Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.04.2014 00:22 - Аko Гина се познаваше с бабата на Нутрудинов... поне снимки от "оригинала" в блога щеше да има
Автор: marknatan Категория: История   
Прочетен: 2409 Коментари: 7 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
      С цифровата камера на Гина няма засечки, "оригиналът" щеше да бъде спасен ... но тамън Нутрудина с "Зенита" да промие негатива ... и КГБ го осветили... провалили първото докюментирано използване на фотоапарат за татарстанската наука.  В БГ по това время одели у Влашко да си правят портретите, но на нутрудинките гадните руснаците им разрешавали само да фотографират млеконадоя на камилите ... заради тва вуйчото на академика спасил оригинала, като го преписал научено от арабски на ... руски ха ха ха 
  пише нутрудинката академично : "  моят вуйчо Ибрахим Нигматулин(1916-1941) направил препис на текста от ръкописа на руски език - несъмненно заради спасението на сборника." 
Да беше звъннал на баба Гина едно фото да му изпраска за доказ... ха ха ха немали фортографи у юртата, слабоумна Ви работата, като на фците серафимки и боцканите психопати доказите да им занесели манасиевата хроника в студиото да я осерат и те академино, като бан-яджии на живо в ефира, че техното смърди истински ха ха ха 
психично болния смешкописец и той барабар петко с мъжете, карловеца Левски одил да се снима за доказ, че съществува на бгпроституцията  за  хисторито им у Влашко и Болграда, да не му докажат, че не му признават титлата дякон и със униформата, татарския педераст преписал от арабски на руски оригиналишето разкрило тайната на бугарите  

сган нередовна, немало психопата боцман да им докажел, че българите били от бул долина и гард охрана и полуграмотници да си мерят титлите по тивито за доказ коя била по научно дадена   



Гласувай:
2



1. atil - Кретен изкуфели! Не ме предизви...
19.04.2014 21:53
Кретен изкуфели! Не ме предизвиквай седи си у блатото на спокойствие. Нямаш развитие - твой проблем. Ни приемаш ни предаваш - ПЪН!
За картината виж последния постиг в блогоа ми. Специално заради тебе направих редакция! Не си ли поласкан? Аз лично съм благодарен , че разбъзика въпроса.., но по какъв бай Ганьвски и Андрешковски начин?! Ти си хибрид между Бай Ганьо и Андрешко!
Историята на сборника е дълга и трагична - прочети първо тогава дрънкай като празна тенекия. Защото и другите могат да четат и това не ти е едно време, когато само един ще дава акъл другите ще мигат на парцали:
http://atil.blog.bg/history/2013/01/06/za-stepenta-na-dostovernost-v-syobshteniiata-ot-istoricheski.1039122
цитирай
2. marknatan - слабоумен потурнак си ха ха ха ...
19.04.2014 22:42
слабоумен потурнак си ха ха ха

превела "българчето" резаната татарска карабинка от арабски на руский

не требваше ли на "болгарский" ха ха ха татарина вече да се е научил или поне на славянски ха ха ха

това ли си изтрила, бе беззъба карабина

00:49 - атилкезе, болния ти мозък преск...
атилкезе,

болния ти мозък прескача, като на психопата боцман, научно е установено лично от Везд Ист Анарх

демонстрирах по някои от твоите картинки, че наричаш черното бяло, даж по-психопатски ми благодари, за да се осереш после на метеното ха ха ха, пак резаната карабинка била права, която не различава скитски артефакти и за нея всичко е мама андолско , пусках ти няколко оригинални съобщения за проверка , не само, че не ги познаваш, ми ги осра така просто с боцкания си ха ха ха


