Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.09.2017 23:34 - Американците признаха публично,че са знаели предварително от UFO Sightings проекта,че Извънземните са създали урагана Ирма и другите апокалиптични бури!
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 13464 Коментари: 4 Гласове:
10

Последна промяна: 23.09.2017 03:24

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Получихме официалните документи за признанието на американците,че апокалиптичните урагани в Америка са били създадени изкуствено от Извънземните, а не от руснаците,както истерично тръбят тия дни медиите в САЩ !

Ето публикацията : 

Ураган "Ирма" создали не русские, а инопланетяне
http://www.neveroyatno.info/news/uragan_irma_sozdali_ne_russkie_a_inoplanetjane/2017-09-17-3370
    
в която се отрича досегашната истерия в САЩ, че тази серия урагани са изкуствено създадени от руснаците,за която ни информира публикацията  

В США распространяется теория, что ураганы "Харви" и "Ирма" это российское климатическое оружие
http://paranormalnews.ru/news/v_ssha_rasprostranjaetsja_teorija_chto_uragany_kharvi_i_irma_ehto_rossijskoe_klimaticheskoe_oruzhie/2017-09-08-13842 
 


Припомнете си прекрасния Български – лингва дереватен продукт – руския, с нашата копи публикация, а ние ща направим върху нея традиционните разшифровки на основните документи в нея с помощта на Свещеният шифър от статиите ни

Тайната на Свещения Български език-част 1 и 2 
http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546 ,

който трябва да изучите,за да разбирате Божиите послания,като тия две цели са основният предмет на нашата образователна просветителска Духовна Академия Форум на Безистена!


Преди това ви припомняме статиите ни по тази апокалиптична тема:
 
image
 
Апокалиптичните езотерични послания в САЩ на Извънземните,които са Повелителите и Господарите на ураганите
 

http://bezistena.blog.bg/history/2017/09/09/apokaliptichnite-ezoterichni-poslaniia-v-sasht-na-izvynzemni.1566442 
 
80 000 души в САЩ се организират да стрелят срещу урагана Ирма след нашата публикация,че той е дело на Извънземните!
http://bezistena.blog.bg/history/2017/09/11/80-000-dushi-v-sasht-se-organizirat-da-streliat-sreshtu-urag.1566609 
 
Зловещо признание на самият президент Тръмп,че Извънземните са авторите на чудовищния ураган с красивото и възвишено Божествено име Ирма ! 
http://bezistena.blog.bg/history/2017/09/11/zloveshto-priznanie-na-samiiat-prezident-trymp-che-izvynzemn.1566707

Както ни предупредиха изрично Извънземните – рептили в предните ни статии,Те продължават с апокалиптичните послания в Америка!Ураганът Мария! 
http://bezistena.blog.bg/history/2017/09/17/kakto-ni-preduprediha-izrichno-izvynzemnite-reptili-v-predni.1567855 
 
Извънземните рептили,продуценти на природните апокалипси и шифровчици,съставиха спектакъл и съобщение до нас и в Сърбия!
http://bezistena.blog.bg/history/2017/09/19/izvynzemnite-reptili-producenti-na-prirodnite-apokalipsi-i-s.1568199

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Ориентирайте се първо върху информацията от цялата публикация,а след това ще направим показните лингва – лабораторни дешифровки върху нея.

image




Ураган Ирма создали не русские, а инопланетяне !

 
Американские уфологи обвинили инопланетян в провоцировании урагана «Ирма». Охотники за НЛО уверены, что тайная база пришельцев находится в Хьюстоне, штат Техас.   
  image

По версии проекта UFO Sightings, вихрь возник после одной из посадок НЛО в техасском Хьюстоне.
Уфологи ссылаются на слова якобы бывшего сотрудника космического агентства НАСА, который подтвердил присутствие пришельцев в Техасе.
Авторы проекта UFO Sightings убеждены, что логово инопланетян находится в Хьюстоне. Уфологи утверждают, что за первое полугодие 2017 года там произошло больше 100 прибытий инопланетных кораблей.
Любопытно, что поиски образа врага в сознании американцев уже не находят своего удовлетворения обвинениями в адрес русских (они уже многим надоели). Поэтому на повестку дня встает новый образ врага в виде инопланетян. 
 
