Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.12.2012 17:49 - Линеар А-най-после разчетен!
Автор: saportok Категория: История   
Прочетен: 48426 Коментари: 112 Гласове:
38

Последна промяна: 20.12.2012 20:53

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 

Утре е краят на света.Имам подготвена страхотна тракийска статия,но тя ще почака,ако всичко се гръмне няма да има смисъл да я публикувам.Все едно колко са били велики траките тогава,нали?
Искам да ви покажа обаче ако всичко се изгръмне,какъв учен губите в мое лице.Искам да знаете за какво да съжалявате!Защото аз извърших немислимото,преведох една от тайнствените древни писмености.
Като млад учен аз се възхищавах от българските таланти.Така например един великолепен  учен от България беше доказал славянското присъствие на минойски Крит на международна сърбомакедонска конференция.Конференцията е финансирана от Москва,както си пише.Оказа се,че и ситовският надпис минавал качествен международен славянски превод,а от самата Москва известният славянолог Чудинов изказва крайно положителни впечатления от дешифровките на непознати езици чрез славянски от млади учени,като Джанкарло Томецоли и Павел Серафимов.
И това не беше всичко!За славянски превод плачел надписа от Тартария,този от Ситово,този на пръстена от Езеро,надписи от Апенинителинеар А бил Глаголица.И това всичкото при положение,че между тези надписи няма два,които да са на един език и на една азбука!
Чудо,чудо!Повтарях си аз.Това ниво е твърде високо за мен.Недостижимо!Аз не мога да бъда чак такъв преводач.И чак такъв панславист.
Но ето че един ден,гушнал принтирана версия на блог.бг и сам сред чукарите на моята орфическа нивица,ме обиколиха бакхански козички и еленчета, в компания на самовили,цоцкащи зелас и гасящи с бритос.И чудото се случи!Това,което не успяха великите умове на Шлиман,Чадуик и Блог.бг аз лично претворих във факт.Преведох линеар А!Това е вторият по гигантизъм пробив след разчитането на клинописните азбуки.

-Как се случи всичко:
За никого не е тайна,че нашите предци-траките,са били един от най-великите народи,които светът е познавал.Грехът за тяхното погубване лежи върху нашата наука.И все пак редица учени,като Златарски,Фол,Порожанов и други признаха след жигосване и мъчения,че в списъците с Линеар Б от Крит има тракийски имена.Те направиха това не доброволно,но под натиска на преводите на Чадуик.Той изведе ономастиката Керсеблепт,одриси и още десетки,дори стотици и може би-хиляди тракийски имена от плочките.Освен това вече нямаше как продажната българска наука да се прави,че не забелязва тракийските украси по критската керамика и тракийските оръжия на Крит.На страниците на блог.бг беше доказано,че критските мацки с разголени бюстове са оргистички в тракийски пенюари,а минойските перчеми са тракийски чембаси.Още повече,че още Омир беше казал,че на Крит живеят "благородни пелазги",за които всеки знае,че пелазгите са белазги,откъдето идват имената Беласица и България и това напълно кореспондира с украсите върху фестоският диск.Всеки е виждал критския трикселион,който е българска свастика,критските двойни спирали,които ги има още в нашата неолитна керамика(и в негърската,а също и в нордическата)и шпагите копия,характерни за Микена и България.Траките също почитат лабрисата,в България има линеар А и минойски слитъци,а великият де Боер доказа присъствието на микенци по черно море.Всеки знае,че Минос е тракийски цар и че синтите са траки,плували с кораб.

Това всичко са факти,натискът на които принуди нашите учени да признаят тракийското присъствие на древният Крит от второто хилядолетие преди Христа,но това ли е всичо?
Разбира се не.Мълчи се по въпроса с линеар А.Има затруднения с разчитането му.Истината обаче е,че понеже гръцкият,от който са превели линеар Б,прилича на кирилица,учените крият,че линеар А също е кирилица.Объркването идва от ползването на гръцки вместо кирилица!

 

 

-Само с бегъл поглед установих, че линеар А отлично се чете през български,но това нашите продажни учени няма да ви го кажат,макар че много добре го знаят.
Ето на какъв надпис попаднах при моите дирения.Това представлява критски надпис върху древно каменно изделие с неизяснен произход,Намерено в Арханес,Крит,и класифицирано като "каменна черупка-тип мида",откритието носи ясни за нас следи.Можете и сами да потърсите негови изображения!
Вижте камъка(нарочно съм удебелил надписа):
image

Давам уедрен надписа,с точното разположение на буквите.
Ето оригинала,за да видите аз ли лъжа или учените!

image

Както с изненада виждате,това се чете отлично на български през кирилица.Какво гласи надписа:
ТСКАПРДАТУКБУРГАСАГОСОПОТ
Ако стилизираме надписа,ще видите следното нещо:
ТСКА(свастика-тракийски български символ) ПРДА ТУК БУРГАС АГ(кръг с кръст-тракийски български символ) СОПОТ
Какво означават тези думи?
Очевидно първата трябва да е лично име,на притежателя на предмета.ТСКА е българското съвременно име Таска/Таско,което още широко се използва.Притежателят на този ценен предмет се е казвал Таска или Таско.Възможно е и да е Таско в именителен падеж с"а"накрая.Така се е използвало в старобългарския:"Стоянча отаде на бостаня",Стоянча вместо Стоянчо.Името има връзка с микенското ta-so - толкова много,хетското takku-ако,санскритското tas-kaa-който хвърля(последното,сами ще се убедите,е много подходящо за случая)
Свастиката идва като национален или религиозен символ след името й.Тракийско-критски,както разбрахме.
ПРДА очевидно е написано по древният метод с изпускане на букви.ПРДА е от българското "пърдя"(извинете).Вероятно е изразено в минало време,тъй като е еднократен акт,и означава "пръдна".Има връзка с микенското pe-re-нося(особено когато се стискате),хетското parsdu-листо(защото е културно да използвате листо накрая)и санскритското paraardha-от другият край(защото е ясно,излиза от другия край).
ТУК е дума,която е оцеляла в езика ни 4000 години.Сами виждате колко е устойчив езика ни.Има връзка с хетското tekkunus-показвам,и микенското tu-ka-te-дъщеря(защото ако имате дъщери,ще трябва да им показвате тука те разни неща).
БУРГАС е очевидно името на град,населено място.Името е тракийско и произлиза от тракийската дума"поргюс"-дървени греди.
АГ е трудно за обяснение съкращение,на което ще се върнем подир малко.
Кръгът с вписан кръст не е религиозен символ.Той се използва и до днес.Това използват ултрасите,фенове на Сопотският отбор "Металик".Това е съдружие от буквите С,О,П,О,Т-вписани една в друга.Това е символът на отбора.
Което ни връща към АГ от предната дума,АГ очевидно е абревиация за"А Група"на националното футболно първенство.
Последната дума е СОПОТ,която нямаме избор,освен отново да приемем за населено място,този път град Сопот.Вероятно е кръстен на тракийското племе на сапеите,на което са кръстени и шопите.
Мраморният предмет носи следи от леки охлузвания, които най - вероятно могат да се обяснят с леки спречквания с феновете на противниковият отбор!

-И така,какво означава този надпис?
"Таско пръдна тука,Бургас АГ Сопот".
Очевидно предметът е цокало,гърне.Древно каменно гърне.Собственост е на Таско,който е отишъл на Крит преди 4000 г.за да гледа мача от А републиканска футболна група-Нафтекс Бургас срещу Металик Сопот.Човекът е бил фен на Сопот.След мача е използвал цокалото,надписал го е с графити за спомен и го е изхвърлил(вероятно по главата на бургаски запалянко,откъдето са и нараняванията по каменната част на предмета).Гърнето е намерено от археолозите и отлежава като загадка на древността в гръцките музеи.
А както видяхте,няма никаква загадка! Крит е бил гръцка провинция и траките са го посещавали във връзка с мачовете от националното българско първенство.Кнососките дворци са бил домакин на мача от вътрешното българско първенство!
Още една загадка на древността бе разгадана.

 

-Ако светът оцелее,мисля че днес,20.12.2012 трябва да бъде провъзгласен за ден на славянската писменост и култура(известна още като Линеар А)на остров Крит.Тогава ще можете с гордост да заявите:И аз бях там,когато Херувим Светипетров преведе линеарните писмености,и с гордост му ръкоплясках.Ако не оцелее,сами виждате какъв блестящ ум губите!
Овации и триумф не са лоша идея.Вие само ми ги предложете,аз скромно ще ги отбутвам от снагата си!
За пръв път в историята на блог.бг находка беше не само преведена,но и археологически обследвана и доказана историята на предмета!
Гордейте сте,че сте българи,защото вашите предци са основали остров Крит и той е бил част от републиканското българско футболно първенство и се е писало на кирилица и се е говорело на славянски там още преди да се появят  някакви си крадливи пръдливи космати данайци от Африка!
Бъдете българи,обичайте се!






Гласувай:
50



Следващ постинг
Предишен постинг

1. seasonofthewitch - Аплодисменти!Аплодисменти!Аплодисменти!
20.12.2012 18:09
Разкрихте най-накрая съдържанието на древния надпис,който измъчи мозъците на ветераните историци!Какъв гениален ум сте,господин saportok!Вие преобръщате с всеки Ваш труд бедните представи на досегашните археолози и историци с краката нагоре и ги шашардисвате с безспорните си доказателства в оскъдните(все още на брой) Ваши трудове!С Вашата поява на историчесия подиум трябва да отбележим нова ера в човешката история!Неоспоримата фактология,с която боравите в съчетание с много точните преводи на древните надписи Ви издигат до нива много над водещите световни познавачи на тракийците.
Този уникален предмет кога ще бъде изложен в Лувъра,за да му се полюбуваме?
Реверанс!
цитирай
2. saportok - Разкрихте най-накрая съдържан...
20.12.2012 18:12
seasonofthewitch написа:
Разкрихте най-накрая съдържанието на древния надпис,който измъчи мозъците на ветераните историци!Какъв гениален ум сте,господин saportok!Вие преобръщате с всеки Ваш труд бедните представи на досегашните археолози и историци с краката нагоре и ги шашардисвате с безспорните си доказателства в оскъдните(все още на брой) Ваши трудове!С Вашата поява на историчесия подиум трябва да отбележим нова ера в човешката история!Неоспоримата фактология,с която боравите в съчетание с много точните преводи на древните надписи Ви издигат до нива много над водещите световни познавачи на тракийците.
Този уникален предмет кога ще бъде изложен в Лувъра,за да му се полюбуваме?
Реверанс!

