Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.05.2016 20:34 - Когато български професор казва как се лекува рак- телевизията не иска да го чуе
Автор: zaw12929 Категория: Политика   
Прочетен: 6635 Коментари: 2 Гласове:
12

Последна промяна: 10.05.2016 09:10

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Ако беше американец- до там и обратно щяха да тичат или турчин от Анадолска болница, а той?! българин и не е емигрирал там на Запад да  лекува за ГОЛЕМИ хонорари, а го прави БЕЗПЛАТНО. Той е  Проф.д-р Янаки Караджов – гл.редактор на електронен вестник „Апимедика Апикултура”,апитерапевт/София 1505, ул.„Проф.Джовани Горини”№22, тел. 02/843 15 35;Моб. 0885 456 700;е-mail Ya_Karadjov@abv.bg

Относно:Предаването от 25.01. т.г."Алтернативна онкология"  и даже настоява вре се на интелигентни телевизии ето какво им пише:   Уважаеми водещи,

Аз съм професор по медицина,опериран преди от рак на дебелото черво,отказал химиотерапия,защото тя повече уврежда,отколкото лекува (предизвиква гадене, повръщане,силна отпадналост до прострация и т.н. – все прояви на силен стрес, който подтиска силно имунните реакции на болния.Тогава венозните вливания бяха през ден,а аз бях утвърден имунолог и микробиолог,затова си приготвих имуномодулаторът "Апипроелби",признат от чужди специалисти за най-мощният стимулатор на имунитета в света( по сведения Ройтер ).

След като вече поддържам имунитета си на ниво не само спрямо изменените клетки,но и срещу сезонните респираторни инфекции,след експеримент върху себе си го приложих на стотици жени,оперирани от рак на млечната жлеза,но не добре санирани поради късна реакция,на рак на белите дробове(два случая консултирам и наблюдавам и в момента),на рак на хранопровода и на рак на черния дроб.

Аз съм ветеринарен микробиолог,имунолог и еколог,както и много активен апитерапевт.Независимо,че имам свидетелство от СЗО да интервенирам хора, болни от "Метаболитния синдром" с пчелни продукти (а в него влизат затлъстяването,сърдечно-съдовите прояви,хипертонията,инфарктът,инсултът, хепатитът,диабетът и ракът на съответните органи),аз не си позволявам да лекувам хора,а само ги консултирам при установена от онколози диагноза и при наличността на лекуващ онколог,съгласен с предлаганите от мен средства за апитерапия.

При това аз не вземам пари от раковоболен!

До неотдавна не приемах да консултирам раковоболни с разсейки,но след като предлаганите от мен пчелни продукти спряха разрастването на раковоизменена тъкан и общото състояние на наблюдаваните от онколози мои близки се подобри значително,съм по-уверен в съветите,които давам,а и резултатите са добри.

До сега не ми е известен смъртен случай на консултиран от мен пациент вече 20 години!

Имуномодулаторът,който ползвам,съдържа лактобацили(Л. плантарум), прополис,лимонов сок,дюли,ябълки,бяло и червено зеле и хрян (прилагам съставът на компонентите и техните стимулиращи имунитета свойства).Важна особеност на моят препарат,който представлява зелев сок е ниското съдържание на морска сол ( до 0,9 %),което ми позволява въпреки хипертонията ми да изпивам по няколко литра в денонощие.Вкъщи ние не пием газирани напитки,кола,фанта и сокове,а само зелев сок!Същото съветвам и болните.

Имуномодулаторът е с доказани имуностимулиращи свойства от акад. Чудомир Начев в отделението за Сърдечно-съдови болести на Окръжната болница,което той завеждаше.Неговата ненадейна смърт попречи много на популяризирането на имуномодулаторът.Вече 20 г. при честите ми ТВ изяви като апитерапевт аз не пропускам възможността да опиша как приготовлявам лечебният зелев сок.През ноември направих същото и по екотелевизията,а от БТВ водещата попитала по телефона жена ми:”Професора ще приеме ли да разправи по нашата телевизия за зелевия сок,защото сезонът на киселото зеле наближава.”Акад. Чудомир Начев подготвяше акция с модулатора в Лондон,където живее дъщеря му,поради което той често пътуваше до там.След консултация с проф. Шекерджийски(най-добрият специалист по технология на лекарствените средства) апипроелби във вид на зелев сок трябваше да стигне до английският пациент в 25 пластмасови шишенца по 50 мл всяко,свързани в общ сноп месечната доза,като пациентът трябва да изпива всяка сутрин на гладно съдържанието на едно шишенце).

Както посочих на имуномодулатора не му провървя,но по-лошото е,че на академика не му тръгна!

При нужда приготвям кисело зеле и през лятото.Тази година,както и през минали години,успях да защитя от респираторни инфекции не само мен,но и синът ми и внукът ми,който в момента кара ски в Алпите!

