Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.02.2012 16:08 - Ключ за разбиране на манипулацията - 2
Автор: taidzi Категория: Лични дневници   
Прочетен: 4216 Коментари: 0 Гласове:
22


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Както ще видим, “териториалността” разширява своето влияние върху хората на Земята, както и “волята за власт” има толкова много лица. “Нашето” атакува “тяхното” поради разликата в цвета на кожата, всъщност цветът е онова, което ”нашето” атакува. “Нашето” това са гребеновидните гущери или кой да е от безбройните други рептилоиди. Всъщност целият расизъм има своите корени от рептилоидния начин на поведение.

Илюминатите са завладяни от расата и кръвната линия. Това е и причината поради която, те са се кръстосвали толкова упорито помужду си само в продължение на хиляди години.[u][/u] Те са невероятно расистки настроени. Ето защо, и те използват понятието “контрол върху населението” чрез глад, война и болести, за да атакуват чернокожото население, а също така и да минират бялото население, което не влиза в рамките на разработената рептилоидна Илюминатска генетична мрежа (!!!)

Б.Ол е привлечен от Н.Доли, защото Н.Доли използва червено червило. Когато Н.Доли използва синьо червило, Б.Ол не се интересува от нея. Б.Ол е привлечен от цвета – но цветът не е единствения белег чрез който се осъществява непреодолимия импулс. Това би могла да бъде коя да е друга характерна физическа черта. Б.Ол би могъл да се пристрасти даже и към някакъв израстък. А Н.Доли може да бъде омаяна от дадена разходка.

А какво да кажем за М-р Б.Ол, който търси големи гърди и опънато трико? Или пък за Мис Н.Доли, която харесва големи бицепси? Това са вид зелени гущери, които отговарят на определени физически белези - широка яка (на гущер) или тънко тяло. Б.Ол и Н.Доли са импотентни без да имат червения мираж пред очите си. Те не могат без него да се възбудят тъй както без представата за Холивуд и Медисън авеню, контролиращи хормоналния имтрафик. Те не могат без това да се чифтосат. Не може да стане кръстосване. Те прибягват до модата. Те трябва да бъдат принудени за да стигнат до оргазъм. Те са управлявани от светлините на уличния трафик.

Кой върши това управление?

Всички принудителни реакции, свързани или с привличането, или с агресията основана върху физически показ, произтичат от рептилоидния мозък.

Гоу Рю живее в пещера на повърхността, на върха на една отдалечена планина. Гоу Рю следва прост дневен ритъм на живот, който стриктно съблюдава. По-голямата част от неговия ден преминава в молитви, пред олтаря на неговия Бог (който Бог е изобразен на този олтар в образа на змия увиваща се нагоре около прът). Останалата част от времето си, Гоу Рю прекарва в търсене на храна и живеене за момента... Често то посещават от съседните села последователи, които му се кланят. Гоу Рю говори за безвремието пред тях, за откъсването от тялото, за възвръщането в ново тяло. След ядене, или след като е произнесъл вдъхновителна реч, Гоу Рю се отдава на неконтролируема сексуална игра, за която само младите момичета от селата знаят. Гоу Рю, това е вид “Комодо Дракон”.

Дабъл О Далмър е студенокръвен и лишен от емоционална част. Дабъл О Далмър се явява брат на Гоу Рю. Той живее в отшелничество също, и следва строг дневен ред, включващ дебнене и излежаване в очакване на деца минаващи наблизо от близките села. Дабъл О Далмър задоволява своите апетити с тях, включително като ги използва сексуално, след което ги употребява за храна. Дабъл О Далмър е студенокръвен, лишен от всякаква емоционална същност, убиец. Той също принадлежи към породата на Комодо Драконите.

Въобще смята се, че Комодо Драконите, са най-близко отстоящите до кръвожадните бозайници, рептилоиди..А оттам и връзката с човека – техния мозък – се оказва древно наследство от тях в човека. Малките на Комодо Драконите търсели убежище по дърветата за да избягнат да бъдат канибализирани от старите дракони.

