Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.01.2020 15:07 - От какво се страхува „Фейсбук“... от Истината!
Автор: sthamanuviro Категория: История   
Прочетен: 1526 Коментари: 0 Гласове:
-3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 От какво се страхува Фейсбук“... от Истината!

 

Само две седмици, след като профилът Stamat Georgiev | LinkedIn бе изтрит от администраторите на Социалните мрежи, падна и профилът Stam Geo във „Фейсбук“! Авторът бе абсолютно сигурен, че админите на Активното мероприятие „Фейсбук“ за четвърти път ще изтрият негов профил. И това се случи днес, 23-ти Януари 2020 година! Профилът Stam Geo бе направен на 16-ти Декември 2019 година, събра 900 приятели и просъществува цели 37 дни!

 
image

Както е описано в публикацията „От какво се страхува… Фейсбук“ от Втора Зететична Книга, първият профил на автора бе направен на 31-ви Август 2017 година и, събрал 1800 приятели, бе изтрит на единадесетия ден – точно в 10:00 часа на 11-ти Септември! Какъв час и каква дата само, нали! Един месец след това, авторът отново си направи профил под друг ник-нейм, но и този опит отново бе неуспешен. Акаунтът бе изтрит за по-малко от 36 часа. Ала, авторът бе неуморим – след няколко седмици той отново се регистрира във Фейсбук и започна веднага да публикува материали… Уви, усилията бяха напразни! Този път регистрацията бе изтрита точно след 30 МИНУТИ!

 
image

Учудващо ли е това въобще!!? В „Глава Девета: Фейсбук и другите Социални мрежи – Активни мероприятия на Тайните служби“ от Втора Зететична Книга са точно описани и изчерпателно документирани фактите, че ЦРУ е финансирало „Фейсбук“ чрез Питър Тийл и чрез компанията на Тайните служби „In-Q-Tel“, за да послужи за авангард на Новия Световен Ред и Постхуманизма.

 
image

Забранявайки профила на нарочения свободомислещ Човек, администраторите на „Фейсбук“ изтриват и цялото съдържание, публикувано там, така че то не може да бъде свалено по никакъв начин. В страницата „Свалете Вашата информация“ от забранения профил на мислопрестъпника той ще прочете съобщението „Ние създаваме Вашия файл“, но, дори страницата да остане отворена цяла седмица, файлът никога няма да бъде създаден и изпратен, просто защото цялата информация е изтрита!

 
image

Но, може би цивилизованите няма да поискат да приемат Реалността такава, каквато наистина се случва. Тогава, нека се опитат да разсъдят логично и да отговорят на следния въпрос: ако всичките „глупости, слабоумни бърборения на луд и смехории“, публикувани в сайта, в блоговете, в Ю Тюб канала, в Социалните мрежи и в Уникалните Книги на СТАМАТ, са единствено и само „празни приказки, небивалици, суеверия и пълна простотия“, както ги определят „коментаторите“, тогава защо е нужно администраторите на Фейсбук да се занимават с тези „детинщини и дивотии и да ги забраняват??!! Във Фейсбук можете да откриете всичко: от политически и битови скандали до измислените извънземни“ и летящите чинии на Илюминатите, и от снимки на пияни-заляни Човеци до срещи за секс и откровено порно. Как нищо от това не се забранява и изтрива, а се забранява и изтрива именно Истината за Плоската Земя?!

 

СТАМАТ

23-ти Януари 2020 година












Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: sthamanuviro
Категория: История
Прочетен: 393428
Постинги: 251
Коментари: 62
Гласове: 168