Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.07.2018 14:50 - „САНИТАРНАТА СЕЧ” НА ЯШАРСТВОТО.. В БЪЛГАРИЯ..!
Автор: nikolaigatzev Категория: Политика   
Прочетен: 3819 Коментари: 3 Гласове:
1

Последна промяна: 02.07.2018 20:07

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

„САНИТАРНАТА СЕЧ” НА ЯШАРСТВОТО.. , ТРЯБВА ДА ЗАПОЧНЕ, НЕЗАБАВНО, В БЪЛГАРИЯ..!

  Мнозина от вас, ме питат, по повод, на последното ми интервю- спряно по „Нова ТВ” и излъчено по „Евроком”- в Предаването на  Сашо Диков- „ЕвроДиков”, дали имам още данни- за „разспространението и ПОРАЖЕНИЯТАна Яшарството в България”, през последните 30 години..?! Да, имам- и, вече, е дошло време, всичко това, да се каже, гласно- и да се попитат- средите в „БСП”, дали са знаели за това, защото, там имат, много повече информация от мен?!

 Аз ще кажа, това, което знам- за годините след– 1960.., които съм разследвал- от последните 20 години, насам, а вие- ще се „сетите”,.. кои.. може да са- сред споменатите, участници в процеса и евентуално- за още- укрити Яшари. Това е бил „Сатанински план”- изготвен от умни хора в обкръжението на Тодор Живков- за увековечаването и „прехождането” на Яшарската династия- в бъдещето, за което загубихме- последните си- 30 години (защото през 2009 г.  Яшарите се върнаха на власт и бяха реставрирани от част от „БСП”, техните партийни ятаци и Клана на „Гоцките”(политиците- т.нар.- „Сирищници”..)!

Тодор Живко(с рожденното си име- Замфир Яшаров)изнудва- след 1960 г., повечето- влиятелни Комунистически фамилии, в ръководството на „ЦК на БКП” и Политбюро, като ги заставя, срещу оставането им във власта- да приемат или отгледат, по едно- негово, незаконно дете, което е правел с жените им или оставял, като посявка, там- във всеки, съответен- Комунистически род. Това прави- около 22- 25 души,  негови родни „диадохи”, отгледани- във всичките части на червената едра Номенклатура- и е основната причина- за нейното 30-годишно единение, около всичките му- „кадетни” издънки и нечестиви отроци. За пред хората в страната и руснаците, се показват– „развалените”- Владко и децата на Людмила(след нейната гибел), а в съшото време, усилено се работи- за останалата част от „Династия”- с други средства и с други участници. Оттам идва, и разнобоят- в излязлата „информация за раздаваните червени куфарчета”, които, според, едни- биват раздавани, уж- от Андрей Луканов- като, за кадетите на Живкови- има такива, но за другите- простосмъртни или случайните, там- няма! Андрей Луканов, е бил известен, пък, от своя страна, като кадет на Клана Лаврентий Берия в СССР и заради– хомосексуалните му авантьори- с един бъдещ, външен министър на България, тогава, е бил считан, за безопасен- като цяло, за „Властта на Яшарите” и Техният спасителен План „Кивот за Ящарите”, започнал да се реализира, след 1960 г.

   Така- целият „Преход”, в България, след 1989 г., се осъществява в режим и на осъществяване на Плана „Кивот за Яшарите”- като. след фалшив дворцов Преврат, се оказват, от„двете страни” - Живковите „кадети”- без големи изключения(като- едните, се правят на едри бизнесмени, а пък, другите- на средна ръка политици- от котерията на „БСП”, а няколко, дори,  отиват и в дясно.., при Опозицията!), като- много малко, се дава на всеки, който, не е свързан с тях или е извън тяхната кръвна линия. Колоборационистките родове- като Дойнови, Луканови, Костови, Първанови, Пръмови, Семерджиеви и др. получават– само, презумпцията за невиновност, за „каквото и щяло, да правят”(а така,се извършват много от големи предателства и престъпления в страната). В крайна сметка- всичките пари и средствата, се съсредоточават, само- в Династията или в нейните, оперативни центрове и „касички”(където ятаците й и пазителите на авоарите й- са хора, като Илия Павлов, Е. Кюлев, Делян Пеевски, Цоло Вутов и др). Не е случайно, че и в Обществото, се лансират, само- хора, извън тесния кръг на Яшарите, които, обаче, добре са познавали белезите и навиците на Династията Яшари-напр.– Соломон Паси, Меглена Пръмова, д-р Любомир Павлов, проф. Чирков, Румен Ралчев, Боян Радев, Костадин Чакъров, Велко Вълканов и др., свързани, със съветничество на Живкови или с лекуването- на цялата- придворна среда.

