Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.01.2016 22:11 - ЯДРЕНОТО ОРЪЖИЕ НА ТУРЦИЯ
Автор: bojil Категория: Политика   
Прочетен: 2855 Коментари: 5 Гласове:
18

Последна промяна: 28.01.2016 16:16

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
ЯДРЕНОТО ОРЪЖИЕ НА ТУРЦИЯ


  Учудвате се,нали? Многовековния опит на България с тази страна обаче сочи,че няма нищо за чудене затова тук не мога да поднеса приятна новина но светът трябва да я знае,за да не остане изненадан. Турция като държава е имала и продължава да има имперски амбиции,нещо повече- тя се стреми да вземе реванш от Русия за многото изгубени битки с нея,както и да си върне някогашните владения на Балканите и Афразия. Тя е страна в икономически просперитет,която разполага със стотици милиарди долари за въоръжаване и с постоянно увеличаващ се човешки потенциал поради грешките на "съветските хора" и на американците.

  Един ден те ще се каят,че са помагали на Турция- тя няма да им благодари а ще ги удари веднага,щом почувства че има достатъчно сили за това. Турците заиграват с Америка и Европа само поради своя собствен интерес (както са правели винаги)- да копират и крадат различни (включително военни) технологии от НАТО,да започнат въз основа на тях свое собствено военно производство и да напреднат във военно отношение дотам,че да не може да бъдат спрени.

  Още преди година уважаемият Съветник Исти сподели пред избран кръг от нашата патриотичната общност своето мнение,че Турция вече има свое ядрено оръжие и навярно разработва още. Тя не е страна,която да пропусне своя шанс: след разпада на Съветския съюз няколко години Русия беше разграден двор,от който всеки взимаше всичко,каквото му трябва. Не е възможно Турция да е пропуснала добрите шансове и да не е купила на черно някоя и друга съветска бойна глава,някоя технология или ядрен материал- това просто не е в стила на турската политика. Такива шансове й се удават само веднъж и тя не може да ги е пропуснала- не е в морала нито в манталитета на турците да видят вековен противник на колене и да не му забият нож в гърба независимо от това,че Съветския съюз през 1921-1922 г. спаси турската държава от пълна дезинтеграция.

  Уважаемият Съветник е на мнение,че изведнъж нарастналата в последно време турска наглост и безочие се дължат именно на това. Турците са имали хиляди възможности да докарат нейде в планините на Анадола севернокорейски (сиреч китайски) ядрени специалисти и да направят с тяхна помощ централа,в която да бъдат проучени съветските ядрени глави и да бъдат тиражирани в достатъчен брой,който да позволи страната им да се върне към грандоманските идеи за световен ислямски халифат и за победа на исляма в световен мащаб.

  Това изглежда вече е направено,понеже има едно странно съвпадение: турската наглост нараства едновременно със севернокорейските ядрени опити което би следвало да значи,че неуравновесените фанатици от Северна Корея изпробват в страната си турско,а може би и свое ядрено оръжие и не е възможно едните и другите да не са свързани помежду си в ядрен заговор срещу човечеството. Турция през последните десетилетия крои планове да напълни Европа с мюсюлмани и да я превземе отвътре,а за целта се надяваше да получи съдействие от самата Европа,която трябваше да я приеме за пълноправен член на Евросъюза и всичко ще станеше по "легален" начин. Западът обаче усети уловката и отряза демографските мераци на турските нечестивци а те,щом разбраха че "легалният" им номер няма да мине,веднага подкараха към Европа безкрайния "бежански" поток за да им свърши оная работа,която трябваше да свършат европейците ако се излъжеха да приемат страната в Евросъюза.

  Плановете на гъжвестите конспиратори са прости,но ефикасни: щом България не може с демократични средства да спре безкрайната турско-циганска раждаемост,значи и Европа няма да може. Затова,колко повече мюсюлмани бъдат вкарани в нея- толкоз по-добре: 100 000 мюсюлмани днес се равнява на 500 000 мюсюлмани след 25 години и 2,5 милиона мюсюлмани след 50 години- да не казвам,че след 150 години може да станат 500-600 милиона,ако не бъдат спрени С ВСИЧКИ възможни средства!

