Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.06.2015 01:39 - МНОГО СТРАННИТЕ ИНДИВИДИ И СЛАВИМИР ГЕНЧЕВ
Автор: vmir Категория: Политика   
Прочетен: 3714 Коментари: 0 Гласове:
36

Последна промяна: 25.06.2015 08:52

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Много странни хора има навсякъде у нас. В блога – тоже. Една от първите шокиращи изненади в блога изпитах, когато индивид с ограничена обща култура ме изобличи като простак заради определение на Платон.

По-шокиращото беше, че индивида изглежда не схващаше абсурдността да ме обърка с Платон и да открива в собственото си невежество доказателство за простащина извън себе си. Освен, ако целта му не е била да предизвика шок на всяка цена, въпреки реалния риск и друг освен мен да забележи крещящото му невежество. Което не говори за почтително отношение към читателите на блога, а само в най-добрия случай за инфантилен читателски респект към гугълските ерудити. Това обаче е въпрос от локален характер и средно равнище на една група претендираща да налага за меродавни своите агресивни претенции за истина, извлечени от мизерна ерудиция  и жалък професионализъм.

Няма да говоря за този професионализъм”, защото дори само факта, че ерудита с подобни претенции се представя с откраднато име и лого, говори достатъчно за всеки средно информиран човек.   

Няма да говоря и за претендиращият професионален литератор”, който ще остане с гордостта си от заслугатаза затриването на блога на Славимир Генчев, защото подобни злословещи човечета у нас с лопата да ги ринеш. Дори заради това, че също като първия ерудит”, съумя да се изяви зад чужда снимка и име, и дори да причини смъртта на блогър, когото имитираше. Да, Митко почина час – два, след като омерзен отговори на тази поредна провокация и шок преднамерено насочен срещу него.

Няма да говоря и за дегенерата, който намира за много духовито да се пъчи с чужди ядрени бойни глави и с решителността си да коли наред. Защото от неадекватни претенции едва ли си дава сметка за лумпенската си роля обслужваща всички онези, за които подобни революционни страсти са върха на всичко, което им е необходимо. За да балансиратнастроенията и начинанията у нас така, че реформите да се проточат толкова, колкото им е необходимо, за да осъмнат верните им лумпени приватизирани (от глава до пети заедно с юнашките си мустаци) в сигурни ръце”. И за още по-сигурно същите лумпени с мустаци бодряшки да изобличаватв някогашно служене на комунизма всеки един, който днес не споделя благоговейното им възхищение от тоталитаризма.  (Че какво пък толкова са няколко десетки милиона избити, особено за един оправен човек, който може и да не изпитва телешки възторг към Сталин, защото го намира за твърде мекушав и нерешителен)

Много странни са и представите на много странните хора за успеха, както много странни са и начините за постигането му. Много сранни са и проявите му. Една от общите характеристики на горните три човечета е убеждението им, че  резултата от литературните им напъни засенчва дарбата на Славимир Генчев.

И ето ни христоматиен пример за това колко струва агресивната невежа претенция. Защото Инвестора харчи десетки хиляди да рекламира блог.бг, а не му идва наум да качи постинга със съобщението за световното признание на Славимир Генчев ПОНЕ на първата си страница!!! Сякаш иска да демонстрира и подчертае пред всички, че блог.бг е запазено място за много странни хора - такива, които работят против службите си и ги злепоставят или докарват до просешка тояга, но претенциите и апетитите им са до небесата. А които жънат световни отличия, имат място единствено в ъгъла или в устите на претенциозните некадърници.

И кой друг, освен претенциозен некадърник ще се засили да си прави блог след подобни демонстрации??? Много странна работа - да изсипваш пари за привличане на некадърни словоблудци, а да криеш световно успелите блогъри... Ум море, глава-шамандура, дето се вика. Пък кой знае, ако някой от гореспоменатите доживее до 100 хиляди години, може и да успее да влезе в световен сборник за поезия като Славимир Генчев...  

А после инициаторите на всичко това викат: "Българска работа!". Льохманщина, а не българска работа е да се потулват успелите българи, докато льохманщината се търпи и поощрява, все едно от завист, простотия или страх от засенчване, льохманите ще представляват България пред света, а света ще гледа на българите като на льохманите, които го представляват.

Многостранно развитите некадърници неслучайно действат зад чужди самоличности. Пропуснах да спомена, че третия от гореспоменатите, онзи, пред напористите мераци на който да коли цели народи даже Сталин и Хитлер изглеждат свенливи младежи, се подвизава под името "Едмонд Дантес". Патологичен случай  на мегаломанска обсесия в ретроградни политически измерения.




Гласувай:
40



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: vmir
Категория: Политика
Прочетен: 4092920
Постинги: 672
Коментари: 10309
Гласове: 54869
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031