  Затова се изкарват малоумници или екстремисти, всички политици или общественици, които ратуват за разчистването на връзките с миналото или лустрация, защото там се крие- и Голямата тайна за настоящето на България, поне- от време на Прехода 1989- 2018 г.

  Идването на власт на Бойко Яшаров и ПП „ГЕРБ”, през 2009 г, е подготявано цели- 20 години– според развитието на Операция за „Реставрация на Династията”, която явно е разчитала и на международна подкрепа- на мълчанието- на Русия и на активното сътрудничество, на Германия. Това става с подкрепа и изпиранетона  средставата за Реставрацията- през Фондация „Конрад Аденауер” на „ХДС” на Канцлера Ангела Меркел (след- 1 Август 2005 г.). Подценен е само, факторът- САЩ, защото, тогава, се е смятало, че американците ще приемат всякакви комбинации- идващи от обединените действия  на Германия и Русия в Европа. Не са предвидени и евнтуалните- несъгласия на Франция и Англия, които тогава са били, обща част от Западния фронт и позиции.

  Политиката и „управлението” на „диадохът” Бойко Яшаров (2006- 2009-2018) е пълен крах за Страната, който продължава, с кратки паузи, вече, 12 години(от органите за сигурност, през община София и към цяла България, какъвто е „Пътят” на големият им Родоначалник- Замфир Яшаров -от 1944, и до 1956- 1989 г., копие на Модела „СССР- Путин”) и е доказателство– за цялостният провал, кадровата немощ и несъстоятелността, на този замислен, като „спасителен” План- Кивот на Династията Яшарови. „БСП”или поне част от нея, са участвали умишлено, в тази, цялата пиеса- защото са можели да внедряват- вътре и своите кадетни играчи- в него, но-  изхвърляни, винаги, по-късно- напр. Росен Плевнелиев- братовчед на Клана Николай/Кирил Добреви от „БСП”, Радан Кънев и Симеон Дянков- племенници на  Клан Михаил Миков, от „БСП”, Божидар Лукарски- от Клана Георги Първанов и на „Сирищниците”,  Лозан Панов- от Клана Огнян Дойнови- Виена, Христо Бойкикиев и др.

   Затова- опозиционерката Корнелия Нинова и новите лица на „БСП”, отляво, както и другите Партии(извън явните „Яшарски”-ДСБ, ДемБълг, РБ, СДС, ДБГ, ДайБГ, Воля, ПФ и др.) в Дясното или в Центъра- трябва да започнат, с поголовна и „оздравителна сеч”-на всички потенциални /или скирити Яшари, на Ятаците им или на техните придворни- „Колаборацинисти” в  цялата политиката, за да се оздрави и рестартира- отново, и този път, правилно(!)- политическия и икономическия живот на страната- изцяло, след 2018- 2020 г.!

Николай Гацев                           - ЯШАРИ-ЛАНД -        София, 02.07.2018 г.



Тагове:   2018,   1853,


Гласувай:
2


Вълнообразно


1. planinitenabulgaria - Горячими маркспутинскими
04.07.2018 05:04
приветами!
цитирай
2. lionhard - -Не го знаех. . . това ! Сегашният. ...
06.05.2019 12:30
-Не го знаех...това !
Сегашният...Президент МЯЗА на Тошо, има ли "негова сеитба" и...Там, на майкЯ му !?
цитирай
3. lionhard - Същия...lionhard
01.06.2019 22:47
Като си почнал Ники, с ИНФО-Разкритията, дай и другите Яшарови Копелдаци - къде са маскирани и чакат своя...миг !? Моля !!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: nikolaigatzev
Категория: Политика
Прочетен: 3760546
Постинги: 709
Коментари: 2438
Гласове: 4448
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031