ. 
7. Коронавирусът трябва да се разглежда в контекста на продължаваща комунистическа атака на Запад от страна на комунистическите централни банкери. Помислете за миграция, порнография, размирици, джендърна дисфория и фалшив терор (9-11, Sandy Hook, Париж, Ница и т.н.) Дори след като тази вирусна паника избледнява в паметта, тази атака ще продължи.      Ние сме под постоянна, безпощадна окултна атака от сатанистите, които създават нашите „пари“ и контролират нашата икономика, медии, образование и правителство.    image 8.  Италианският губернатор Zaia f rom от региона Венето каза:

"80% от всички болни се лекуват сами, 15% се нуждаят от лекарства и 5% се нуждаят от болнично внимание. Всички 17 души, които вече са починали, са имали напреднали здравословни проблеми. Никой здрав човек, който е хванал коронавируса, не е умрял. Това е аларма с няма основа. В началото те реагираха по същия начин, тъй като нямаха реална информация за вируса. Но след като видяха какъв е, информацията е твърде преувеличена. "


Този уебсайт има богата разумна информация. Например:   " За повечето хора новият коронавирус причинява само леки или умерени симптоми, като треска или кашлица. Но при някои възрастни хора и хора със съществуващи здравословни проблеми може да причини по-тежки заболявания, включително пневмония. Над 100 000 души са се възстановили, включително близо 60 000 в Китай и над 7000 в Италия. "
Говорим за обикновения грип.  

 

9. Ето 12 експерти, които казват, че заплахата е била преувеличена и лечението е по-лошо от болестта. Например: „ Изразявам дълбока загриженост, че социалните, икономическите и обществените последици за здравето от този почти пълен срив на нормалния живот - училищата и предприятията са затворени, събиранията са забранени - ще бъдат дълготрайни и неудобни, вероятно по-сериозни от преките таксата на самия вирус. Фондовата борса ще отскочи назад във времето, но много бизнеси никога няма. Безработицата, обедняването и отчаянието, които могат да доведат до резултат, ще бъдат бичове на общественото здравеопазване от първия ред. " Д-р Дейвид Кац, Йейлския университет  - „Битката ни срещу коронавирус е по-лоша от болестта?“ New York Times, 20 март 2020 г.


10. Илюминатите са кабалисти (масони.) Те смятат, че възприемането е реалност. Те контролират средствата за масово осведомяване (възприятие.) Казването така го прави. Разбира се, това са глупости, но те никога няма да спрат

тестване на границите на тяхната мощност. Ако кажат, че полът е „социален конструкт“, така да бъде! Ако кажат, че сме произлезли от пилетата, ще се кълнем. Ако кажат, че сме под пандемия, ще си правим глупави маски. И ако кажат, че Китай и Русия трябва да бъдат атакувани, ей ядрената война също е главоломна.  


Докато ги оставим да се разминат с това, ще продължи.

 

----------------------- Свързано - в Мексико седи този психоп - президентът казва, че пренебрегвайте глупостите ------------ Целите на Psyop се потвърждават в хартия за планиране  ------------------ Коронавирусният псиоп - Причината защо  ------------ Тръмп иска да прекрати тренировката до Великден  ------------------- Пандемични маски Комунистическа власт Грабнете ------------------- Планирано глобално блокиране преди години
Първи коментар от AC
Социалното разграничаване е първата стъпка от програмата за дехуманизация. Social Distancing изпълнява казаното от О"Брайън. Социалното раздалечаване отстоява властта. Това е процесът на разкъсване на човешки мозъци и реконструкцията им по ваш избор. Ако мъжът може завинаги да бъде отделен от жена си, децата си, семейството си и други мъже. Тогава не остава нищо друго освен Любовта на Биг Брадър и лоялността към Партията (Ingsoc). Всички останали удоволствия, ние ще унищожим.   Социалната изолация е първата стъпка. Тя ще гарантира, че омразата ще възтържествува над любовта. Човекът ще бъде изключен, лишен от любов, от приятелство, от общение, от всичко. Семействата и приятелите ще се включат един друг. Хората, които се оттеглят от обществото, ще станат по-малко доверчиви към другите хора и дори подозрителни към другите. Това искат и желаят The Rothschild, Zio / Globalists / BANKERS и причината те да искат социално разграничаване.   В момента местата за забавления за възрастни, салони за масажи, кафенета, ресторанти, библиотеки, офиси за недвижими имоти, отворени къщи, кръчми, клубове, всичко, но не само горепосоченото, вече са затворени. Те дори са взели магията и радостта от сватбите. Само двойката и свидетелите. Погребения може да има само шепа хора. Сега домашните партита ще бъдат забранени. Децата дори не могат да ходят на кино, видео аркади или да се мотаят.   Всички форми на взаимодействие са забранени. От основните рудиментарни взаимодействия до взаимодействията в местата за забавление за възрастни.   Това е за да се гарантира, че човечеството гладува от любов. След като глобалистите усещат, че пролетите / външната партия са издържали достатъчно Социална изолация. Те ще го вдигнат и хората, гладуващи от истинска любов и връзка, ще се подчинят на Биг Брадър и ще направят всичко, за да запазят любовта на Биг Брадър, дори ако това означава да се мразим един друг и да се предаваме един на друг и първият, който ще озлоби семейството и приятелите си когато дойде време за изповед.   



Гласувай:
3



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39739378
Постинги: 21940
Коментари: 21633
Гласове: 31017
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031