Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.06.2010 23:43 - Кърджалии и даалии, отново плячкосват земята българска
Автор: lambo Категория: Политика   
Прочетен: 22383 Коментари: 30 Гласове:
12

Последна промяна: 15.06.2010 11:59

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Възрастен мъж от село Бели Извор - Врачанско стреля по крадец, проникнал по тъмна доба в двора му. По точно в 23,00 часа ! Бил дошъл да бере джанки ! А ако е дошъл да убие дядото ? Няма къща в селото, която да не е обирана поне няколко пъти.

Днес вътрешния министър Цветанов пък отиде в село Опанец - Плевенско, по молба на отчаяните му жители. Поради постоянните грабежи, те вече не могат да спят по цяла нощ, а някои от тях дежурят в гаражите и зимниците си. Преди месец при такова дежурство през нощта, спипали лека кола с роми, приготвили се да атакуват поредната къща. Всичките били с крими-досиета, а водача без книжка. Напоследък след засиленото полицейско присъствие, едно от семействата мургави "безкрайно-бедни" скрили и трите си леки коли !!!, и започнали да се движат с каруца.

Преди време над циганската махала в Карлово, се преселили двама възрастни. Мъжът турчин, а жената българка, останали самотни и се събрали на стари години да си помагат. Цяло лято двамата копали градината и отглеждали зеленчуци. След това, компот по компот ... напълнили зимника. Младите и здрави неработещи цигани, само минавали покрай и наглеждали "добитъка" си. Дошла есента. И тогава една страшна вечер - циганите влезли с брадвите във виличката и казали на ужасените старци следното :
"Доброволни ли ги давате или ..." Пред погледите им изнесли цялата приготвена зимнина, компот по компот ... и ги оставили голи, голенички !

Преди няколко години бях еко-патрул в Карлово. Дойде по едно време заповед, да ходим по двойки с полицаите. Една привечер полицая с който бях, ми каза :
"Хайде да пообиколим махалата !"
Още щом влязохме в първата странична улица и видях, в дъното как едни цигани започнаха припряно да разтоварват каруцата. Насочихме се натам. Циганина се оказа мой познат. Стоварваха току що открадната царевица. Полицая ми каза да не се месим. До крадците бяха седнали няколко възрастни циганки, по 150 кила и отгоре - техни съседки. Като минавахме покрай тях, те започнаха да си говорят уж помежду си ...
"Еее ето съседите си посадиха царевица и сега си я берат, а ний като не си посадихме ..."

След това се преместихме в долния край на Махалата, до т.н. "Айван пазар". Там се заприказвахме с друг циганин - наш познат. И той :
"Не купувайте месо. Аз от 10 Ноември досега не съм изял едно кебапче"
"Защо ?"
"Защото нашите джамбази от махалата, снабдяват  месарниците, с месо само от стари и болни животни. А младите ги продават на пазара в Раковски, на един албанец от Македония"

През това време отдолу се зададе с каруцата си, още един мой познат манго. Спрях го въпреки усмивките му.
"Какво караш ?" и вдигнах чергата зад него. Под нея имаше поне 200 кила едри круши, ама злак зелени. Кой ще ги чака да узреят !
"Откъде ги набра тези круши ?!" Мълчи ...

Полицаят ми подшушна да го пусна и после ме предупреди :
"Не се захващай изобщо. Ако образуваш дело, той ще намери друг, който ще потвърди че му е подарил крушите. И после ще те осъдят за клевета"
Но между другото след този случай, тези двамата с каруците, НИКОГА повече не съм ги видял из Карлово.

Многобройни цигански фамилии, (в които няма нито един работещ !), се изхранват от Майчинствата, Детските и Помощите на т.н. "самотни майки" с по 10 до 23 чаавета. Най-често тези пари, се изяждат на весели запои само за 2-3 дена. След което тръгват да крадат, да грабят и ако им се опънеш, да убиват. Стотици български села със стари беззащитни хора са пропищели. Няма спасение за нашите баби и дядовци, за нашите майки и бащи, останали сами в отдалечените си къщи. Ако не ги защитим, ще дойде и нашия ред.

Господин Премиер, не увеличавайте помощите и детските на паразитите-разбойници, а създайте подвижни полицейски патрули, които да обикалят тези села. И на заловените, ВЕДНАГА да бъдат спирани всички социални плащания. Ефекта ще е поразителен. Затова сме ви избрали ...




