Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Блогрол
1. Онлайн радио Словото на Учителя Беинса Дуно
2. Словото на Учителя Беинса Дуно
3. bgzemia в YouTube
4. Иванчовски правопис- как да сложим небесния знак ят и голям юс на клавиатурата си
5. Националенъ светогледъ
6. Масово пробуждане по света за вредите от ваксините
7. Видео: Как живакът във ваксините убива мозъка
8. Духовна Свобода
9. Порталът към съзнателен живот
10. Небесният знак на България-Силва Дончева
11. САЩ се опитва да наложи забрана на етикетите ГМО
12. Мръсна пропаганда-Отказът от ваксините уж застрашавал здравето
13. Как да предпазим децата си от "осакатяването" на образователната система
14. "Кодекса за храните" против населението на Земята
15. Билкови рецепти-1част
16. Билкови рецепти-2част
17. Опасност за билките и билколечението
18. Хомеопатия
19. Световна конспирация срещу здравето
20. Извращенията са приемливи, ако се вършат от властите
21. Що е то “задължително” и що е “образователна система”
22. Фармафия = мизерия, зарази и грешни дози
23. Конспирация на НАТО-облъчват ни
24. Петиция против задължителните ваксини
25. Ваксините- информиран избор
26. ГМО е вредно,кой твърди,че не е?
27. Внимание-инплантиране на чипове с ваксините
28. Ваксините носят само вреди
29. Българска Национална Патриотична Телевизия- храна за духа и извисяването на българина
Постинг
28.10.2014 21:32 - НАЦИОНАЛЕН МИТИНГ пред американското посолство в София за СУВЕРЕНИТЕТ на БЪЛГАРИЯ и ДЪРЖАВИТЕ по СВЕТА!
Автор: bgzemia Категория: Политика   
Прочетен: 3708 Коментари: 1 Гласове:
6

Последна промяна: 31.10.2014 23:12

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg


НАЦИОНАЛЕН МИТИНГ пред американското посолство в София

за СУВЕРЕНИТЕТ на  БЪЛГАРИЯ и ДЪРЖАВИТЕ по СВЕТА!

На 11 ноември( ВТОРНИК) от 12 часа


Българи, стигат ли ни 25 години „демокрация” наложена от сащ !?

Първите години след 1989г, по време на протестите на СДС в София, площадите бяха пълни с хора,  даже плачехме от радост понеже вярвахме на пропагандата на сащ за свобода, за справедлив живот според личните заслуги и труд. На никой не му минаваше през ум, че ЦРУ чрез своята агентура си изгради първото колониално правителство наречено СДС (съюз на демократичните сили) чрез което наложиха планът Ран-Ът в резултат, на което се завихри дива криминална приватизация и се осъществи такъв грабеж на държавата, какъвто България не помни в цялата си история. От тогава до днес сащ създават една след друга своите колониални администрации и всяко правителство след СДС изпълняваше и продължават да изпълняват същата колониална политика наложена от сащ чрез планът Ран-ът за унищожаване на България и прогонване на Българският народ по чужди земи.

За 25 години ние преживяваме на гърба си разрухата в икономиката ни, унищожаването на държавността ни, загубата на населението ни и демографска катастрофа под лъжовната формулировка „структурни реформи”, ”асоцииране с европейски съюз”, ”финансиране от мвф, от световната банка, от европейска банка за развитие”, „приемане и членство в европейски съюз” и всякакви други лостове.  В следствия на това България се превърна от най-богата на природни ресурси на глава от населението в най-ограбената и най-бедна държава в Европа  с обезлюдени селища

 

На 11 ноември( ВТОРНИК) от 12 часа

пред американското посолството в София изискваме: 

1.  Спрете безпощадното ограбване на България, узаконено чрез криминални концесии на природните ни ресурси и криминалните приватизации на най-важните стратегически отрасли,  осъществени чрез корупция и измами.

2.  Спрете да вкарвате България в изкуствени дългове и зависимостта от международния валутен фонд и световната банка, които са структури на американската финансова олигархия и световното задкулисие.

3.  Прекратете опитите за отравяне на водата и земята на България чрез така наречените проучвания за шистов и въглищен газ.