Вие сте истински историк,скъпа госпожо seasonofthewitch!
Благодаря Ви най-сърдечно за високата,прецизна и точна оценка.
След дълъг размисъл реших да се съглася с Вас.Точно това съм постигнала.Което казахте.
Иначе надписът засега се боят да го публикуват в Лувъра,защото ги е страх,че французите щели да започнат да учат български и да развалят Европейският съюз.
цитирай
3. saportok - Моля, пишете на глаголица! Ув...
20.12.2012 18:15
Моля,пишете на глаголица!
Уважавайте азбуката на предците си и я пазете за децата си!
Покажете уважението си пред гения ми и засвидетелствайте своята почит и своето участие и принос в процеса на разбиването на древните азбуки!
Коментари без поклони,реверанси и теманета пред моето изкуство ще бъдат безжалостно изтривани!
цитирай
4. joysii - Само минавам да гласувам с плюс и да ...
20.12.2012 19:09
Само минавам да гласувам с плюс и да Ви поздравя.
По-късно - ще коментирам.
цитирай
5. saportok - Само минавам да гласувам с плюс и да ...
20.12.2012 19:28
joysii написа:
Само минавам да гласувам с плюс и да Ви поздравя.
По-късно - ще коментирам.

Благодаря Ви,поздравите са заслужени!
цитирай
6. djani - Както винаги си аргументиран и убедителен,
20.12.2012 19:34
Дори и в шегата има обосновка, фактология, методология и всякакви научни логии. Патриотично, националистично и малко ...шовинистично, но много хумористично! Поздрави за бодряшкия дух, в навечерието на свършека!
цитирай
7. saportok - Дори и в шегата има обосновка, фа...
20.12.2012 20:17
djani написа:
Дори и в шегата има обосновка, фактология, методология и всякакви научни логии. Патриотично, националистично и малко ...шовинистично, но много хумористично! Поздрави за бодряшкия дух, в навечерието на свършека!

Късмет за утрешния ден,господин djani!
цитирай
8. blackpredator - Според мен,
20.12.2012 20:50
проявяваш автохтонен тракиотизъм.
Това Таска, спокойно може да се свърже с Наска и съответно линеарите там.
А това Бургас, по сравнителния метод на Спаро, може за се приеме за Баалбек.
И картината става друга. Ако го свържем със "Спомени от бъдещето" на фон Деникен, то предмета може да е собственост на някой извънземен трак.
Нещо като панспермия на писаното слово.
цитирай
9. saportok - Май ще е по-добре светът наистина ...
20.12.2012 21:00
chitatel7 написа:
Май ще е по-добре светът наистина утре да свърши...


Оптимистично и позитивно заредено съобщение,скъпи господин chitatel7.
Надявам се да се задържи,а и доста хора треперят.
Следващият път коментирайте научното откритие и историческият му принос,а не...
цитирай
10. zaw12929 - ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ С ТАЗИ КАРТИЧКА...
20.12.2012 21:02
ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ С ТАЗИ КАРТИЧКА:
http://store4.data.bg/angelhell/vesela_koleda/vesela_koleda.swf
цитирай
11. ferhunde - Абсолютно вярно!
20.12.2012 21:14
8. chitatel7 - Май ще е по-добре светът наистина ...
20:44
Май ще е по-добре светът наистина утре да свърши...
цитирай
12. ferhunde - Най-добрият начин да се бориш със ...
20.12.2012 21:15
Най-добрият начин да се бориш със зомбирани глупаци е смехът!!!
цитирай
13. saportok - проявяваш автохтонен тракиоти...
20.12.2012 21:15
blackpredator написа:
проявяваш автохтонен тракиотизъм.
Това Таска, спокойно може да се свърже с Наска и съответно линеарите там.
А това Бургас, по сравнителния метод на Спаро, може за се приеме за Баалбек.
И картината става друга. Ако го свържем със "Спомени от бъдещето" на фон Деникен, то предмета може да е собственост на някой извънземен трак.
Нещо като панспермия на писаното слово.

Значи Вие,господин blackpredator,не знаете,че баал/бел/сбул е старото име на българите,и Баалбек е старата столица на България?Признайте си,знаехте ли го,за да може разговорът ни да продължи?
Наска също е българско име,от Атанаска.Не сте ли чували името Атанаска?Изобщо какво си говорим,всички имена в предишният Ви постинг,вкл.и фон Деникен са български и аз съм в състояние мигновено да ги преведа и да ги добавя към постинга,а Вие ми редите дошляшки истерии?
Не Ви ли е срам?Засрамете се!Бъдете българин!Поне по празниците.
Бъдете здрав!
цитирай
14. alexalexalex - ндам :)
20.12.2012 21:16
ученото си е учено, видя се.

само да попитам кога ще пуснете своя снимка , желателно е да е по потник?
цитирай
15. saportok - ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ С ТАЗИ КАРТИЧКА...
20.12.2012 21:29
zaw12929 написа:
ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ С ТАЗИ КАРТИЧКА:
http://store4.data.bg/angelhell/vesela_koleda/vesela_koleda.swf

Благодаря Ви,много мило!
Весели празници и на Вас!
цитирай
16. murbo4 - Аз наистина съм щастлив
20.12.2012 21:36
да видя такъв достоен учен сред нас в блог.бг

Възхитителен е труда, който се отдал за благото на българина.
цитирай
17. bolenvindia - Краят утре може да настъпи за теб!
20.12.2012 21:57
Да живее България!
цитирай
18. saportok - Най-добрият начин да се бориш със ...
20.12.2012 21:59
ferhunde написа:
Най-добрият начин да се бориш със зомбирани глупаци е смехът!!!

А за смях поводи ще се намерят!
цитирай
19. saportok - ученото си е учено, видя се. само да ...
20.12.2012 22:23
alexalexalex написа:
ученото си е учено, видя се.

само да попитам кога ще пуснете своя снимка , желателно е да е по потник?

Но простете,не ми подхожда по потник да се снимам?
Във всеки случай поради напиращият интерес и ако светът вземе,та оцелее.Ще пусна и снимки!
цитирай
20. alexalexalex - без потник не става
20.12.2012 22:35
Вожда снима ли се по потник - снима се.
племето муча ли от радост - муча.
всенародната простотия показа ли се - отвсякъде.

та така - без снимка по потник не може. ще вземе да излезе, че цялата работа е скалъпена. как иначе да се докаже връзката със светлото комунистическо минало и любовта към СССР-то, а? нали помниш - "двама работници с червени потници..." и прочия :)))))

снимка до кръста, с потник и в очите с вяра в комунизЪма :)
цитирай
21. saportok - да видя такъв достоен учен сред нас в ...
20.12.2012 22:37
murbo4 написа:
да видя такъв достоен учен сред нас в блог.бг

Възхитителен е труда, който се отдал за благото на българина.

Благодаря Ви!
Обещавам като получа хонорарите си от враговете на Нацията,за връзки с които ме разобличиха няколкото акаунта на уважаемият господин sparotok,веднага да закупя блога Ви по цена на дребно!
Бъдете здрав!
цитирай
22. shtaparov - Най-добрият начин да се бориш със ...
20.12.2012 23:06
ferhunde написа:
Най-добрият начин да се бориш със зомбирани глупаци е смехът!!!

Има и по-добър начин. Продажниците и мошениците комуноиди- в затвора,тогава всичко ще си дойде на мястото: и политиката,и историята,и икономиката,и качеството на живота ни!
цитирай
23. leshoiad - Чак не е за вярване. Дежурните пс...
20.12.2012 23:25
Чак не е за вярване.

Дежурните псувачи от лагера на гуруто изобщо ги няма.
Постингът ми се вижда скучен без техните цветисти и сочни псувни.
Защо ми се струва, че са емигрирали от блога?
Даже и Савата го нема, мъкаааа
цитирай
24. nikita6864 - .
20.12.2012 23:30
Влизам, само за да те добавя в любими. Не исках да свърши света, преди да съм го направила.
цитирай
25. saportok - Да живее България! Би могло, с...
21.12.2012 08:10
bolenvindia написа:
Да живее България!

Би могло,скъпи господине bolenvindia.
Бързо оздравяване!
цитирай
26. saportok - Вожда снима ли се по потник - снима ...
21.12.2012 08:32
alexalexalex написа:
Вожда снима ли се по потник - снима се.
племето муча ли от радост - муча.
всенародната простотия показа ли се - отвсякъде.

та така - без снимка по потник не може. ще вземе да излезе, че цялата работа е скалъпена. как иначе да се докаже връзката със светлото комунистическо минало и любовта към СССР-то, а? нали помниш - "двама работници с червени потници..." и прочия :)))))

снимка до кръста, с потник и в очите с вяра в комунизЪма :)

Добре,специално за така напористия господин alexalexalex,тържествено обещавам:
-Ако до нова година светът за всички или за мен(както ме заплаши уважаемият господин bolenvindia-bulgarinut57(2))не свърши,ще пусна и актуална снимка с биографични и биометрични данни.
цитирай
27. saportok - Най-добрият начин да се бориш със ...
21.12.2012 08:44
shtaparov написа:
ferhunde написа:
Най-добрият начин да се бориш със зомбирани глупаци е смехът!!!

Има и по-добър начин. Продажниците и мошениците комуноиди- в затвора,тогава всичко ще си дойде на мястото: и политиката,и историята,и икономиката,и качеството на живота ни!

Именно продажниците,които иначе за нищо не стават,са ни проблема,скъпи ми господин shtaparov.Тези,които са намерили лекото и мекото в лъженето на народа и омайването му.
Лошото е,че на принципа"крадеца вика дръжте крадеца"те най-много пищят против продажни учени,комунизъм и чужди агенти.Така по-лесно минавал номера.По устав така правят.
Така че.Съгласни сме по този въпрос.Само остава да се уточним кои точно са продажниците.
цитирай
28. leshoiad - А, вече става екшънът. Моля, поб...
21.12.2012 09:06
А, вече става екшънът.
Моля, побързайте с псувните.