Тагове:   Отново,   даалии,


Гласувай:
12


Вълнообразно


1. sparotok - призив
15.06.2010 00:32
Призива ти е хубав, но не вярвам да се вслушат в него.
Ние самите трябва да направим нещо, мои приятели започнаха да патрулират нощно време и обещаха на ромите, ако хванат крадец да го превъзпитат:))
Приятелите ми са от 100 кг. нагоре...откакто излизат нощно време няма кражби:)))
цитирай
2. анонимен - Пълна стерилизация,
15.06.2010 07:18
щом влязат в болница. И без това болниците само за манговците работят.
цитирай
3. анонимен - циганска престъпност
15.06.2010 10:02
Да се изградят на доброволен принцип въоръжени опълченски бригади по населени места/райони, които да извършват профилактика на престъпниците! Към тях да има полеви съдилища, които на място да раздават правосъдие до 24 часа.Да се възстановят мерките, използвани в изключително резултатния Закон за изтребление на разбойниците...При апелации от други страни по отношение на мерките-да се преговаря с тях какъв контингент от цигани биха приели за заселване у тях. И рязко ограничаване на циганската раждаемост чрез кастрация и стерилизация. Представете си един ден-няма нито един циганин! Въпрос към българина: Какво ще ти липсва сънароднико? Хайде помисли и за своите деца и внуци!
цитирай
4. анонимен - Егати
15.06.2010 10:41
"Да се изградят на доброволен принцип въоръжени опълченски бригади"

Защо, като имаме най-много полицаи на глава от населението ? Които вземат заплати от нашия джоб ?

Бойко ще излезе по-голям гей и от Сер-гей.

Един управляващ няма да ни са падне ... като в тото-то, всичко е наредено. Има ли пари, има и схема. Купувайте вазелин, само това ни остана.
цитирай
5. lambo - Преди изборите се скъсах да пиша срещу Айдук-Сидер
15.06.2010 11:18
Че е е измамник който работи за Доган и за джоба си, че баща му е сливенски циганин, че се е скътал от военна служба, за връзките му с ДС и ислямистки фундаметалисти и т.н.

Ейй заради Сидер ми наложиха банн във всички форуми - Медиапул, Вестник-Атака, Днес.БГ и т.н.
Не можа да стигне гласа ми до хората. И измамникът успя да заблуди 400 000 българи да гласуват за него !

А сега всички го виждате ... по-нисък от тревата и по-тих от водата. Нито дума не продумва мммръсникът, за този ежедневен и масов цигански терор. Какви мерки да се вземат и т.н.
А Айдук-Сидер в момента е Председател на Комисията за контрол на ДАНС, и от неговите 21 депутати зависи цялата власт на ГЕРБ !
цитирай
6. анонимен - Просто полицията трябва да си върши ...
15.06.2010 11:26
Просто полицията трябва да си върши работата, а не само да люпи семки...
Не е работа на мен и на вас да дебнем в тъмното и да се саморазправяме с който и да било. Това е!
цитирай
7. анонимен - Внимателно наблюдавайте събит...
15.06.2010 11:31
Внимателно наблюдавайте събитията в Киргизстан!След 20-30 години това по всяка вероятност, ще се случи и тук - на юг, също като в Киргистан където южните провинции са заселени с много тажици!!Причината поради която е пламнала цялата страна - спречкване в дискотека между група киргизци и тажици!Сега помислите и ще видите колко е близко може да бъде до нашата реалност, липсва само "ръка отвънка", но при положение че от години насам се знае за връзки на Саудистска Арабия и Турция и други ислямисти които обработват региона, е вече въпрос на време!!!
цитирай
8. анонимен - цигани
15.06.2010 11:43
Напълно подкрепям както написаното за циганската престъпност,така и изброените мерки.Държавата е абдикирала от този проблеми ние трябва да я заставим да работи.Соц. помощи срещу обществена работа ,за повече от 2 деца-наказание и никакви помощи!
цитирай
9. анонимен - дидо
15.06.2010 11:49
Нашата родна полиция (милиция) се занимава само с крупните бандити, а за малките няма време! Питам се може ли Цецко да ги управлява или не,или в момента е тръгнал (като вицепремиер) да оправя съдебната ни система и други работи/ и за собствното си министерсво няма време? Вземете нещата в собствени ръце хванете някой и друг крадлив мангал и ги окачете на дървета в гората като сушенки,останалите ще си помислят какво да правят! Иначе имамаме най многобройната полиция на глава от населението в Европа (пардон на второ място сме)! Срамота само приказките ни са големи !
цитирай
10. анонимен - Кой даде правата на циганите
15.06.2010 13:28
Още от 1944г. с идването на комунистите започна тотално унищожение на българите и даване права на циганите. За 65 год. тях никой не иска да ги научи да работят, а само им се даваха права,привилегии и от гърба набългарския народец им се плащаха детски и семейни за да се развъждат. По инструкции на световното еврейство и масонство/комунисти/ нашите продажни управници десетилетия вече се правят на заспали за проблемите от циганската престъпност и угаждат на всеки враг на България.
цитирай
11. анонимен - Права на циганите
15.06.2010 13:34
Къде е президента на България - селянина продажник комунист , Да си каже мнението като циганолюбив човечец ? Да си каже мнението против ксенофобията и расизма ! Защото той си живее спокойно ограден от пазванти с висота заплатка , а народа .. народа кучета го яли, много важно за българския народ.Важното циганите да са добре и той да е на власт
цитирай
12. анонимен - Контрол на раждаемостта
15.06.2010 13:37
Да се въведе предлагания от ВМРО контрол над раждаемостта, изразяващ се в много поущрения за семействата с по три деца и много наказателни или нулеви поущрения при повече от две деца.Така българските семейства ще се решат да имат повече от едно дете, а тези, за които децата са бизнес, ще имат по-малка изгода да раждат безконтролно. Лошото е, че именно българското население е донорът на държавата, а точно то е, което намалява прогресивно, за сметка на циганите най-вече.
цитирай
13. анонимен - Толераст,анален
15.06.2010 13:54
Амат от такива атакистки бълвочи като тая статия....Но пасаран,фашизоидни уроди!!!!
цитирай
14. mamkamu - !
15.06.2010 14:01
За нови полицейски патрули едва ли ще има пари!

