Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.03.2014 00:07 - Защо днес храната ни е напълно лишена от сяра? http://www.epochtimes-bg.com, Автор: nikikm
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 17776 Коментари: 3 Гласове:
11


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Ако вие или някой, когото познавате страда от рак, болки в ставите, астигматизъм, астма, възпаление на венците, еректилна дисфункция, алергии, ПМС или тежко неразположение по време на цикъл, гадене, мигрена и още, моля, четете нататък.

С въвеждането на петролно-химичните торове през 1930-те години, ползите от сярата бяха силно намалени.  Тези торове са създадени, за да заменят естествения животински тор за наторяване и за да носят огромни печалби на петроло-химическата промишленост. Торовете на маслена основа унищожават сярата в почвата.

Добавете към това прекалената обработка на храната, която служи само за увеличаване на срока на годност и печалбите. Храната, която ядем в днешно време е напълно лишена от сяра. Не е чудно, че повечето хора са с наднормено тегло, недохранени, болни и пристрастени към фармацевтичните лекарства.

Така нареченото Cellular Matrix Study (изследване за клетъчната матрица), центрирано около органичните кристали сяра, е започнало преди 15 години, след като синът на директора на това изследване не е умрял от рак на тестисите, въпреки че е бил изпратен у дома от лекарите като безнадежден случай. Неговата терапия? Една супена лъжица от органични кристали сяра два пъти на ден. Защо два пъти на ден? Тъй като кислорода от кристалите напуска тялото на 12 часа.  Така се създава  постоянна аеробна среда в организма. При неживотозастрашаващи случаи, една чаена лъжичка два пъти на ден е достатъчна. Или, можете да ядете от 9 до 12 скилидки чесън на ден, за да получите същото количество сяра.

Първоначално изследването е започнало като фотографско проучване. Всичко, което е необходимо е снимка на лицето преди и след шест месеца. Снимката показва клетъчната трансформация в тялото, видима и на лицето. Резултатът бил изумителен.

Заваляват телефонни обаждания, идващи от всички краища на света, показващи невероятни резултати. Трябва да се отбележи, че проучването е направено в Университета на Саутхемптън в Обединеното кралство през 2006 г. Открива се, че кристалите произвеждат всички незаменими аминокиселини, производство на Омега – 3 мастни киселини и В комплекс витамини, включително витамин B-12.

В допълнение към победата над рака, хората с диабет отчитат минимум  20% намаление в нуждите от инсулин до неговото пълно елиминиране. Увеличаването на процента на изцеление се увеличава експоненциално, когато диетите на хората стават все по-свободни от консерванти, пестициди и други токсични химикали.

Сярата помага за понижаване на високо кръвно налягане. Тези, които са приемали антидепресанти вече не ги вземат. Що се отнася до тези, които имат нервно и/или травматично дегенеративно заболяване се възстановяват по-бавно. Това се дължи на факта, че миелинът е многослоен и това отнема повече време за реакция.

По отношение на болестта на Паркинсон, осем души съобщават, че вече не треперят. Един човек е напълно излекуван от болестта на Алцхаймер, тридесет и пет души са възстановени от емфизем. Има съобщения за възстановяване от астма. Шест кандидати за байпас докладвали, че симптомите им са изчезнали от 8 до 12 месеца. Най-впечатляващият резултат бил  изчезването на аутизъм при едно малко момиче, което развива аутизъм след като е било ваксинирано преди две години. Тя е получавала сярата чрез майчино мляко в продължение на три седмици. Имало още  21 други случаи на победа над аутизма.

По отношение на остеопорозата, участници съобщават промяна в костната плътност от (-) 3-костна плътност до (+) 2 в рамките на 5 месеца, и безброй други доклади за пълно облекчаване на болки в ставите в рамките на дни. Също така се съобщава за премахване на алергии, по-здрава кожа, коса и нокти, по-голяма гъвкавост и по-голяма циркулация на кръвта, отстраняване на симптоми на „махмурлук“ в рамките на 30 минути.

Хората, живеещи в Хавай са подложени на „ВОГ“, възникващ, когато южните ветрове духат токсични пари от активен вулкан на острова. Хората, приемали тези кристали, не били засегнати от парата.