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––– 
Ураган Ирма создали не русские, а инопланетяне !

 
Американские уфологи обвинили инопланетян в провоцировании урагана «Ирма». Охотники за НЛО уверены, что тайная база пришельцев находится в Хьюстоне, штат Техас.   
 
Да разсекретим топонимните документи в този пасаж. 
 
Щата Тексас : 
 

Организаторите на апокалиптичните послания ни казаха да разсекретим името на най – пострадалия щат – Тексас,за да разкрием тайната на това свещено индианско име,за което въобще нямат обяснение етимолозите!  

Ето сакралната тайна етимология на това име,онаследено в невидение от завоевателите и поробители на тази част на Свещената Българска империя ! 

ТЕКСАС=КА Т САС=Кан (Жрец) на Диана и Исус – 
Българският жрец,сина на Исус и Диана,Която е Мария Магдалена – Павел,засял през 2 век Божието генетично семе сред местните индиански бивши тракийски племена и присъединил ги към Свещената Българска феноменна империя (33 – 518) ,като им оставил в жертвено служение генетичните си потомци след индианците за техен духовен интелектуален жречески и управленчески феноменен елит.

–– Повече инфо за Павел,който е Кан и Цар Авитохол (33 – 333) и император на Свещената Българска империя, защото е всички т.нар."римски императори " от Нерон до Диоклециан включително, и е генетичният Сеяч на Божието феноменно семе  сред всички племана и народи по света от култовата притча Семето и Сеячът, от 333 г преминал в Божието измерение на най–високо ниво като Свети Павел, Шеф на небесното светейшество и на всички власти на Божиите светове от тогава до сега, главен проектант,продуцент,сценарист и режисьор заедно със сина си Кан Ирник (живял 150 години отн 303 до 453 г, който е и Кан Атила,който е свети Патрик,който е Сан Никълъс, който е Свети Николай Чудотворец, Шеф на "природни стихии и извънредни ситуации на Земята") на всички апокалиптични мероприятия на Земята,както и на инсценираните от него серия апокалипсиси в САЩ,вижте в блога ни с парола на търсачката "безистена и Павел".   

АПОКАЛИПСИС=ПАПИЛ К ИСИС=Павел Кан (Жрец) на Исус  – 
авторът на апокалипсиса в САЩ и навсякъде другаде,който е автор и на култовата книга Апокалипсис (Откровение) от Новия завет,както и на целия нов Завет.  
 
СЕРИЯ АПОКАЛИПСИСИ от=от Сина на Бог Исус Болкария   
 
От средата на 2 век Първожрецът и Цар – Император на Свещената Българска империя – Авитохол, който е Павел,предприема свещената си мисия на Сеяч на генетичното феноменно Божие семе на Американския континент и посял по естествен генно–инженерен път свещеното Божие феноменно Българско семе сред всички племена по света и от средата на 2 век и в цяла Америка сред всички индиански племена,оставя феноменните си потомци за жертвен Божествен генен имплант и духовен интелектуален управленчески елит и аристокрация на тия племена, като ги  присъединява към Свещената Българска империя (33 – 518), фалшифицирана 1000 години по – късно като "Римска" империя, и кръстил индианците  на името на Майка си Диана – Индиана!
От 333 г Павел е действащ реален и рационален Свети Павел, шеф на Небесното светейшество и на всички власти и светове на изпълнителната власт на Абсолютната монархия на Баща му Исус и Майка му Мария Магдалена.  

ИНДИАНА=
ДИАННА=Диана,

С екипите си от жреци – свръхтехнологични строителни специалисти, Павел предприема застрояването на двата континента с нови типове усъвършенствани мегалитни светилищни енергийни комплекси, които са мултифункционални високотехнологични феноменни съоръжения за производство на духовни и материални блага за хората по тия места,които операторите на светилищата  – жреците, създават от безкрайната енергия на Святият Дух. 