ми ти си слобоумен и пак ти се доказа

превело "българчето" от арабски на руски
цитирай
3. atil - Потурнак ще викаш на баба си иначе ...
20.04.2014 00:00
Потурнак ще викаш на баба си иначе ставаш досадно скучно плямпало...
Питай си приятела Милчев, който попрочита по нещо по въпроса та знае. Макар да го уйдурдисва според мерака си..
Ти не знаеш какво е скит също толкова например, колкото той не знае какво е кимер, обачи се силиш да даваш акъл?! Какви артефакти - културата на ските, сармати, траки, хуни - все древни българи е от един корел и еднин стил!!
Мухльо загубен!
Виждал ли си артефактите от гроба на Кубрат или от тези намерени по Евразийската степ и в Китай, на Балканите? Какво значи скит бе мухло? Не знаеш, щото е погърчена форма на кипчак. А какно е кипчак мухло? "Татарин" бе заблудена цацо...Какво е татарин бе-е-е неосъзнат турчин? Да не си рязан до мъдете или да ти е обрязан мозъка?
Какво си демонстрирал къде е , ти какво различаваш, като не знаеш за какво става въпрос?
Ти ли не знаеш или се правиш на боядисано врабче, не знаеш ли какво е аутодафе, чистка, когато на чекистите им е заповядано да прочистят литературата , каято не е с кирилски букви??!
На какъв език да преведе, на турски или монголски, на китайски. на каквото училищще е ходил на това. На официалното руско и неофициалното към медресето.
Техният език е булгар-тюркски , арабският е език на религията им,(писали са и на двата езика с арабски букви а преди 10-ти век и с рунно писмо) също както латинския за католиците и старославянския(на българските славяни) за източно-православните в Европа.
Болен си ти, и то май сериозно - хвани единия удари другия - всичките сте за психотерапевт!!!
Скитите са масгути(масагети) родом от днешен Казахстан, арийци, едната част западнат аезиково се отюречила-побългарила, подобно на кавказките бурджани, които дошли от Иран. Тия които останали на изток влезли в състава на няколко страни, между които Иран и Афганистан)Древните българи били седем племена говорещи на арийски(славянски и фино-угорски, келтски, готски) и тюркски езици!!!
Запиши си го и го научи наузуст щото ще се отидеш от този свят неучен и ненаучен.
цитирай
4. marknatan - виж се тука в тъпните си кое било ...
20.04.2014 07:00
като пророка на ганчо тъпото психопата боцман пророка на бабата с мемоарите

с една книга докази правят от "оригинала"

мамам ви деба нередовна
ти овен да цирикаш кава голема нутрудинка си и да милиш че орта не схващат ако и само двамина да сме кво шарено врабче си


олигофрен боцкан ти си и дали го признашаш или не като гетския лизач и овците сеарфимки се умствено увредени


виж се тука в тъпните си кое било турско олигофрен боцкан
23. marknatan - Модерацията и то Предварител...
03.07.2011 22:48

Модерацията и то Предварителната показва ,че си несвободен човек ,а такива Никога, ама Никога , НИКОГА, разбери НИКОГА никога не могат да обхванат същността на историята поради орязаността си ,несвободата ма личността си.или по скоро липсата на личност,тъй като свободата е първото условие за да има личност.
Да , всеки интересуващ се оъ история е видял че маймуняците симчо, боцко, ил да дебил те наричат джумбурлу и други според тях унижаващи имена с които показват презрението си и неуважението си към теб и то под закрилата на маймуняци модератори.
но дали мислиш, че един свободен човерк ще се повлияе от чуждото мнение , а няма да си изгради свое собствено ?
И все пак всеки има право да напсува да излее мъката си ако и яе после да го обезглавят
така е в свободните общества така и със свободнитте личности

дори в тинейджърските форуми на двамат съмнително мургави братоци и кръга глишев или при гюведжарско маймуняшката пасмина всеки има правото на този личен избор и никой не му го е отнел

ти тук си решил с модерация и патриотични провиквания да доказваш, че волго урал са България,вместо ,че те са само една малка част от Империя България ,както ти заявих обхващаяа теритрията на Евразия на изток от Франките.
тези племена за които пишеш и даваш своите сведения са само една част от тази мозайка ,която ти абсолютизираш ,и като ромска теза пповтаряш и извеждаш от фикс идеята си всичко останало,пренебрегвайки и нормалната човешка логика.
цитирай
24. marknatan - И така от това ли се обиждаш ?...
03.07.2011 22:58