Цялото това поведение произтича като импулс от рептилоидния мозък или ниската част на тялото, и после се преобразува от горната му част. Мозъкът на рептилоидите е много мощен източник за човешкото поведение – първо защото е скрит. Лъжовен и измамен е. Скрива се от съзнанието на човека. Но, ние го познаваме по емоционалното поведение и по интуитивното държане. Това наподобява като извиваща се змия в тъмнината. Това е несъзнателното. Една Заирска поговорка казва: “Ако убиете змия, вие все още ще сте уплашен от действието си.”

И точно тази черта, е била използвана от Илюминатите в пълна тайна, разкриваща Плана от хиляди години, докато хората в същото време са били в пълно неведение за нея. Тъй като ние се намираме в състояние на затворени очи откъм възприятието на реалността, сега в последните години поради наличния цикъл на повдигане енергийното равнище на планетата, подсъзнателното в нас се превръща в съзнателно. И така, Илюминатският план се разкрива пред очите ни и този процес не може да бъде спрян от никого.

“Изопрактично” се нарича онова поведение при което и двата индивида са ангажирани с една и съща активност. Човешкият ембрион се намира в състояние на постояннен сън (това е всъщност рептилоиднито състояние). Новородените бебета прекарват по-голяма част от в това наполовина сънно състояние. В ранната детска възраст, менталната дейност се контролира също от рептилоидната част на мозъка (палеобозайническия мозък и дясното полукълбо на неокортекса)... Левият дял на мозъка – лявото полукълбо на неокортекса е все още неразработен в ранното детство.

Интересно е да се отбележи, че при рептилоидния мозък, сексът и агресията и териториалността са едно и също нещо.

Може да се има предвид факта, защо Илюминатите са толкова заети с изследванията върху сексуалността и по точно т.нар. хард секс, всичко това изложено чрез някои от жертвите в лицето на Кати О Брайън (Транс-формирането на Америка), Аризона Уайлдър (Откровението на Майка Доброта).

Следните откъси ще дадат обяснение за същността на рептилоидния мозък. Те са направени от Манфред Дейвидмен. Повече обяснения бихте могли да намерите на показаната страница в интернет: www.solbaram.org/aticles/humind.html

РЕПТИЛОИДНИЯ МОЗЪК

Във вътрешността на човешкия мозък се намира онова, което наричаме “рептилоиден мозък”, най-стария и примитивен дял на мозъка на човека. Рептилоидният мозък се проявява като че ли неизменяем в хода на еволюцията. И оставаме с впечатление, че го притежаваме заедно с другите животни – бозайници.

Рептилоидният мозък контролира телесните функции необходими за осъществяване на дишането както и телесната температура. Рептилоидите /влечугите/ са студенокръвни и те имат свойството да събират топлина от слънцето. Когато е тъмно, телесната им дейност се свежда до минимум. Биологическият им часовник, контролиращ тяхната активност е разположен в окото.

На този стадий на развитие, поведението им свързано с оцеляването на вида, като сексуално поведение, е инстинктивно и реакциите - автоматични. Територията при тях се завладява със сила и се отбранява впоследствие. Силата е права – това е накратко основата която мотивира техните действия.

БОЗАЙНИЧЕСКИЯТ МОЗЪК

Следващ в развитието си след рептилоидния мозък, това бил мозъкът на бозайниците. Огромна промяна се наблюдава в него при еволюцията му. Този по-еволюирал мозък притежава органи.

За автоматичния контрол на телесните функции като храносмилането, баланса на течностите, телесната температура и кръвното налягане (автономна нервна система, хипоталамус). За да се попълват новите опитности е създаден склад за памет (хипокампус). За разпознаване на опасностите като опитност и за сравняване с миналия опит, както и за някои съзнателни чувства – “амигдала”. Бозайниците са много по-съзнателни за себе си относно околната среда. Милиони нервни пътечки свързват хипокампуса и “амигдала” структурите към рептилоидния мозък и като цяло, поведението е много по-малко контролирано от инстинктите. Изглежда, че чувствата като привързаност, гняв, страх са асоциирани с поведението на модела-отговор за грижа, битка, бягство.

http://www.xnetbg.com 



Гласувай:
22



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: taidzi
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1444134
Постинги: 284
Коментари: 885
Гласове: 3890
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930