Създадените нови култури и цивилизации на американския континент Павел кръщава с обобщаващият категориен херметичен жречески индекс Пуебло, който е незашифрованото му и само леко фонетизирано име Павел: 
 
ПУЕБЛО=ПУОБЕЛ=Пабел=Павел ,

а континентът на неговия жреческо – Божествен титул и статут :  

АМЕРИКА=КА МАРИЕ=Кан на Мария – Кан (Жрец) на Мария 

Чрез инструментариумът на Свещеният шифър Павел въвежда сакралната Българска Божия информация в различните индиански езици които той изобретява, и чрез тях я имплантира в абсолютно всички области и ниши на тогавашния и бъдещия живот на индианците, която информация под неговия постоянен светейши контрол и методическо ръководство преминава и в много области от живота на поробена и колонизирана от белите нашественици съвременна  Америка, като сега със Свети Павел ще ви демонстрираме само една песъчинка от топонимията в Америка, онаследена от поробителите в невежие за истинската ѝ етимология от индианците.  

Разсекретихме ви името на най – пострадалия щат – Тексас, като разкрихме тайната на това свещено индианско име,за което въобще нямат обяснение етимолозите –  

ТЕКСАС=КА Т САС=Кан (Жрец) на Диана и Исус,

и което се оказа жреческо императорския титул на Павел. 

Вижте сега как се обеснява името на щата Тексас според умишлено десакрализираното етимоложко обяснение на името му от индианските езици:
 
Тексас (на испански: Texas или Tejas (Техас) призлиза от испанската дума tejas, а тя на свой ред произлиза от индианската дума tysha на езика на племето кадо, която означава приятел, съюзник, и с което име са наричали първите испанци племената от конфедерацията хасинай.  
 
Възхищавайте се на неизтриваемия кръстнически печат на Българските жреци цивилизатори от екипа на Кан и Цар Авитохол – Павел!  
 
tysha=ТАЙША=Диана и Ешуа   
 
Досещате се от този разсекретен документ, защо тази дума означава приятел, съюзник,нали? 

племе КАДО по името на=племе по името на Кан (Жрец) на Диана  
 
ХАСИНАЙ=ХАН ИСАЙ=Хан (Жрец) на Иса – племена по името на Жреца Павел 


Да разсекретим сега и Българското жреческо име и на град Хюстън,което предварително дефинирахме като Българско,защото знаем със 100 % сигурност, че обезателно името е Българско с всичките му съпроводителни документи! 

– Знаете ли,защо град Хюстън е кръстен така? – питаме ви ние пак.
– Защото е кръстен по името на генерал Сем Хюстън – ще кажете вие веднага след кратката вики справка в Нета, и сте абсолютно прави! 
– А самият генерал Хюстън на кой е кръстен и какво означава името му? – ви питаме пак ние, като ви даваме джокер, че той задължително е от феноменния Български жреческо род на Българските Богове!
– ?, ?, ?
И защото не можем да ви чакаме,защото вие продължавате упорито да се бавите и щото нямаме много време,ето верният отговор !   

ХЮСТЪН=ХЪН СЮ Т=Хан (Жрец) на Иса и Диана
и той като всички отрицателни главни герои в транс – епохалната епична драматизация на Българските Богове Демиурзи – "Българите и човешката цивилизация, е някаква изродена издънка от най – изродените и некачествени династични кланове на българо – юдейските им метастази по целия свят! 
 

Город назвали в честь генерала Сэмюела Хьюстона, возглавлявшего армию техасцев в битве при Сан – Жасинто во время войны против Мексики, позже избранного президентом Техаса

Няма да се спираме повече върху този "голям и славен" герой на новата и млада нация на САЩ,съставена от нашественици и поробители колонизатори и гангстери жадни за кръв и бандитски богатства авантюристи от всички европейски държави, само ще открехнем леко завесата, като ще разкрием цялото име на генерал Хюстън, което потвърждава неговия българо – юдейски генезис – Семюел, с кратка забележка,че това емблематично юдейско име е анаграма от едно от култовите рептилски имена на Българският Господ Бог Отец Исус по Неговия календарен животински змийски символ, преминал в херметична хералдика на жреческия род Дуло от феноменните му Български генетични потомци – Иса Ламя=Соломон=Самюел:  

СЕМЮЕЛ=ЕС ЛЕМЮ=Иса Ламя

Ето сакралната етимология и на Светеца Жасинто : 

ЖАСИНТО=Ежус и Диана=Диана и Ежус=Дианижис – Дионисис –
синкретизираният сдвоен образ на Българските Богове Демиурзи 

Официальное прозвище Хьюстона — «Space city», которое можно перевести, как «космический город», «город космонавтики» или «космоград»

Какво ни съобщава популярнто наименование на Хюстън Space city ?   

