Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
23.08.2014 17:19 - ШАНТАВА РАБОТА
Автор: apostapostoloff Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 1477 Коментари: 0 Гласове:
-5

Последна промяна: 25.08.2014 14:50

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

                                            ГАДНИ РОДНИ КАРТИНКИ


                                     image

 

Преди години едно светило на българската неврология и психиатрия ми каза, че  българите са депресивни психопати. Времето потвърди това негово заключение. Днешните българи са постоянно в лошо настроение; те са потиснати, отчаяни и недоволни. Непрекъснато се оплакват, хленчат и недоволстват. Ужасно досадни и неприятни са те с техния пламенен негативизъм.


                                    image

 

Този негативизъм катадневно се подклажда от други депресивни психопати, които си изкарват хляба в медиите. Това е така, защото в България с журналистика се занимават вече само прононсирани простаци, които на всичко отгоре са и депресивни психопати.


                                             image

 

Има и още нещо... Големият датски мислител Сьорен Киркегаард е обичал да повтаря: „Най- ниската точка на човешкото падение се нарича журналист.“ Българските журналисти са и продажни мерзавци, които изпълняват политически поръчки нон стоп.


                                        image

 

Работата е там, че некадърните българскиполитици“ са всъщност случайни минувачи, които нищо не разбират от политика. Те са в политиката с една единствена цел- личното обогатяване. Българският „политик“ е един долнопробен далавераджия, мръсник и простак.

 

Тъй като не умеят да управляват, овластените хубостници вече четвърт век извършват едно социално инжинерство, което се състои в следното: управниците ни всячески се стремят да объркат, обезверят и отчаят народа, защото хора без самочувствие и достойнство се управляват лесно, много лесно.


                                    image

 

Покорни слуги на българските политиците са българските журналисти. Те им помагат да  осъществят пъкления си план и с усърдие и наслада внушават непрекъснато на българите, че са най- бедни, най- болни, най- нещастни, най- глупави...

 

Журналистите прилагат още един мръсен трик. Вгледайте се внимателно в информационните емисии. Половин час слушате ужасии за изнасилени бабички, пребити и ограбени старци, палежи, убийства, катастрофи, природни бедствия...Няма да чуете и ЕДНА ДОБРА НОВИНА! И така вече четвърт век!...


                                         image

 

Резултатите са налице-  вървиш по улиците и срещаш само намръщени, кисели, озверели хора, готови всеки миг да се хванат за гушите. А медицинските статистики безстрастно отбелязват, че вече всеки ЧЕТВЪРТИ българин има психически отклонения. С нашия български негативизъм вече се прочухме и станахме за смях в целия свят...

 

АПОСТОЛ АПОСТОЛОВ

www.SuperAstro.net




Гласувай:
3



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: apostapostoloff
Категория: Други
Прочетен: 3198621
Постинги: 1925
Коментари: 658
Гласове: 3575