Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.05.2014 16:14 - Подселенци : астралните същности, вселяващи се у хората - част 2
Автор: universalnite000 Категория: Хоби   
Прочетен: 7738 Коментари: 0 Гласове:
64


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
   Сега нека да разгледаме подробно видовете астрални същности.

   Видове астрални същности

1 Ларви (понякога ги наричат бесове ) - примитивни енергийни "пиявици", паразити. Хранят се предимно с най-грубата и примитивна енергия: а) конфликтите и противоречията, б) неоснователна ревност, в) необуздана страст, г) желание за саморазрушение (самобичуване, поддържане на чувство за вина), д), игрите на хазарт (конни надбягвания, рулетка и т.н.), е), алчността, жаждата за власт и материално богатство, ж ) прояви на садизъм (маниаци, серийни убийци).
2 Лунарни същности - активни в тъмната част от денонощието. Предпочитат да въздействат върху жените - нелогично поведение, душевни страдания, безпричинни сълзи.
3. Ленивци - предизвикватат мързел, апатия, безразличие, желание за празно прекарване на времето.
4 Aстрални кучета - изкуствени същности, програмирани за изпълнение на една цел - обикновено да причинят вреда на друг човек (Ако разбирам правилно, ние говорим за уроки, заклинания и други магически действия)
5 Гадове или рептили - същности, които са привлечени от мръсен език, проклятия по адрес на други хора. Тези същности могат да заразят човека умишлено, т.е. "Да посадят гадинка".
6 Демони - силни астрални същности от негативен план ("паднали ангели"). При вселяване в човека създават силни отклонения в психиката и поведението. Могат също така периодично да се "включват" към човек, за да презареждат (инкуби, сукуби и т.н.)
7 Астралните тела на мъртви хора:
Обвивки или черупки - астралните обвивки на мъртви хора, напълно лишени от човешкото съзнание Те съхраняват само фрагменти от паметта на починал човек и могат да копират някои от неговите особености - навици, движения. Ако по някаква причина човек е "уловен" в такава черупка, у него могат да се появят несвойствени черти. Казват, че черните магьосници могат да "съживят" такива черупки, вселявайки в тях злите духове и тогава тези създания разнасят вреди и унищожение сред живите по заповед на своите господари.
   Астралните тела на наскоро починали - човешкото физическо тяло е умряло, но астралното е все още живо и запазва съзнание. След определен период от време (обикновено 40 дни) става окончателното отделяне на съзнанието от астралното тяло и то може да се превърне в "черупка".
   Астралните тела на самоубийци - човек, който се е самоубил, не получава пълно отделяне на съзнанието и астралното тяло. Той буквално остава на астрално ниво и не е в състояние да продължи нататък. В същото време, всичките му желания и емоции, които той е изпитвал по време на неговия живот са увеличени многократно, принуждавайки го да страда безмерно. С течение на времето астралното тяло на самоубиеца може да се трансформира и той може да се присъедини към редиците на демоните и други неприятни същности.
   Този вид подселенци обикновено се насочват към своите "групи по интереси", защото те не могат да изпитват същите чувства както преди, без помощта на физическо тяло. Невъплътените души на алкохолици, наркомани, перверзници и други любители на такива удоволствия често се вселяват в своите тематични събратя. Те могат да управляват един човек до почти пълно (99%) потискане на личността, като например в случая на Били Милиган, вместил 24 различни същности в едно тяло.В психиатрията го наричат "множествена личност", "шизофрения" и други подобни термини.    Шизофренията наистина не се лекува, понеже тук иде реч за вселяване на разни ниско-астрални същности, предимно за тежки кармични обремененености от минали животи, по които хората трябва да работят. Но раздвоение на личността е лечимо чрез премахването на подселенеца.
   В световната практика има и случаи, когато роднини са се вселявали в хората от любов, а враговете от ненавист. Например една стара мома, обидена от "всички тези похотливи мъже" се вселява в новородено момиченце и живяла там до 35-годишна възраст, провокирайки двойно поведение: едновременно похотливо и ангелско, с чести скандали, смяна на партньорите, желание да "си отмъсти, смаже и да разкъса на парчета".
   Трябва да се помни, че безтелесните души на хората често не осъзнават, че те вече нямат физическо тяло. Те са в състояние, сравнимо със съня или опиянението, когато умът е помрачен до степен, в която една същност действа "автоматично", проявяваща се в телата на живи физически хора или на физическо ниво като призраци и фантоми.
   За съжаление, такива случаи са доста често срещани предвид неразбирането на фактора "смърт" и какво се крие зад нея. Благодарение програмирането чрез социални, религиозни и атеистични догми хората просто не знаят какво ги очаква и пропускат изходния отворен прозорец към ефирния свят, особено ако смъртта е внезапна.
   Институтът Монро по негово време дори имал служба на всеки кръгъл час, в която доброволци носели 24-часова вахта и съпровождали отишлите си в местните болнични пациенти към другия свят чрез специално създаден на астрално ниво парк, в който последните могат да се адаптират и да съберат сила, преди да отидат към духовната страна. Въпреки това, след смъртта на Робърт Монро, институтът започва да работи с разузнаването и е малко вероятно да се занимава още с това.
   От вселения подселенец ни предпазва информираността, знанията (всякакви), както и контрол над собствените си мисли / емоции. Контролирайки своите страхове, тъмни мисли и емоционални изблици, ние се защитаваме от почти всички вредни влияния. Не забравяйте, че последствието от гнева е много по-болезнено, отколкото причините му не само в ежедневието, но и от гледна точка на енергийния план !
   Ако не се поддаваме на негативите, както и на провокации отвън, ние не позволяваме нашите енергийни тела да отслабнат и винаги сме защитени, поддържайки високи вибрации!
   Ако не можете да се контролирате, осъзнайте грешката си, когато сте я извършили, обърнете внимание на резултата, признавайки на себе си (и на опонентите), извинете се (лично или задочно) и си дайте строга клетва, че никога повече няма да постъпвате така!
Признавайки своята грешка, ние не показваме слабост, както мнозина смятат, а напротив - ние показваме сила! Силата може да се приеме, разбере и промени, а това може да го направи всеки!

По материали от Интернет




Гласувай:
65



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: universalnite000
Категория: Хоби
Прочетен: 3796037
Постинги: 442
Коментари: 5133
Гласове: 22876
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. Блогът на Галацея
2. Допълващ блог
3. Блогът на един приятел - духовен и изследователски блог
4. Тихи оръжия за безшумни войни
5. Протоколи на Ционските мъдреци
6. За мисловните ограничения
7. Трудно е да бъдеш бог
8. Истината за Световната банка и МВФ
9. Четирите споразумения
10. СПОДЕЛЕНИ ОТКРОВЕНИЯ
11. Нещо от Андромеда
12. Илюзии - Ричард Бах
13. д-р Атанас Гълъбов - Световната конспирация срещу здравето
14. Тайните общества на III Райх.
15. Великата Тайна На Водата
16. Маите
17. ИНКAРНАЦИОННИ НИВА - taidzi
18. За Аркадий и Борис Стругацки
19. Тайните на Матрицата - Дейвид Айк
20. gizamap.com
21. В един есенен ден по шосето ( Павел Вежинов )
22. ДРАГИ УЧЕНИ - galatceq.blog.bg
23. Време за съпротива - Валтер
24. Земята е разумно същество
25. За папа Йоан Павел Първи и Ватиканската мафия
26. Робърт Шекли - "ЦЕНАТА НА ЖИВОТА"
27. astro.com
28. Спокойствието на blogspot :)
29. Хроновизорът и образите от миналото ( Франсоа Брюн )