А фактът, че авторката е жена, е само плюс в нейна полза.Има интелект и чувство за хумор - неща, които блогерките, уви, нямат.

Непременно ще я поканя на среща;)))))
цитирай
29. saportok - Чак не е за вярване. Дежурните пс...
21.12.2012 09:23
leshoiad написа:
Чак не е за вярване.

Дежурните псувачи от лагера на гуруто изобщо ги няма.
Постингът ми се вижда скучен без техните цветисти и сочни псувни.
Защо ми се струва, че са емигрирали от блога?
Даже и Савата го нема, мъкаааа

Може би последната оперативка е сменила тактиката,скъпи ми господин leshoiad.В крайна сметка след като нарекоха господин letopisec с обидни имена,резултатът беше фиаско,а простотиите тук от сателитни акаунти рефлектираха върху общото мнение за уважаваният господин sparotok и компания.
Макар че да поживеем и да видим.Аз виждам bulgarinut57 и sparotok тук,в дискусията.Единият заплашва.Другият изпростява.Може би просто са решили да приложат блокада със закачки.Все едно ми е частно казано :)
Бъдете здрав!
цитирай
30. saportok - Влизам, само за да те добавя в люб...
21.12.2012 09:30
nikita6864 написа:
Влизам, само за да те добавя в любими. Не исках да свърши света, преди да съм го направила.

Благодаря Ви,госпожо nikita6864.Вие сте човек на Думата.Благодаря!
цитирай
31. saportok - ученото си е учено, видя се. само да ...
21.12.2012 09:50
kansandilh написа:
saportok написа:
alexalexalex написа:
ученото си е учено, видя се.

само да попитам кога ще пуснете своя снимка , желателно е да е по потник?

Но простете,не ми подхожда по потник да се снимам?
Във всеки случай поради напиращият интерес и ако светът вземе,та оцелее.Ще пусна и снимки!



-“само да попитам кога ще пуснете своя снимка , желателно е да е по потник?”- облизвайки се като котарак си пожела alexalexalex

-“Но простете,не ми подхожда по потник да се снимам?”-срамежливо отвърна saportok Кофражийска

-Защо да не ти подхожда?-безцеремонно попита kansandilh. -Най-много да ти лъснат циците, моме- Светипетров Херувим saportok Кофражийска Па и да си кажа право, нагоре над циците на снимката не изглеждаш зле…Що па да не видим и надолу кофража, а, кво ше каеш?...моме Кофражийска.

-„ Във всеки случай поради напиращият интерес и ако светът вземе,та оцелее.Ще пусна и снимки!”-Услужливо обеща мома Светипетров Херувим saportok Кофражийска и обходи снагата си със сластен поглед.

-Светът оцеля!!!! Какво ни остава?-Чакаме снимките….от кръста надолу!!! –нетърпеливо напомни kansandilh.

Давай Кофражийска!-снимките



Търпение,скъпи ми господин sparotok,търпение!И силна храна :)
Всяко нещо по реда си.
цитирай
32. gladius - Поздравления, Сапорток!
21.12.2012 10:10
Моля да ме извиниш за липсата на глаголица, но пък и ти не си указал на коя глаголица да пишем. Дано не поискаш и линеар А!
цитирай
33. saportok - А, вече става екшънът. Моля, поб...
21.12.2012 10:25
leshoiad написа:
А, вече става екшънът.
Моля, побързайте с псувните.

А фактът, че авторката е жена, е само плюс в нейна полза.Има интелект и чувство за хумор - неща, които блогерките, уви, нямат.

Непременно ще я поканя на среща;)))))

:)))
Е,много се надявам,че не всички блогерки тук са такива,уважаеми господин leshoiad!
цитирай
34. saportok - Моля да ме извиниш за липсата на г...
21.12.2012 10:33
gladius написа:
Моля да ме извиниш за липсата на глаголица, но пък и ти не си указал на коя глаголица да пишем. Дано не поискаш и линеар А!

Точно там е работата.Опасявам се,че Вие пишете именно на Линеар А,скъпи ми господин gladius!
Иначе предпочитам ъглестата глаголица,ако обичате?
цитирай
35. saportok - Чудя се. Ако изпратим този превод на ...
21.12.2012 11:02
Чудя се.Ако изпратим този превод на Чудинов,дали ще има да се чуди?Или ще получа и аз чудна рецензия.
Какво ще кажете?Да опитаме?
цитирай
36. joysii - Поздравления. Отново. Много ин...
21.12.2012 11:09
Поздравления. Отново.
Много интересно и с такт показвате на местната наивна и глуповата аудитория колко лесно всеки може да се превърне в идола Спароток. Стига да поиска.
...............
Боооже, само като се сетя какво стадо от заблудени хора го следваше с овации по петите.
А той пишеше постинг след постинг, пълни с тъпотии,които наричаше неоспорими доказателства. Удряше го на емоционални встъпления и възторжени заключения, оплюваше учените и хоп- готово - най-големият патриот изгъдилкваше самочувствието си.
..................
Щял да се маха и да продължи дейността си,моля ви се!
Нито ще се махне оттук.
Нито пък някъде ще продължи т.нар. си дейност.
.............
Поздрави за Вас, господин Сапорток!
Извинете-със "С" или със "З"сте в началото на името си??

цитирай
37. gladius - Наистина си прав, но без очила древният и съвременен шрифт изглеждат различни!
21.12.2012 11:20
saportok написа:
gladius написа:
Моля да ме извиниш за липсата на глаголица, но пък и ти не си указал на коя глаголица да пишем. Дано не поискаш и линеар А!

Точно там е работата.Опасявам се,че Вие пишете именно на Линеар А,скъпи ми господин gladius!
Иначе предпочитам ъглестата глаголица,ако обичате?


Но сега вече, с очилата ми светна, че разликата е минимална. То така е и с езика. Почти няма разлика между този на траките и нашия съвременен език.
цитирай
38. saportok - Поздравления. Отново. Много ин...
21.12.2012 11:32
joysii написа:
Поздравления. Отново.
Много интересно и с такт показвате на местната наивна и глуповата аудитория колко лесно всеки може да се превърне в идола Спароток. Стига да поиска.
...............
Боооже, само като се сетя какво стадо от заблудени хора го следваше с овации по петите.
А той пишеше постинг след постинг, пълни с тъпотии,които наричаше неоспорими доказателства. Удряше го на емоционални встъпления и възторжени заключения, оплюваше учените и хоп- готово - най-големият патриот изгъдилкваше самочувствието си.
..................
Щял да се маха и да продължи дейността си,моля ви се!
Нито ще се махне оттук.
Нито пък някъде ще продължи т.нар. си дейност.
.............
Поздрави за Вас, господин Сапорток!
Извинете-със "С" или със "З"сте в началото на името си??


Здравейте,госпожо joysii!
Можете със"З"да четете името ми.
Искам да Ви благодаря за интелигентната позиция.Това е сериозно.Виждам,че добре разбирате едно от посланията ми.И да,това се случва:който и да е се превръща в идол,прокарвайки каквато и да е политика сред послушно стадо.Които го възприемат за Бог.Той сам подклажда и поощрява подобни изблици.

-За мен е несъмнено,че sparotok има двуцифрен брой акаунти в blog.bg.Някои вече ги хванах,други съм на път.Някои няма и да ги хвана,защото се използват само за ограничен брой манипулации.Вероятно акаунтите му са около или над 50,по елементарна логика.В тази насока"ще напусне"-означава,че акаунтът sparotok ще спре да публикува.Но това не пречи другите му акаунти или някой от оперативната му група от 2-4 човека да продължи.Както казах,това е поредният вопъл за предизвикване на съжаление и реакция сред послушното стадо,отвара за тъга и меланхолия,а след това блог.бг ще стане просто сателит на тази политика.Иска да спечели на два фронта.

-Ако не беше злобата му срещу българската наука,комбинирана и обяснима с видима служба на чужда,неприятелска наука(не зная платена или не),опитите да се самобоготвори и самовлюбеността му,мисля че никога нямаше да ме срещне.
цитирай
39. saportok - Моля да ме извиниш за липсата на г...
21.12.2012 11:54
gladius написа:
saportok написа:
gladius написа:
Моля да ме извиниш за липсата на глаголица, но пък и ти не си указал на коя глаголица да пишем. Дано не поискаш и линеар А!

Точно там е работата.Опасявам се,че Вие пишете именно на Линеар А,скъпи ми господин gladius!
Иначе предпочитам ъглестата глаголица,ако обичате?


Но сега вече, с очилата ми светна, че разликата е минимална. То така е и с езика. Почти няма разлика между този на траките и нашия съвременен език.

Виждате ли,драги господин gladius?Очилата Ви пречеха!
Точно така е,и дори много повече.Езиците почти по целия свят са български диалекти,само че нас от малки ни приучват,че са"чужди" и заради това не ги разбираме!
Бъдете здрав!
цитирай
40. leshoiad - -Ако не беше злобата му срещу бъл...
21.12.2012 12:49
-Ако не беше злобата му срещу българската наука,комбинирана и обяснима с видима служба на чужда,неприятелска наука(не зная платена или не),опитите да се самобоготвори и самовлюбеността му,мисля че никога нямаше да ме срещне.

Тук малко ще те оборя.Българската наука не е безпогрешна и не трябва да се идеализира, има много язви в нея.
Но при всички случаи заслужава уважението ни, защото русофилството е ужасяващо и бич божи за нас.
Ето в тоя храст е скрит заекът.
Теориите на Спароток са умело забулена под маската на патриотизъм и роодолюбие АНТИБЪЛГАРСКА проява. Те са реверанс и дори открито слагачество към имперската руска политика. Няма по-голееми вредители и не е имало от русофилите, които продават родината си дори не и за пари, а защото са деформирани генетично,и е просто гротескно, когато адвокати и адепти на Спароток са гръмко афиширащи се русофоби и антикомунисти.
Да се бяга презглава от Русия е дълг за всеки патриот.
цитирай
41. darktales - Това е възхитително! Най-после ...
21.12.2012 12:59
Това е възхитително!
Най-после имаме ключ за тези писмена!
Дано светът не свърши, защото сега ще мога да разчета всички записки на моя прадядо, който беше истински трак, роден, израснал и одъртял под сенките на могилите в Долината на царете!
Колко ме е държал на коленете си, със старинна книга в едната ръка и чаша тракийско вино в другата, и ми е разправял за величието на траките, които са всъщност българи...
Питал съм, добре бе прадядо, защо никой не знае за това, защо няма книги, филми и едно-друго?
Ами виж сега, отвръщаше достолепният старец, по мое време това беше известно на всички, нямаше нужда да се говори специално за него. Тогава, казваше, дори кръстословиците във вестник "Искра" в Казанлък бяха на линеар Б.

