Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.02.2015 19:20 - Настъпващата катастрофа http://www.epochtimes-bg.com
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 1855 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Настъпващата катастрофа

image

 
 
 

Чрез инфлация, данъци и лихварство международният банков елит постигна много големи успехи. Те прехвърлиха повечето от своите авоари и активи на себе си. Следват земята и сградите. Ние трябва да се стараем колкото е възможно повече да им пречим, като избягваме задълженията като цяло, ако желаем да не станем техни роби. Един длъжник в действителност е роб на заемодателя.
 
Вижте какво казва президентът на Английската банка - сър Josiah Stump, който в момента е втори по богатство във Великобритания:

Банковото дело започва в порочност и се заражда в грях.. Банкерите притежават света. Вземете им всичко, но оставете им властта да произвеждат пари и в много кратко време те ще са в състояние да си възвърнат всичко онова.. Вземете ли им властта и богатствата, и те ще изчезнат, след което светът ще стане много по-добро място за живеене... Но ако желаете да бъдете роби на банките и да плащате стойността на вашето собствено робство, тогава оставете ги да продължават да произвеждат парите и контролират кредита.    Международните банкери, които притежават изцяло американския резерв и контролират всички американски банки, всеки момент могат да заграбят контрола върху всички авоари и активи на всяка държава. Първата, която ще падне най-лесно, е САЩ, защото задълженията и са повече от 5 трильона долара, следвана от всички други длъжници, какъвто е и България. Цялата тази истина е много добре замаскирана и покрита от строго контролираната информационна среда, която не вижда нищо лоши не чува нищо лошо. Давид Рокфелер, един от големите световни босове на тайното събрание на Билдербергите в Германия, през 1991г. каза следното:
Ние сме благодарни и признателни на ,,Вашингтон Пост", на ,,Ню Йорк Таймс", на списанието ,,Таймс" и на други големи публични издания, на които директорите винаги са присъствали на нашите събрания и държат на обещанията си за дискретност повече от четиридесет години... За нас щеше да бъде невъзможно да развием плановете си за света, ако бяхме оповестени и дейността ни станала обществено достояние    Защо цялата информация е затъмнена? Отговорът е в тези, които я контролират.
   Съветът за международни отношения (СМО) чрез своите членове, корпорации и фондации притежават или контролират всяка една по-голяма или главна телевизионна и радиокомпания, всеки по-голям вестник, всяко по-голямо списание и всяка по-голяма издателска къща. CNN, ABC, NBC, CBS - всички са контролирани и им принадлежат.
   Следват някои от информационните служби, изцяло контролирани от елита:

   - Телевизия: CNN, CBC, NBC и ABC 

   - Телеграфни служби: API, UPI  и  Reuters

   - Вестници: Ню Йорк Таймс, Вашингтон Пост, Даун Джоунс и КО (Уол Стрийт джърнъл), Бостон Глоб, Балтимор Сън, Чикаго Сън Таймс, Лос Анжелис Таймс, Хюстън Пост и др

   - Списание: News Week, Fortune, Time, Life Money, People, Businessweek, US News & World Report, Saturday Review, Reader"s Digest, Atlantic Monthly, McCall"s, Harper"s Magazine и др.

   - Издателства: Mac Millian, Random House, Simon & Schuster, McGraw Hill, Harper Brotgers, Xerox Corp, IBM Publishing & Printing, Jale University Press, Little Brown and Company, Viking Press, Cowless Publishing, Harper and Row и др.

   - Някои от членовете на CFR: William Pater ... CBS - истинското му име е Паликски. Роден е в Русия и е хазар, приел юдеизма. Той е председател на Съвета на CBS, който притежава 200 телевизионни канали и 255 радиофилиала. Той е опекун на фондацията ,,Форд" и е бивш британски разузнавателен агент...

   Давид Сарнов ... RCA. Той също е роден в Русия и е също хазар, приел юдеизма. Той е основател на RCA, NBC и CBS. Много голям поддръжник на CFR и е също бивш британски разузнавателен агент. Както виждате, участието на британското разузнаване е навсякъде. Не само британски разузнавателни агенти, но хазари са в пълен контрол на цялата комуникационна система на САЩ, Великобритания и бившия СССР. Известният съветски вестник ,,Правда" съществува не само в Русия! Разликата бе само в това, че в САЩ тя е казваше ,,Свободна преса".

За тази ,,Свободна преса" трябва много да се внимава и никога да не се казва нещо лошо. За нея и въобще за световната конспирация говори открито и професор Caroll Quigley, преподавател по история на Йезуитите в университета Georgetown.

   Неговата книга ,,Трагедия и надежда", изчезнал отдавна от пазара, обхваща една изключителна информация за много тайни и непочтени маневри в света. До края на дните си той непрекъснато е треперел за живота си. Йезуитите, както и папата, изглежда имат вътрешна информация за съществуващата конспирация. Фактически папата очаква да оглави всички религии през Новия Световен Ред.

http://illuminatibg.blogspot.com.au/2015/02/blog-post_37.html





Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19807631
Постинги: 44988
Коментари: 6162
Гласове: 7181
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930