Space city=city (град) на Бог Исус
съобщава ни за поред път,че всички и американски,и руски и други космонавти,са от феноменната геномика на Българския Бог Исус, с които се правят всякакви екстремални експерименти и се обучават как да будалкат сънародниците си и света,че летят до Луната и из Космоса и да не казват за срещите си с Извънземните,които са Божието Светейшо войнство,и да казват,че Земята е кръгла а не плоска,каквато се вижда истинската форма на Земята от високо! 
 
КОСМОНАВТИ=
КОН В МАТ ИСО=Кан (Жреци) на Богиня Мат и Иса=Кан на Богиня Ма (Майка) Диана и Иса   

Тия космонавти,които искаха да кажат истината за тия космически лъжи, претърпяваха инциденти и загиваха като Гагарин, други като Георги Иванов ги държаха с часове в " извънредни аварийни положения " в орбита около (над) Земята докато омекнат и поумнеят какво да казват какво са видели според каквото им кажат!
 
Вижте едно четиво по тази тема – удивително увлекателно и невероятно и невъзможно, но истинско !

200 удивителни прости и категорични доказателства,че Земята е плоска,въпреки фалшификациите на съвременната астрономия!Нахалният Ямболски Едисон
http://bezistena.blog.bg/history/2016/07/06/200-udivitelni-prosti-i-kategorichni-dokazatelstva-che-zemia.1462835 
 

Задължително ще разкрием и истинскака сакрална семантика,а не първосигналната биволска, на името Buffalo Bayou на бавно течаща река през Хюстън 

БУФАЛО=ПАФОУЛ=Пафел=Павел
кой е Павел и защо и тези най – емблематични и най – големи животни в Америка носят неговото име като вечна неизтриваема жига,в ие вече знаете


Накрая пак ще цитираме началото на публикацията,в която се казва,че

Американские уфологи обвинили инопланетян в провоцировании урагана «Ирма». Охотники за НЛО уверены, что тайная база пришельцев находится в Хьюстоне, штат Техас. , 
   

като ще разсекретим истинските координати и универсалната входяща парола за влизане и управление на тайната база на Извънземните, за която 

уфологи утверждают, что за первое полугодие 2017 года там произошло больше 100 прибытий (пристигания,кацания) на инопланетных кораблей (извънземни кораби)  
 
ТАЙНА БАЗА на=на Диана Богиня и Иза=на Богиня Диана и Иза  
 

КОРАБИ на ИЗВЪНЗЕМНИТЕ=на Кан (Жреци) на Бог Исуз и Богиня Матара
ще ви повтаряме и поентваме истината, че Извънземните са Българските Богове Демиурзи и Тяхната Небесна светейша армия, докато проумеете тази тайна на драматичния спектакъл, разиграван от Извънземните,Които са Боговете ни и Техните Светии, всички до един наши генетични феноменни жречески Предци, преминали временно в Божието измерение! 
 
В случая американските изследователи – уфолози са категорично прави, че ураганите са създавани от Извънземните – рептили, като остава да проумеят най –
 важното, че Извънземните са Българските Богове и Вси Светии,които са вси Българи! 
  
ИЗВЪНЗЕМНИ=Богиня Ма (Майка) и Изуз 
 
–– За неразбиращите нововлезнали в блога ни само упътване: 

Извънземните рептили и въобще Извънземните, са Светиите от Вси Светии от Небесната армия на Българските Богове Демиурзи, които всички са наши Предци – Българи, феноменни жреци от Божия род Дуло, чиято херметична родова животинска календарна херадическа символика е Змия,Змей,Дракон и всичките 12 змейски синонима  

image


И една строга доброжелателна превенция от Извънземните,програмисти и оператори на всички урагани,земетресения и всякакви природни стихии и бедстви,и които са все нашите Предци феноменни Жреци – Вси Светиите на Исус и Мария Магдалена,във връзка с това четиво и всички други просветителски лекции от блога ни: 

 
– Това Слово,което четете при нас,не е обикновено слово!
То е Живото Слово на Живата вода,изворите на която Боговете ни отвориха отново за Българите! 