  По тази скрита причина Турция си позволи да свали руски самолет,без да направи и най-малък опит да се извини за това. Затова тя изведнъж започна да поучава Франция,да се държи арогантно със САЩ,да отклонява американски предложения за антитерористично сътрудничество и да се държи така,все едно тя е великата сила,а не Америка. Това е главна причина за появата на турския васал,наречен "Ислямска Държава"- финансирано не от Америка а от Турция,това уродливо ислямско изобретение изпълнява изцяло нарежданията на Турция (какъвто беше случаят и с "Алкайда"),а главните "Велики сили" вече са разбрали това. Мнението на Исти по въпроса е категорично- щом една фалирала страна като Северна Корея може да си позволи ядрено оръжие,значи богатата Турция без проблеми вече си го е позволила.

  По тази причина почнаха руските удари срещу ИД,а тепърва ще има и американски. По същата причина Израел не смее да нанесе дори един удар срещу тези безподобни наглеци- такава ислямска наглост светът не помни от 100 години насам,и тя е добре подплатена с най-опасното оръжие на века- ядреното. Турция не бърза да разкрива козовете си и да тръби пред света,че е създала "Ислямска държава" за да си върне халифата и да му даде част от своето ядрено оръжие,с което тепърва ще изнудва света. Ако турците разкрият картите си преждевременно,ще изгубят поддръжката на НАТО и Америка и край с кражбите на военни технологии тогава. В Русия и САЩ обаче навярно нещо са научили понеже зрее конфликт между Америка и Турция,който си има много сериозно основание. В дъното на бъдещия конфликт се крият интересите и на Китай: неговите амбиции са да вземе от Русия необятните природни ресурси на Сибир,затова не би се спрял да влезе в подмолни съюзни отношения с турците. Не е изключено това вече да е направено,а до края на века се очаква в света да настъпят катастрофални демографски промени като:

1. Населението на Русия да стане 100 млн. а населението на Турция- 200 млн.
2. Броят на мюсюлманите да надвиши до 5 пъти броя на християните и юдеите,взети заедно.
3. Населението на страните от "Третия свят" (Африка,Латинска Америка,Индия,Турция,Китай и арабските страни) да надвиши 20 милиарда души,а броят на европейците да се свие до 500 млн. души.

  Всичко това заедно с медицинските и военните технологии,които неразумни европейци дадоха на тези неблагодарни хора ще докара на човечеството безбройни беди и дори има опасност да сбъдне пророчествата за Апокалипсиса от Библията. Правителствата на повечето страни от Третия свят вече мислят,че раждат бъдещите завоеватели но Съветник Исти каза,че не са познали. Да- не са познали с кого си имат работа нито турците,нито китайците,нито останалите! Защото,ако посмеят да вдигнат ръка на Европа и България,те ще си имат работа с Господ Бог,и именно Той ще помогне на прогресивното човечество да ги спре!





Гласувай:
19


Вълнообразно


1. bojil - Защо не коментирате, съблогъри...
30.01.2016 13:11
Защо не коментирате,съблогъри- понеже новината не е хубава,нали? Да- това мнение на Съветника не задължава никого,но светът трябва да знае кой стои зад Алкайда и зад И.Д. и докато я има Турция,
човечеството трябва да е нащрек.
цитирай
2. zaw12929 - Сега отварям и не се изненадвам, че ...
31.01.2016 19:40
Сега отварям и не се изненадвам , че тя "заиграва с Америка и Европа само поради своя собствен интерес (както са правели винаги)-

и не мога да определя, до кога нашите управници ще работят за чужди интереси
цитирай
3. bojil - Сега отварям и не се изненадвам, че ...
01.02.2016 01:15
zaw12929 написа:
Сега отварям и не се изненадвам , че тя "заиграва с Америка и Европа само поради своя собствен интерес (както са правели винаги)-

и не мога да определя, до кога нашите управници ще работят за чужди интереси

Докато не намерят извора на изконното Българско самочувствие. Турците намират утеха и самочувствие (фалшиво или не това е друг въпрос) в исляма. Ние не можем да заобичаме исляма- той ни е опротивял заради вековните турски зверства,затова никой опазил вярата си Българин не иска да бъде асоцииран с бесни зверове,диви разбойници и потомствени крадци.
цитирай
4. teodordetchev - Мисля, че е добра идея да прочетете книгата на Джордж Фридман ...
28.02.2016 15:07
... "Следващите сто години". В нея, Фридман прави прогнозата, че следващата световна война, която щяла да е някъде през 208- година, може би, щяла да се води между САЩ и Полша от една страна и Япония и Турциа от другата страна. Тук не е мястото да коментирам състоятелността на прогнозата на Фридман, той я защитава по много оригинален и остроумен начин. Въпросът е, че има напълно сериозни автори, които съвсем не разглеждат Турция като вечен съюзник на НАТО и на САЩ.

