Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.05.2019 23:45 - Ядрена буря ще покрие Земята! - според руски източник.
Автор: mastino Категория: Новини   
Прочетен: 742 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Радиацията от Фукушима се излива в океана!  
Земетресенията в Япония разцепиха купола(саркофага) на атомната електроцентрала, а далекоизточната буря заплашва да разпространи радиация по цялата планета. Трагедията, която се случи в Япония през 2011 г. и отне живота на повече от 15 хиляди души, се повтаря в планетарен мащаб.

През последните три дни земетресенията в близост до японските острови нарушиха целостта на „шапката“ (купола) над АЕЦ – Фукушима. Съоръжението е построено над унищожениите и „уж“ загробени ядрени реактори, в които все още се намира течно радиоактивно гориво.

През пукнатините радиацията е навлязла в океана. Властите крият началото на световната криза, опитвайки се сами да се справят със самите течове. Ситуацията силно се влошава от силна буря, бушуваща в този район. Жителите на Далечния Изток вече се сблъскаха със силните дъждове.

Тази буря създава сериозни затруднения за екипите, които се струмят да отстраняват изтичането на радиация. Огромно количество ядрено гориво вече е в океана. Синоптиците съобщават за голям сблъсък на два въздушни потока в атмосферата, като след това обикновено се образува много силна буря.

Подемайки „ядрената“ вода от Японско море, гигантска буря ще я насочи през Русия към Европа. Киселинните дъждове буквално ще  „заразяват“ цялата планета. Излишно е да коментираме, че подводните течения ще разпространяват радиация във всички краища на световния океан.

Мястото, където се е зародил животът в близко бъдеще, може напълно да се погуби. Земята е на прага на реална „ядрена зима“.

Така също бе получена информация и за земетресенията в района на атомната електроцентрала в Чернобил, Украйна. Ако защитната надстройка се срине, тогава два източника на радиация в различни части на планетата бързо ще сложат край на еволюцията на живота.

Източник – https://vistanews.ru/science/kosmos/296569  - от 7,25 часа на 20.05.2019г.

Забележка:

1.     Радиационният фон над България не е съществено променен през последните дни.

2.     Освен това има създадени безвредни методи за снемане радиацията към момента в организма на човека.

3.     През последните дни климатичните промени над страната ни се оказаха доста интересни, но лично според мен се дължат на друг факт – по-бързото въртене на Земята около оста си, което е факт.

Оставям всеки от Вас да прецени как да разчита и използва предоставената Ви информация.




Гласувай:
1



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: mastino
Категория: Новини
Прочетен: 352338
Постинги: 194
Коментари: 583
Гласове: 269
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031