Сега вече ще мога да разчета всичките му записки, понеже някои от тях са написани с линеар А, а други на авестийски и хетски, които старецът владееше свободно...
цитирай
42. gocho52 - Интелигентна пародия...
21.12.2012 13:24
.
цитирай
43. e11e - Zdrawej LEO !
21.12.2012 13:44
Super !!!
цитирай
44. leshoiad - Super !!!Браво!Вече
21.12.2012 14:16
e11e написа:
Super !!!


Браво!
Вече заппочнаха да пишат на глаголица.
Каква красота и великолепие!!!!
цитирай
45. saportok - -Ако не беше злобата му срещу бъл...
21.12.2012 15:06
leshoiad написа:
-Ако не беше злобата му срещу българската наука,комбинирана и обяснима с видима служба на чужда,неприятелска наука(не зная платена или не),опитите да се самобоготвори и самовлюбеността му,мисля че никога нямаше да ме срещне.

Тук малко ще те оборя.Българската наука не е безпогрешна и не трябва да се идеализира, има много язви в нея.
Но при всички случаи заслужава уважението ни, защото русофилството е ужасяващо и бич божи за нас.
Ето в тоя храст е скрит заекът.
Теориите на Спароток са умело забулена под маската на патриотизъм и роодолюбие АНТИБЪЛГАРСКА проява. Те са реверанс и дори открито слагачество към имперската руска политика. Няма по-голееми вредители и не е имало от русофилите, които продават родината си дори не и за пари, а защото са деформирани генетично,и е просто гротескно, когато адвокати и адепти на Спароток са гръмко афиширащи се русофоби и антикомунисти.
Да се бяга презглава от Русия е дълг за всеки патриот.

Никой не говори за идеализиране,господин leshoiad.Въпросът е,че господин sparotok чрез акаунтите си sparotok,get и 1-2 поддръжници,като bulgarinut57 методично атакуват и мачкат всички в българската наука.Поради елеменарната причина,че служат на чужда.Аз пък също се занимавам с такава"наука" и ви показвам за що за наука е думата!
Не че нашата е цвете.Но историята никога няма да е цвете.Особено пък ако падне на такъв тип историци в ръцете.Вярно е,в"А"групата на българската история и сега има подобни гастрольор-патриоти,но целта е това да се премахне като методика,а не едната група такива да измести другата,нали?
Да спираме с отклоненията,че ще досадим. :)
Бъдете здрав!
цитирай
46. saportok - Това е възхитително! Най-после ...
21.12.2012 15:30
darktales написа:
Това е възхитително!
Най-после имаме ключ за тези писмена!
Дано светът не свърши, защото сега ще мога да разчета всички записки на моя прадядо, който беше истински трак, роден, израснал и одъртял под сенките на могилите в Долината на царете!
Колко ме е държал на коленете си, със старинна книга в едната ръка и чаша тракийско вино в другата, и ми е разправял за величието на траките, които са всъщност българи...
Питал съм, добре бе прадядо, защо никой не знае за това, защо няма книги, филми и едно-друго?
Ами виж сега, отвръщаше достолепният старец, по мое време това беше известно на всички, нямаше нужда да се говори специално за него. Тогава, казваше, дори кръстословиците във вестник "Искра" в Казанлък бяха на линеар Б.

Сега вече ще мога да разчета всичките му записки, понеже някои от тях са написани с линеар А, а други на авестийски и хетски, които старецът владееше свободно...

Уважаеми господин darktales!
Вие сте един великолепен пазител на древнобългарското.Наистина,истината е в нашите предци.Щом дядо Ви е бил трак,и Вие ще бъдете.Щом той е знал авестийски и хетски,Вие ще научите поне още три езика освен тях.
Все пак,ако имате затруднения със записките на дядо Ви на линеар А,моля,пратете ги тук при експертите,ще ги разчетем и ще ги публикуваме!
Здраве и успех!
цитирай
47. saportok - Интелигентна пародия. Благодаря ...
21.12.2012 15:50
gocho52 написа:
Интелигентна пародия.

Благодаря Ви,господин gocho52.
За съжаление,обръщам Ви внимание.Този път си нямате работа с обикновена пародия,а със 100% повторение на подхода върху други надписи.На Вас ви изглежда смешно,други го обявяват за"пробив в науката".
Бъдете здрав!
цитирай
48. blackpredator - Четейки коментарите на господина leshoiad,
21.12.2012 16:24
стигам до извода, че във вените му тече кръвта на западния клон на траките-сенегалския.
Освен, че са от един регион с Нено Сенегалеца, което предполага роднински връзки, както би казал Спароток, но изявеното му русофобство, не може да се обясни с нищо друго, освен с негритюда.
А и ника му, чудесно се върже с Djoudj National Bird Sanctuary.

Д'еба негрите му...
цитирай
49. saportok - Super !!! Моля, пишете на глаг...
21.12.2012 16:44
e11e написа:
Super !!!

Моля,пишете на глаголица!
Приемам коментара Ви,само защото е известно,че траките са писали на славянски език посредством карановски,татарски,линеарски А,линеарски Б,алпийски,ситовски,фригийски,финикийски и други бронзовоепохални писмености.Та и латинският е приемлив,макар и по-късен,но ако продължите така,ще ме принудите да Ви изтрия!
Уважавайте езика си!
цитирай
50. saportok - Super !!! Браво! Вече зап...
21.12.2012 16:59
leshoiad написа:
e11e написа:
Super !!!


Браво!
Вече заппочнаха да пишат на глаголица.
Каква красота и великолепие!!!!

Не са още,господин leshoiad,но всяко нещо с времето си!
цитирай
51. leshoiad - Както г--н Каракурт отбелязва, аз ...
21.12.2012 17:11
Както г--н Каракурт отбелязва, аз съм чистокръвен тракиец от племето моси в Буркина Фасу.Проучвайки родословното си дърво, открих , че осмата жена на цар Ситалк е била продадена през 4в.пр.Хр. в Африика, омъжила се е за царя на мосите Нгарамбако и оттам се е появил цял огромен клон южни траки, чиито най-ярки представители днес са Бойко Борисов и Меглена Кунева, а от блогерите - Али, камосутров и Йотова.

А англоезичният ник на господина е срам за българщината и моля запъртък да не го допуска в блога, докато не го промени.
цитирай
52. rustam - Малко "около темата"
21.12.2012 17:14
но е видно, че Оперативката на кръжок"Горд тракиец" е набелязала контрамерки под формата на игнориране на Вашите статии. Аз и един близък приятел правим ставки на това:"кой пръв ще се изпусне и ще наруши обета на мълчание!" При мен везните клонят към Булгаринут75, а при моя приятел към ГЕТ от "задругата на глупаците"
цитирай
53. saportok - стигам до извода, че във вените му ...
21.12.2012 17:22
blackpredator написа:
стигам до извода, че във вените му тече кръвта на западния клон на траките-сенегалския.
Освен, че са от един регион с Нено Сенегалеца, което предполага роднински връзки, както би казал Спароток, но изявеното му русофобство, не може да се обясни с нищо друго, освен с негритюда.
А и ника му, чудесно се върже с Djoudj National Bird Sanctuary.

Д'еба негрите му...

Здравейте,господин blackpredator.
leshoiad е наш човек :) Не мисля,че е в групата.
Просто нещата са твърде съмнителни.А и аз съм отскоро тук,та колегите имат различни съмнения.
цитирай
54. saportok - Както г--н Каракурт отбелязва, аз ...
21.12.2012 17:42
leshoiad написа:
Както г--н Каракурт отбелязва, аз съм чистокръвен тракиец от племето моси в Буркина Фасу.Проучвайки родословното си дърво, открих , че осмата жена на цар Ситалк е била продадена през 4в.пр.Хр. в Африика, омъжила се е за царя на мосите Нгарамбако и оттам се е появил цял огромен клон южни траки, чиито най-ярки представители днес са Бойко Борисов и Меглена Кунева, а от блогерите - Али, камосутров и Йотова.

А англоезичният ник на господина е срам за българщината и моля запъртък да не го допуска в блога, докато не го промени.

Трябва да Ви добавя в българското родословно дърво на Ситалк,което изследвам,благодаря!Това ми е докторската дисертация:тракийският генетичен код в Бенин и Буркина Фасо.
За съжаление целият блог.бг не разрешава тракоезични имена.Аз съм пробвала!
Така че колкото и да ми се иска да съм строг модератор,проблемът не е от господина.
цитирай
55. saportok - но е видно, че Оперативката на кр...
21.12.2012 17:56
rustam написа:
но е видно, че Оперативката на кръжок"Горд тракиец" е набелязала контрамерки под формата на игнориране на Вашите статии. Аз и един близък приятел правим ставки на това:"кой пръв ще се изпусне и ще наруши обета на мълчание!" При мен везните клонят към Булгаринут75, а при моя приятел към ГЕТ от "задругата на глупаците"

Блогът ми е подложен на"блокада".
Но са оставили тук по някой дежурен-bulgarinut57 със сигурност е тук с акаунтите му rustama и bolenvindia,също и sparotok с акаунта си kansadilih.Другите водят битки по други блогове.Очаквам привидно да се оттеглят и оттам.При demograph и leonleonowpom темата стихна,докато господин letopisec смени темата и т.н.
Жалко,че блог.бг няма"кореспонденциометър".Със сигурност ако имаше,щяхте да го видите да припушва тези дни.100% превземат всички потенциални"съюзници"на лични.Изобщо не мисля че са се оттеглили или че са смятали да се оттеглят.Не мисля,че има мълчание дори.Приказките за моята нищожност и величието на господина са празни,съвсем друго се върши.Тук са си,но видяха че артилерията им не струва и сега копаят канали.
цитирай
56. gkowachew - Талантлив си, приятелю!
21.12.2012 18:03
Много! :)
цитирай
57. saportok - Не ми е арна тракологията нещо.
21.12.2012 18:09
Не ми е арна тракологията нещо.
цитирай
58. e11e - Здравей Лео !
21.12.2012 19:08
Интересно и хумористично е тук,но и малко еднообразно е.Можеби е от публикатати
превъзнасяща те скъпа ми Лео!Не ти ли е трудно на три местенца ?
цитирай
59. saportok - Талантлив си, приятелю! Много! ...
21.12.2012 19:41
gkowachew написа:
Талантлив си, приятелю! Много! :)

Благодаря Ви,господин gkowachew.След дълъг размисъл реших да се съглася напълно с Вас.
цитирай
60. saportok - Интересно и хумористично е тук, но и ...
21.12.2012 20:18
e11e написа:
Интересно и хумористично е тук,но и малко еднообразно е.Можеби е от публикатати
превъзнасяща те скъпа ми Лео!Не ти ли е трудно на три местенца ?

