Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.08.2019 22:20 - Първа брандирана мотриса на Foodpanda тръгна под софийска земя
Автор: borrissllav Категория: Новини   
Прочетен: 968 Коментари: 1 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 

На „нетрадиционна закуска в метрото“ Foodpanda представи пред журналисти и гости първата изцяло брандирана мотриса със собствено лого. Розовият влак пътува вече под земя в София и десетки хиляди граждани ще имат възможността да се качат в него. Той се отличава с по-различния си и грабващ погледа облик.

Осъществяването на идеята е кулминация на кампанията „Твоят избор, твоята храна“, където участват куп популярни български знаменитости, чиито лица озаряват вратите на подземното превозно средство. Това са инфлуенсърите Иван Тишев и Надя, влогърката Антоанет Пепе и семейството й, ютубърите Стан и Стефи, актьорът Владо Карамазов и поп певицата Деница Караславова.

Домакин на специалното събитие бе метростанция „Летище София“, а свежото настроение и вълнението преминаха под мотото „Твоят избор, твоята храна, твоето (розово) пътуване до дома!“.

Присъстващите бяха приветствани с вкусна закуска и с Foodpanda стена за снимки, където управителят на глобалния бранд за България Ивайло Нецов произнесе реч и благодари на колегите си за подкрепата. Призна, че е доволен от резултата, въпреки че са били раздвоени с екипа му в началото на годината, когато е предложена идеята.

„Кампанията беше с много хубави визии и богата на цветове, но в същото време ни липсваше личния контакт. И един ден просто ни хрумна, че можем да пресъздадем инициативата чрез местни познати, за да може потребителите да се асоциират с някого. Внимателно си подбрахме хората, с които работим. Продължаваме да се стараем да правим готини дейности в България, да не сме сух международен бранд, който третира мащабни концепции, а искаме да има и част от нас - нещо, в което ние вярваме и което обичаме, така че да се пренесе към нашите потребители.“ – сподели открито той.

„Събитието премина доста добре. Ние с нетърпение чакахме да видим влакчето, защото не знаехме всъщност кои от направените ни снимки са избрани.“ – коментира Стефи, едно от лицата на мотрисата.

„Много ми хареса идеята да сме по двойки и вратата да се отваря и да ни разделя точно по средата, за да влязат хората.“ – смее се Стан, добавяйки: „Но беше наистина симпатично направено. Надяваме се на хората да им донесе усмивка през деня. Според мен се получи сладко и ще внесе малко цвят в сивото ежедневие.“

„Да, малко розов цвят!“ – допълни от своя страна Стефи.

„Настроението е страхотно и всички се чувстваме развълнувани. Горда съм и позитивно настроена, понеже това е голям проект.“ – поясни Деница Караславова.

На въпроса дали ползва метрото, тя отговори засмяно: „Пътувам често, да. Нямам кола, не съм шофьор. Влакът ще бъде един, но ще обикаля всички линии в София.“

„Много е странно да се видиш на мотриса. Никога не съм очаквала, че мога да бъда избрана за такава роля. Мечта, която не съм предполагала, че имам, но така го почувствах – като реализирана цел.“ – обясни Антоанет Пепе.

Събитието привърши в приятна атмосфера и с десетки фотоси и разговори.

 




Гласувай:
2


Вълнообразно


1. doktora757 - Пълна педерастия и насрани гащи!. . ...
23.08.2019 19:46
Пълна педерастия и насрани гащи!......
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: borrissllav
Категория: Новини
Прочетен: 21123
Постинги: 7
Коментари: 2
Гласове: 3
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031