Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.05.2019 00:38 - Пред целия свят папата стигмоса България за бежанския лагер на Европа- сделката е сключена
Автор: marknatan Категория: История   
Прочетен: 1308 Коментари: 2 Гласове:
7

Последна промяна: 06.05.2019 03:12

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Пред своята 120 млн аудитория папата узакони сделката за к/о отдавна всички подозират, че управниците са продали БГ за бежански лагер на Европа. Приличащият на бял гарван или лешояд кацнал в бт представи страната, като разлагащ се останал без съпротивителни сили труп. Усети ли бг белия полъх на смъртта от стигмата на папата белязал я пред света за бежанския лагер на Европа?
В безпрецендентна пряка реч, к/о може да се определи само, като недопустимо вмешателство в държавните работи на една суверенна държава, папата представи България, като един разлагащ се труп и не случайно нековото знаково посещение продължава с некромански култ на св Тереза, като ясен сигнал за какво ше се използева тази територия, за карантинната зона на Европа и поканата бе отправена.  Германия даже подава морковчето- ше строят символа на гастрабайтерите завод за автомобили в БГ в отплата за сделката. Изоставилият всякаква йезуитски похвати религиозен водач в речта си нямаше нишо общо с религията.
Над  2 млн дезертирали, т.е. страната е изоставена,  с население от старци и немощни, т.е. те са слаби и без съпротивителни сили, смъртността е по-гоялма от раждаемоста, т.е. те са разлагащ се труп и аз съм тук, като бяла гарван отгоре му, или още повече , като лешояд долетял от андите на " синко де майо" пети май, денят на мексико, където белият цвят символизира смъртта, да стигмосан тази умираша страна предадена от управниците и за бежански лагер, обяви папата под благословията на съучастницте в това пъклено дело на сътрудниците на ЦРУ управниците на БГ Президент, Премиер и Патриарх. Може би те искрено вярват, че вършат едно добро дело. и заради това са дали съгласието си и участвуваха в този безпрецендентен шарад в погазване на националния суверениртет от друг държавен глава.  Вече тридесет години соросиадата върти плочата за антикомунизъм и и подмолно изчзежада  останалата без съпротивителни сили българщина, като я размива с антикомунизъм  за да изчезне напълно.
Живеем във време разделно. Сега разбирате ли как България е паднала по дтурско робтсво, как се е помацизирала? С дейното участие на елита и.

Хищниците избират най-слабата и немощна жертва. Не е случайно, че както  ЦРУ и полският им сътрудник Йоан Павел Втори в антикомунистическата си мисия избраха за жертва малка България, сега отново България е жертвата в бежанската мисия на йезуита от пампасите, мисия която отдавна той заплю за приоритет на папството си, за мисия на живота си. 
Може би сега на бг парвенюшината стана ясно защо папата ходи в арабския свят, защо на снимките на ройтер от десет лица в София девет  са черни, защо то това са източниците на бежанската му доктрина, която иначе е добре довша да отклони вниманието на света за педофилията на тази лицемерна организация, и може би някой ще разберат защо бе свален германския папа а на негово място дойе йезуитът  защитник на педофилите в католическата църквата на  от Южна Америка на мястото на яростния им противник германски теософ.
Отдавна този папа обяви бежанците за цел на съществуването си и мисия на живота си и както с антикомунизма жертвата бе Българяи , отново жертвата е България.  Че се търси територия за бежански лагер отдавна се подозираше, но че тази територия е намерена , избрана и благословена от папата стана ясно едва със това знаково посещение и заради това бе необходимо той лично да канализира и организира имигрантския поток и насочи към единодушно одобреното и санкционирано място и от тук да го декларира. С присъствието си тук той обяви, че това е обетаваната земя за имигрантите  е намерена и че той лично я гарантира и благословява на място. Заради това бе необходими присъствието му на живо тук, за гарантиране и обезпечаване на сключената сделка с изпълнителите, които само той можеже да доведе и насочи потока от бежанци от арабските, африканските и азиатските страни от третия свят, като посочи че това е територията гарантирана и обезпечена и от закона и от религията на Европците и местните туземци ще игрят по свирката на закона.