Ако съдя по голото дупе на аватара Ви,Вие сте дама,затова и така ще се обръщам към Вас.
Скъпа госпожо e11e,
Говорите ли с някого?Мисля че би било по-разумно да опитате на лични.
Бъдете здрава,скъпа ми e11e.
Понякога седя и се чудя,откъде блогери без блогове,като kansandilh,bolenvindia,rustama и прочие,познават толкова много хора.
цитирай
61. e11e - Лео, скъпа,
21.12.2012 21:04
аз ще бъда твоето безсъние, но и твоят шоколад!Знам колко си секси,когато...
Хубава си !
цитирай
62. saportok - аз ще бъда твоето безсъние, но и т...
21.12.2012 21:52
e11e написа:
аз ще бъда твоето безсъние, но и твоят шоколад!Знам колко си секси,когато...
Хубава си !

Мъчно ми е за Вас,e11e.
Обещавам ако видя някъде въпросното Лео веднага да му се скарам,че Ви е изоставил самин(?).
цитирай
63. e11e - !?
21.12.2012 23:36
Никога не забравяй че има и кешпамет!
цитирай
64. saportok - Никога не забравяй че има и кешпа...
22.12.2012 00:16
e11e написа:
Никога не забравяй че има и кешпамет!

RoBot?
цитирай
65. e11e - Maй страдаш от нещо наречено ...???
22.12.2012 01:14
Признак на добро възпитание е да не показваш
seasonofthewitch.blog.bg/.../priznak-na-do... - Cached - Translate this page
12.05 20:24 - Признак на добро възпитание е да не показваш колко високо цениш себе си и колко ниско - останалите. Автор: seasonofthewitch ...

seasonofthewitch :: ИСАК НЮТОН
seasonofthewitch.blog.bg/.../isak-niuton.96... - Cached - Translate this page
2 юни 2012 – За Исак Тютюн ли говориш? Не съм го писала аз,колекционирам информация,писана от други хора.Все някъде ще е истината:) ...

seasonofthewitch :: Аз съм една свободна кучка!/снимки/
seasonofthewitch.blog.bg/.../az-sym-edna-s... - Cached - Translate this page
4 юни 2012 – И така,аз съм свободна кучка,която беше решила да намалява цигарите и успях като ги намалих с 2/3.Но като една свободна кучка се ...


seasonofthewitch :: Тъпото парче Али и тъпото парче joysii/Жоси ...
seasonofthewitch.blog.bg/.../typoto-parche-... - Cached - Translate this page
6 юни 2012 – намирисва ми на завист и стремеж към първа;)))). Аз често съм на първа с другия ми блог и стремежите са ми задоволени:) Поздрави.

seasonofthewitch - Няма описание.
seasonofthewitch.blog.bg/?&page=4 - Cached - Translate this page
Едничката ми цел е възможно най-бързо да постигна каквото съм си наумила.Всяка комуника-ция,която осъществя... Категория: Хоби Прочетен: 209


за това сум ти пишал!!!
цитирай
66. marknatan - оооо сапарточе ти си им бал майката ...
22.12.2012 03:24
оооо сапарточе ти си им бал майката на сектата бивши партофукняци с три шута и една научена шутка, тетка джойса, е еее утдаде се тя на археологията, като глишав задник на пролетен припек
даже църковния инфантил архиватора педала глишев виден антагонист ха ха ха се е покрил деба и нещасната снобарска шунда
джойсо ти за ена свиорка за педала глишев нема ли да се наведеш
джойса била висока жина
мама им деба не били секта от трима кривогледи и клонираната фца май а
не билио сект от трима клониранаи май а сега "функционират" като резаните карабини от долината на ветеринара пасков

и оня е на рубли и си разделили защитата на тракийската история ха ха ха
само сра дива и ромските трътки префърчат неориентирани след като на червенмогъзестия маймун му беше разпран задника публично и маймунярника им абв то официално затвори зоологическата

оставили сенилния штапаров да се прай на културяк деба и смахнатия му урод деба
играе го шарено врабче с престъпника гетския лизач

ха ха ха баснописеца реже вече кимерийската салата
цитирай
67. saportok - Признак на добро възпитание е да не ...
22.12.2012 08:36
e11e написа:
Признак на добро възпитание е да не показваш
seasonofthewitch.blog.bg/.../priznak-na-do... - Cached - Translate this page
12.05 20:24 - Признак на добро възпитание е да не показваш колко високо цениш себе си и колко ниско - останалите. Автор: seasonofthewitch ...

seasonofthewitch :: ИСАК НЮТОН
seasonofthewitch.blog.bg/.../isak-niuton.96... - Cached - Translate this page
2 юни 2012 – За Исак Тютюн ли говориш? Не съм го писала аз,колекционирам информация,писана от други хора.Все някъде ще е истината:) ...

seasonofthewitch :: Аз съм една свободна кучка!/снимки/
seasonofthewitch.blog.bg/.../az-sym-edna-s... - Cached - Translate this page
4 юни 2012 – И така,аз съм свободна кучка,която беше решила да намалява цигарите и успях като ги намалих с 2/3.Но като една свободна кучка се ...


seasonofthewitch :: Тъпото парче Али и тъпото парче joysii/Жоси ...
seasonofthewitch.blog.bg/.../typoto-parche-... - Cached - Translate this page
6 юни 2012 – намирисва ми на завист и стремеж към първа;)))). Аз често съм на първа с другия ми блог и стремежите са ми задоволени:) Поздрави.

seasonofthewitch - Няма описание.
seasonofthewitch.blog.bg/?&page=4 - Cached - Translate this page
Едничката ми цел е възможно най-бързо да постигна каквото съм си наумила.Всяка комуника-ция,която осъществя... Категория: Хоби Прочетен: 209


за това сум ти пишал!!!

След като великолепните полицаи и изследователи съчиниха 5 версии за самоличността ми и се скараха със 100 човека,сега са на нов вариант:регистрират блогчета,които да развиват теорийки,за да"не им се пише на тях"обидата върху трети лица.
Все едно скъпи господине или госпожо,аз и от Вашият блог ще извлека ползи.Продължавайте!
Не сте в състояние да се справите с мен,скъпи момчета.
Пускам Ви джокер за самоличността ми:изобщо не ме познавате :) Можете да повярвате или да не повярвате,а може скъпият господин sparotok да извади на показ всичките си стотина блога с версии за самоличността ми.Той си реже снагата сам.Успех!
цитирай
68. saportok - оооо сапарточе ти си им бал майката ...
22.12.2012 09:06
marknatan написа:
оооо сапарточе ти си им бал майката на сектата бивши партофукняци с три шута и една научена шутка, тетка джойса, е еее утдаде се тя на археологията, като глишав задник на пролетен припек
даже църковния инфантил архиватора педала глишев виден антагонист ха ха ха се е покрил деба и нещасната снобарска шунда
джойсо ти за ена свиорка за педала глишев нема ли да се наведеш
джойса била висока жина
мама им деба не били секта от трима кривогледи и клонираната фца май а
не билио сект от трима клониранаи май а сега "функционират" като резаните карабини от долината на ветеринара пасков

и оня е на рубли и си разделили защитата на тракийската история ха ха ха
само сра дива и ромските трътки префърчат неориентирани след като на червенмогъзестия маймун му беше разпран задника публично и маймунярника им абв то официално затвори зоологическата

оставили сенилния штапаров да се прай на културяк деба и смахнатия му урод деба
играе го шарено врабче с престъпника гетския лизач

ха ха ха баснописеца реже вече кимерийската салата

Скъпи господин marknatan,
Много са ми симпатични Вашите постове.Чета Ви и много се забавлявам.Освен това Вие по заобиколен начин казвате интересни теории и твърдения.
Само ако приемате една препоръка:не се карайте с всички подред.
Очевидно тук вилнее група,която не е толкова историци,колкото интриганти и се стараят да скарат всеки с всеки или да се набъркват в личния живот на хората,но ще си намерят майстора.
Лошото е,че дори и да бъде изнесен техният личен живот и те да хукнат да е спасяват,забърканите от тях отрови остават.Не поддавайте на отровата!
Бъдете здрав!
цитирай
69. injir - Подозирах, че е свързано с футбо...
22.12.2012 09:35
Подозирах, че е свързано с футболистите, ама сега вече съм сигурна.:)
цитирай
70. rustam - Тази заран
22.12.2012 10:01
като попрегледах коментарчетата на "е11е" и направих един кратък психо-лигвистичен анализ, стигнах до извода, че "булгаринут57" по чудотворен начин се е преродил в ново акаунтче.
Сега трябва да изчакаме и офицера "на разположение" от органите на реда- ГЕТ КТИСТ да намери и той некое "второ АЗ"
цитирай
71. e11e - При извършването на теренни проучвания на пет археологически обекта условно наречени:
22.12.2012 10:16
1.Тайната на древнотракийския полюлей!
2.Северните траки-гетите,които основаха Япония
3.Моят път
4.Най-после:Научно признание за приноса на господин sparotok в историческата наука!
5.Докога ще ни лъжат за южните тракийци? ,

Български археолози откриха пет еднотипни стели с един и същи надпис, а именно-Светипетров Херувим saportok. Единодушното мнение на археолозите бе , че надписът е на Линеар А, който всички знаем, че почти не се отличава съществено от съвременния български ЕЗИК и НРАВИ и поради това бе бързо разчетен.

В превод надписът се чете така: Светипетров Херувим saportok =Лео, seasonofthewith.blog.bg.