Като цяло, никога не е имало оплаквания при 100 000 човека, които са участвали в проучването за последните 15 години, с изключение на дискомфорта, свързан с процеса на детоксикация, който обикновено се проявява в рамките на първата седмица на прием, поради премахването на тежки метали, радиация и паразити.

Хипократ казва: „Първо: не вреди.“ Твърде лошо е, че медицинските работници не спазват тази част от клетвата си. Синтетичните токсични химикали, известени още като „лекарства с рецепта“, не лекуват, а само потискат симптомите.

Органични кристали сяра, заедно с чиста, несинтетична диета ще променят драстично здравето ви към по-добро и по този начин ще се подобри качество ви на живот. 

Автор:  Hesh Goldstein

Източник: http://blogs.naturalnews.com/why-what-is-needed-is-gone/




Гласувай:
11



1. samojiva - Аз и до днес давам на близките си сяра разбъркана с мед при възпалено гърло.
14.03.2014 20:15
През шестдесетте години на миналия век, хората не ползваха антибиотици. Майка ми тогава ме излекува от хроничен бронхит с помощта на медицинска сяра/тикюрт/ и викаха старите хора. По съвет на една възрастна жена, мама ми даваше сутрин и вечер по 1 супена лъжица мед посипана със сяра на гладно да изсмуча без да пия вода. Така за един месец дробовете ми се изчистиха напълно и оздравях.
цитирай
2. debeloto - сярата
14.03.2014 21:09
много ценна информация. това за пиенето не го знаех. от няколко години на село слагаме в основата на корените на доматите сяра на прах - хем подхранва почвата, хем при изпаренията убива паразитите от долната страна на листата, защото не ползваме никакви изкуствени торове.
цитирай
3. bainiki - Спомням си
25.02.2019 17:28
Спомням си, /сигурно съм бил на 10 години/ бяха ми се появили някакви пъпки по гърдите и тогава лекарят, който живееше в нашият блок, които познавах лично и при който съм се родил ми изписа сяра медицинска на прах, явно и с малко захар, защото имаше кристалчета които бяха сладки на вкус.. Проблемът ми отшумя за два дни.. Повече не съм пил сяра и скоро се сетих, виждайки как налагат токсични лекарства отдавна обозначени с черна точка в лекарствените справочници. Как спряха Амидофена, как изчезна Салазопирина, който лекуваше без проблеми колит... Появиха се БИО храни, а по принцип всичко трябва да си е БИО.. Защо така унищожават и мъчат нас -обикновените хора?.. Знам, че е за тъпите пари /нищо лошо не е да имаш пари/, но нима се смятат за богоизбрани, безсмъртни или не знам какви?!.. Ето тук е разликата между социализма и капитализма ако има такава.. Това забелязах! Не съм бил член на БКП, но тук за 30 години минаха всякакви човешки граници, и то във всяко отношение. Може би само в България е сбъркана ДЕМОкрацията, която май, я няма. Ще ви прекопирам текста от един блог и ще дам линк към него. Понеже синът ми тренира най-съзнателно всеки ден, то на две седмици го заболява и пак минава гърлото. Изписват разни бонбони подобни на Лукчета, нещо което си пръскаш на гърлото - 10 варианта, био и имуностимуланти и едни и същи, и то в краен случай антибиотици от рода на отдавна забравения Еретран, или първо поколение Цефалоспорини /от рода на пеницилините/.. Все отдавна разситени антибиотици убиващи уж микробите, но има огромна група, че и евтини с които те се хранят и загиват.. Ще Ви кажа само една група - На Тетрациклина. Те са десетки, и не е само тя! Защо така?! Някой може ли да каже? Сетих се и за английска сол /магнезиев сулфат/, медицинска дъвка, нишадър, йод.. Да ги изреждам ли??? Защо нещо не е както трябва и е сбъркано само тук или навсякъде, или трябва да се сещаме ние сами, и да се образова само и отново новото, най - младо поколение???....!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28316234
Постинги: 4287
Коментари: 7547
Гласове: 8239
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031