Папата  в речта си благо хортува не откъде да е а от столицата София за миролюбивия  народ на тези земи съставен от различни хора, живеещи мирно и сговорно, разбирай, тук  една мюсулманска партия винаги е част от властта и българите, едно малцинство каквото е циганското безнаказоно убива краде и безчинства под закрилата на властниците и т нар българи са страхливи без чувсвти за достойство ред и законност и не вдигат ръка да въстават срещу неправдата а живеят в мир и благоденствие с осквернителите си, така че които и да са имигрантски общости и колкото и да млако щом като циганското малцинство вирее и цъфти, то това е гаранция и за тях, не зависимо дали корумпираната и продажна влсат, която за няколко апартамента и правото да се разхиждат безнаказано като турски аги из БГ деа не ги иска, то страхливият български народ няма да посмее да гъкне защото както циганите са са с български статут, така и имигрантите ще имат статут на европски бежанци и няма откавао да е притсняват, аккто показва вече 30 г циганизацията на тази територия.

Дали днес всичкище се помацизират и циганизират и ще изберат чужди интерси или ще останат достатъчно с българско самозъзнание да кажат не на този процес?

Живеем във време разделно. Сега разбирате ли как България е паднала по дтурско робтсво, как се е помацизирала? С дейното участие на елита и.

Дали днес всичкище се помацизират или ще останат достатъчно с българско самозъзнание да кажат не на този процес на обезличаване на българщината с извиненията на добри намерения и за добруването, но чие и за каква сметка?

Право на това има единсътвено суверена, хората, народа. Ако те решат и искат това , както досега са искали и са получавали точно това което имат в реалността си, ако им е удобно така , да възпроизведат ситуацияат и останат в живоат прекрасен за янкои на соросиадата. Да ма не всеки има мкръстни да му даде безплатен апартамент защото го е страх от земтресение, не всеки може да стане катаджия и митничар, да не нтговоримйе, че помъртно няма да го вземат да рита в Лудогорец защитои не е бразилец. Какво остава на оскотелия от соросиаден антикоминизъм нискочел чалгар научил за историята на българия от исторя бг и шоото на трифонофф освен да освободи място на повиканите от папата имигранти в земта гарнатирана им за бежански лагер от управниците им

Единствено спасение пък аз виждам от категорично изхвъркляне на соросиадата , на наследниците на терористични организации ВМРО и ДПС обслужващи, както винаги чужди антоибългарски интереси и гласуване единствено за пробългарски, каквито и да са  дори анти или пост комунистически формации , пък каквото сабя покаже !

Да се изгорят бълхите на соросиадата и никога вече да не се позволи завръщането във власта на тзои премиер , президент, а даже и представен, като благодетел и дал благословията си  на това пъклено дело, за какъвто бе представен от римския поп  бг патриарх на нещото което доскоро бе единственото убежище на българщианата, но май и този рубеж е превзет от соросиадата щом и БПЦ стоят диван чапраз пред дивана на мъжелозците и си разтвориха обятията като вратат на асансьора на Цветан Цветанов или дупкатъа на  Цецка Цачева и се продадоха на властта на соросиадта за =тринадесет сребърника.
Неведоми са пътищата на дедо Боже и ако този народ ще се затрие аз  съм дал обет няма да му се бъркам в раптата.






Гласувай:
8



1. elenkokoschkov - ЖЕСТОКО!
06.05.2019 09:49
Н'ЕАМ ДУМИ!!
цитирай
2. radostinalassa - От тези 2 млн българи в чужбина...
06.05.2019 19:52
поне 30% са цигани. Връщат се тук периодично , говорят, че тук няма ред.
Едва ли бабата, която не даде овцете си и поддръжниците и, и всички ние ще угодим на папата. Ние не сме католици, да си взима мигрантите във Ватикана. Те са от неговата резба, и ще си мият краката.
цитирай
3. bezistena - Браво!
10.05.2019 02:13
Поздравления за проникновения анализ в мръсотиите на заговорниците срещу Българите и смелостта да се покаже истинската злодейска мисия и облик на йезуита поп – агент и слуга на юдео – ционистите и техен главен идеологически проповедник и инструмент в плана на цялата соросоидна пасмина на душманите ни, впрегнати в заключителния глобалистичен поход за нашето затриване!

Ще ползваме и цитираме постинга ти в нашите тематични изследвания в тази материя и проблематика.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: marknatan
Категория: История
Прочетен: 3867621
Постинги: 1122
Коментари: 4084
Гласове: 1727
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930