Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.05.2014 23:40 - Прогнозите за бъдещето на ЕС са розови само за еднополовата "любов". Автор: insar
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 5341 Коментари: 3 Гласове:
11

Последна промяна: 24.05.2014 23:56

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Било хубаво на запад, ЕС бил новата райска градина защото куцо и сакато примирало да живее и печалбарства там. Щом има пари, значи всичко е наред дори ако трябва докато пътуваш сутрин до работното си място да минеш покрай осем джамии с включено озвучение, билбордове, рекламиращи порно списания и някой друг публичен дом с полуопитомени кози. Пари да има...
Пари в Европа може и да има, но прогнозите за бъдещето й са розови само откъм еднополовата любов. ЕС е геополитически Франкенщайн, който отчаяно се опитва да запази частите на разпадащия му се труп. Националистическите партии и движения печелят все по-голяма подкрепа и само имигрантските общности (умишлено доведени в Европа!) накланят везните в полза на европартиите. На все повече европейци става ясно, че ЕС им предлага луксозен саркофаг, в който да положат своята идентичност, наедно с вярата си. Едни от малкото, които все още не го проумяват са българските любители на евроатлантическите ценности, които заслепени от блясъка на златото не виждат какво се случва в Европа. Тази Европа, която вече не е наша, защото принадлежи на малцинствата, травеститите и еврейските мегакорпорации, според чиито интереси се създават законите, които и нашите народни представители прокарват безропотно в НС. Но защо ни е да се замисляме над това, при положение, че Ювеналовия принцип за хляба и зрелището като формула за обществено покорство е актуален и две хилядолетия по-късно? А сред агонизиращите останки на някогашна Европа е пълно с хляб и зрелища. И май нищо друго. Но кой ти мисли за друго?
А
не е трудно да се разбере, че емиграцията на запад се дължи най-вече на колониалната политика на т.н. Велики сили, които като паразитират върху чуждата икономика, понижават жизнения стандарт на гостоприемника и принуждават човешкият му ресурс да търси реализацията си другаде, .
По-плашещото е друго - някои посочват тази алтернатива като красноречив пример за превъзходството на западната цивилизация, сякаш тя е някакъв естествен процес, като миграцията на щъркелите и няма в основата си други, по-дълбоки причини (като войните, окупациите, революциите и терора, организирани и поддържани от еврейския Запад! Г.С.). Но и затова не е нужно да се замисляш когато си поставил доброволно душата си в златния ковчег на Мамона и всичко, от което имаш нужда може да бъде намерено във филм на Ларс фон Триер или концерт на Кончита Вурст.

"Хората са създадени, за да бъдат обичани, а вещите, за да бъдат използвани. А причината поради, която сега светът е в хаос, се дължи на това, че вещите са обичани, а хората използвани."
                                                                                 
  Джонатан Молду



Гласувай:
12



1. zarenkow - Следва да се запитаме, лошото на ЕС
25.05.2014 18:48
толкова ли е лошо, че да го предпочетем пред тукашното хубаво или Руското хубаво. Това може да се разбере от посоката на потока млади емигранти. Ако не е толкова лошо, кое е по добро, че да го предпочетем ? Какво , травеститите да не са изобретение на ЕС ? Статистиката това ли говори ? Какво ми пука кой в какво си вярва , когато законите са за всички, за разлика у нас и в Русия ? Безусловно предпочитанията са за ЕС и никакви прогнози няма да променят нежеланата тукашна действителност и оплакването на обречения Запад. Плачете за Изтока там са реалните поводи за плач над загиващите народи.
цитирай
2. grigorsimov - На тези, от сорта - "Какво ми пука кой в какво си вярва", мястото не им е тука, - интернет широк!
25.05.2014 23:38
Случайно да сте чували за широките пътища, водещи към погибел - духовна, и тесния, и трънлив път, към спасение (на душите)!
Господ дава свободен избор... но не и ЕС, и демократичният запад, въобще! При западната свобода и демокрация нямаш право на избор! Или трябва да играеш по свирката на дявола (да си обратен или от която и да е измислена патологична група или малцинство, – или те обявяват за враг на народа, т.е. на демокрацията им!!

А на умника - анонимен, дето великите сили не (му) казвали, къде, колко да плащат работодателите!? – Еми, след като за минимална заплата не говорят в Европа, и няма никакви правола, – как тогава пък има толкова правила и задължения за насилствено натрапване, на атеизъм, на педерастия, на извращенства от всякакъв патологичен род,... и има толкова законови забрани да се оспорват измислени исторически тези, и да нямаш право да имаш друго мнение, и даже, да нямаш право да показваш документи, да посочваш факти, свидетелства и свидетели, че насилствено накложените догми са лъжи и измислици!!!
цитирай
3. zarenkow - О, извинявам се
26.05.2014 00:50
Не знаех, че Господ ти асистира и че двамата имате завера против ЕС. Успешна битка и успешен свободен избор. Той , Дявла няма свирка вече , глътна я от удивление. Силно си го впечатлил явно.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28314407
Постинги: 4287
Коментари: 7547
Гласове: 8239
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031