На една от стелите бе открит по-долният надпис, който подлежи на разчитане:

seasonofthewitch :: Тъпото парче Али и тъпото парче joysii/Жоси ...
6 юни 2012 ... seasonofthewitch :: Тъпото парче Али и тъпото парче joysii/Жоси/или на майка и дивия се върнаха на фронта.
seasonofthewitch.blog.bg
seasonofthewitch.blog.bg/.../typoto-parche-ali-i-typoto-parche-joysii-josi-ili- na-maika-i.964574

За съжаление, водещата археоложка на Републиката, водена от нейни си лични съображения, по късна доба унищожи камара надписи, които стояха на една от стелите под заглавието seasonofthewith.blog.bg.

Така бе унищожено национално богатство, за което на археоложката би трябвало да се търси сметка. Ама то в нашата държава-кой на кого държи сметка-никой на никой. Край на съобщението.
цитирай
72. saportok - като попрегледах коментарчетата ...
22.12.2012 10:21
rustam написа:
като попрегледах коментарчетата на "е11е" и направих един кратък психо-лигвистичен анализ, стигнах до извода, че "булгаринут57" по чудотворен начин се е преродил в ново акаунтче.
Сега трябва да изчакаме и офицера "на разположение" от органите на реда- ГЕТ КТИСТ да намери и той некое "второ АЗ"

Изглежда нещата са по-зле.
Това е акаунт на sparotok.Този човек не е християнинът и благочестивият,за когото се представя.
Успоредно с e11e лични ми пише kasandilh.А той със сигурност е sparotok.Заплашва ме с кешът на същото това Лео.Едва ли има съмнение,че sparotok разбира от компютри и знае как да манипулира системата.Та от кеша той вади някакви обиди,отправени от Лео към трети лица и очевидно ме заплашва,че ще ги публикува и ще информира третите лица.Подходът е добре известен,същият приложи лично sparotok срещу letopisec.Грешка няма.Така че това е действие на sparotok,а е11е може да е лично той или bulgarinut57,все едно.
Да публикува,не ме впечатлява.Единственото,което ще извлече от случката,е че ще разнесем на хората и другият му акаунт.Остават още 50-тина.
Както писах по-горе,плъховете се отказаха от директна обсада и сега копаят тунели.Пишат лични и създават интриги.Нужен им е обаче трезв разум,за да разберат какво произлиза от това,че аз знам,че копаят подземни тунели за да ме подкопаят.
цитирай
73. valentinnedyalkov - ?
22.12.2012 10:26
що ли ми се чини, че ти харесва да се правиш на микимаус? Да не е някъв нов вид мазохизъм?
цитирай
74. saportok - що ли ми се чини, че ти харесва да се ...
22.12.2012 10:39
valentinnedyalkov написа:
що ли ми се чини, че ти харесва да се правиш на микимаус? Да не е някъв нов вид мазохизъм?

Коментар от поредния празен блог,съществуващ само и единствено в кръга sparotok.
цитирай
75. saportok - Подозирах, че е свързано с футбо...
22.12.2012 10:41
injir написа:
Подозирах, че е свързано с футболистите, ама сега вече съм сигурна.:)

Вече е доказано,скъпа госпожо injir!По-нататък може да коментирам и превод на резултата от мача!
цитирай
76. e11e - http://e11e.blog.bg/izkustvo/2012/12/22/na-moiata-leo.1034198
22.12.2012 12:57
http://e11e.blog.bg/izkustvo/2012/12/22/na-moiata-leo.1034198
цитирай
77. alexalexalex - малииии
22.12.2012 14:22
аз си мислех, че само групата на Председателя на ТКЗС-то, леля Пис, Цефула и останалите са идиоти, ама тук виждам по-големи :)

но пасаран, другарки и другари, съветския трак е най-трак и майката си трака :)


толкова е смешно, че не се трае :)
цитирай
78. saportok - Подозирах, че е свързано с футбо...
22.12.2012 15:37
kansandilh написа:
saportok написа:
injir написа:
Подозирах, че е свързано с футболистите, ама сега вече съм сигурна.:)

Вече е доказано,скъпа госпожо injir!По-нататък може да коментирам и превод на резултата от мача!


па-па паника па-па паника ...викаше, едно време агитката на левскарите на мачовете срещу ЦСКА.

Резултатът от мача е без значение…
По-важен е другият: След ярката светлина постепенно прожекторите ще гаснат…А, никой не играе на тъмно и мачът неизбежно ще свърши. Публиката ще се прибере в къщи.

Параноята , параноята те гони , моме seasonofthewitch.

па-па паника па-па паника….стреляше левскарската агитка.


Уважаеми господин sparotok,
Ще отговоря само на един от действащите Ви никове тук.Този с единиците ми е много мътен.
Параноя е да се съчиняват постоянно самоличности на опоненти с цел да се дискредитират лично опонентите.Съзнавайки,че няма какво да кажете и да защитите собствените си писаници,с качествата на опитен комуняга търсите личността зад тях,за да я унищожите,лично,морално или физически.
Ами успех :)
цитирай
79. stix - Рустам, едва ли ви е за първи път да не познаете...
22.12.2012 15:48
Рустам, едва ли ви е за първи път да не познаете, че не друг, а точно аз ще наруша обета на мълчание относно ВАС незнаещите. Не е необходимо да демонстрирате своето невежество по отношение на нашата история. Трябва да се огледате и осъзнаете своите корени, които несъмнено са свързани с нас траките...
цитирай
80. saportok - аз си мислех, че само групата на П...
22.12.2012 15:50
alexalexalex написа:
аз си мислех, че само групата на Председателя на ТКЗС-то, леля Пис, Цефула и останалите са идиоти, ама тук виждам по-големи :)

но пасаран, другарки и другари, съветския трак е най-трак и майката си трака :)


толкова е смешно, че не се трае :)

За съжаление не е смешно,драги ми господин alexalexalex.Все по ясно по поведението става,че тези господа или този господин е морален дегенерат,който използва лъжи за да изкласи.Представя се за боголюбив,патриот и прочие неща,които ще се харесат.Докато не дойде време да покаже истинското си лице.
цитирай
81. saportok - Боже какъв хумор!!! Да се смееш ли ...
22.12.2012 15:52
foreigner69 написа:
Боже какъв хумор!!!
Да се смееш ли ??!!Да плачеш ли?!! Вероятно е по избор!!!
Жалкото е че има голяма доза низост проявена от авторката на историческите фейлетони!
Грозно е!! Щом се чувствате добре -дерзайте!!
Но аз мисля, че е по-добре да се търси Лео!! Там като че има повече истина -отколкото тук!!

Ако търсите кой го казва,търсете му коментарите.

http://sparotok.blog.bg/politika/2012/01/19/znachenie-na-imeto-na-kniaz-omurtag.885806

-Човекът живеел за да четял постовете на sparotok.Независим блогър се покланя и лиже подметки.Има още поне двадесетина такива коментара в блога на другарчето си.
А ето тук,както е популярно за клонингите на sparotok,публикувал личните си съобщения.Чува се че те затова били лични,но в партията на sparotokците царува военен режим и личните се публикуват по устав,както имах честта да се убедя:
http://sparotok.blog.bg/politika/2012/02/19/trakiiskite-koreni-na-buda-ne-e-shega.904779

-Какво да говоря повече.Освен да попитам защо независим блогер получава частни дискусии относно изумителните"открития"на sparotok,в които по никакъв начин не участва,и защо при това положение си публикува на всеослушание личните за нещо,което не го касае.Блогерът с име,Чужденец.

-Или да добавя,че понякога ми се повръща от хора,които са избягали от страната си,за да станат задгранично най-големите патриоти,за което някой им плаща и ги организира?

-Оттук нататък от клонингите ще пускам само по един да пише,ако реша че има какво да ми каже.Мен не ме пускат в откривателския си блог,тарторът им ме трие от блога на sparotok,demograph и get.Така че и това е много.
Обявявам,че ще използвам коментарите им за посещаемост и после просто ще ги трия.
Дотук бяхте,скъпи мои.Бъдете здрави.
цитирай
82. monaliza121 - Ехааа,
22.12.2012 16:11
От такива разкрия имаме неотложна нужда.:)))
Не съм доволна, че сте обърнали внимание само на предмет, свързан с Бургас. Моля, включете и Варна в следващите си проучвания.:)))))
цитирай
83. alexalexalex - ндам :)
22.12.2012 16:36
не са страшни, смешни са с милиционерските си номерца :)

това е като Гоцевото АБВ - умряло е в зародиш.
и само няколко завършени идиоти от племето охкат и ахкат пред Вожда с потника :)
но той и един "професор" Гиндев охка и ахка по Сталин, така че...

с две думи - забавно е :)
цитирай
84. saportok - Не е изненада за мен, че мишоците...
22.12.2012 16:44
Не е изненада за мен,че мишоците"траколози"чакат прожекторите да угаснат.Тоест чакат аз да свърша,да ми омръзне,за да продължат както си знаят.
Няма грешка в идеята им,но мисля,че писаното слово остава :) Остават и приятелите.Също така остава и очевидното и запомнящо се морално падение на групировката на пишман траколозите.
Но като угаснат лампите може би вече не се вижда така добре мръсотията.Те знаят най-добре.Вероятно са лазили и преди на тъмно.
Във всеки случай аз пиша предупреждение и ще продължавам да го пиша докато не го изпиша.Който няма очи да чете обективно,той така или иначе е загубен.Парашутът служи на този,който не умира от инфаркт поради страх от височината.
цитирай
85. saportok - ". . . чакат прожекторите да ...
22.12.2012 19:40
e11e написа:
"...чакат прожекторите да угаснат."