Номерът е в самоорганизацията, подобно на примера по-горе даден от sparotok!
И поразхлабване на режима за закупуване и притежание на огнестрелно оръжие. Един шерифски пост също ще свърши работа. Лошото е, че ние, българите не умеем много да се самоорганизираме. Все чакаме отгоре инициативи.

Това за хващането и спирането на социалните, наистина ще има ефект, стига да се формулира законово.

Стерилизацията, както предлага parasol, едва ли е удачен и справедлив начин, просто защото няма как да определиш, кой да бъде стерилизиран. Ако е само на етническа основа, това е смешно и антично! Щото имам една позната циганка, дето завърши две висши, а аз и едно не съм :)

Ппреди време ходих във Факултето при един..., абе при един.... Тия хора живеят в друг век! Ако погледнеш наоколо си с други очи, можеш да си представиш, че се връщаш назад във времето поне 200 години. Има известна романтика. Но само, когато си запушиш носа :) И не живееш там :)
цитирай
15. анонимен - Цветанов да създаде спецСЪД-ТРИБУНАЛ ЗА РОМИ
15.06.2010 15:04
ЦВЕТАНОВ СТИГА СЕ ПРАВИЛ НА БАШ ГЯВОЛ, КАТО МНОГО ЗНАЕ ЗА СЪДА ДА ВЗЕМЕ ДА СЪЗДАДЕ ЕДИН СПЕЦ СЪД -ТРИБУНАЛ ЗА КРАДЛИВИТЕ ЦИГАНИ - ПРОПИЩЯЛА Е ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ ОТ ТЯХ, А БАТ БОЙКО И ЦВЕТАНОВ СЕ ПРАВЯТ НА ХИТРЕЦИ
цитирай
16. анонимен - Интересно, ако се създадът спец...
15.06.2010 15:27
Интересно, ако се създадът специални съдилища, кой ще са съдийте и за какво ще съдят? Имам чувството, че специалните съдилища ще бъдат само за етнически българи!
цитирай
17. анонимен - САМОЗАЩИТА НА БЪЛГАРИТЕ ОТ КЪРД...
15.06.2010 15:32
САМОЗАЩИТА НА БЪЛГАРИТЕ ОТ КЪРДЖАЛИЙСКИТЕ НАПАДЕНИЯ
http://gothic.blog.bg/drugi/2009/12/19/bylgarska-slava-40.457590
цитирай
18. анонимен - abe
15.06.2010 16:16
abe p.a maina, stolitsata ima edin miliard i trista miliona biudjet i skivai na ko prili4a-na laino...te tragnali tsiganite da obviniavat 4e niamalo pari...maloumnitsi i rasisti
цитирай
19. анонимен - Не чакайте от политиците решаване ...
15.06.2010 16:20
Не чакайте от политиците решаване на проблема.На тях циганите им трябват.Все пак идват избори.
цитирай
20. анонимен - МАНГАЛИ
15.06.2010 16:48
ПО СЕЛАТА СИ Е .БАЛО МАЙКАТА!ВСИЧКИ СЕЛЯНИ ДОЙДОХА В СОФИЯ!
цитирай
21. анонимен - Спокойно
15.06.2010 16:53
скоро няма да е българска...
цитирай
22. анонимен - цигани убиха миналата години па...
15.06.2010 17:21
цигани убиха миналата години пазачи на черешова градина Някой да е разбрал или чул че циганите са осъдени Така е тези цигани са част от онези преди петстотин години и аз се страхувам да пиша
че са новите ни потисници
цитирай
23. анонимен - Jack
15.06.2010 18:24
анонимен написа:
Амат от такива атакистки бълвочи като тая статия....Но пасаран,фашизоидни уроди!!!!

