Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.09.2016 01:27 - КНИГА: „Геноцидът и Холокостът извършен над българите“
Автор: yocaamsterdama Категория: История   
Прочетен: 2731 Коментари: 1 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Георги Войнов; „Геноцидът и Холокостът извършен над българите„. Една книга, която задължително всеки българин трябва да прочете.

ГЕОРГИ ВОЙНОВ
Геноцидът и Холокостът над българите извършен от: юдеи, комунисти, турци, масони, гърци, богоборци, руснаци глобалисти, сърби и ционисти

„Тоз, който на убийците прощава, той сам в убийствата ги насърчава!“
Уйлям Шекспир

Въведение
Във Видин някакви общинари-ибрикчии решили да направят музей на еврейския холокост – „много им била харесала идеята“?!… В центъра на София ционисти поставиха фалшиви паметни плочи за някакви измислени гонения срещу евреите. Ционистът Стефан Софиянски* започна да „кръщава“ с еврейски имена улици и площади в столицата и да произнася сълзливи речи по този повод. За да не остане по-назад президентът-кому-нист Георги Първанов обяви за официален български празник денят на еврейския холокост. Вицепрезидентът о.з. генерал Ангел Марин пък в родния си град Батак се извини на турците за гдето са ни клали. Подобно национално предателство едва ли има някъде по света. В Смолян и Широка лъка други общинари-ибрикчии посъветвани от някого, решиха да издигнат еврейски паметници за несъществуващи гонения срещу този етнос и да спрягат идеи за „българския Йерусалим“. Този проект предвижда изграждането на синагоги, джамии и паметници на палачите на българския народ – такива като Сюлейман паша (Соломон Леви Явиш)*, Енихан баба и др.

image


Тагове:   България,   евреи,   история,


Гласувай:
0




1. krumbelosvet - Сигурно е случайно
07.11.2017 14:25
Сигурно е случайно, че ИЗПУСКАТЕ "десния" терор. Само османците са правили геноцид в цяла България. Гърците - в егейска македония.
А левият терор ВИНАГИ е бил СЛЕД ДЕСНИЯ и е резонно да се допудне, че е ОТГОВОР, предизвикан отговор.
Кати смесвате ИСТИНСКИЯ геноцид с разните прояви на терор и гнет, и при това изпускате десния терор, кво правите? Оправдавате османците, слагате българи и др. наравно с тях, и само десните, и ФАШИСТИТЕ в т.ч. са целите в бяло. Случайно.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: yocaamsterdama
Категория: Новини
Прочетен: 8649
Постинги: 2
Коментари: 1
Гласове: 0
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031