Лично аз бих предпочел прогнозата на Фридман да е фундаментално погрешна, но всичко това е в ръцете Божии. Едва ли от някой от нас зависи бъдещето на планетата, но както се казва, поне можем да бъдем подготвени за бъдещето. Впрочем, според Фридман, основните сухопътни сражения ще се водят в Хърватско, Унгария и Южна Полша. (Естествено, предполага се, че те ще настъпват там от територията на Босна и Херцеговина). За България има написано цяло едно изречение - според автора, България и Румъния ще капитулират пред турците незабавно след първите им големи победи в Маджарската Пуста.

Така или иначе, от всяка прогноза могат да се извадят някои идеи за бъдещето и за подобряването на поведението ни в настоящето. Бедата е там, че тези, които трябва да четат, правят съвсем други неща.

Все пак - дано Джордж Фридман да се окаже на погрешен път ...
цитирай
5. bojil - . . . "Следващите сто годин...
29.04.2016 18:01
teodordetchev написа:
... "Следващите сто години". В нея, Фридман прави прогнозата, че следващата световна война, която щяла да е някъде през 208- година, може би, щяла да се води между САЩ и Полша от една страна и Япония и Турциа от другата страна. Тук не е мястото да коментирам състоятелността на прогнозата на Фридман, той я защитава по много оригинален и остроумен начин. Въпросът е, че има напълно сериозни автори, които съвсем не разглеждат Турция като вечен съюзник на НАТО и на САЩ.

Лично аз бих предпочел прогнозата на Фридман да е фундаментално погрешна, но всичко това е в ръцете Божии. Едва ли от някой от нас зависи бъдещето на планетата, но както се казва, поне можем да бъдем подготвени за бъдещето. Впрочем, според Фридман, основните сухопътни сражения ще се водят в Хърватско, Унгария и Южна Полша. (Естествено, предполага се, че те ще настъпват там от територията на Босна и Херцеговина). За България има написано цяло едно изречение - според автора, България и Румъния ще капитулират пред турците незабавно след първите им големи победи в Маджарската Пуста.
Така или иначе, от всяка прогноза могат да се извадят някои идеи за бъдещето и за подобряването на поведението ни в настоящето. Бедата е там, че тези, които трябва да четат, правят съвсем други неща.

Все пак - дано Джордж Фридман да се окаже на погрешен път ...

Това е интересна хипотеза: прав е Фридман да спряга Турция за страна,която тепърва ще опитва да се върне в редицата на "великите сили". Тя сега е на кръстопътя между краха и величието- естествено че няма да даде шансовете си без бой. Тя рано или късно ще предприеме нова инвазия срещу постоянно отслабващите си и оредяващи съседи на Балканите: въпросът тук не е "Дали?",а "Кога?". Единственото,
което може да ни спаси от готвещата се нова турска инвазия срещу Европа е разбиването на Турция от други по-мощни сили на 7-8 дребни държавици,което трябва да бъде сторено преди страната да е набрала такава мощ,че спирането на възхода й да се превърне в твърде тежка и почти непосилна за потенциалните й жертви задача.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bojil
Категория: Политика
Прочетен: 1794225
Постинги: 292
Коментари: 5331
Гласове: 64744
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. Интересен комплект от финансови съвети
2. Русия искала да провали Илинденското въстание
3. Няма "славянска" азбука- има Българска
4. Как бе посърбен Българския град Пирот
5. Съвецки грабежи в България до 1947 г.
6. Коронавирусите не са нови за човека
7. Русия помагала на турците в арменския геноцид и карала султана да окупира половин България
8. Ботев за истинския лик на сърбите и "румънците"
9. Българските контрачети през Втората световна война
10. 6-те ястребинчета убити от шумкари,за да не ги издадат
11. Руският фокус с македонския заек
12. Какво е направила Русия за България
13. Царска Русия забранявала украинския език,няма общо с Кирил и Методий
14. Уранови находища в България
15. Насраните руски орли - велики стихове
16. Фалшивата ни история е резултат от руската хибридна война срещу нас
17. Москва се е подписала под договор, изрично позволяващ разширяване на НАТО
18. Съвецките чутури не са изкуство,а червена пропаганда срещу България
19. Съвецките чутури не са изкуство,а червена пропаганда срещу народа ни
20. Русия умишлено оставяла хората си да измират от глад,за да краде подаяния от Запада