Благославяме всички прочели поста,и да не го разбират дори! 
Щом сте прочели вече поста,то значи Словото е влезнало вече необратимо и безусловно във вас и работи върху вашата енергийна био – процесорна система в посока на нейното подреждане в живототворяща структура!
Което е прекрасно!
Работи в посока за вашето просвещение и енергийно пречистване и въздигане,което зависи обаче от вас,дали ще го проумеете с Душата и разума си и ще го развиете в положителна за вас посока,или ще трансформирате Словото безумно в поразяваща черна лъчиста енергетика върху кармата ви!   
Което означава да сте положителни и добри Души и човеци.

Вече сте вербувани от Жреците Светии на Боговете ни за Техни агенти и емисари и отърване от тази Тяхна безусловна и безалтернативна хватка,която ви води към Живата вода и Вечния живот – отърване вече няма за вас от спасителната им хватка!  

СПАСИТЕЛНА ХВАТКА на=на Бог Исус Ел (Змей) и Бокиня Диана  
 

СПАСИТЕЛНА ХВАТКА на=на Кан (Жреци) от Дуло на Бог Исус и Бохиня Диана   

АГЕНТИ от=от Гена на Диана
 
ЕМИСАРИ на=на Мария и Иса  

image

ЖИВА ВОДА=Бог Ежуа и Богиня Диана 

ВЕЧЕН ЖИВОТ=Бог Ежуш и Богиня Диана  
  
Затова е необходимо ако сте Българи с IQ > 70, независимо на кой полюс на душевната чистота се намирате,да започнете да се самообразовате в нашия блог с повече от 920 екранизирани статии. 
Бъдете благословени и започнете с фундаменталните ни статии за Свещения шифър, чрез който се проумяват всички документи, защото това познание ще ви трябва скоро жизненоспасително!   
 
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––екип Извънземни небесни специалисти по природните стихии, които са все командвани от тях стихии,водени от Свети Павел и шефът на служба "Природни стихии и аварийни ситуации" Свети Николай Чудотворец,за който ще намерите кой е (Кан Атила,синът на Кан Авитохол,който е Павел) с парола на търсачката на Гугъл "безистена и Свети Николай Чудотворец" ,"безистена и Кан Атила" .

Авторите и Продуцентите на всички урагани и Продуценти на днешния ни пост Мария и Исус и Те...
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––ИСД с Любов и песен! 






Гласувай:
10


Вълнообразно


1. bezistena - Мария Магдалена и Исус ви обичат!
22.09.2017 23:36
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни
автори,на несъществени и безстойностни елементарни
коментари,защото каузата ни е свещена и не търпи
анонимност или оскверняване и времето на Последните
времена е малко!
Блогът,статиите и екипът ни са под егидата и закрилата
на Святият Дух и затова Неговата протекция и сакралната
духовна материя носят непредвидими автомоторни енергийни
последици за злоумишлени и неразумни безБожни и
бездуховни хулители и сквернители!
Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие–
пийте,жадни Души,от безкрайния и неизчерпаем
животодаряващ извор и елате с Любов!
Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
2. olivie - може и да си прав
23.09.2017 07:58
Лично моето мнение е, че ураганите връхлетели САЩ в последно време наистина са наказание от извънземни, но за това, че не могат да изпълнят стар договор с тях за пресичане на ядрени опити в океаните, където се намират базите на извънземните. За това и КНДР като извършва ядрен опит в океана, директно предизвиква отмъщение в/у САЩ. Сега ще видите какво ще последва след най - големия водороден взрив, който планират...
цитирай
3. rosiela - Пита се кой е възложил на инопланетяните
23.09.2017 21:20
да създадат и развихрят тази стихия над Щатите и защо. Вероятно имат стари кармични грехове за изплащане.
цитирай
4. radostinalassa - Това е ..
25.09.2017 11:36
Дело на повелителят на ураганите - Йерархът Н.Левашов.Той обяснява в книгите си как става ,но е много сложно и дълго за мене.А какво да говорим за другите,които даже не разбирали постовете ми,как е възможно?
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7657880
Постинги: 1788
Коментари: 3506
Гласове: 43972
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!