Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.07.2020 12:20 - АНАЛИЗ на КЛИПА доказва версията на Narod.bg: Жена в черна рокля и с бяла гривна снима в покоите на Борисов? (ВИДЕО+СНИМКИ) Версия на близки до Бойко: Женат
Автор: zahariada Категория: Новини   
Прочетен: 2573 Коментари: 0 Гласове:
5

Последна промяна: 19.07.2020 08:53

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
image

ДНЕСМНЕНИЯ АНАЛИЗ на КЛИПА доказва версията на Narod.bg: Жена в черна рокля и с бяла гривна снима в покоите на Борисов? (ВИДЕО+СНИМКИ)


imageОт Admin на 17.07.2020

Версията на Narod.bg, че жена, в случая съпругата на обвиняемия бизнесмен Пламен Бобоков – Христина, е снимала скандалния клип, показващ покоите на премиера Бойко Борисов с пълно чекмедже с евро по 500, се потвърди от експертен анализ на видеото.

imageХристина си пада по черните рокли….

Компютърният специалист Стефан, собственик на сайта Suhindol.info, който се занимава с обработка на видеоклипове, анализира клипа, сниман във вила „Секвоя“ в резиденция „Бояна“, където живее министър-председателят Бойко Борисов. Къщата се охранява от НСО и се ползва служебно от премиера, видя Narod.bg.

imageОтново lady in black

Въпреки специализираната охрана анонимен човек е снимал кадри от къщата му, на които се вижда, че има 500 еврови банкноти и оръжие, алармира и „Евроком”.

Мъжът от видеоклипа коментира, че е успял да открие критично важен елемент, пропуснат неволно или умишлено при заснемането на компромата. На видеото в огледалото се вижда, че жена е заснела кадри, тъй като силуета не може да бъде объркан. Тя е облечена в черна рокля, носи бяла гривна, а и тялото и е в типично женски форми.

Гледайте:

 

Наскоро се появиха убийствени снимки на премиера, докато спи гол напряко на спалнята, а в чекмеджето му се мъдрят пачки евро по 500, кюлчета злато и пистолет. Снимките бяха разпространени анонимно чрез специализирания сайт Guerillamail.com, който дава възможност да се изпраща без регистрация.

Още по темата:


 image

ДНЕСМНЕНИЯ Версия на близки до Бойко: Жената на Бобоков го снимала гол с пачките?! Премиерът от 3 години бил много близък на Христина?


imageОт Admin на 17.07.2020

Въпросът кой засне голия Бойко Борисов в спалнята с милиони в чекмеджето, златни кюлчета и пистолет за респект продължава да тормози обществото. Източник на Narod.bg от обкръжението на премиера разкри, че най-актуалната версия, циркулираща в политическите среди е, че зад унищожителните кадри стои съпругата на обвиняемия русенски бизнесмен Пламен Бобоков – Христина.

Информаторът на Narod.bg сподели, че според мълвата чернокосата красавица и Бойко Борисов били опасно близки пред последните три години, при това със знанието на съпругът й Пламен Бобоков. В ГЕРБ се разправя клюката, че изкусителката Христина имал завидна колекция от снимки и видеа от премиерската резиденция в Бояна. Възможно било видео обиколката из покоите на Бойко, която лъсна вчера във видеоклип, да е заснета именно от красивата Христина.

Наскоро медиите гръмнаха, че съпругата на Бобоков била допирна точка между него и ужилилия хазната със 700 млн. лева олигарх-беглец Васил Божков.

Няколко медии, позовавайки се на хора от обкръжението на братята милионери Атанас и Пламен Бобокови, написаха, че пловдивчанката Христина, която проявява интерес към изкуството, омагьосала подведения под отговорност по 19 обвинения от целия спектър на НК Божков по време на семейни яхтени воаяжи в красиви екзотични курорти. Олигархът дори започнал да влага мощни средства в начинанията на Христина.

Както лъсна през последните месеци, луксозните воаяжи са били един от методите на Васил Божков да глези полезни за него хора. Примерно главният изпълнителен директор на bTV – Флориан Скала. Обичайно гостите са разхождани с частния самолет на Божков „Бомбардие“, или със супер луксозната яхта „Малтийски сокол“, която най-богатият българин вземал под наем за колосалните 610 000 долара, припомня Narod.bg.




Гласувай:
5



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39743880
Постинги: 21940
Коментари: 21633
Гласове: 31017
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031