И така от това ли се обиждаш ?
Сложил си Скитския Пекторал и си го определил,като
Златарското изкуство на траките било на забележително ниво!
Гробницата в Свещари си я определил,като "Тракийската могила" от Свещари в района на текето Демир Баба
Дал си постройка в типичен сасанидски стил ,което било постройка " в типичен тенгриански архитектурен стил."
Това напълно графично илюстрира и приложения текст .Разгледах картинките и те достатъчно ясно показват,объркаността на мисълта и смесване на реалност и фикция и добре илюстрират какъв буламач е и обясняващия ги текст)

Да прав си да се обиждаш ,защото да тракосваш като научен метод е доказ само за маймуняците следовници на отворената ромска теза с които гледам нямаш разлика и с удоволствие си изливаш логореята с цел да убедиш еди трътльо в нещо различно от фиксацията му
Като добавим,че за събеседници тук,гета, е един за когото Българите са :
"- Бургарои ~ българи, са военизирани подразделения, създадени от централната власт"

както бил доказал боцко в Отворената Ромска без просто да споменава гръка Керамопулос и тоя бил разбрал Идеята му , безмислието на почти всичко написано е потвърдено и от последващата дискусия.
Този с гордост е бил следовател и зловещото тук е ,че такива, като този са използвали демонстрираното си чувство за реалност("- Бургарои ~ българи, са военизирани подразделения) и стъпвайки на него са изпратили стотици свободни личности на смърт ,защото са разбрали Идеята МУ ,хе хе хе тогава служеха на Идеята МУ сега пак си прилагат чувството за реалност за да може днес такива като теб да пишат и бришат и пак да си общуват с тях.
цитирай
5. marknatan - атилкезе, болния ти мозък преск...
20.04.2014 07:13
атилкезе,

болния ти мозък прескача, като на психопата боцман, научно е установено лично от Везд Ист Анарх

демонстрирах по някои от твоите картинки, че наричаш черното бяло, даж по-психопатски ми благодари, за да се осереш после на метеното ха ха ха, пак резаната карабинка била права, която не различава скитски артефакти и за нея всичко е мама андолско , пусках ти няколко оригинални съобщения за проверка , не само, че не ги познаваш, ми ги осра така просто с боцкания си ха ха ха
Сложил си Скитския Пекторал и си го определил,като
Златарското изкуство на траките било на забележително ниво!
Гробницата в Свещари си я определил,като "Тракийската могила" от Свещари в района на текето Демир Баба
Дал си постройка в типичен сасанидски стил ,което било постройка " в типичен тенгриански архитектурен стил."
Това напълно графично илюстрира и приложения текст . Разгледах картинките и те достатъчно ясно показват,объркаността на мисълта и смесване на реалност и фикция и добре илюстрират какъв буламач е и обясняващия ги текст)

Да прав си да се обиждаш ,защото да тракосваш като научен метод е доказ само за маймуняците следовници на отворената ромска теза с които гледам нямаш разлика и с удоволствие си изливаш логореята с цел да убедиш еди трътльо в нещо различно от фиксацията му
Като добавим,че за събеседници тук,гета, е един за когото Българите са :
"- Бургарои ~ българи, са военизирани подразделения, създадени от централната власт"

както бил доказал боцко в Отворената Ромска без просто да споменава гръка Керамопулос и тоя бил разбрал Идеята му , безмислието на почти всичко написано е потвърдено и от последващата дискусия.

Този с гордост е бил следовател и зловещото тук е ,че такива, като този са използвали демонстрираното си чувство за реалност("- Бургарои ~ българи, са военизирани подразделения) и стъпвайки на него са изпратили стотици свободни личности на смърт ,защото са разбрали Идеята МУ ,хе хе хе тогава служеха на Идеята МУ сега пак си прилагат чувството за реалност за д
цитирай
6. apostapostoloff - Гина е прононсирана
21.04.2014 03:44
идиотка!
цитирай
7. marknatan - Гина е фотогеничка на фцата се...
22.04.2014 06:34
Гина е фотогеничка
на фцата серафимка ученичка
а требаше да е нутрудинка
с физиономия си на кадънка
що фотоси що нещо
от оригиналите на мемоарите
щеше в блога да помести
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: marknatan
Категория: История
Прочетен: 3851406
Постинги: 1122
Коментари: 4084
Гласове: 1727
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031