ей манго ти си можел да пишеш на български ли бе...
цитирай
24. анонимен - толерантен мангалофоб-
15.06.2010 18:45
анонимен написа:
Амат от такива атакистки бълвочи като тая статия....Но пасаран,фашизоидни уроди!!!!

Ей,маалата,много си грамотен,бе!Кво "работиш",ако не е тайна!?:)))))))))))
цитирай
25. lambo - до номер 14 - Анонимен-Анален
15.06.2010 19:55
Другарю ляв-либерален-анален и т.н.
Блога е анти-атакистки, прочети коментара ми под номер 5

Ние искаме само едно - да спрем да им (да ви) плащаме помощи и детски
Защото нито сме им роби, нито сме ги осиновили, нито са ни орали на нивата
цитирай
26. анонимен - Нямам заглавие :)
16.06.2010 12:20
Положението с циганите отдавна е излязло от контрол.Имаме държава абдикирала от задълженията си.Циганите са под чадъра на политическата клика,а толерирането им за сметка на българите е очевадно.Чувството им на безнаказаност подстрекава все по-големите им безчинства. Убеден съм,че ще се стигне до масови саморазправи. Нетърпимостта към това малцинство ще ескалира,това е вероятно единственият начин политиците за "забележат" проблема.
цитирай
27. анонимен - Нямаме държава
18.06.2010 13:57
С инсталирането на "комунизма" България е унищожена. Сега е време да бъде обезбългарена с безработица и престъпност, а народа си мисли че с гласуване ще уреди проблумите - пълна глупост. Зад фирмите за недвижими имоти стоят паричковците и увеличавайки немотията с измислени кризи принуждават българите да си продават къщите и нивите и накрая нито българи нито България нито земя .
цитирай
28. анонимен - МИСЛЕТЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
21.06.2010 09:23
ЗАЩО МЕДИИТЕ ОТРАЗИХА СЛУЧКАТА ТАКА--------------- ОПЛАКВАЙКИ НЕЩАСТНОТО ДЕТЕ , ЗА НЯКОЛКО ДЖАНКИ ПОСТРАДАЛО И Т.Н. ЗАЩО НИТО ЕДНА МЕДИЯ НЕ ЗАДАДЕ ВЪПРОСА КАКВО ТЪРСИ В ЧУЖДИЯ ДВОР КРАДЕЦА????? И ОЩЕ , НЕКА ОТ МЕДИИТЕ ДА КАЖАТ ЗНАЧИ ДЖАНКИ МОЖЕ ДА СЕ КРАДАТ , А КАКВО НЕ МОЖЕ? И ОЩЕ КОГА МОЖЕ ДА ЗАЩИТИШ СОБСТВЕНОСТТА СИ ? КАТО ВЛЕЗАТ В ДВОРА ТИ ? В КЪЩАТА ТИ ? В ГЪРЛОТО ТИ ? ЕГАТИ СКАПАНИТЕ ИЗВРАТЕНИ МЕДИИ ОПЛАКВАЧКИ ДЕТЕТО ГОРКОТО МАЛОУМНИЦИ ЗАТОВА ЦИГАНИТЕ НИ ЕБАХА МАЙКАТА ЗАРАДИ ДЕБИЛНИТЕ МЕДИИ
цитирай
29. анонимен - Трябва масова стерилизация на з...
27.06.2010 21:21
Трябва масова стерилизация на закоравели рецидивисти. Това като първоначална мярка ще редуцира най-гнусната част от циганската сган. После и други мерки.
цитирай
30. анонимен - ааа
06.07.2010 14:09
Досега не съм чул да има осъден МАНГАЛ! Убиват , крадат и продават хероин безнаказано! ПЪЛНА СТЕРИЛИЗАЦИЯ ТРЯБВА ЗА МАНГУСТИТЕ! А може и избирателен вирус за ЦИГАНИ да се измисли!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: lambo
Категория: Политика
Прочетен: 3558823
Постинги: 217
Коментари: 2709
Гласове: 4524
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031