4. Спрете програмите за съсипване на образователната система в България и унищожаване на националната идентичност, култура и традиции, осъществявани чрез стотици сорос-организации, партии,  медии и др. Отворено общество, БХК и всички сорос-организации ВЪН от България!

5. Незабавно изтеглете американските бази от България.

България е Духовна държава, а Българският народ стои в основата на днешната цивилизация и няма да ви позволим да ни ползвате за  да водите завоевателни си войни, породени от алчност и мания за колонизиране на Русия и цялата планета.

6. Спрете пръскането на вируси и химикали чрез самолетите на нато, с което променяте Ph на почвата за да не виреят българските сортове семена с цел да налагате вашите генно-изродени семена, така нареченото „гмо”, което е вид биологическо оръжие.

7.   Приберете си болестотворните ваксини и чипове и ако държите да ги ползвате, то нека е само за вашето си правителство и олигарси. Наясно сме, че това е биологично и психотронно оръжие. България, светът и дори американският народ нямат нужда от тях.

8.   Прекратете опитите за ислямизиране на България чрез непрекъснато вкарване на потоци ислямисти през южната ни граница с любезното съдействие и точната ви координация с турските служби.

9. Незабавно оттеглете предложението за ТТИП чрез което искате да подчините държавите и да превърнете Европейски съюз в официална колония на сащ.

 

Бъдещето е на суверенните държави! 

Земята е на всички да живеем в МИР!

Примирете се!

Каним всички граждани, граждански организации, партии и фейсбук-групи, работещи по национално-приоритетни каузи да се присъединят към митинг-шествието.

организатор

Гражданска инициатива

ЗА СУВЕРЕНИТЕТ на БЪЛГАРИЯ и ДЪРЖАВИТЕ по СВЕТА

 

ЗАЕДНО сме СИЛНИ!

 

 

image

 

линк към събитието във фейсбук
Народът срещу колонизаторите и колониалната им администрация!

 

 

 




Гласувай:
6



1. bgzemia - пак спряха брояча
01.11.2014 22:23
пак спряха брояча
цитирай
2. bezistena - Българите сме Духовният разсад и интелектуалният елит на всички племена!
04.11.2014 09:25
Абсолютно верни обобщени изводи за резултатите дотук на 25-годишния преход на псевдодемокрация-период на вече открито реализиране на плана на заговорниците срещу Българите за окончателното ни унищожение.
Само дето не са посочени конкретните причини за яростния геноцид срещу Българите, който се води от обединената световна реакция и всички нейни институции и системи:НАТО,ЕС,ООН и всички тайни служби.
В поредица от документирани статии в блог.бг,екипът на bezistena,ръководен от Главните Драматурзи и Режисьори,разкрива епохалните причини за перманентния геноцид срещу Българите,фундаменталната от които е най-дълбоко и старателно прикриваната тайна,че Българите сме народ,съставен от генетичните потомци на Исус и Мария Магдалена и техните верни последователи и ученици,че Бог Исус и Богиня Мария са Българи, Демиурзите на Света,а Българите са Тяхната родова свещеническа каста,имплантирана за духовен разсад и интелектуален елит сред всички племена по света,че България е истинската Библейска Обетована Земя и същинският Рай,от където е започнало разселението на народите по света,че траките са заселили целия свят под културното и цивилизационното водителство на Българите,че всички култури и цивилизации по света са изградени от Българите,че целият свят е бил една обща единна империя на Българите,и че в днешно време Отгоре отново възстановяват тази Българска империя на Любовта,Братството и Мира чрез Всемирното Бяло Братство, съставено от святите потомци на Българските Богове,чиито лидери са Първосвещената Първородна Божия родова линия,в която е висшата Божия еманация и апотеоз на трансепохалния експеримент ЧОВЕШКА ЦИВИЛИЗАЦИЯ-Божият Син,Човешкият Син, дългоочакваният от всички СПАСИТЕЛ на човечеството!
Включвайте се с абсолютно мирни действия въоръжени с това познание,във всички любородни и патриотични мероприятия и знайте,че Всемогъщите Български Богове и цялото Йм непобедимо войнство,водено от Всичките Светии,са вече в постоянна наша защита и водителство!
Благословени сте!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bgzemia
Категория: Политика
Прочетен: 1516154
Постинги: 382
Коментари: 1058
Гласове: 1824