Къш,къш,да ме извини господин get за авторските си права върху понятието :)
цитирай
86. joysii - Запо,здрасти
22.12.2012 20:33
Знаеш ли постингите ти имат един пропуск.
Не завършват с лозунги от сорта на:
"Ето как са навързани нещата и ето защо е толкова необходимо да знаем истината. Историята се гради не от мнения, а от факти. Когато обаче много факти биват премълчани, то се получава една изкривена картина на действителността. Ние сме потомци на първия цивилизован народ на Европа, а не на късни пришълци. Дедите ни са оставали следи в почти всяка култура на нашия континент. Редно е заслугите им да бъдат признати. Редно е ние да се гордеем с произхода си и да спрем да се свиваме в тъмния ъгъл.
Приеме ли човек ролята на слабак и жертва, ще бъде третиран като слабак и жертва. Ние не заслужаваме тази съдба защото давахме светлина и свобода! Не сме ограбвали никого, не сме поробвали никого, не сме сме злословили по никого, но нас самите не ни пожалиха. Какво да се прави, по-лесно е да се прави зло...То обаче не е вечно. Злото е като болест, която убива слабия организъм, а прави силния още по-силен.
Вярвам в силата на народа ни защото ежедневно ставам свидетел на добрината и благородството на българина. Вярвам, че има бъдеще за нас, защото познавам народа си и зная, че дори и след най-тъмната нощ идва светло утро. То разбира се трябва да се заслужи. С труд, с промяна започваща в индивида, със стремеж към доброто, почтеното и положителното. Това са нещата, които правят човека по-здрав от стомана!"
......
...предназначени за най-тъповатите последователи на Спароток.Естествено - цитирала съм емоционалните излияния, които се мъдрят в края на всеки негов постинг.
Поздрави.

цитирай
87. joysii - 68. marknatan
22.12.2012 20:38
Марк, какви са тия простотии!
Я се стегни!
Висока жена съм, да. И знаеш ли каква тетка ще ти дам аз на теб!
..............
Не ми се плети из краката с разни дрънканици.
Нямам нищо против теб. Никога не съм те обиждала.
Опитай се да бъдеш мъж, а не поредната блогбегейска пу...упс! плюнка дето се праска за мъжкар само чрез псувни.
Позрави, готин и кротката.
цитирай
88. alexalexalex - до племто
22.12.2012 21:01
Другари,
Вожда с потника е написал поредното "огромно" откритие :)
Бягайте да викате Ура , да козирувате и да пеете "Съюз нерушимий...".
Ама силно да пеете, по комунистически. Белким Вожда го направят старши лейтенант и миряса с простотиите :)
цитирай
89. joysii - 92. valentinnedyalkov -
22.12.2012 21:03
Алоо,я по-кротко със съветите.
Не всички тук сме от стадото на Спаро.
Запо е интелигенция. Той определено си има цел в живота.
Това,което пише тук е от голяма полза за неуките и наивни хорица дето кретат след Спрао и вярват на фантасмагориите му.Нека се светнат,че това дето го прави Спраток, може да го направи всеки,стига да притежава достатъчно количество наглост.Нали? Защото никой свестен човек няма да си позволи да се изгаври с утрепаното самочувствие на добродушните глупаци.Това е гадно.
....................
Ето това ни демонстрира Запо, по един много лек за възприемане и симпатичен начин.
цитирай
90. saportok - Обявих нещо и мисля да го спазвам. ...
22.12.2012 22:19
Обявих нещо и мисля да го спазвам.Щом Вождът не допуска коментари,несвързани с култа към личността Му,и аз трябва да опитам.Иначе какъв Запъртък ще бъда?
Просто ще го правя с малко повече жестокост.Ще го ползвам докато ми е полезен за статистиката и ще го трия след това.
Мисля,че така е справедливо!
цитирай
91. blackpredator - Айде сега,
22.12.2012 22:44
два Вожда ще ни станат много.:(
Тъпо е това, много тъпо!
Щом нямаш сила да отговориш по достойнство, изтрий си поста, не коментарите...
Това е справедливо!
цитирай
92. joysii - 97. blackpredator
22.12.2012 23:07
Подсети ме, че Спаро трие всички мои коментари вече.
Не допуска нито един.
Също като ПиШкова.
И като оная - Уондър.
Все МЕСТНИ светила.
.........
БП , поздрави, нищо че не съм ти легнала на сърце.:):):):) напоследък.
цитирай
93. blackpredator - Нее, Джойси,
23.12.2012 01:45
При Уондър е храм, там не се влиза по бикини.
При Спаро е сергия за евтини фантастики.
При Пискова и Хипотутама липсва и фантастика...

Виж го над мене тоя kansandilh .Търси си психотерапевт.
Ъхъ да се съглася със Запъртъка за триенето.
Ама не трябва. И екскрементите са артефакти,
за палеотраколозите...
цитирай
94. marknatan - г-н сапарток, нима считате, инф...
23.12.2012 05:44
г-н сапарток,
нима считате, инфантила занимаващ се с църковно блеене архиватуръ педал глишев не се е утдал на науката, като поборница джойса на арехолог и ги убиждате, че не са "историци" ... !?
И защо да съм казвал пу заубиколен начин кату си и казвам на джойса да му направи ина свирка на педала глишев
да би да съм убидил с това, че е висока жина...аз я цитирам
Не съм написал, че е паднала жина, така де
да съм написал джойсе, че си паднала жина, виж хубаво ми не съм
написах да му напраиш ина свирка на педала глишев
Джойска напраи му ина свирка на инфантила глишев,че швестерчето е зимна ваканция ха ха ха
или тва не сте панимали !
малко май ви е сра дива да ви путсказва на психопата боцман мислата, а анонимусче. та и ти, като педала глишев си започнало да пишеш съвети и да даваш уценки на историческия анархизъм
Един вълк не се страхува ут многу фце
ТВА тук е раздел ИСТОРИЯ, а не политика с джойсита и педали глишеви да си ховорите за наука
ХЕ ХЕ Хе ША Плашиш педалите с педалски съвети за политика в хисторито ха ха ха Я си татуирайте девиза на сра дива " Колко е грозен не мога да го гледам по-бързо да го лапна" И Тетка джойса да забие бърни у глишавия гъз ха ха ха на хисторито ха ха ха че швестерчето е у сингапур и нема кой да путкрепи бгнауката мама ви деба нередовна те дошли у Хисторито политика да правщт за доказ на историята мама ви деба и глишавите нещастници слабоумни ма доста културни

джойсо има още един желаещ за свирка после мадам глишева, анунимусчето, решеило да позволява да дава съветите на ист анарх и така да си се издига в собстевните очи и на тетките като педала глишев или баснописеца колко е научен че даже научил историческия анархизъм


мама ви деба тъпа ша си путсказваш със престъпника психопата гетския лзиач или дъртия дзвер нередовника



историческият анархизъм не прави пулитика а кове историята
цитирай
95. saportok - аз си мислех, че само групата на П...
23.12.2012 11:55
alexalexalex написа:
аз си мислех, че само групата на Председателя на ТКЗС-то, леля Пис, Цефула и останалите са идиоти, ама тук виждам по-големи :)

но пасаран, другарки и другари, съветския трак е най-трак и майката си трака :)


толкова е смешно, че не се трае :)

:) Съветският тракиец и клонираните траколози.Положението е направо мамата си е тракийка.
цитирай
96. saportok - Рустам, едва ли ви е за първи път да не ...
23.12.2012 11:58
stix написа:
Рустам, едва ли ви е за първи път да не познаете, че не друг, а точно аз ще наруша обета на мълчание относно ВАС незнаещите. Не е необходимо да демонстрирате своето невежество по отношение на нашата история. Трябва да се огледате и осъзнаете своите корени, които несъмнено са свързани с нас траките...

Решението ми е просто.Зомбираните просто ще ги трия,особено докато се занимават с"тактика".Глупавите няма да ги трия.Те не са виновни.Ще ги оставям с надеждата в годините напред,връщайки се тук да прочетат какво пише и лека-полека да поумнеят.
Може разбира се и някой зомбиран да премине ситото или някой обикновен глупав човечец да го удари гилотината-риск,за който предварително се извинявам.
Това встрани от разговора ни,скъпи господин stix.Разговорът за това,как ние,нетраките произлизаме от Вие,траките.
цитирай
97. saportok - От такива разкрия имаме неотложна ...
23.12.2012 12:00
monaliza121 написа:
От такива разкрия имаме неотложна нужда.:)))
Не съм доволна, че сте обърнали внимание само на предмет, свързан с Бургас. Моля, включете и Варна в следващите си проучвания.:)))))

Ще се изумите какви разкрития готвим.Науката ги крие от Вас.А снощи колежката fehunde откри във Варна неандреталци,за които доказа,че са траки!
цитирай
98. saportok - не са страшни, смешни са с милици...
23.12.2012 12:01
alexalexalex написа:
не са страшни, смешни са с милиционерските си номерца :)

това е като Гоцевото АБВ - умряло е в зародиш.
и само няколко завършени идиоти от племето охкат и ахкат пред Вожда с потника :)
но той и един "професор" Гиндев охка и ахка по Сталин, така че...

с две думи - забавно е :)

Вождът с потника е фалшива снимка,но за това-по-нататък :)
Бъдете здрав,скъпи господин alexalexalex!
цитирай
99. saportok - Алоо, я по-кротко със съветите. Не ...
23.12.2012 12:07
joysii написа:
Алоо,я по-кротко със съветите.
Не всички тук сме от стадото на Спаро.
Запо е интелигенция. Той определено си има цел в живота.
Това,което пише тук е от голяма полза за неуките и наивни хорица дето кретат след Спрао и вярват на фантасмагориите му.Нека се светнат,че това дето го прави Спраток, може да го направи всеки,стига да притежава достатъчно количество наглост.Нали? Защото никой свестен човек няма да си позволи да се изгаври с утрепаното самочувствие на добродушните глупаци.Това е гадно.
....................
Ето това ни демонстрира Запо, по един много лек за възприемане и симпатичен начин.

Ше послушам съвета Ви,госпожо joysii и ще увелича патоса в края на постингите си.А за другото не се безпокойте.Просто на групата на sparotok не си правя много труд да им чета постингите та може да пропускам нещо.Освен това на мен ми харесва да им колекционирам простащините.Но ако Ви обиждат,споменете,няма да оцелеят дори и ако е нужна същата драконовска модерация както в"научния блог",където не ми е бил допуснат един коментар.Marknatan не го модериран просто защото той е бил хапан и е заел позиция"против всички".Която си е пряк резултат от действията на клонирани армии и на това да не знаеш на кого можеш и на кого не можеш да имаш доверие и с кого имаш лични контакти и с кого личните ти контакти са оперативно мероприятие.
Мисля си,че с времето това ще се промени,все пак обиди са нежелателни и ако Ви обижда,ще модерирам.
Бъдете здрава!
цитирай
100. saportok - изтри коментарите ми, а те не бяха ...
23.12.2012 12:08
valentinnedyalkov написа:
изтри коментарите ми, а те не бяха много /само 3/ и не бяха обидни или пък злепоставящи. действията ти могат да се изтълкуват само с една дума СЛАБОСТ!!!!!!!! или пък СТРАХ!
saportok ли си запъртък/чка ли си, май си едно неориентирано и неосъзнато същество което търси помощ...

