Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.05.2012 17:41 - МАЙКЪЛ ДЖЕКСЪН ЗАПОВЯДАЛ НА СВОЙ БОДИГАРД ДА УБИЕ БРАТ МУ!
Автор: platttonnn Категория: Новини   
Прочетен: 1183 Коментари: 0 Гласове:
1



 Бивш бодигард на краля на попа Майкъл Джексън твърди, че суперзвездата му е разпоредил да извърши покушение срещу брат му Ранди. Според Мат Фидес, Джексън е дал заповедта на своите телохранители, докато се е намирал под силното въздействие на наркотични вещества.
По думите на бодигарда Майкъл е водил война със своите братя от години. Те са искали той да подпише сделка за 500 милиона долара за турне на Джаксън Файв, с което групата да се завърне на сцената. 

До 2005 г. Майкъл бе заобиколен от сериозен брой бодигардове и до такава степен бе станал параноик, че забрани на членовете на своето семейство да идват на гости в дома му, спомня си телохранителят. „Нещата достигнаха връхна точка, когато брат му Ранди се опита да си прокара път през гардовете, за да говори с Джако в една от наетите от него къщи. Тогава Майкъл нареди да бъде стреляно по него”, разказва още Фидс, цитиран от сайта musicrooms.net. 

“Беше откачил от дрога. За щастие Ранди не пострада”, припомня си телохранителят. 

Бившият британски бодигард на краля на попа Майкъл Джексън Мат Фидес се прочу преди три седмици, когато започна съдебна битка, за да докаже, че е биологичният баща на най-малкия му син, съобщават британски медии. 

Инструкторът по бойни изкуства Мат Фидес, който охраняваше Джексън, докато беше във Великобритания, замина за Америка, за да внесе документи в съда и да поиска право да вижда 10-годишния Бланкет, чието рождено име е Принс Майкъл Джексън Втори. 

Той твърди, че дал на Джексън своя сперма в лондонски хотел година преди Бланкет да се роди през 2002 г. "Ще внеса мои ДНК изследвания и официално ще поискам от семейство Джексън право на достъп. Искам права за посещение. Майкъл е техният баща и аз не искам да променям това, но искам децата обратно в живота ми. Единственият начин това да се случи е чрез съдебен иск. Смятам, че Бланкет е мой, но искам окончателно доказателство", сподели Фидес. 

Бодигардът споделя, че семейството на Джексън отказва да говори с него или да отговори на писмата му след смъртта на певеца през 2009 г. 

Фидес, който има още три деца, разкрива, че Джексън дори му казал, че е истинският баща на Бланкет през ноември 2002 г., след като провеси деветмесечното тогава бебе през балкона на хотелската си стая. Но майката на Джексън Катрин правела всичко възможно да блокира отчаяните му молби да види Бланкет, тъй като смятала, че преследва парите на семейството.



Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: platttonnn
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2664955
Постинги: 1603
Коментари: 1103
Гласове: 8435
Спечели и ти от своя блог!
Архив