Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.05.2019 12:31 - Стратегия за местните избори- Само българския съюз на БСП с Метсан може да изхвърли завинаги Соросиадата и гербаджийството
Автор: marknatan Категория: История   
Прочетен: 358 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Княгина Нинова направи правилната стъпка в усвояването на стила "Чикаго" в съюза си с "Демократична България“. Следващ ход за идващите местни избори е уния с Местан. Съюз с Местан от една страна дава на БСП необходимата застраховка срещу соросиадата, а от друга ще насочи една огромна част от тусркия етнос към този съюз, в добавка със съвремени милееши за БГ избиратели в пропорции, че мобже напълно да обезкърви ДПС  и ГЕРП , като се помогне на такива , като " Воля" и " Атака" и това трябва да е цекта по-места, аа се задуши ДПС и соросиадтата се сведе по минимума на необходимата критична маса за влияние в родната политика, за която вече стана ясно е и излишен бих казал неуправляем балсат, И това стана ясно и на Доган, съдейки от избирателната му листа, в к/о той на турци вера нема. Трябва да се четат сигналите на тялото на противника.
Голям плюс от съюза на БСП с Мецан е, че турците са по-леви и от БСП и винаги са били привърженици на т нар " комунзиъм" , както от ЦРУ непознаващи родната действителност дамгосват " развития сосиализъм" и по това ще ги познаете прасетата от кочината на соросиадата от чалгаря до герджиков, акк в медиите се надпреварват да квичат за " комунизъма" и времто на " комунизъма" и как немали "" слобода на словото "  и лъжели че в США биели негрите.
Та да не са забравя , това са били и винаги си остават съзнателни трудови  хора, хора на труда и традицията та дори и по наболялата съвремена проблематика без да се задълбочавам двата електората са  индентични.
 Легитимирането на съюза с Местан от страна на БСП и вкарването им в политическия процес, т.е. в ръководството на държавата на практика ще създаде коалицията к/о  ще има най-пълно представяне на народа на България и избирателите ще го разберат, защото това гарантира един демократично контролиран процес в развитието на страната за просперитета на страната в която живеят без заплахите на соросиадата за мира и т нат нарушаване на правата на " мюсулманите " !?

От големият политически играч на световно ниво Ердоган, индиректно чрез протежето си Местан и директно чрез медиите, по-добра застраховка от Соросиадта няма. Подобна застраховка е необходима след , като борбата е на живот и смърт, а друг шанс за успех с/у соросиадата няма.*  Запомнете БСП трябва да усвои стила " Чикаго". 
Янките отдавна откриха, че расата бие всичко в политиката. Без значение на образование, богатсво, пол, религия, семейна ориентация и т.нат. расата надцаква всичко измислено досега, работническа класа, интелигенция, капиталисти, нищо не преде. У нас картата " раса " се играе от  "етноса",  наричан от соросиадата лицемерно " мюсулмански" .  Въпреки големите постановки за "съюзниците" турци , да, турците, които са част и от българския народ и тази държавност се наричат лицемерно от  т нар либерали на соросиадата " мюсулмани" и за измите и инженеринга на соросиадата се изливат кви ли не научени тиради ,  но за играта наречена политика това са турци и повече не трябва да се подценява интегелинтността на съвремните избиратели, а да се наричат нещата им с истинските им имена.
Та  точно признаването на турците за турци е най големият либерален принос и връх на сладоледа на демокрацията. В какво ще бъде обвинена БСП на Нинова от  гея Станишев, гербаджисйтвото или европата на истанбулкската коинвенция, че сключила съюз с " турци"  които ги нямало в България ли  и това застрашавало националните интереси, които иначе Европа гарантирала !? ! ?
, а не за хипотетичните изгоди на соросиадата чиято целе не е бладоденствието на избирателя и живота в България, а чрез създаване на една контролирана от нея властническа прослойка, която дори вече не е стария тип " партокрация" а нещо ново, гербаджийството, владеене чрез " златна" акция съдбините на цял народ превръщайки го в суровинен придатък на неоколониалната си капиталистическа система в к/о България е отредена за заличаване..

Нинова не трябва да се опиянява от победата на Евроизборите, зашото това е загуба за ГЕРП предвидена и режисирана от ЦРУ с цел прегрупиране и по мощно яхване на власта. Целта е унищоваване на соросиадата а не ефимерни приказки за победи  и това може да стане не чрез количествените натрупвания и предлагане на " визии" с цел спечелване на власта, а спечелване на власта за да се реализира " визията" , което изисква различен от досегашния практичен и утилитарен подход .  Такъв е съюзът с Метсан който от една страна служи за застрахоивка с/у соросиадата , от друга позволява да се наберат избиратели жадуващи промяна надминаваща до0ста отделниет членски маси.
Независими. че чалгаря Стаклви ще обяви на края на предаваето си, че влиза със структори на местните зибори тов ане трябва да интересува БСП а да държат очите в целта , унищожаване на соросиадата, акквото отчаяния ход с влизането на последната смъртна резерва на соросиадата демонстрира, че момента за ликвидирането и е назрял. Но тпой минава през излизането ан патвповата ситуация залегнала и заложена имено от соросиадата възпроизвеждане на модела на орташаката кобила гербаджийството към която се пришива и БСП и това е лайтмотива  и на чалгари и на седесари " всички са маскари,а БСП са и комунисти" !? а, ЦРУ мрази " комунистите" и ни плаща да ги громим и ще е пълно бездарие БСП да се хваща на въдицата и да влиза в парламент в който тя няма пълната власт да промени законодателство и направи връщането на соросиадата невъзможно в тази страна.. Да повторя за ЦРУ " комунисти" са българският народ от зрелия социализъм. Българския народд наричаше един опредлен омразен типаж " патийци" , но никога не е показвал омразата на ЦРУ с която се дамгосват от соросиадата цяле един народ и постиженията му.
На местните избори в така създадения бълагрски съюз ще се дръпне черджето на гербаджийството, но за целата не трябва да се влзиа в парламетна ,    а оставеното ебз кадри уплашено гербаджийството да се остави да се удави в собствената си некадърност за управление освен за лична изгода за сметка на народа, та те дори не могат да намерят каднидати за депутати и минситри, щоото искат да започнат на чисто и на ново след " загубата" , ако им мине номера. и се обединят със чалгаря Стлави, като " спасителите" на нацята от " комунистическата" заплаха !?.

П.П. Нинова може да пробва и сега работата на модела, като местните структури в Кърджали и Родопите , Делиормана и Врачанско, подкрепят Местан, както знак на протегната ръка.

* соросиадат - Или я изкореняваш и я лишаваш, като Херкулес  Атлас от допира със земята на Отчечеството или тя ше метастазира и ше стане по-силна от всякога,  както вече го прави   и борбата трябва да се води на живот и смърт със гербаджийството проводник на соросиадата.

** Споменах гея соросиад Станишв и 200 от кръга му бизнесмени на соросиадата в ръководството на партията  , ( което е проблема на сегашните политически модели ( 200- 250  инжинери във всяка една партийна групировка укрепени на рпинципа на соросиадата б.а) трябва да са главната цел за ликвидирането на тези Европейски избори от достъп до европа чрез преференциалното гласуване




Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: marknatan
Категория: История
Прочетен: 3863235
Постинги: 1122
Коментари: 4084
Гласове: 1727
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930