Изтрих коментарите Ви,защото сте зомби,скъпи ми господин valentinnedyalkov.Или клонинг,все едно.И този ще изтрия.Бъдете здрав.
цитирай
101. saportok - Другари, Вожда с потника е написал ...
23.12.2012 12:12
alexalexalex написа:
Другари,
Вожда с потника е написал поредното "огромно" откритие :)
Бягайте да викате Ура , да козирувате и да пеете "Съюз нерушимий...".
Ама силно да пеете, по комунистически. Белким Вожда го направят старши лейтенант и миряса с простотиите :)

Четох.Зевс бил тракиец,а Дионис-българин.Доказано с празни приказки и с алтернативата на Ганчо Ценов в международен план:Владимир Георгиев,хилядократно предъвкан и изплют от критиката у нас и по цял свят.
Нищо,нека си пише.Армията му има нужда от топла неизмита шкембе чорба преди битката :)
цитирай
102. saportok - При Уондър е храм, там не се влиза по ...
23.12.2012 12:18
blackpredator написа:
При Уондър е храм, там не се влиза по бикини.
При Спаро е сергия за евтини фантастики.
При Пискова и Хипотутама липсва и фантастика...

Виж го над мене тоя kansandilh .Търси си психотерапевт.
Ъхъ да се съглася със Запъртъка за триенето.
Ама не трябва. И екскрементите са артефакти,
за палеотраколозите...

Аз артефакти не трия,господин blackpredator :)
Но зомбита ще трия.Забелязвам,че те чакат темата да падне от първа и стават много активни.Такива активни мероприятия от хора без самоличност и писали в блога на вожда си само поклони и лизане на всичко подред не са ми необходими.Имат си блог.Имат си ръчички,да гласуват и така :)
Бъдете здрав.Наистина малко двузначно се изказахте,та и аз се подведох :) Браво на Вас!
цитирай
103. saportok - Скъпи господин marknatan, Не зная ...
23.12.2012 12:24
Скъпи господин marknatan,
Не зная какво сте казали и какво не.И никой не е казал, че не ковете история.За мен за всекиго има място под слънцето,освен за лъжците,които не декларират ясно целите и интересите си,увличат зомбирана публика и си пробиват път унищожавайки другите.
За всички останали има място,дори и ако грешат.
Целта на моя блог е ясна.Да покаже скритото лице на такова едно действие,което вече се стреми да добива мащабност.
А Вие,според мен,спрете да обиждате всички подред.Занимайте се с история или проза,които много Ви се удават и все пак не бъдете враг на всеки,който е казал добра дума за Вас.Не мисля,че някой от хората,които редите с обиди,реално Ви пречи или Ви обижда.
Бъдете здрав!
цитирай
104. letopisec - Прекалихте...
23.12.2012 12:26
Много добре знаете, че славяни няма...не е имало и не ще има...те са измислени от Екатерина Велика....Думата словени идва от слово....ние, сме траки...но така са ни наричали гадните гърци, а самоназванието ни е ...словени....хора на словото...запомнете го вече....и тук сте прав...да кирилицата бе открадната от гърците....всичко гръцко е написано на тракийски, но данайците ни нарекоха траки, за да забрави света, че ние сме хората на словото...словени...Словени идва от слово, както е казано отдавна....а немците са неми...Не ги ли знаете тези неща....Ето защо, когато г-н Серафимов пише на Чудинов за славяни на Крит и за минойци-славяни, той има предвид траки, българи...Повредата е във Вашия телевизор...
цитирай
105. letopisec - историческият анархизъм не прави пулитика а кове историята
23.12.2012 12:32
Какъв мъдър лозунг, него ще да си сложа некой ден на фолиото, преди да използвам олио за кимерийската си салата....щото тя салата не става без ракийка, ама е всеизвестно, че траките са измислили ракията...оттук вече става ясно, защо гърците са смесвали виното с вода, а траките са го пили без вода...щото гърците първо са смесвали ракията с вода, а траки като яки пиячи, пият чисто...на екс...до дъно...на здоровя
цитирай
106. saportok - 98. saportok - До господин kansa...
23.12.2012 12:33
kansandilh написа:
98. saportok - До господин kansandilh
18.12 17:03
................................................................................................................
Обаче,моля Ви,върнете ми старият господин kansandilh.
Този новият пише много разстлано и твърде необичайно цитира.И поради това гледам да не го чета.
Много е различен от стария и е силно нечетим.
..................................................................................................................


Стилът бе част от играта, скъпи господин Светипетров. Ловният сезон на вещици приключи. Аз бях до тук.

Благодаря Ви за самопризнанието,господин sparotok.Действително доста компрометирахте този си ник,спахте с баба ми и други хубости извършихте.Добре е че имате доблестта да си признаете.Пиша Ви положителни точки за признанието.
Играта наистина свърши,макар че прозирайки в близкото бъдеще аз смятам,че самият Вие ще изведете пак някой сателитен блог като e11e,който е Ваш,или друг вид спукан балон"ала get",за да ми"назначите"поредна нова самоличност :)
Смея да отбележа,че анализаторските Ви способности се доказват публично като повече от лоши.Очевидно Вие нямате даже общите умения за да се занимавате с това,с което се занимавате.Това също е част от "моята Игра",в която Вие сте публичен валат с дългове.

-Знания е видно,че нямате,но Ви лиспва и талант за дейността Ви.Мои впечатления.
Така че това е бъдещето,но щом сте решил да се самоубивате,удряйки си главата с все сила в различни стени,аз няма да Ви преча.Само Ви предупреждавам.Играта наистина свърши,царя Ви е обран,но Вие продължавате да местите фигурите.Не играете игра,която умеете или която познавате.
цитирай
107. letopisec - Спароток
23.12.2012 12:33
всички знаем, че пишеш в раздел ПОЛИТИКА...защо така изменяш на принципите си и си дошъл в ХИСТОРИТО???
цитирай
108. joysii - 99. marknatan
23.12.2012 13:42
Марк, ако не ми беше смешно да ти чета простотийките - верно-щях да ти тегля една цветиста.
Виж сега, не се вълнувай много от това на кого и кога ще правя свирки.
За мен това е спешъл преживяване. Правя го само когато аз поискам, а не когато някой ме кара.
.............
"Сра дива"...:):):):).Да разбирам ли, че дамата нещо не ти е по вкуса? На мен също.
.............
Що се драчиш с мен,бе? Така и не разбрах.Винаги съм те намирала за забавно куку.А това е важно - човек да не е скуууучен!
Поздрави.Стига си ме псуваааал!! :):):)
цитирай
109. blackpredator - Тцъ, saportok:(
23.12.2012 13:49
Започвате за се изживявате след няколко постинга, като Saportok Великолепни.
С еничарската калъчка на дилейт...
И да назначавате в харема за Султанши Ферхундето.
Ферхундето е хермафродит. Можеш да го срещнеш и в мъжки образ в блога. Има харем от женски никове и бая навалица от травеститни такива.
О Ферхундето не става Валиде султана...

Моля ви Запъртък, не се изживявайте като падишах.
Не превръщайте блога си в хамам.
Поне в джамия...
цитирай
110. saportok - Започвате за се изживявате след ...
23.12.2012 16:24
blackpredator написа:
Започвате за се изживявате след няколко постинга, като Saportok Великолепни.
С еничарската калъчка на дилейт...
И да назначавате в харема за Султанши Ферхундето.
Ферхундето е хермафродит. Можеш да го срещнеш и в мъжки образ в блога. Има харем от женски никове и бая навалица от травеститни такива.
О Ферхундето не става Валиде султана...

Моля ви Запъртък, не се изживявайте като падишах.
Не превръщайте блога си в хамам.
Поне в джамия...

:)
Не мисля,че сте прав,но както казва Огледалният,времето ще покаже.
Във всеки случай,симпатичен сте ми.Едно нещо казвам на Вас и на всички тук.Много народ ме възприеха като част от пейзажа и ме писаха за различни блог войни.Един ми писа,защо другарувам с този,друг защо коментирам при онзи.
Не познавам въпросните лица и едва ли ще участвам във въпросните блог войни активно,тук съм не за да съм"модератор в сянка" или за да претворя блог.бг по свой образ и подобие.Тук съм за да помогна на някои незрящи да не забравят,че имат и дясно око.Ако това е от полза за някого,ок.Препоръчвам да ми гостувате само ако се чувствате добре при мен или ак осподеляме някакви общи идеи.Ако ми броите коментаторите и гледате кои Ви харесват и кой не Ви...Мисля,че нещата няма да се получат.И без това явно се налага да балансираме между различни групички по интереси.
Така разбирате ли ме?Вие сте интелигентен човек,надявам се това да Ви стига.
Бъдете здрав.
цитирай
111. saportok - Много добре знаете, че славяни н...
23.12.2012 18:20
letopisec написа:
Много добре знаете, че славяни няма...не е имало и не ще има...те са измислени от Екатерина Велика....Думата словени идва от слово....ние, сме траки...но така са ни наричали гадните гърци, а самоназванието ни е ...словени....хора на словото...запомнете го вече....и тук сте прав...да кирилицата бе открадната от гърците....всичко гръцко е написано на тракийски, но данайците ни нарекоха траки, за да забрави света, че ние сме хората на словото...словени...Словени идва от слово, както е казано отдавна....а немците са неми...Не ги ли знаете тези неща....Ето защо, когато г-н Серафимов пише на Чудинов за славяни на Крит и за минойци-славяни, той има предвид траки, българи...Повредата е във Вашия телевизор...

:) А за палеославянския забравихте да споменете,нали?
цитирай
112. eva123 - 2013
01.01.2013 19:22
Честита Нова 2013 Година на всички!!! Да сте живи и здрави!!! Пожелавам ви успех,късмет и много любов!!! Моля ви вижте блога ми :) ...
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: saportok
Категория: Хоби
Прочетен: 836166
Постинги: 13
Коментари: 1467
Гласове: 948
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031