Аз наближавам 80 г. и боледувам от "ХОББ" (хронична обструкционна белодробна болест),поради което не си позволявам да обикалям ТВ студия,а те с изключение на Канал 1 са в покрайнините на града Затова ако много настояват, каня ги вкъщи.Предложението ми е да направим с вас едно предаване,в което ще посоча кои други пчелни продукти участват и каква е ролята на пациента и неговото съзнание и подсъзнание – влияние,по-важно от зелевия сок!Моят метод за медитация,визуализиране,което превръща болния в победител над рака, влияние върху подсъзнанието,промяната на реакцията на болния към нежеланите условия на живот и вярата му,че аз съм човека,който е предопределен от съдбата да го излекува (въпреки, че от рак никой никого не е излекувал,само му е продължил живота!) Съвпада с метода на Джон Кехоу,описан в книгата "Подсъзнанието може всичко",София,Инфодар, 2011 г.


София,25.01.2014 г.                          С поздрав:
проф.Я.Караджов

 

Професор Янаки Караджов уби рака със зелев сок - Big5 big5.bg › Общество › Здравеопазване 25.04.2016 г. - Затова я отказах", разказва проф. Янаки Караджов. Тогава онколожката му казала: А бе, Караджов, ти ще се самоубиваш ли? Рецепти за лекуване с пчелни продукти на Проф.Я.Караджов - Преглед ... www.pchelarskiforum.eu/article?id=218 27.03.2014 г. - Рецепти за лекуване с пчелни продукти на Проф.Я.Караджов. Стимулиране на имунитета. Апипроелби – сок от кисело зеле 1 л, мед 50 ... Мобилна вет. бригада за диагностика и лечение 19 ноем. 2014 Нашествия от кърлежи. Следват марокански скакалци 19 ноем. 2014 У Ч Е Б Е Н П Л А Н 14 юли 2014 Сайт за помощ на пчеларите, от професор Янаки Караджов 27 февр. 2014 Още резултати от www.pchelarskiforum.eu Микробиолог пребори рака със зелев сок - Здравеопазване ... www.standartnews.com › Здравеопазване 24.04.2016 г. - Затова я отказах", разказва проф. Янаки Караджов. Тогава онколожката му казала: А бе, Караджов, ти ще се самоубиваш ли? Проф. Караджов излекува рак с помощта на зелев сок - Лекува.нет lekuva.net › Болести и лечение 2.12.2014 г. - Лекарства · Народна медицина · Заболяванията от А до Я · Специалисти ... Проф. Караджов решава да се лекува не с бацила от киселото мляко, а от киселото зеле. ... Проф. Караджов пребори рак със зелев сок. Проф. Янаки Караджов разкри рецептата, с която е преборил ... lekuvai.bg/5350/проф-янаки-караджов-разкри-рецептата/ 11.11.2015 г. - Проф. Янаки Караджов разкри рецептата, с която е преборил коварния ... пристига в България за Великден! Ето къде може да я видите. Фактор - Чичо доктор ​Българин измисли чудно лечение на рак ... www.faktor.bg/.../51138-balgarin-izmisli-chudno-lechenie-na-rak.html 26.07.2015 г. - Професор Караджов с природни средства лекува настинки, грип или други неразположения (рецептата му сваля и килограми) БЛИЦ Новини - Ново 20! Професор надви рака със... зелев сок www.blitz.bg › Новини › Общество 24.01.2015 г. - Професор Янаки Караджов е микробиолог по професия, а по призвание ... Перничанка осъди общината, защото я ухапало улично куче. Проф. Христофор Караджов: В Америка хората в инвалидни ... https://www.24chasa.bg/Article/5174639 15.12.2015 г. - С проф. Христофор Караджов, преподавател по журналистика в ... Аз не я обичам изобщо тази дума инвалидност, но нямаме по-добра ...

 








Гласувай:
12



1. crep - Да е жив и здрав.
04.05.2016 21:32
Той е от грижливите хора.
Хубаво е, че ги има.
цитирай
2. zaw12929 - Айде сега пак да си припомним за п...
08.05.2016 07:57
Айде сега пак да си припомним за престъпленията на комунизма:

1. Безплатно образование, нулева неграмотност и средно ниво на образованието по-високо от това на запад.
2. Безплатно здравеопазване - Петър Москов го нямаше даже.
3. Ходене на курорт - по два пъти в годината за всеки българин който иска.
4. Повечето от жилищата и сградите, са построени през комунизма.
5. От изостанала аграрна страна България се превърна в промишлена с развито селско стопанство.
6. И АЕЦ даже се построи, която все още не може да бъде унищожена.
7. България се превърна в спортна сила номер едно в света на глава от населението.
8. Построен беше мавзолей на Георги Димитров, който демокрацията не можа да бутне от първия път, въпреки че ползваше специалисти за целта.
9. Комунизмът постоянно говореше, за престъпленията на фашизма (е - без да се оправдава за това, че фашизмът му е виновен, за дето комунизмът построи България).
10. Нямаше тоалетна хартия.
11. Нямаше банани.
12. Нямаше и турски боклуци.
13. Турция не ни пазеше небето, щото ние си го пазехме.
14. Българките не бяха от най-евтините проститутки.
15. Българите не бяха виждали наркотици и пазар на наркотици в България. Такива чудеса имаше само по западните филми.

цитирай
Търсене

За този блог
Автор: zaw12929
Категория: Политика
Прочетен: 14296406
Постинги: 5609
Коментари: 13044
Гласове: 68352
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930